Jump to content

VolcanicSea

Full member
 • Content Count

  419
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

VolcanicSea last won the day on May 26

VolcanicSea had the most liked content!

Community Reputation

283 Goed

About VolcanicSea

 • Rank
  Volwaardig lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

1,381 profile views
 1. Ik ben het eens met jullie beide, had zeker moeten toppen maar persoonlijk doe ik dat ook wat liever dan als ze al in de bloei staan. Het is nu dag 13 en gelukkig is het iets koeler buiten, temperaturen begonnen behoorlijk op te lopen in de tent. Heb wat bamboe gekocht en ben die langs de hoofdstam gaan spannen omdat ik verwacht dat die het zwaar zullen krijgen vanwege het niet toppen. Begint steeds voller te raken met zie nog een hoop open plekken & aarde, fingers crossed.
 2. Bedankt allemaal voor jullie input, het is nu dag 10 op 12/12 Ik denk dat het inderdaad lastig gaat worden om het helemaal goed dicht te krijgen. Ben inderdaad mogelijk te vroeg geschakeld... Maar wellicht als het blad wat groter wordt het nog lukt, ik weet het niet. Deze strain heb ik nog nooit gekweekt dus de tijd zal het leren. Het is gelukkig al een stuk voller dan dag 6/7, toe begon ik me serieus zorgen te maken... Maar gelukkig is het de afgelopen dag wel echt goed voller aan het worden.
 3. Uiteindelijk toch niet getopt omdat ik nog 2 rondes wil kunnen draaien voordat ik op vakantie ga in het najaar... Is nu dus dag 2, ik hoop alleen dat ik niet te vroeg geschakeld ben maar zal toch wel volkomen? Ik heb weinig ervaring met sativa/haze maar ik verwacht dat ze wel flink de hoogte in zullen gaan.
 4. Als het allemaal dezelfde grond is waarin ze staan en je hebt niets vreemds gedaan kun je ervan uitgaan dat het gewoon slecht presterende zaadjes zijn. Heb ik in het verleden ook regelmatig gehad, zaten er altijd wel en paar bij die gewoon niet lekker gingen, niet goed groeiden en geel werden.
 5. @Kluns ik ga ze wel nog even toppen, voornamelijk om de kans op top rot te verminderen wat sneller gebeurt met 1 zo'n kolossale bonker erop. @Fearghus Zeker! Super fijn om op een relaxte constructieve manier feedback te krijgen over waar je mee bezig, geen vraag te veel is of onbeantwoord blijft. Zijn een aantal gasten op dit forum die een groot voorbeeld aan hem kunnen nemen.
 6. Strijders en strijderinnen, Eindelijk is het zover, maanden geleden kreeg ik een klein Amnesia stekje opgestuurd van een lief medeforumlid. Die is mooi gegroeid en daar zijn 6 moederplanten van gemaakt, die ondertussen de stekjes geproduceerd hebben die op de foto staan. De stekken zien er mooi en gezond uit, het was even proberen maar ik heb het nu wel een beetje onder de knie denk ik. Omdat ik het sjouwen met aarde ondertussen ook wel zat was, was ik een beetje zoekende naar een manier waarop dit niet meer hoeft. Gelukkig is @Xaim bereidt mij bij dit traject te begeleiden, en heeft samen met @Kluns een hoop uitleg gegeven. Afijn, komt erop neer dat dit een biologisch rondje gaat worden, omdat ik dit de vorige ronde bij 4 planten heb geprobeerd en dat goed is bevallen. De aarde kan vervolgens worden opgewaardeerd en hergebruikt waardoor dat gesleep op wat wormenmest na, niet meer nodig is. Vanwege de zomer zal er een hoop hitte aankomen de aankomende maanden maar ik hoop dat de foxtailing van de planten een beetje beperkt blijft. Er staan nu 19 planten per lamp ipv 12 wat ik normaal deed, mede omdat ik hopelijk hierna niet alle aarde hoef weg te brengen. Als iemand daar nog een goede tip voor heeft dan hoor ik dat ook graag. Ik houd jullie op de hoogte.
 7. Door drukte geen verslag bijgehouden maar toch wat foto's van de huidige kweek. Het is momenteel dag 53 in de tent, en op ''advies'' van @pindarots123 besloten de tent bomvol te zetten. Eerlijk is eerlijk, het gaat waarschijnlijk wel z'n vruchten afwerpen. Her en der wel beginnen nu wel echt tekorten te ontstaan zonder dat ik aan 't spoelen ben. Wederom weer wat herma's en zaadballen moeten verwijderen gedurende de kweek.| Gelukkig zijn de stekken en moeders allemaal in orde, en aankomende ronde kan ik heerlijk met m'n eigen stekken gaan werken.
 8. Ik kan nergens in je forum vinden hoe groot je tent is of hoeveel watt erboven hangt...? Daarom ook een beetje lastig om je vraag te beantwoorden. Maar als ik zo kijk dan gaat het om een 2,40x1,20 tent met 1200 watt HPS erboven?
 9. Ja ik blijf me verbazen dat er in deze markt niet een goede kleine zwenkbare ventilator is van solide kwaliteit, speciaal voor in een kweektent. Het is allemaal van die wegwerprotzooi wat met een paar weken kapot is. Welke ik je wel echt kan aanraden is deze KLIK. "Nadeel" is alleen dat je zelf even een houten plankje moet maken waar je ze op kan zetten. Maar dit is niet moeilijk, gewoon even een plankendrager eronder en je kan 'm in hoogte verstellen dmv bijvoorbeeld een spanbandje of tyrip. Apparaat is mooi, compact en van goede kwaliteit, ze zwenken zowel verticaal als horizontaal.
 10. Alles is om en droog, totale opbrengst is 1550 gram. Toch een beetje teleurstellend maar ik had 't al verwacht in een sessie met trips, meeldauw en wat roest op de bladeren (Calcium tekort). Aankomende ronde wordt op advies van @pindarots123 de tent een stuk voller gezet, en zal het een bio kweekje worden om is een keer mee te maken hoe dat verloopt. Soortje is Gelato #41 van seedstockers, die staat nu ongeveer 3 weer voor te groeien en hebben het 80x80 tentje al flink goed gevuld. Aankomend weekend wordt de tent schoongemaakt en gaan ze over in hun 14L potten. Met de Amnesia moederplant(en) gaat het goed maar helaas heb ik daar nog niet genoeg van om met stekken de werken deze ronde.
 11. Gestopt met Multi Total te geven en de CalMag wat omhoog geschroefd. (DutchPRO voedingslijn)
 12. Dag 51 Het einde is nu in zicht, met een weekje gaan ze allemaal om. Gisteren per ongeluk een top afgebroken, zie laatste foto. Mooie toppen met zeer veel trichomen. Momenteel staan er veertig stuks van Gelato #41 voor te groeien van SeedStockers.
 13. He, het ziet er alsnog niet dramatisch uit maar wel wat matiger dan ik gewend ben van je inderdaad Gelukkig nog nog met 2 weken te gaan achter gekomen zodat je de weken misschien nog wat goed kunt maken! Het is natuurlijk sowieso al een beetje een kutronde geweest met die kapotte lamp etc..
×
×
 • Create New...