Jump to content

Kiko82

Members
 • Content Count

  56
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Kiko82 last won the day on September 6

Kiko82 had the most liked content!

Community Reputation

29 Positief

About Kiko82

 • Rank
  Hang hier wat rond lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

212 profile views
 1. Ik dief meestal pas begin week 3 bloei. Dan is de strek er ook pas een beetje uit en weet je wat de uiteindelijke grootte van de plant is. Ik haal takjes weg die toch geen licht krijgen en ook groeischeutjes die in het midden van de plant zitten en geen licht zullen krijgen en fluff worden. Van de onderste takjes die wel naat het licht groeien laat ik alleen het hoofdtopje zitten.
 2. Gorilla Glue is per ongeluk ontdekt omdat een tent bestoven werd met stuifmeel. Daar hebben ze zaden van gehouden en een pheno daarvan is uiteindelijk de Gorilla Glue geworden. Dus herma zit in de genen. Moet wel zeggen dat ze mooi groeiden uit zaad. Maar te gevoelig voor herma.
 3. Ja ik ga toch wel uit van een 9 a 10 weken. Even kijken naar wat de plant doet uiteraard. @MEAN GREEN Dit is Strawberry Banana van Dna Genetics. Kruizing tussen Banana Kush en Bubblegum(Strawberry phenotype).
 4. Hier nog een plaatje van het hele veld. Het zou een kruizing van Kush moeten zijn. Maar qua groei lijkt het wel een haze. Ook heb ik verschillende feno's.
 5. @Piffer Opletten op Herma's. Ik had met Gorilla Glue huismerk allemaal herma's. Kon in week 4 alles eruit trekken. Zagen er wel echt super uit al in week 4 maar helaas stekker eruit moet trekken. Ook goede ontkieming had ik.
 6. Het zou wel een 9 weken bloeier moeten zijn. Maar we gaan het zien. Ik zal vanavond even foto maken van het hele veldje.
 7. Een kleine update. De bloei zit er goed in al had ik verwacht al wat verder te zijn kwa topopbouw. Gister kwam ik er ineens achter dat mijn ph meter afweek. Toen ik deze wilde kalibreren wilde dat niet echt. Heb dus 1x waarschijnlijk een verkeerde ph meegegeven. Zag al wat tekenen in de planten. Heb nu een nieuwe meter en zal de komende 3 dagen de juiste ph meegeven en een soort van spoelen met een ec van 1.6. Hier nog een plaatje.
 8. Al is het maar zodat ik geen fluff hoef te knippen, dan ben ik al blij zat.
 9. Ik doe het omdat die kleine topjes kut zijn om te knippen en een goeie luchtstroom te houden. Ook omdat ik denk dat de plant zich meer focust op vorming van de hooftoppen. De hoofdtoppen zijn toch het mooist om af te kweken.
 10. Inmiddels zitten we in week 3. Vanaf deze week begin ik rustig met toevoegen van bloeivoeiding en Calgel en supervit. Ec houd ik 1.4 aan voor de toevoegingen. De planten heb ik flink gedieft en de achterblijvers heb ik zelfs de nek omgedraaid. De temperatuur met licht aan is 24 a 25 graden en met licht uit 20 a 21. Hier nog wat plaatjes voor en na het snoeien.
 11. Ik heb mijn kaliwaterglas gehaald bij labshop.nl. Overigens heb ik weleens de ph geplust met baking soda. Hiervan stijgt alleen de EC wel iets. Zou dit niet teveel gebruiken. Maar het werkt wel.
×
×
 • Create New...