Jump to content

djbroertje

Moderator+
 • Content Count

  17,644
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

djbroertje last won the day on September 13 2017

djbroertje had the most liked content!

Community Reputation

878 Uitstekend

About djbroertje

 • Rank
  hobbiebob
 • Birthday 11/22/1963

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  ergens op de voormalige zeebodem

Recent Profile Visitors

4,878 profile views
 1. parvati niet laten testen of zo maar geen enkele vorm van stoned of high is het resultaat als het geprobeerd werd door recreatieve rokers. Wel weer pijn verlagend is hier de bevinding. En een overdag roker voor iemand die heel weinig rookt
 2. djbroertje

  S5 cross

  cross S5 x pre 98 Bubba / williams wonder
 3. erg fraaie kleurtjes had ze . even snel mini update, Uru is helemaal om, de cross is still alive, ze drinkt nog steeds wat dus elke dag maar even bekijken. en dan is er ook voor de laatste paar weken een extra bewoonster bijgekomen. er stond buiten in een hoekje nog een s5-je te bloeien, deze afgelopen weekend een groter potje gegeven en maar even kijken of dat nog wat gaat brengen. Buiten schiet het in elk geval niet erg meer op en 2 weken lekker warm en veel licht zal allicht nog wat extra's brengen. en als er dan nog wat beestjes meegekomen zijn kan dat geen kwaad meer. Al lijkt ze best redelijk schoon. en weer verder. Grtz, Dj
 4. zekers lekker om naar te kijken, en snel, ach ze heeft toch zo goed als de 8 weken vol gemaakt. Vanavond begonnen met knippen, en door gebrek aan tijd zal dat minimaal nog 1 avondje worden voor ze helemaal schoon is. hier wat plaatjes bijna de laatste. . De cross is ook ongeveer gestopt met drinken dus deze gaat ook na de uru om. misschien morgen wat meer om naar te kijken. Dan zijn er 8 weken bloei voorbij.
 5. Dank je dilago, Dag 49 7 weken bloei, Uru, Cross, en de S5 dames, alles schiet lekker op en de uru heeft vermoedelijk vandaag haar laatste drinken gehad. De cross zal denk ik na 8 weken klaar zijn, ze drinkt nog goed maar de rest schiet al op. S-jes zullen dan nog alleen het hokje bewonen. Alle dames hebben erg compacte toppen zelfs de cross alleen ruikt deze dame veel minder heftig, plakken doet ze wel enorm. Ik ben erg benieuwd naar het resultaat hiervan. Oh ja ook nog even de zaadjes bekeken. Uru nakomeling to be. en S5 hierop hoeft in elk geval niet gewacht te worden, Grtz, Dj.
 6. vandaag maar weer een keer uitgebreid gekeken zeker gezien de hoge LV tijdens het wasweekend. Voor de laatste weken staat er wanneer nodig een ontvochtiger in de kamer wanneer de was te drogen hangt. better safe than sorry. Gelukkig geen slechte voortekenen zover. dag 47, Uruzghani, Cross, S5, De herfst is goed op weg bij de Uruzghani. en met de mindere dorst zijn de laatste loodjes wel aangekomen, en of ze de volle 8 weken blijft staan De cross drinkt nog goed en met nog voldoende witte haren zal ze zeker de 8 weken vol maken misschien nog wat langer. S5 tja die moeten nog 2,5 รก 3 weken weken. Aanstaande dinsdag 7 weken bloei dan maar weer verder kijken. Alleen de S5-jes krijgen nog voeding waarschijnlijk nog 1,5 week
 7. Ach heren saai is meer bedoelt voor de volgers, en inderdaad makkelijk en zoals gepland is het voor mij. Die haar-hygrometer geen idee hoe oud. mijn buurman heeft een huis vol hangen met al dat soort zaken en klokken en allerlei curiosa . Hij kwam aan met deze meter dus ik heb geen idee. Ik heb hem alleen een keer "gelijk gezet" met een meting van mijn logger. Die meting neem ik voor het gemak maar aan voor de meest accurate. En Lost de geur nog geen idee, mijn geurbeleving was al niet het beste maar de afgelopen week heb ik griep ofzo gehad en ruik ik helemaal niets meer. Het begint nu weer wat los te komen dus hopelijk kan ik daar van de week wat meer over zeggen. Uruzghani lijkt al wat minder te gaan drinken, als dat zo is gaat ze van de week om. Wellicht dat het aroma van de cross dan wat beter tot uiting komt.
 8. vandaag 6 weken bloei dag 42: Uru, De Cross, en S1, S2, Zaad in de maak bij miss Uru, de S5 heeft er ook een aantal maar erg lastig te fotograferen. beetje saai weer, geen bijzonderheden alles drinkt nog goed. Miss Uru lijkt al behoorlijk klaar met eigenlijk nog 2 weken te gaan maar zolang ze nog drinkt mag ze blijven staan. De toppen van de cross beginnen nu behoorlijk aan te dikken en lijkt zelfs nog wat meer dorst te hebben de laatste dagen. Ze is nog lekker groen, dus hoelang ze nog nodig heeft? De trichjes zijn veelal troebel dus heel lang zal het niet meer duren. De S5-jes moeten nog 3,5 weken volgens plan dus we zijn nog even bezig. Wordt straks weer een dingetje met oogsten zo in delen, maar dat zullen we ook wel weer oplossen. Dan nog even de LV op de ouderwetse manier gemeten niet heel laag maar ook nog geen probleem tot nog toe. Tot de volgende keer. Grtz, Dj.
