Jump to content

Krasi

Moderator
 • Content Count

  14,570
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Krasi last won the day on April 8 2015

Krasi had the most liked content!

Community Reputation

714 Uitstekend

About Krasi

 • Rank
  Unrankable Forum Junkie

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

4,534 profile views
 1. WB ouwe !   :D

  1. Show previous comments  1 more
  2. Plantformer

   Plantformer

   Jeetje Krasi! da's een poosje geleden!

  3. al green

   al green

   krasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  4. cityboxer

   cityboxer

   Leuk, nog een oud gediende!

    

 2. Hoi krasi, Ik heb een vraag, Als ik een nieuwe topic wil starten staat er ''Je kan geen nieuwe topic starten'' Waarom niet? Btw ik ben nieuw

 3. Hi Krasi

  1. Snydgrow08

   Snydgrow08

   Was wondering if you could help I like to join this site I have in past but never verified I grow on Mapito and know some growers from old sites like hennepdesk and opengrow are mainly active on here now I would love to share my knowledge and grows with similar grows and to learn more myself if you could be of any help I would appreciate it.

    

   Thanks

    

   Snydgrow

 4. Thanks heren, toffe reply`s De ronde is ten einde, alles is droog gewogen en.........uitgedeeld Ik heb alleen de mooie toppen geknipt, onderin zat door de lengte veel fluf, dit is geschonken aan isolator en boter boeren. Van de mooie toppen is 817gr afgekomen, waar ik mbt het niet meetellen van wat er onderin groeide content mee ben. De wiet rook tijdens het knippen naar natuurlijk ssh, maar ook de jack herrer was goed ruikbaar, een 3e en 4e geur kan ik het best omschrijven als zoet en oldskool kattenpis haze Ik heb een topje bewaard en daar een fotootje van gekliekt. Tis idd waar dat ik erg druk ben, ik ga er dan voorlopig ook even tussenuit. Eerst vakantie en dan weer hard werken. Thanks voor alle support weer.
 5. Oro, haha idd, ze gaan er zeer spoedig aan geloven Boefje, thanks, ik dacht 12, maar volgens Sannie hebben ze 10 tot 11 weken nodig, dus ze gaan om, ik denk dat het wel genoeg gaat zijn, alleen omdat ze zo groot zijn geworden zit helemaal onderin weinig soeps. RW, haha bedankt, smullen die toppen. Shelby, lol, misschien helpt het, de knuppels di deze strain produceert zijn idd indrukwekkend. Ze hebben iig die frisse ssh geur, vermengd met wat zoete shiva. Plantformer, foutje bedankt De Leerling, ik denk het wel ja, ze ruiken iig top. Critical, haha ooow lekker hoor. Johnny, thanks dude, een gedeelte is al rijp, ik zit nu over de 11 wken, ik ga net voor de 12 volle weken om. GrowingP, thanks Gorilla, ik heb een duidelijke voorkeur voor die van CW Mapito lover, Erazer, ik dank u MarkZ, dank je, gaat vast lukken die laatste dagen, ik heb de sunset en rise functie ingesteld tegen een eventueel te hoog dauwpunt. CW, je hebt gelijk, komt ie dan hè Update: 12/12 dag 78, zichtbare bloei dag 61. Dus volgens de breeder 11 weken, die heb ik net gepasseerd, zondag gaan de dames naar de kapper, ze hebben dan 80 dagen 12/12 gehad. Dat is zo`n 11 en een halve week. Een gedeelte is reeds al een week rijp, ik kan dus niet te lang wachten, vooral omdat het aardige knotsen zijn. Ik heb geen rot gespot vooralsnog, de cleanlight uv-lamp kan hier mede verantwoordelijk voor zijn. Te zien is dat de onthouding van voeding de intreding herfst heeft geforceerd. Een enkele top heeft ietsje verbrand blad van de stralingswarmte van de lamp, met zulke slungels was dit voorspelbaar. Dit zijn de laatste foto`s van deze run, ik zal de uitslag in grammen nog vermelden wanneer het allemaal droog is. Last pictures van deze morgen.
 6. Die tent is mooi vol gekomen CW, mooie toppen in de maak ook. Fijn ook dat je de beestjes hebt weten tegen te houden.
