Jump to content

al green

Full member
 • Content Count

  1,822
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

al green last won the day on December 4 2021

al green had the most liked content!

Community Reputation

434 Goed

About al green

 • Rank
  Ere lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

3,288 profile views
 1. Die French Macaron is een topper. Waar heb je deze zaden besteld?
 2. is een goeie tip ik gebruik van die groene warmte matten op de bodem. Wat plankjes hardhout in de hoeken en het midden. Daarop leg ik een opmaat gemaakt stuk betongaas.
 3. Hoop wel dat de genetica tegen een stootje kan (ze ontkiemen in ieder geval goed)....TS heeft ze wel laten stressen " Na veel laten stressen van de 12 nog 5 overgehouden. Schakelen met een ver rood spectrum, te hoog in ┬Ámols, hoge ec door buffertabs, wisselend ph van water en bijna dagelijks snoeien van blad kan ik wel zeggen dat deze 5 goed tegen stress kunnen"
 4. Ziet er goed uit wat daar ligt. Hard en vet. Inderdaad jammer, wat Dilago al zegt, dat de opbrengst je tegenvalt. Wat is er anders aan het wiet met deze nieuwe belichting t.o.v het andere licht?
 5. Waar komt de lamp in te hangen? Afmetingen?
 6. Gaat dat niet "zweten" in de zak? Ikzelf gebruik weckpotten
 7. koude schuur........Ik zie een kacheltje ,vochtigheidsmeter in de potten. Goed bezig. Succes met deze ronde
 8. Je hebt het goed onder controle voor jezelf. Prima!
 9. We hebben je wel even de tijd gegeven om ze om te halen Hoe droog je de toppen? En succes met het knipwerk, kijkend naar de vette top
 10. De slang mag best wat korter in de tent als je een 2e slang toevoegt aan de andere kant van de tent(als daar een opening zit) Kun je de ventilator niet onder de lamp kwijt zodat er wat frisse lucht door die tent gaat welke via de slang(en) binnen komt,
 11. de laatste 2/3 foto's laten kleine, maar harde toppen zien. Lijkt wat op mijn Iced out van InHouse In welke week 12/12 zit je?
 12. heb jij ook aquarium met aquascaping? Foto
×
×
 • Create New...