 9. en weer verder dan. bloeidag 40, Omdat ik qua uru een beetje aan het eind zit van de bloei maar een keer goed gekeken of er enig risico van rot aanwezig is. gelukkig niets kunnen ontdekken. Wel wordt ze vlot geler en gisteren geeft ze voor de laatste keer voeding gehad. aan de bruine haren en de trichjes te zien zou ze ook zomaar niet de volle 8 weken vol gaan maken. Maar zolang ze nog goed drinkt is het eind nog niet in zicht. En de cross begint nu ook op enkele grotere bladeren wat vergeling te laten zien en ook gaan de haren met een behoorlijk tempo bruiner worden. Ook deze dame heeft gisteren voor de laatste keer voeding gehad. Ik verwacht dat deze ook ca 8 weken nodig gaat hebben. Al is ze wel minder ver dan de uruzghani. Hier nog wat gegevens over het klimaat van de laatste tijd. niet heel verkeerd in elk geval zeker de laatste week van de meting wel wat hogere RV maar ik heb de afzuiger nu wat hoger staan net als de inblaas zodat er een lekker windje door de toppen raast. geen S5 vandaag dinsdag weer op week 6 bloei, deze dames gaan gewoon lekker verder. Grtz, Dj.
 10. nou was ik toch bezig dan maar wat vergelijkingsmateriaal. nu kon ik gelijk maar even wat dood blad onder het dekje van de uru weghalen en de beide S5-jes wat strakker naar elkaar toe binden. De kleinere topjes hingen nu voornamelijk onder de Uru paraplu. Dus een beetje vertekend beeld met de vergelijking. dan de plaatjes met als een soort eikpunt het uru veldje breed lengte hoogte vanaf de pot, en zomaar een topje, dan S5 voor Miss Uru en de cross voor de uru, En S5 vs Cross, en topjes met iets erbij voor een idee van de afmeting. zo hopelijk een beetje idee van alles En de Uruzghani moet je maar eens opzoeken uit 2012 trefwoorden Uruzghani en/of warzone dan vind je vast het antwoord Grtz, Dj.
 11. lekker hoor daar. Bladprobleem lijkt op wat ik wel eens heb als er wat tegen de TL aangegroeid is. dus warmte of light burn zou dan kunnen. En bladeren verwijderen doe ik eigenlijk alleen bij de Uruzghani omdat deze dame zo ontzettend veel blad aanmaakt. En dan doe ik het alleen als er overal vochtplekken op de bladeren komen. Al heb ik het nog nooit goed geprobeerd zie ik er ook niet veel voordelen in. Wel krijgen de lagere toppen wat meer licht wat wellicht met led net zoals mijn buisjes voor wat stevigere toppen kan zorgen lager op de plant. Succes met het groeien straks lijkt een volle bak te gaan worden.
 12. Thanks Jay, ik zal wel groene vingers hebben gekregen van deze hobby maar in principe houd ik het vooral simpel, en ik weet wat het hokje doet dus als de basis goed is gaat het bijna vanzelf. En wat vind ik van de strains, S5 en uru zijn zeg maar oude vertrouwde dus deze gaan als verwacht. De cross blijft zeker niet achter al is dat zo zeker op de foto's niet goed te zien Ik zal eens een side-by-side plaatje maken, De cross is best huge TOV de S5. en de toppen zijn gemiddeld ook groter. Maar de S5 zal naar verwachting 1,5 week langer moeten bloeien Verder is de topvorming geheel anders dan beide andere dames, Dus een soort van echte hybride zal ik het maar noemen. maar ik verwacht eigenlijk dat deze meer gaat brengen zeker als 1 S5, Maar dat is ook geen nette vergelijking zaailing met veel voorgroei TOV stek met iets van 1 week voorgroei. Er zit beduidend minder geur aan de cross en ze ruikt net wat zoeter als de S5, al is het slecht te ruiken omdat de uruzghani een echte stinkerd is. maar wat belangrijker is wat het resultaat qua werking gaat worden en voor de recreanten onder ons de smaak natuurlijk.. daar moeten we nog even op wachten.
 13. 5 weken bloei, Dag 35, Uruzghani, en de zaadjes, Dan de S 5-jes en het nageslacht. en de cross, met als referentie een wasknijper net onder de hoofdtop.De hoofdstam is wat lastig te onderscheiden door het knakken en buigen. alles drinkt nog hetzelfde Uru ca 5 liter in de 2 dagen, Cross 1,4 liter per dag en de S-jes 1,4 liter om de dag. Uru 3 x in de week voeding bio canna flores en bio booster. de rest 2 x in de week alles ca 75% van de aanbevolen dosis. De cross geeft nu al de grootste toppen, en zijn voorlopig nog redelijk compact. Uru is nog steeds wat lichtergroen hier en daar maar aangezien dat ze nog maximaal 3 weken moet krijgt ze nog ca 1 week voeding en misschien nog 1 keer de week erna. De cross moet ik nog even inschatten hoe lang nog voeden en de S-jes moeten waarschijnlijk het langste dus die krijgen nog even volop. Klimaat weet ik niet ik zal van de week het loggertje een keer uitlezen. zo ver gaat alles nog goed. Grtz, Dj.
 14. Hallo ik heb ondertekend tot website in het verleden kreeg enkele jaren geleden, maar de account nooit geactiveerd zodat ik nu een nieuwe account maakte. Ik hoop dat u kan helpen ik heb veel te delen ik groeien op mapito en gebruikt om een lid van de hennepdesk ik weet dat er vele leden hier die ook op pito groeien dus ik zou graag delen en leren meer kennis. Bedankt

×
×
 • Create New...