Jump to content

Kiko82

Members
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Kiko82 last won the day on September 6 2019

Kiko82 had the most liked content!

Community Reputation

35 Positief

About Kiko82

 • Rank
  Hang hier wat rond lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

292 profile views
 1. @Buyuk Jazeker volgende ronde maak ik weer een verslag.
 2. Om dit topic even af te ronden. Was een beetje een teleurstelling deze ronde. Ik ben begonnen met 72 stuks. Ben geƫindigd met 46 stuks omdat er een hele boel waren die achter bleven. Waardoor de tent ongeveer voor de helft gevuld was. Ik heb de fout gemaakt on sommige op nieuwe RFX te zetten en sommige op gebruikte. Dus kreeg verschillen tussen planten. Die op de oude RFX gingen veel beter. Leermomentje. Volgende keer alles mengen. Die op de oude RFX lekker compact ,en die op de nieuwe stukken minder. Ook kreeg ik in week 8 rot. Met Led is het wel een stuk lastiger het klimaat goed te krijgen vind ik. Bedoel daarmee dat het niet heel warm word. Het mocht waarschijnlijk een paar graden warmer zijn dag en nacht. Dus ze konden nog een week afharden maar heb de stekker eruit getrokken. Uiteindelijk een teleurstellende opbrengst van 1300 gram van 46 planten maar wel mooie Strawberry Banana. Excuses voor het niet regelmatig bijhouden van dit verslag. Soms word het leven wat druk en begint de hobby ook op werk te lijken. Hier nog wat bud shots
 3. Ik dief meestal pas begin week 3 bloei. Dan is de strek er ook pas een beetje uit en weet je wat de uiteindelijke grootte van de plant is. Ik haal takjes weg die toch geen licht krijgen en ook groeischeutjes die in het midden van de plant zitten en geen licht zullen krijgen en fluff worden. Van de onderste takjes die wel naat het licht groeien laat ik alleen het hoofdtopje zitten.
 4. Gorilla Glue is per ongeluk ontdekt omdat een tent bestoven werd met stuifmeel. Daar hebben ze zaden van gehouden en een pheno daarvan is uiteindelijk de Gorilla Glue geworden. Dus herma zit in de genen. Moet wel zeggen dat ze mooi groeiden uit zaad. Maar te gevoelig voor herma.
 5. Ja ik ga toch wel uit van een 9 a 10 weken. Even kijken naar wat de plant doet uiteraard. @MEAN GREEN Dit is Strawberry Banana van Dna Genetics. Kruizing tussen Banana Kush en Bubblegum(Strawberry phenotype).
 6. Hier nog een plaatje van het hele veld. Het zou een kruizing van Kush moeten zijn. Maar qua groei lijkt het wel een haze. Ook heb ik verschillende feno's.
 7. @Piffer Opletten op Herma's. Ik had met Gorilla Glue huismerk allemaal herma's. Kon in week 4 alles eruit trekken. Zagen er wel echt super uit al in week 4 maar helaas stekker eruit moet trekken. Ook goede ontkieming had ik.
 8. Het zou wel een 9 weken bloeier moeten zijn. Maar we gaan het zien. Ik zal vanavond even foto maken van het hele veldje.
 9. Een kleine update. De bloei zit er goed in al had ik verwacht al wat verder te zijn kwa topopbouw. Gister kwam ik er ineens achter dat mijn ph meter afweek. Toen ik deze wilde kalibreren wilde dat niet echt. Heb dus 1x waarschijnlijk een verkeerde ph meegegeven. Zag al wat tekenen in de planten. Heb nu een nieuwe meter en zal de komende 3 dagen de juiste ph meegeven en een soort van spoelen met een ec van 1.6. Hier nog een plaatje.
 10. Al is het maar zodat ik geen fluff hoef te knippen, dan ben ik al blij zat.
 11. Ik doe het omdat die kleine topjes kut zijn om te knippen en een goeie luchtstroom te houden. Ook omdat ik denk dat de plant zich meer focust op vorming van de hooftoppen. De hoofdtoppen zijn toch het mooist om af te kweken.
×
×
 • Create New...