Jump to content

Tune

Full member
 • Content Count

  1,774
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

73 Prima

About Tune

 • Rank
  Ere lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

890 profile views
 1. Tune

  Waar is iedereen?

  Hoi Kees, Even ter verduidelijking. De site van .eu is idd offline dit door een Cyberaanval bij de hosting provider. Ze hebben bij de provider alles down gehaald , niet alleen het .eu forum. Wist niet dat je zo negatief tov forums, hun leden/moderators/beheerders stond. Wel spijtig vind ik. Maakt toch niet uit op welk forum je actief bent, we komen er allemaal om 1 reden en dat is de cannabis plant en zijn aanverwanten. Ik ben hier ook ooit gestart en heb wat topics geplaatst maar zag door negativisme van mede leden dat ik het hier niet echt leuk meer vond en ben daarom naar eu geswitcht. Dit wil niet zeggen dat ik één forum beter vind als de andere.....mij gaat het gewoon om het plantje, spreken met leuke mensen, informatie verkrijgen, verslagen zien van mede kwekers, mensen die nieuw zijn in het kweken te helpen kortom lekker gezellig kletsen over de Cannabis plant. Ik vind het bijzonder spijtig om te lezen dat er afbreuk word gedaan op andere, zowel fora als mensen. Dit helpt toch überhaupt niemand verder. Er zijn daar fouten gemaakt welke anders opgelost hadden kunnen worden maar dat gebeurt wel in elke relatie denk ik dan. Maar dat zie ik ook op andere fora dus het is geen alleenstaand feit. Het heeft ook zijn voordelen nu het ene offline is heb ik meer tijd om naar het andere te kijken. Straks gaan we ook nog eens bji JD langs. Ieder een fijne dag nog en Keep 'em Green.
 2. Hoor eens bij : http://klima-supplies.be Hebben zowel Gavita als Dimlux. Top kerel, zeg maar dat ik je gestuurd heb.
 3. Dat ziet er super uit Krasi, heb je weer goed gedaan. Ben benieuwd naar je score. al plannen voor een volgende ronde?
 4. Bestel een pak roofmijten en die vreten die spint zo op.
 5. Ik denk dat het meer over eigen smaak gaat dan over de kwaliteit van zaden.
 6. Neen, geen idee met deze soorten.
 7. Ik ben nu een testronde aan het doen met Hy Seeds zaden. 10 Zaden van 2 nieuwe soorten in root it sponge plugs gezet en 4 dagen erna alles boven. Zijn nu mooi aan het groeien. In het verleden ook al zaden van hen gehad en altijd top.
 8. Smellow weer een nieuwe ronde gestart; Succes kerel. Ziet er een lekker koekje uit.
×
×
 • Create New...