Jump to content

Kiko82

Members
 • Content Count

  72
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Kiko82 last won the day on September 6 2019

Kiko82 had the most liked content!

Community Reputation

38 Positief

About Kiko82

 • Rank
  Hang hier wat rond lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

372 profile views
 1. Heb dit nog niet eerder gehad, wat de oorzaak ook mag zijn. Ik trek deze eruit en ga gewoon opnieuw beginnen. Zonde maar shit happens.
 2. Als ik zoek op overwatering. Komt ook precies overeen met hoe mijn plantjes eruit zien. De steeltjes staan strak ,de bladeren zijn hard. Ze hangen wel maar zijn totaal niet slap.
 3. Ja maar die stekblokken stonden denk ik te laag in de rfx die ik gevloed heb met 1.4 ec. Die big blocks nemen natuurlijk anders water op dan de omringende rfx waar gewoon zuurstof tussen zit. De blokken en de rfx waren allebei nog goed nat. Ik heb ze wat hoger gezet de blokken en laat ze nu iets droogtrekken en kijk ff aan wat het doet. Werkt het niet dan begin ik desnoods opnieuw.
 4. Ze staan nu op 900 watt de lampen. Ik heb de stekblokken iets hoger gezet en toen merkte ik wel dat er veel water in zat. Zag toen ook iets bruine worteltjes vandaar de conclusie te nat of wortelrot. Enige wat ik aan het klimaat zou kunnen verbeteren is de lage luchtvochtigheid maar dat heeft meer invloed op stekken dan zaailingen volgens mij. Temperatuur is in orde, zowel dag als nacht. @pindarots123 Mocht het wortelrot zijn weet jij zo een middel dat snel werkt op hydro? Ik ga even kijken wat ze doen de komende dagen
 5. Hierbij een plaatje. Zo zien ze er allemaal uit.
 6. Nou ik heb hele grote stekblokken van 15 bij 15. Die ik iets te diep in de rfx heb gezet. Die blokken nemen natuurlijk meer water op dan de rfx zonder zuurstof op te nemen. De EC is het niet want dat had ik verbrande puntjes of iets dergelijks gehad. Het enige wat het nog zou kunnen zijn is wortelrot tgv teveel water. Ik ga het even aankijken nu.
 7. Een kleine update. Voor het eerst op rfx dat de plantjes teveel water hebben gehad. De blaadjes krullen helemaal naar binnen maar zijn wel stevig. De steenwolblokken stonden denk ik te diep in de rfx en die nemen water toch iets anders op dan de rfx waardoor ze te nat staan. Heb de stekblokken nu iets hoger in de rfx gezet. Ik hoop dat het nog goedkomt door de blokken iets uit te laten drogen. Ik zal straks even een foto maken hoe ze erbij staan.
 8. Ik heb dat idd ook weleens gelezen @Kees A ik denk echter dat die paar plankjes te verwaarlozen zijn. Met led word de temperatuur ook niet zo heel hoog. En daarbij staat de afzuiger gewoon aan. En qua natte ruimte. Het is een 2.40 bij 2.40 dus de luchtvochtigheid zal niet zo een heel groot probleem worden denk ik zo.
 9. Hahaha ja dat is een goeie. Doe ik morgen gelijk ff. Thanks voor de tip. @lostchild
 10. Ze staan nu sinds 2 dagen in de grote tent. Heb ze ingewaterd met 1.4 ec en 5.4 ph. Zoals jullie kunnen zien heb ik een soort kweektafel gemaakt waar de plantjes op staan. Hier heb ik vijverfolie ingelegd , wat op maat gelast is. Het zijn er trouwens 6 geworden , omdat dat zo mooi uitkwam met de maat van de tafel en voor eventuele uitvallers of achterblijvers. Het plan is om te gaan scroggen, dus een van deze dagen ga ik ze toppen zodat ze de breedte in gaan. Ben van plan om ze zo laag mogelijk te houden. Ik ga nog een doorvoer maken in de tafel waardoor het water terug kan lopen in het vat. Het vat zet ik onder de tafel.
 11. @al green het zijn Fluence"achtige" lampen uit China. Heb 2 lampen van 900 watt per stuk. @VolcanicSea ga ik zeker doen dit keer. Ik zet er nu ook maar 5 neer om het gevoel van hobby weer een beetje terug te krijgen. En wat makkelijker te onderhouden. En dus ook makkelijker een verslag bij te houden. Dus dat komt goed.
 12. Hey Gabbers, Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Heb van de week 10 x Mandarin Zkittlez van Ethos Genetics ontkiemd in Jiffy plugs. Het doel is er uiteindelijk 5 af te bloeien in RFX met 1800 watt led erboven. Ga hiervoor een eb en vloed bak op poten maken met vijverfolie. Voeding word weer Hesi Hydro Groei en Bloei, Hesi Enzymen, Supervit en Pk 13/14. Ook wat Kaliwaterglas. De zaailingen heb ik met jiffy plug en al in een Cultilene Big Block gezet. Hier laat ik ze nog ff goed in wortelen voordat ze de RFX in gaan. In de voorgroeitent staan ze onder een Dimlux 315 watt Full spectrum. Deze staat nu op 205 watt. Die voer ik langzaam aan op om strek van de zaailingen tegen tegen te gaan. Dit is het ff voor nu. Tot de volgende update.
 13. @Buyuk Jazeker volgende ronde maak ik weer een verslag.
×
×
 • Create New...