Jump to content

Plantformer

Full member
 • Content count

  1,013
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Plantformer last won the day on April 6

Plantformer had the most liked content!

Community Reputation

319 Goed

About Plantformer

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

229 profile views
 1. Plantformer

  85 x amnesia kweektentje

  Ziet eruit alsof de boel bestoven is.
 2. Plantformer

  25X Pp Dimlux 1000W

  hilarisch dit
 3. Plantformer

  85 x amnesia kweektentje

  Dit wordt een hoofdpijn ronde als je door gaat. Je planten hadden de hele tent moeten vullen. Je planten zijn ondervoed en hebben een achterstand die ze niet meer goed gaan maken. De groei is er inmiddels wel uit..... Ik vind je planten erg iel, krijgen je planten wel voldoende verse lucht? Zonde man, mijn advies....... luister naar El Capitano, en zorg er voor dat alles klopt voordat je een nieuwe ronde start.
 4. Plantformer

  Bruin Worteltje Na Ontkiemen!

  :whistle: :whistle: klein plastic kastje, in de zon..... 30 graden.... lekker vochtig en afgedekt.... eindresultaat..... gekookte wortel
 5. Plantformer

  25X Pp Dimlux 1000W

  Hoezo zit ie tegen de grens aan? Waaraan zie je dat?
 6. Plantformer

  Een Compliment Maken Aan Een Ander Forumlid

  Oh! ik wil graag een compliment maken naar wietforum.nl en al zijn moderators die altijd super betrokken zijn en de website zo goed onderhouden, en vooral ook de actieve leden op de hoogte stellen van gebreken als die er zijn en welke oplossing ze daarvoor aandragen. Echt super!
 7. Plantformer

  Purple Bud Onder Eigenbouw Combi Led

  En... is ie ook mooi paars?
 8. Waarom geef je silicium als bladvoeding? Gebruik & Toepassing Bio Ortho Silicium Toepasbaar in alle substraten en aardemengsels Niet mengbaar met meststoffen en toevoegingen Wekelijks toedienen met een waterbeurt in de gehele groeiperiode Verdunning 1: 1000 ( 1 ml. per 1 liter water)
 9. Plantformer

  Pure Cbd, White Fire Og En Somari X Gg#4

  Ja ... je weet niet wat er achter zit. Een website in de lucht houden kost tijd en geld. Laat staan het onderhoud, wat voor ons speeltuin is kan voor de eigenaar(s) een heel ander verhaal zijn. Maar goed, ik denk dan wees dan duidelijk want nu is het improviseren om foto's te uploaden. Ik begrijp het ook niet zo goed. Je kan toch een melding maken op de website dat bepaalde functies niet meer werken en dat er aan wordt gewerkt of dat bepaalde functie niet meer gaan werken. Echt waardeloos dit
 10. Plantformer

  Pure Cbd, White Fire Og En Somari X Gg#4

  Man man man, wat een prutsforum is dit geworden zeg..... beheer van lik me reet, wat een aanfluiting
 11. Plantformer

  Xaim's Tentje.

  Aan de bladstand te zien staan ze behoorlijk nat? 2de foto post #52?
 12. Plantformer

  Cocos En Ph Help

  Echt belachelijk dat die troep nog steeds wordt verkocht. Bio Nova cocos bricks suck big time! Ik kan je verzekeren dat je een drama run tegemoed gaat. Ph problemen, zout (EC) ophoping, geel blad, achterstand in ontwikkelig. Kweek naar de klote. Been there done that, heb een complete run, (en het was geen meter kweekje), in week 4/5 12/12 afgebroken en alles weg getieft en op nieuw begonnen. WIst niet waar het aan lag, totdat ik een poosje geleden over de problemen las met BN bricks, toen viel het kwartje..... Dat nu wetende.... doe er mee wat je wil. Ik zou alles eruit trekken en opnieuw beginnen
 13. Plantformer

  Bac Plant Vitality Plus

  http://www.baconline.nl/minerale-producten/toevoegingen/plant-vitality-plus dus 50ml op 1 liter, 100ml op 2 liter. Dus 1ltr maatbeker pakken 50ml PVP erin, 950ml water erbij, en dompelen die shit. Het restant gooi je in een plantenspuit en daar blijf je de komende dagen mee spuiten om de dag.
 14. Plantformer

  Pure Cbd, White Fire Og En Somari X Gg#4

  Echt jammer dat foto's uploaden niet lukt, mijn tuintje gaat echt super, nog nooit stonden mijn planten zo mooi zo laat in de bloei,met minimale bijvoeding van 20 ml OPF 5-2-5 en silicium op 10ltr water. Geen enkele biovoeding die ik tot nu toe heb gebruikt komt qua gezondheid in de buurt van het huidige resultaat. Met nog slechts 3/4 weken te gaan staan mijn planten er blakend van gezondheid bij, niet normaal zo groen en blij, super veel zaad in de toppen. Dit gaat een mooie run worden qua aantallen maar ook qua looks van de zaden. de gebruikte aarde mix en voeding is het beste van alles wat ik tot nu toe heb gebruikt. Het grootste verschil met andere runs is het gebruik van silicium na het omzetten van de klok. Echt groene porno Iemand enig idee of er nog een oplossing komt voor het niet kunnen uploaden?
 15. Plantformer

  Cantack Spint Vragen

  Knipoveral, handschoentjes, mondkap met ffp2 filter en een veiligheidsbril! Cantack werkt uitstekend maar is echt gif! Heb t eens gespoten zonder bescherming (hoe naief kun je zijn) heb 3 dagen met knallende koppijn rond gelopen, niet normaal zo erg, griep koppijn was er niets bij.
×