Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 04/24/2022 in all areas

 1. 6 points
  Ronde klaar. Eindgewicht 830 gram in een 1.20 tent en 600watt licht helemaal niet slecht vind ik zelf. Ruimte staat nu gevuld met Stardawg, nieuwe Forbidden Fruit en Clearwater kruisingen kijken of daar wat moois tussen zit.
 2. 4 points
  En hier raad diezelfde "bron" het aan
 3. 4 points
  Beetje door tijdsgebrek niet veel meer gepost. Maar voorlopig bezig met een rondje die best goed gaat. Bigbags, tabs, lavameel, bitterzout, schimmels en bacto, wormennmest. 2x Orange Sherbert (Barney's) links boven. 2x Peyote Critical (Barney's), 2x Lava cake (Zamnesia), 2x Kalini Asia (Zamnesia) Grts
 4. 3 points
  eind week 4 bloei . alles ga ze gangetje tot next week
 5. 3 points
  Thx allemaal! Je ziet inderdaad nog nieuwe pistels komen maar alleen alles met de hand knippen vraagt om een paar dagen voorsprong dus eerst de hooftoppen geoogst en daarna de benedenverdieping. Goed gezien algreen, laatste dagen blauw erop en nu in de groei ook tot ze de bloei in gaan. Ze drinken goed en de ruimte is gevuld dus vandaag naar 13/11.
 6. 3 points
  Eigenlijk zou ik er niet op reageren, maar die zijn comments zijn gewoon te grappig. Orange Sherbert Peyote critical Lava cake Kalini Asia Ik heb nog wat blad weggenomen. Zodat het wat luchtiger is. Grts
 7. 2 points
  Toch heeft hij wel een punt. Kzou eerder iets als Zeewiermeel (veg) of Batguano (laatste weken bloei) toevoegen. en ook daar zit magnesium in, maar nog veel meer. Niet dat je er wat mee MOET doen maar het is geen forum als je geen op of aanmerkingen krijgt.
 8. 2 points
  Hier wat foto's van de voortgang. Van drie verschillende planten. En ik ruik aardbeien. Wordt vervolgd...
 9. 2 points
  @dilago@dilago idd, het gaat goed zoals het gaat, dus ik veranderd niets. Zoveel verschillende meningen, ik volg het gene wat goed aanvoeld, experimenter wat en laat de meute verkondigen.
 10. 2 points
  week 2 bloei zit er weer op voor de rest niets te melden LaterS
 11. 2 points
  ik had een paar dagen terug al een takje er af geknipt om te kijken hoe gaar de zaden al zijn eind van de week ga de mater kush x afg kush het droog hok in
 12. 2 points
  Ondertussen, in het zuiden: Wordt vervolgd...
 13. 1 point
  Haha nou zal wel te maken hebben met mn levensstijl: veel lopen met de hond, 4 x per week trainen met gewichten en een "goed" dieet. En natuurlijk niet gebruiken voor dingen zoals "werk". Krijg je mooie handen van Moet toch nog wat moois hebben als je kalend bent he
 14. 1 point
  Staan er prima bij weer hoor! Mooi vol en een gezonde groene kleur! En je kent je klassiekers hoor ik, terwijl je nog nauwelijks rimpelige handen hebt! Hoe doe je dat pik?
 15. 1 point
  Zo das een lekker resultaat man, recht zo die gaat dan he
 16. 1 point
  Je kunt van een plastic boodschappentas een potparka maken waarmee je de pot dan van boven (tijdelijk) af kunt dekken als er veel regen verwacht wordt
 17. 1 point
  Dat klinkt wel als een interessant soortje dan, maar ze moet best lag staan als ik dat zo las? Ik dacht dat het een Indica dominant soortje was Haha ja zat constant ongeduldig te wachten tot er wat actie wasnee maar zit wel vaker even snel rond te neuzen hier, maar hou ook geen verslagen meer bij op het moment, dus is het wat stiller maar achter de schermen gaat het gewoon door
 18. 1 point
  @dilago, Haha ja dat is inderdaad een luxe probleem, dus een soortje met behoorlijke potentie Ja ik dacht kom ook weer eens kijken wat er allemaal hier gebeurd Gr, X
 19. 1 point
  Ik krijg deze rotting/compostering van de stek ook als ik ze eerst heel droog heb gehad, dan weer goed nat maak en dan vergeet het ventilatiegat open te zetten. Misschien heb je er wat aan...
 20. 1 point
  Mooie kippetjes in de tent van deze hennepboer! Ze lijken rechts wat beginnen te strekken, misschien de cobs een tandje lager?
 21. 1 point
  @Fearghus, goed om te horen dat je die goed bevalt! Geniet er van, wordt zo een stuk makkelijker hé Gr, X
 22. 1 point
  @lostchild , door de regen gisteren, en vandaag, kan ik momenteel, geen voeding geven, ... . maar da komt nog wel ... . (ga niet te rap oogsten,) @dilago , ik ga, enkel, oogsten, as de haartjes, goed bruin zijn, dan, wordt ik het meeste stoned, ... . Groetjes DeSimpeleDuif, ... .
 23. 1 point
 24. 1 point
  Een uitstekend resultaat, van harte gefeliciteerd!
 25. 1 point
  @lostchild ben blij om te horen dat je het niet zuur bedoelt maar excuses zijn niet nodig. @Fearghus staan er prachtig mooi bij, ze blaken van gezondheid. Nu komen de weken waarin ze beproefd worden zoals jou ook bekend, dus houd ze groen en ze zullen veel voor je doen! Dat zegt mijn glazen bol hoor, maar of je die kan vertrouwen laat ik in het midden!
