Jump to content

P H donner

Full member
 • Content Count

  6,843
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

P H donner last won the day on March 23 2017

P H donner had the most liked content!

Community Reputation

441 Goed

About P H donner

 • Rank
  Benidorm Bastard

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Vogelaarswijk Binnehof 1A
 • Interests
  Bloemetjes,bijtjes,Bonobo's

Recent Profile Visitors

4,123 profile views
 1. Leuke planten! Maar die Frysian dew staat simpelweg te nat!
 2. Oh jij zit er ook? Catalonia is Spanje? Laat ze het niet horen hey Congratulations Catalonia!
 3. Veel van de oude garde zit net als Sinterklaas in Spanje. Het is daar leuk en ,,,,,,,,,,,, https://www.marijuan...nd-consumption/
 4. Draaien een......BEk-HOUDEN!!!
 5. De rest en eitjes veeg je schoon in een bakje water met een scheerkwast.
 6. Mr Nice heeft wel de juiste Genetica Daar betaal je dan ook voor Werkt Mister Nice niet tegenwoordig samen met Sam ?
 7. Ik ben geen tegenstander van deze Haze maar als je een topje ruikt denk je aan kattepis. Lees de info van Sam in zijn topic en zoek dan in de zaadbanken die directe afstammelingen hebben van deze lijn.
 8. Hola! Welkom Back in Town!! vergeet je dr niet een? En hoe dat Haasje smaakt van Sam ,dat zal voor weinig mensen duidelijk zijn of worden. Zo zeldzaam dat je dr alleen in gesloten kring tegen komt.
 9. Een stek van een zaadplant gaat buiten 10 dagen later bloeien! Ik zwijg verder...... Goed werk Fool!
 10. Waar zeg ik dat stekken minder opnemen? Ik heb ook heel veel met zaad gewerkt vandaar Wortel is wortel ,dat zou je zeggen ja .Maar een Penwortel is toch efficienter dan de wortels van een stek. Een stek heeft een gehavend ontwikkeld wortelstelsel Ik denk persoonlijk dat de voedingsopname./sapstroom sneller naar de plant getransporteerd word Dat is toch niet moeilijk voor te stellen? Ook is het zo dat zaadplanten veel sneller verbrande puntjes door een te hogen Ec tonen dan der eigen stek Je hebt zelf zaadplanten? neem daar een stek van en neem de proef op de som door telkens de Ec te verhogen. wortel-architectuur, goed woord daar voor jah!
 11. Dacht het wel,,,, Jij leest te veel Wikipedia Een zaailing heeft een penwortel die veel effectiever voeding opneemt,dat is een gegeven(punt!) Dat weet (bijna) iedereen die zelf met zaad werkt,,,,,,, Edit, http://www.plantaardig.com/groenteninfo/berichten/workshop-zelf-tomaten-enten/ Voel je hem nu...? Ik zou dan wel Sativa bij Sativa houden Fool. Dit om de groeikracht te behouden.
 12. Zoals ik weet ent men ook om een gezonder wortelstelsel te hebben. Zou wel eens een stekje op een zaailing willen zien of dat een betere opbrengst brengt? bv 6 ent amneesjes tegen 6 amnees stekjes in een hokje onder de zelfde omstandigheden. Zal dat een significant verschil doen?? Een zaailing heeft immers een betere voeding opname.... Wat denk jij Fool?
×
×
 • Create New...