Jump to content

VolcanicSea

Full member
 • Content Count

  441
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

VolcanicSea last won the day on July 16

VolcanicSea had the most liked content!

Community Reputation

322 Goed

About VolcanicSea

 • Rank
  Volwaardig lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

1,541 profile views
 1. Beetje late reactie en het is een lastige vraag. Het hangt van je ''bottleneck'' af. Als je niet boven een bepaalde hoeveelheid stroomafname wil zitten omdat je onder de radar wil blijven en ''onbeperkt'' ruimte hebt dan zou ik zeker voor 4 maal de spydr 2x. Houd er wel rekening mee dat je een hoop werk extra krijgt omdat je meer oppervlakte hebt en je toppen wat meer fluffy zullen zijn omdat de lamper minder intens licht afgeven. De reden dat ik hier voor zou kiezen is dat een dubbel wattage op een lamp niet gelijk staat aan een dubbele opbrengst. Als er een 1200 watt spydr zou zijn dan is het echt niet zo dat je het dubbele oogst van een spydr 2i. Een vriend van mij heeft toevallig twee maal de spydr 2x en hij haalt ongeveer een kilo bij een goede oogst in twee tentjes van 1,20x1,20. Ik heb iets meer ruimte (1,50x3,00) en ik haal als alles goed loopt (wat helaas nog niet zo vaak gebeurt is lol) ongeveer 1800 gram per oogst. Je ziet dus dat er een afname is in opbrengst, terwijl het oppervlakte groter wordt als je het vergelijkt met het aantal watt dat erboven hangt. Als stroomafname geen probleem is en je meer met een ruimtelimiet werkt zou ik absoluut voor de 2 (of meer) maal de spydr 2i gaan. Compactere toppen en minder werk qua knippen. Maar aan je vraagstelling te zien gok ik zomaar dat jij netjes vanaf de meter kweekt en dat stroomafname je probleem is (het probleem van velen hier).
 2. Nog steeds een prachtige setup hier om jaloers op te zijn @kwkr Ik hoop dat je 'm nog steeds afmaakt en we wat resultaten te zien krijgen. Lijkt me fijn als iedereen gewoon on-topic reageert en Kwkr zelf besluit wat hij met die informatie doet.
 3. Heel erg druk gehad maar de score is binnen, volgens mij ook het beste wat ik tot nu toe gehaald heb... 1645 gram, ben erg heel erg blij mee in ieder geval. Voor mij nooit meer een zaadplant, alleen maar stekken vanaf nu. De nieuwe stekken zijn gisteren op 12/12 gegaan dus ik verwacht de tent mooi vol te krijgen. .
 4. Ziet er heel mooi uit! Zet er af en toe even bij welke dag bloei je zit anders moeten we zoveel terugscrollen en rekenen Zal wel een prachtige opbrengst worden als er geen grote tegenslagen komen. Mocht er nog veel hitte komen dan ontwijk je die waarschijnlijk ook nog voordat je toppen en echt dik zijn. Had ik vorig jaar namelijk met die hitte golf en toen helaas flink last van foxtailing. Ik gok dat je hier zomaar 5 kilo onder vandaan kan gaan trekken, heerlijk man. Rook je alles zelf op of heb je een partner?
 5. Ik ga het over een paar uurtjes het laatste knipwerk doen, het is ligt nu 5 dagen in het netje te drogen. Zit ook al 5 dagen niet meer aan de steeltjes dus ik denk dat het zo goed als droog is. Zal vanavond even het resultaat hier posten, ik heb gelukkig 0 zaadjes gezien in de toppen dus daar erg blij mee. Planten in de middelste rij laat ik voorlopig inderdaad nog even staan, als ze in de weg gaan staan kan ik ze altijd nog weghalen. En anders kan ik ze gebruiken om gaten op de te vullen. @Kluns Klopt, de middelste zijn wat kleiner dus die ga ik met de hand water geven. Stekken gaan morgen weer in de bloei
