Jump to content

VolcanicSea

Full member
 • Content Count

  407
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

VolcanicSea last won the day on February 15

VolcanicSea had the most liked content!

Community Reputation

256 Goed

About VolcanicSea

 • Rank
  Volwaardig lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

1,176 profile views
 1. Gestopt met Multi Total te geven en de CalMag wat omhoog geschroefd. (DutchPRO voedingslijn)
 2. Dag 51 Het einde is nu in zicht, met een weekje gaan ze allemaal om. Gisteren per ongeluk een top afgebroken, zie laatste foto. Mooie toppen met zeer veel trichomen. Momenteel staan er veertig stuks van Gelato #41 voor te groeien van SeedStockers.
 3. He, het ziet er alsnog niet dramatisch uit maar wel wat matiger dan ik gewend ben van je inderdaad Gelukkig nog nog met 2 weken te gaan achter gekomen zodat je de weken misschien nog wat goed kunt maken! Het is natuurlijk sowieso al een beetje een kutronde geweest met die kapotte lamp etc..
 4. Ja op zich wel maar ik ben blij als ik in de toekomst met stekken kan gaan werken, dat traject is gelukkig in gang gezet. Ik blijf rond dag 40/45 wat bladproblemen hebben, vaak in de Calcium/Magnesium hoek.... Maar de toppen beginnen al mooi en zwaar te worden
 5. Wat is er mis met de term zaadballen? Het is toch vrij duidelijk dat daarmee het mannelijk geslacht bedoeld wordt? En in mijn ervaring maakt 't niet uit het Girl Scout Cookies, Amnesia, Royal Gorilla of wat dan ook is. Maar ik had inderdaad ook spijt dat ik ze meteen vernietigd had, vandaar dat ik je de tip meegeef
 6. Ik heb ook regelmatig last van herma's, de eerste keer hakte ik ze ook meteen om in paniek. Het hangt er nu een beetje vanaf hoeveel zaadballen ik aantref... Als het er maar 5 of zo zijn op de hele plant dan hou ik haar gewoon in leven. Een tip die ik je kan geven is haar voortaan vooraan zetten in de rij zodat je haar goed in de gaten kunt houden. Als je rond dag 18 bloei alle zaadballen eruit trekt dan is mijn ervaring dat er weinig meer terugkomt. Wel belangrijk dat je de plant volledig inspecteert, elke vertakking moet goed bekeken worden. Uiteraard wel goed blijven monitoren als je ervoor kiest haar te houden. In mijn huidige ronde had ik ook een paar herma's en daar zitten nu de dikste toppen op.
 7. Dag 44 grote tent, begint bij sommige planten wat tekort te ontstaan aan Calcium volgens mij... Dag 51 in de kleine tent.
 8. @Kluns Fijn dat alles verholpen is en en dat Greensell zo'n goede service verleent... @Hannesh De volgende keer komen er 16 planten per kant ipv 12, ik denk dat de tent dan al lekker vol komt te staan. Ik denk dat deze rond dag 60 ofzo om kunnen maar ik durf 't niet te zeggen, vanaf dag 55 hou ik er rekening mee dat ze hun einde naderen en bekijk ik 't per dag
 9. @pindarots123 Er is inderdaad wel wat ruimte over, maar vergeet niet dat deze tent 1,50x3,00 meter is en de lampen een officiële footprint hebben van 1,20x1,20. Aankomende sessie komen er 16 planten per kant in plaats van 12 planten per kant, een toename van 33%. Ik heb ook zojuist de staande ventilatoren vervangen voor kleine modellen aan de muur waardoor er meer ruimte is gecreëerd. @Kluns Zuur man!!! Maar er zit 2 jaar garantie op die dingen geloof ik toch?
 10. @Hannesh Nee het hok wordt niet te heet, het is continue tussen de 20 graden met de lichten uit en de 27 graden met de lichten aan.... @JackyH80 Luchtvochtigheid is ook in orde.... tussen de 35% en 45%, alleen vlak na water geven is dit tussen de 50% en 55% maar dat is niets geks. Ik wandel graag buiten en heb het idee dat ik het vanaf de duinen/bossen mee naar binnen heb genomen.
 11. Van de week heb ik helaas ook ''echte meeldauw'' op mijn planten gevonden. Hoop online gelezen over wat je moet doen in de bloei bij de probleem etc. Uiteindelijk besloten om te gaan voor Rosacur van Bayer... Op wat de oudere topics werd vooral gerefereerd naar het product ''Exact'' van Bayer maar ik kan dat nergens meer vinden... Krijg het idee dat dit de opvolger ervan is of zo. Heb ook voor de zekerheid spuitzwavel gehaald als laatste redmiddel, mocht bovenstaande niet werken. Zojuist flink lopen sprayen over de planten met het goedje Rosacur en ben benieuwd of het ervan weggaat... Ik zal jullie op de hoogte houden.
 12. @Hannesh Ondertussen is het weer behoorlijk dichtgegroeid, de vorige keer was ik wel iets te fanatiek haha. Daarom verwacht ik dat er geen (noemenswaardige) gaten zullen blijven... Ik begrijp niet helemaal wat je bedoelt met nieuwe lampen, bedoel je LED of de ''spydr'' vormen? Zelf nooit met HPS gekweekt maar ik ben zeer te spreken over de bouwkwaliteit van deze armaturen. Van wat ik begrijp was je vrij lekker bezig als je 1 gram per 1 watt draaiden op HPS, dat is met deze lampen geen uitdaging.
 13. Alleen maar tof dat je op jouw manier probeert te helpen man
×
×
 • Create New...