Jump to content

Kiko82

Members
 • Content Count

  83
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Kiko82 last won the day on September 6 2019

Kiko82 had the most liked content!

Community Reputation

42 Positief

About Kiko82

 • Rank
  Hang hier wat rond lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

541 profile views
 1. Volgende keer met inwateren voordat je ze in je hok zet een vat maken, en dan je potten gewoon zeiknat doorspoelen in de badkamer als dat kan. Tot je de juiste drain hebt bereikt.
 2. Je zou ook een klein beetje rfx in een beker kunnen doen dan beetje afgezuurd water erbij uitknijpen en kijken waar je waarde op uit komt. Stijgt dat ook flink dan weet je dat je moet spoelen. Ik zelf water nooit lager dan 5.5/5.6 vanaf het begin ,en in de bloei ga ik naar 5.7/5.8.
 3. Ja de luchtvochtigheid valt op zich mee hoor. Die laat ik naarmate de bloei vordert gewoon zakken. Gewoon zorgen dat ik iets minder drain krijg en bijvoorbeeld dagelijks een beetje geven ipv om de dag iets meer. Je moet in het begin gewoon iets vaker van boven geven zolang de wortel nog niet eronder uit komt. Ik vind floracaps van Floraflex een aanrader mocht je gaan druppelen en kan je in het begin ook.met hand geven. Ik heb de universele ronde. Dekt gelijk de pot af tegen algen.
 4. Nee laat ze niet in de drain staan. Staan gewoon goed nat en de potjes diep genoeg in de rfx. Met de slangetjes voed ik gewoon tot er iets van drain uitkomt. Ze staan op grindplaten. Dus iets verhoogd zodat ze niet in de drain staan. Maar ik heb er dan wel vijverfolie onder. Omdat ik voorheen wel deed vloeden. Blijft misschien max 1 cm water dat verdampt binnen 1 dag.
 5. Ik doe ontkiemen in een jiffy plug. Als de wortels hier onder uit komen, doe ik ze in een 20cm rond netpotje met rfx. Als de wortels hier dan weer uitkomen zet ik ze in de uiteindelijke pot rfx (30 liter). Eerste keer de rfx goed nat inwateren met startwaarde en dan kan ik het een week laten staan. Daarna voed ik van boven met druppelslangetjes op een Floraflex Floracap.
 6. Als het goed is komen ze deze vrijdag binnen. Ik heb niet de wifi controller erbij. Voor mij persoonlijk geen meerwaarde.
 7. Ik heb er toevallig ook 2 (Geekbeast Pro) besteld vanuit China gewoon. Ze geven dan een lagere waarde op waardoor je minder/geen invoer hoeft te betalen.
 8. Ik heb ronde floracaps. Ik heb ze uit Engeland besteld gewoon met Paypal betaald.
 9. Heb dit nog niet eerder gehad, wat de oorzaak ook mag zijn. Ik trek deze eruit en ga gewoon opnieuw beginnen. Zonde maar shit happens.
 10. Als ik zoek op overwatering. Komt ook precies overeen met hoe mijn plantjes eruit zien. De steeltjes staan strak ,de bladeren zijn hard. Ze hangen wel maar zijn totaal niet slap.
 11. Ja maar die stekblokken stonden denk ik te laag in de rfx die ik gevloed heb met 1.4 ec. Die big blocks nemen natuurlijk anders water op dan de omringende rfx waar gewoon zuurstof tussen zit. De blokken en de rfx waren allebei nog goed nat. Ik heb ze wat hoger gezet de blokken en laat ze nu iets droogtrekken en kijk ff aan wat het doet. Werkt het niet dan begin ik desnoods opnieuw.
×
×
 • Create New...