 7. Boefje, thanks ouwe knuffelbeer, schattig zijn ze niet, ze prikken CW, thanks gabber, bij aflikken van m`n vingers zal ik direct een vette bakkus hebben ook Dit is om de openingen in de sensorkap van stralingswarmte te ontzien. Beaker, El Oro, haha klopt, ik had weleens opstartproblemen, dit was meestal op hergebruikte aarde. Deze keer ging alles smooth. Uithard en vekleurperiode is reeds aangebroken. Abruzzi, thanks dude Miami, dank je, zeker, ze worden flink harder nu. Noob, thanks gabber, dit is een van de weinig soortjes dat ik vanuit zaad zou durven starten in een grotere opzet. Stabiel, ook in pheno`s en een dikke brenger zo te zien. Top om te horen van je maatje dat het daar ook super gaat. 420man010, haha ja sorry ik heb niks te klagen, dank je. Shelby, toppen bedoel je :lol: Darius, GL custom light, voor mij de ideale aarde, goed om zelf te voeden en perfecte watervasthoudend vermogen. Boefje, hahaha die zwarte idd, die is gek jonguh !!!!!!! 12/12 dag 69, zichtbare groei dag 52. Max temp 29C, min temp 22C. Tensio`s tussen de 120 en 230Mbar. Morgen precies 10 weken, dus nog 2 weken te gaan, ik zie de toppen nu uitharden, ze beginnen ook door te wegen. Bij aanraak van de toppen heb ik moddervette vingers die mega sterk ruiken. Ik vind de planten nog groen genoeg om op water over te gaan, alleen om de week bacteriën/Fulvine-humuszuur mix. De planten drinken nog steeds stabiel. Plaatjes van zo net.
 8. Hi CW, ietsje te klein misschien, maar het worden wel volle planten en idd met de 1000watter liever ietsje te kort dan te lang. Neem olie werkt idd niet tegen een spint plaag, zelf doe ik stekken eerst dompelen in de floramite, daarna over op neem olie, ik draai al enkele ronden geheel spintvrij op deze manier in een ruimte waar spint echt horror was. Je planten zijn wel supergezond en idd al redelijk ver in de bloei. Of ze ook eerder klaar zijn onder 1000watt denk ik niet, ik draai al meerdere ronden onder deze lampen en hou altijd de reguliere bloeitijd aan.
 9. Hi Starter, ik gebruik zelf een inline filter, of ze beter zijn dan reguliere filters heb ik geen antwoord, maar ik gebruik hem met volle tevredenheid, vooral omdat ik hem buiten de tent hang en zo direct ruimte en hoogte bespaar.
 10. De leerling, pp heeft een goede blad/bloem ratio, ik ben alleen niet gecharmeerd van de strain. Wanneer je in de groeifase veel warmte in de tent hebt willen de planten nog weleens meer blad aanmaken. Kush-achtigen hebben dit nog weer wat sterker. Johnny, thanks, nog 3 tot 3,5 weken te gaan hierzo en ik ben eigenlijk wel positief. Ik heb precies hetzelfde als jij, ik moet deze kleine tent gewoon draaien met een wat exclusievere soort, dat houdt het voor mij leuk. Abruzzi & Skunk. gaat wel aardig mannen, hier dan de update. 12/12 dag 59, zichtbare bloei dag 42 Max temp 28,5C, min temp 20C. Tensio`s tussen de 110 en de 230Mbar. Alles gaat nog naar wens, ik zie de eerste bladeren lichter worden, dus de rijpingsfase zal weldra aanbreken. M`n voeding laat ik de3ze week nog op max, vanaf eind volgende week ga ik afbouwen. Drinkgedrag is nog steeds stabiel op. Foto`s vertellen de rest.
 11. Beaker, haha dank je Leering, bedankt, blad/bud ratio is idd ook strain afhankelijk, maar ook klimaat afhankelijk, bij meer warmte zal de strain meer blad aanmaken om zichzelf te koelen. Zelf heb ik geen blad weggeplukt. Ik heb destijds weleens de mooie witte uruzghani Kush gezet, deze maakte onwijs veel blad aan, dit was strain gebonden, daar heb ik wel blad geplukt, flink ook, de opbrengst was niet geweldig. Dit was denk ik ook strain gebonden maar ik vermoed ook stilstand in bloei doordat ik onwijs veel blad weg had geplukt. Dus blad plukken kan, maar ik zou dit wel minimaal doen. Wietefras, thanks, ik moet nog even dus ik ben erg benieuwd wat hier gaat gebeuren. Gorilla, ik dank u. El oro, dank je, ze worden idd lekker wit, ook de geur neemt steeds meer toe. Ik ben verbaast over de dikte van de toppen die nu al redelijk is. Maas, haha bedankt, we laten ze gewoon gaan.
 12. Daar gaat ie dan onder de 1000watt buffel, succes makker.
 13. DJ, ik verwacht idd aardige knuppels ondanks het toppen en croppen, komt zo te zien wel goed. Tjoe, dank je, ze ruiken steeds sterker idd. CW, wat een bagger hè thanks. Donnie, thanks gab, ik hoop dat 12 voldoende is, het wordt ook weer warmer en ik wil de zomer pauzeren. Tune, Thanks gozer. El Oro, de haasjes gaan volgens mij best lekker, wat denk jij? 12/12 dag 50, zichtbare bloei dag 33. Nog 5 weken te gaan, de toppen dikken al aardig aan, alles is nog mooi groen en het drinkgedrag is stabiel. Ze drinken per plant tussen de 2,5 en de 3,5 liter per dag. Vanaf volgende week ga ik de voeding weer ietsje verhogen omdat ze het kunnen hebben. Nog steeds maar 2x per week voeding en de additieven om de week afgewisseld. Foto's van zo even.
×
×
 • Create New...