Jump to content

VolcanicSea

Full member
 • Content Count

  301
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

VolcanicSea last won the day on February 15

VolcanicSea had the most liked content!

Community Reputation

163 Goed

About VolcanicSea

 • Rank
  Volwaardig lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

784 profile views
 1. VolcanicSea

  Led lamp

  Gewoon je gezond verstand gebruiken Kluns... Net wat Kees zegt, er zijn talloze mensen die zo'n meter laten uitschakelen uit privacy overwegingen of wat dan ook. Ik zou me er zeker niet al te druk om maken, wat interesseert het Nuon nou wat jij met je stroom doet? Het gaat er hun om dat je het netwerk niet overbelast, niet steelt, binnen de perken blijft en netjes op tijd betaald.
 2. @M0251 Yes, nog altijd DutchPro, ik snapte overigens wel je punt hoor Ik begin net met week 5 en jij bent er klaar mee.
 3. Ik heb ze op iets van 35 cm hangen, elke week laat ik ze van 5 cm zakken. Ik heb het idee dat ik herma's heb gekregen omdat ik dit lichtkanon te snel, te dicht full power erop heb gezet. @M0251 Dag 29 is week 5
 4. Haha ja zeker, maar het is erg hectisch bij mij op 't werk en privé door de omstandigheden in de wereld. Momenteel zit ik op dag 29 van 12/12, mijn volgende kweek ga ik weer een verslag van bijhouden. Planten zien er erg gezond uit en er zitten dikke toppen op, zeker voor dag 29. Sorry dat ik je pagina vervuil met mijn afbeeldingen @Kluns maar het zijn tenslotte dezelfde lampen.
 5. Eindelijk een grote mannen lamp . Veel plezier en succes ermee, ik kijk nieuwsgierig mee.
 6. Ziet er leuk uit! Dat Paarse kan prima aan de genetica liggen inderdaad, had ik ook.
 7. Haha ja i know, maar ik heb het idee dat ik nog zoveel moet leren. Laat staan dat ik nu begin met moedertjes... En ook die kun je het beste uit regulier zaad halen van wat ik begrijp? En ja ik weet dat je ook gefeminiseerd zaad als moeder kunt gebruiken... Wat ik niet begrijp ik juist dat ik herma's wil voorkomen, dan krijgen stekken van fem. moeders toch ook die ''traits'' mee? En allemaal los hiervan heb ik niet echt ruimte voor nog een tentje.
 8. De spydr 2i heeft geen co2 nodig, werkt uitstekend zonder. Ik heb een maat van mij gefinancierd met twee maal de spydr 2x, die trekt daar 1150 gram in totaal per kweek onder vandaan. Dat is 1,67 gram per watt, maar die heeft wel meer ervaring dan ik. Als je het echt in de vingers hebt kunt kun je 2 op 1 draaien met de Fluence lampen.
 9. Heren, ik kan weer inloggen! De afgelopen maand lukte mij dit niet en ik wist niet waar ik terecht moest.... Maar ik ben dus nu achter de oorzaak. Mijn VPN was verlopen (zelf niet eens doorgehad), en kennelijk kan ik alleen inloggen als mijn VPN aanstaat. Ik begrijp zelf niet helemaal waarom dit is, maar zonder VPN krijg ik een error melding. De afgelopen keer heb ik bij 8 v.d. 32 planeten zaadballen gevonden en dat was voor mij ook aanleiding om te stoppen met die ronde. Ik denk dat het met de temperatuur te maken heeft gehad, of gewoon slechte kwaliteit zaad. Uiteraard ben ik nog een amateur kweker dus wie weet heeft het aan mij gelegen, ik durf het niet te zeggen. Balen, maar niets aan te doen. Ik ben direct daarna een nieuwe ronde gestart, dit keer weer met de Royal Gorilla's van RoyalQueenSeeds. Was hier de eerste ronde erg tevreden over. Die zijn nu 22 dagen aan 't groeien en zijn 3 dagen geleden getopt. Ik twijfel alleen een beetje of ik een heel nieuwe kweekverslag moet beginnen of dat ik gewoon met deze verder ga zodra ze 14 dagen bloei hebben gehad.
 10. Op een andere plant zit een soortgelijk scenario. Ook dit lijkt op een zaadbal, maar er steekt wel een bloeihaar uit... WTF?
 11. Heren, ik was een plant aan het snoeien en er viel mij iets op..... Is de plant op de foto's een herma!? Zijn dit zaadballen of zijn het gewoon calyxen waar geen bloeiharen uit zijn gekomen? Ze zitten namelijk wel helemaal onderaan de plant.... De rest van de plant is gewoon begonnen met het produceren van toppen en heeft overal bloeiharen. Ook vanuit deze oksel is een zijtak gekomen waar een topje aan groeit? Los van dat de ik de planten nu ga dieven, en ze 3 weken geleden heb getopt is er niets raars met de plant gebeurt... Geen licht lek of wat dan ook, helemaal niets.
 12. Ben alvast maar begonnen, heb er nu 16 gedaan. Helaas struikelde ik aan het einde en liet ik 1 plant vol op de grond knallen... Resultaat; volledige hoofdstam door de midden, kan wel janken.
 13. Momenteel zitten ze op dag 16 van 12/12 regime. Ik heb het idee dat ze nog wel een flink stuk de lucht in gaan.... Is dit een mooi moment om te gaan dieven? Wanneer doen jullie dit? De eerste 2 kweken ben ik er nagenoeg niet aan toegekomen. Alle input is welkom.
×
×
 • Create New...