Jump to content

VolcanicSea

Members
 • Content Count

  254
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

VolcanicSea last won the day on January 8

VolcanicSea had the most liked content!

Community Reputation

135 Goed

About VolcanicSea

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

453 profile views
 1. @Buyuk Net wat LostChild zegt, ik zou je adviseren even contact op te nemen met greensell. Die kunnen je hierin (en trouwens met heel veel dingen) goed adviseren.
 2. Ben benieuwd of dit goed blijft werken. Ik heb er ook stevig over nagedacht maar ben uiteindelijk voor de rayjets gegaan. Als dit zonder problemen blijft werken bij jou ben ik zeker een toekomstig geïnteresseerde.
 3. Je begint Frans te praten op een Nederlandstalig forum en vervolgens ga je zielig doen over racisme? Je doelt trouwens op de term discriminatie en niet racisme. En waarom ben je achteraf al je comments aan het veranderen? Er staan nu totaal andere dingen dan net....
 4. Ik heb je al meerdere malen geprobeerd uit te leggen hoe het zit en wat er niet klopt. Het probleem zit erin dat je een domme Belg bent die de argumenten niet kan verwerken in die beperkte processor van je.
 5. Het is goed zo Piffer, je bent nou eenmaal vrij dom en je kunt er ook niet veel aan doen. Ik ben allang blij dat je in complete zinnen typt, heb ik toch iets bereikt.
 6. Snappen mensen om jou heen normaal gesproken wat je bedoeld als je iets wilt? Of loop jij rond als een holbewoner die met gebarentaal duidelijk maakt dat hij honger heeft? Maar goed, eindelijk een fatsoenlijke zin. Het heeft even geduurd maar ik wist wel dat je het in je had. Als je nou je best blijft doen dan hebben we zo meteen allemaal een idee waar je het over hebt. Stel je nou voor dat we allemaal als een negenjarige in beperkte zinnen gaan typen zoals jij. Dan begrijp je toch zelf ook wel dat niemand dit forum meer serieus neemt?
 7. Ik ga niet eens proberen dat autistische bericht van je hierboven te ontcijferen. Ik vraag je niet mee te doen met het grote dictee maar je kan toch wel je bericht nalezen voordat je op de enter-toets drukt? Die wietplanten van je hebben nog betere communicatieve vaardigheden dan jij.
 8. Je bent niet de meest intelligente hier, dus ik zal het nog even voor je voorkauwen. Toen ik dat bericht typte, was er nog niets bekend over die lamp. Dat waren letterlijk jouw eigen woorden. Mijn comment was gemaakt op 20 november 2019, en pas op 25 november kwam jij met PAR sheets etc. Mijn punt is dan ook dat jij ook met grote uitspraken kwam zonder dat je dit op dat moment kan onderbouwen. Daarnaast heb je de grammaticale zinsstructuur van een mongool met een IQ van 80. Neem nou van mij aan dat niemand snapt wat er in die tent van jouw zich afspeelt.
 9. De reden dat ik dat zei destijds, is omdat er totaal geen data van je lamp beschikbaar was. Die is er nog overigens nog steeds niet als je het mij vraagt. Want met alle respect, maar ik snap helemaal niets meer van jouw verslag en hoe het zit. Vraag me af of er iemand op dit forum zit behalve jijzelf die het nog wel begrijpt. Nergens was informatie te vinden over de verdeling van het licht, je PAR en noem het allemaal maar op. Als iemand hier morgen komt met een lamp en dezelfde beweringen doet, zal ik weer hetzelfde advies geven. Punt is en punt blijft dat er overal in de LED-markt grote beweringen worden gedaan over wat lampen wel niet zouden moeten kunnen. En om het een beetje overzichtelijk te houden zie ik liever wat resultaat voordat het forum volstaat met dit soort beweringen. Zeker gezien andere mensen hier wellicht komen voor informatie om ook een lamp keuze te maken. Ik had graag je resultaat gezien, maar zoals ik al zei ik snap er helemaal niets meer van. Hopelijk is je volgende verslag wat overzichtelijker, succes!
 10. Klopt Kees. @M0251 Ik denk persoonlijk dat het niets met de voeding te maken heeft
 11. Het resultaat is binnen, wilde even wachten zodat ik zeker weet dat alles echt droog is. Wellicht iets te lang gewacht want alles is echt heel erg droog nu haha. Toch wel echt een beetje teleurstellend resultaat vind ik persoonlijk, 1346 gram. Ik denk wel dat ik weet wat de oorzaken zijn, toch wel weer een aantal fouten gemaakt deze ronde. - Toen ik de luchtontvochtiger kocht, heb ik in die perongeluk in week vier, 3 nachten rood licht laten afgeven via de display. Kwam hier laat achter. - Geen/nauwelijks mogelijkheid gehad te dieven / ontbladeren. - De potten stonden toch een stuk natter dan ik dacht, er is te veel water gegeven. - Wellicht toch te vroeg geoogst en niet goed naar de trichomen op de toppen gekeken. Al met al een prima resultaat, maar moet de volgende keer echt weer beter. Ronde 3 is alweer bezig dus ik houd jullie op de hoogte.
 12. @Kluns Klopt, die van mij doet er ook 5 minuten over om op te starten. Ik denk dat ie dan de waarden om zich heen aan het berekenen is ofzo. Je hoort het wel als ie aangaat.... Is bij mij niet storend ofzo, maar je hoort het wel.
 13. @Kluns Die 20 watt verbruikt is het verbruik als het apparaat op standby-modus staat. Dat verbruikt die van mij ook als alleen de ventilator aan het ronddraaien is.
×
×
 • Create New...