 6. Alles is om en is grof geknipt (van de steel af en groot blad verwijderd). Reden dat ik het zo is dat de stekken te groot werden voor het kleine tentje en moesten zo snel mogelijk over. Ik laat het nu in de kleine tent drogen en ga over een kleine week alles netjes knippen. Het lijkt erop dat het best een mooie opbrengst gaat worden dus ik ben erg nieuwsgierig naar het eindgewicht. Aarde is opgewaardeerd met wormenmest, lavameel, schimmels, bacto en biotabs. Was een hoop werk maar de nieuwe stekken staan meteen weer in hun defintieve pot. Ik had wat gezonde stekken over en nog een paar oude kleinere potten met wat lightmix dus ik heb aankomende ronde echt een bombvol hok staan, 48 stuks totaal. Ik wil nogmaals @Xaim en @Kluns en de rest hartelijk bedanken voor het kosteloos delen van hun kennis en het altijd paraat staan voor beantwoorden van vragen. Dat is toch uiteindelijk waar een forum om draait, zij en andere zoals zij maken het de moeite waard om hier een account te maken. Ik post hier de resultaten zodra ik ze binnen heb, iemand die een gokje durft te doen? Hou er rekening mee dat er wel wat open plekken zaten in het bladerdek vanwege te vroeg schakelen.
 7. Bedankt voor de reacties, ik ben gisteren begonnen met omhakken inderdaad. Beter een paar gram minder dan een half verrotte tent.
 8. Het leek een feilloze rond te gaan worden maar helaas, toch wat toprot gespot op 3 plekken nu. Ik ben een beetje bang dat het probleem zich gaat verspreiden naar andere gezonden toppen. Momenteel zijn ze 8 weken en 1 dag oud uit m'n hoofd, wat denken jullie? Nog een paar dagen aankijken of omhakken die handel? Ik vind sowieso dat er al een hoop amber tussen zit voor iets meer dan 8 weken.
 9. Dag 50 bloei, begint er nu echt mooi uit te zien. Herfst begint al beetje zichtbaar te worden.
 10. Het zou voor ons allemaal leuk zijn als je een beetje fanatiek bent met updates en het proces is z'n algeheel . Wat ga je doen met de aarde? Hergebruiken?
 11. Ik krijg hier een harde plasser van haha, speel al een tijd met de gedachte van zulke formaten. Ook ik ben erg nieuwsgierig hoe je je luchtaf -en toevoer hebt geregeld, kun je daar iets over vertellen? En hoe geef je ze water? Van onderaf of lijkt dat zo?
 12. Ziet er goed uit man, heerlijke dikke vet toppen klaar bijna klaar om omgehakt te worden.
 13. Compacte toppen zijn uiteraard het beste maar ik ben het met Dilago eens dat een hittegolf ervoor zorgt dat ze luchtig(er) worden, hoe goed je kweek ook gaat. Ik heb zo'n 500 x microscoop dus vanaf 8 weken gaan ze er dagelijks onder en dan laat ik jullie horen wie het meest in de buurt zat. Ik ga voor 20% amber en 80% milky. Ondertussen is het alweer dag 43 en de topontwikkeling gaat mooi door. Paar planten lijken een beetje tekort te krijgen maar dat is niets vergeleken met het gezeik dat ik met minerale voeding had rond dag 45. Ook de stekken gaan erg goed op de twee linksvoor na, die gaan het helaas niet overleven denk ik. De stekkenlamp staat nu op 20% vermogen omdat ze nog wel even moet overleven in dat 1 liter potje.
 14. Volgende keer ga ik 'm zeker even toppen. Wat is de bloeitijd van deze strain onder LED? 60 dagen ongeveer heb ik begrepen? Vandaag alweer dag 38, en de kleintjes stekken zijn gisteren ook verpot naar 1 liter potjes omdat ze wortels kregen
 15. Haha nee bijna 1200 gram op 800w hps zou de beste score die ik ooit gezien heb Klopt inderdaad dat ik net ff te vroeg geschakeld heb, aankomende ronde krijgen ze een klein weekje extra groei. Ik twijfel alleen of ik ze moet toppen, wat denken jullie? Beter een grote lange dikke hoofdtop met genoeg planten en dus een hoop hoofdstammen of een mooi egaal bladerdek met minder lichtpenetratie?
×
×
 • Create New...