 26. 1 point
  @limbic Mooie ronde, getimed geoogst of gelegenheid (er kwamen nog witte pistels bij) ? Als paars je ding is: de blueberry heaven van Sannie wordt heel mooi paars, heb er net een ronde ermee achter de rug. Lichtroze en donkerpaarse toppen en een flinke opbrengst. De blue heaven ruikt zo sterk (naar winegums) dat het voor de tent met actieve afzuiging nog waar te nemen is. Na 52 dagen oogst klaar afgaande op milky trichomen.
 27. 1 point
 28. 1 point
  prachtig plaatje zo met die gekleurde toppen. Blauw licht erop zie ik. En 600W x 1.4 = 840gr. Hele knappe prestatie. Ik teken ervoor
 29. 1 point
  Mja een positieve ingestedheid heb je wel lost. Stel dat ik nu ff uw mening als de absolute waarheid der waarheden ga aanzien. Wat wil je dan dat ik doe? Ee microdosis bitterzout er gaan uitvissen? Naast mijn planten gaan staan en huilen? Ze verbranden en opnieuw beginnen?
 30. 1 point
  Zelfs als dat zo is, dan verwijt de pot de ketel. Immers, jij bent al zo verzuurd en toch moet er nog meer zuur bij. Door azijnpissers zoals jij is dit forum ter ziele gegaan.
 31. 1 point
  9 weken oud. 2 weken bloei.
 32. 1 point
  Lange naam man voor die Choca-Kush Hoe voelt ie?
 33. 1 point
  Bitterzout is een lapmiddel bij een magnesium tekort bij wiet en niet wat men er van maakt Neusrot is iets van tomaten, paprika's en andere sapvruchten en komt niet voor bij wiet telen. En tot slot; we kunnen niet afsluiten zonder een woord te hebben gesproken over Epsom zout. Om eerlijk te zijn, zou het aanraden ervan cannabis kwakzalverij zijn. Laten we zeggen dat ze een soort van werken tegen een magnesiumtekort. Net zo goed als dat een 19e-eeuwse barbier chirurgie kon uitvoeren. bron Succes deze ronde en wil je je planten echt verwennen laat dan het bitterzout achterwege en geef ze 1 of 2x in de week calmag of gooi een handje Mearl door je aarde of doe hier een topdressing mee.
 34. 1 point
  Die staan er prachtig mooi bij @Fearghus houwen zo!
 35. 1 point
  ze zien er mooi gezond uit man goodluck met je ronden @Fearghus
 36. 1 point
  Alles heeft even stilgelegen wegens teveel rugpijn ; nu voorzichtig weer beginnen. Wat restjes bij elkaar gedaan , mad scientist x motherlode , Turks landras en gelato 69 x glueberry og geeft een lekker stufje. Nieuwe plantjes , 7x black afghani en 2x mad scientist x motherlode.
 37. 1 point
  Ola je bent er vroeg aan begonnen. Nice! Gaat lekker.
 38. 1 point
  Nieuwe foto's... Groetjes DeSimpeleDuif
 39. 1 point
  Kan gebeuren toch
 40. 1 point
  @holyherbs je hebt helemaal gelijk met je uitleg, ik zit er behoorlijk naast en haal dingen door elkaar waarom ik gekookt water postte is me nog steeds een raadsel en de insteek waarom demi water als alternatief kwam ook niet echt uit de verf @Haipaaltje Als je geen destilleer apparaat hebt is geschikt gedestilleerd water maken nogal lastig en het is niet 123 te koop zoals demi water wel is. Demi water is een prima alternatief maar als je gedestilleerd water hebt, prima. Nee, je kunt controleren met kraanwater pH of de meter afwijkt maar ijken moet je toch echt in een ijkvloeistof doen. Je ijkt voor de wiet teelt de pH op 7 & 4 omdat je tussen die waarden aan pH geeft.
 41. 1 point
  Mijn bud ignitor, kan ik nog gebruiken, ... . ... 03/05 besteld, dus dinsdag, en nu, al geleverd, en het komt, uit spanje, ... . ... superbe, ... .
 42. 1 point
  je bent lekker bezig man. Top
 43. 1 point
  De plant die @wietsmurfhad zien staan, is een paarse Indica. Heeft totaal niets met dit topic te maken, want die bevindt zich aan de andere kant van het spectrum. Maar is wel lekker!
 44. 1 point
  Nieuwe foto's... 7 dagen later... 6 weken én 3 dagen oud(ongeveer)
 45. 1 point
  Was meer dat ik geen tijd had ivm met vakantie. Wilde toch nog Ff eindresultaat laten zien
 46. 1 point
  weer week veder ik had 8 dagen terug een klein toppie er af geknipt en gedroogd en ik heb er al van gesnoept dat smaakte helemaal niet verkeerd en ik kon het niet laten ik had nog wat lekker s besteld voor me happy 420 Runtz x F1 Durb x Gushers Deze drievoudige kruising erft het beste van Runtz ( Zkittlez x Gelato), F1 Durb (Cherry Pie Kush = Durban Poison x Chemdawg ) en Gushers (Gelato #41 x Triangle Kush).
 47. 1 point
  Jammer van je films. Ook sanniesshop.com was offline.
 48. 1 point
  Lekker man! Mooie kleuren ook!
 49. 1 point
  En dit zijn ze nu. Bijna oogstrijp. Ik moet ze met knijpers ondersteunen anders bezwijken ze onder hun eigen gewicht.
 50. 1 point
  46 dagen Lazy Dawg Planet Terror #1 Planet Terror #2
×
×
 • Create New...