Jump to content

Jiffy

Members
 • Content Count

  299
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Positief

About Jiffy

 • Rank
  ·

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

265 profile views
 1. Jiffy

  Led lamp

  Waarschijnlijk dan flink gedimd? Wat ik begreep is dat de LM301H idd 3.0 umol/s/W zou kunnen geven op laag vermogen. Maar dat lijkt me dan niet genoeg W aan licht dus alsnog ~2.8 umol/s/W op hoger vermogen.
 2. https://www.praxis.nl/bouwmaterialen/platen/martens-polystyreen-plaat-2-5mm-wit-50x100cm/5282718 Zoiets niet handig?
 3. Jiffy

  Led lamp

  Zijn er al verslagen gemaakt met LED & CO2? Vraag me af wat daar wel niet af moet komen...
 4. Ik weet wel voor CAI bekabeling dat er "sperfilter" bestaat, zo dat je niks kan uitzenden over de CAI kabels naar de buren. Maar of dat ook voor 220V werkt? (Edit: Google levert aantal wietforum resultaten op... Kijk zelf eventjes haha.)
 5. Zo ver ik begreep van een Liander medewerker zitten er energiemeters per "groep" van huizenblokken. Eens in de zoveel tijd, of bij verdenking worden die digitaal uitgelezen. Als er een verschil is wordt er op locatie een checklist afgewerkt om het betreffende huis te vinden. Dat is soms nog wel eens lastig gaf hij aan. Ook kreeg ik er uit toen ik het had over de "wietkwekers die wel veel stroom stelen, zijn die makkelijk te vinden?" kwam hij met het voor mij magische antwoord. "Die vinden we soms door de RF storing bij het starten van de lampen op de stroomleiding." Waar hij op doelt is waarschijnlijk een VSA/starter welke volgens mij op een bepaald Hz bij het starten inderdaad zichtbaar is op het stroomnet. Als hij eenmaal aan staat is het lastig om dat te vinden. EVSA's en LED's zullen waarschijnlijk dit probleem niet meer hebben. En met de nieuwe slimme meters die overal en nergens worden geplaatst wordt een huis binnen zo'n blok uitpijlen waarschijnlijk ook nog makkelijker voor ze. Het lijkt me dus een vrij klein "meetmoment" dat ze je vinden met normale VSA's, investeer in je de juiste apparaat wordt het al wat lastiger blijkbaar. En als je gepakt wordt is dat waarschijnlijk door het stelen van de stroom en dat er onderzoek wordt ingezet. Of, je grootste vriend de vijand, Misdaad Anoniem.
 6. Jiffy

  Wietforum Quizzzzz

  Ook binnen! :-)
 7. Jiffy

  Wietforum Quizzzzz

  Ik ben benieuwd! :-)
 8. Kwam toevallig net langs toen de lamp aansprong, dus een mooie foto getrokken. Twijfel of ik ze misschien toch iets meer ga geven EC 1.1 vooralsnog. Volgende keer EC 1.3-1.4?
 9. Omdat er veel mensen zeggen dat FloraNova op zichzelf al een complete voeding is, wat je kunt complementeren met toevoegingen.
 10. Duidelijk, dan gaan we Ripen proberen...
 11. Ja daarom twijfel ik dus ook om dit product te gaan gebruiken, ik heb een stimulator die de bloei zou moeten versterken en verder geen PK 13/14 of andere boosters gewoon alleen GHE Bloom :-)
 12. Ik gebruik cocos momenteel welke ik niet wilde gaan hergebruiken, maar wat ik begreep van Ripen is dat het inderdaad de herfst forceert. Waarom zou ik dat forceren vraag ik mij af? Dat kan toch ook gewoon natuurlijk komen? En wat bedoel je nou met "Ik zelf rip altijd maar twee x. Twee dagen daar voor eerste rip alléén af gezuurd." dat begrijp ik niet helemaal ;-)
 13. Afgelopen twee weken begonnen met de GHE FloraNova Grow voeding, aangevuld met Aptus Regulator en Canna Rhizotonic. Oh én Biotabs Mycotrex door de cocos gemengd. Nog niet eerder heb ik bij mijn stek zulke sterke/dikke stammen gezien, bladeren zijn glanzend groot en geen paarse stelen nog wat ik wel eens had bij de Amnesia... Eerste dag van de bloei zojuist in gegaan, ik ben benieuwd. Als stimulator heb ik van hun de Pro Bloom om toe te voegen, en eventueel Ripen om het einde te forceren maar twijfel of ik dat wil gaan gebruiken. Geen booster verder. Twijfel alleen nog wel of ik nou nu deze week als pre-flower moet zien (over 7-10 dagen komt de bloei zichtbaar op) en Grow + Bloom moet geven (beiden halve sterkte) of gewoon Bloom moet gaan geven ivbm de gigantische strek bij Amnesia en liefste zo min mogelijk N wil geven natuurlijk :P
 14. Jiffy

  Wietforum Quizzzzz

  Oh, het is er eentje om meerdere pruiken tegelijk op te maken! Dacht voor één enkele dus een pruikmal, Google zegt pruikenhoofd als je met antiek zoekt ;-). Daarom pruik/hoofd want de benaming is blijkbaar verschillend
 15. Jiffy

  Wietforum Quizzzzz

  Pruikenhoofd :-P
×
×
 • Create New...