Jump to content

Plantformer

Full member
 • Content Count

  1,033
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Plantformer last won the day on December 8

Plantformer had the most liked content!

Community Reputation

329 Goed

About Plantformer

 • Rank
  Harde kern lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

349 profile views
 1. Plantformer

  Kosher Kush met een vleugje Pineapple OG

  @Limbic : dat weet ik omdat er vrouwlijke voorbloei is geweest. Ik gebruik een behoorlijk sterke oplossing STS. De zilverdeeltjes in de oplossing zorgen voor een blokkade voor vrouwelijke bloei waardoor mannelijke bloei wordt geforceerd. Het gebeurt ook dat de vrouwelijke bloei eerst inzet en daarna krijgt de plant mannelijke bloemen. Vrouwelijke bloei heeft deze keer geen kans gehad en de plant is na behandelen gelijk mannelijk gaan bloeien, de chromosomen zullen vrouwelijke zijn
 2. Weedguru... Goeie nickname.. OH DAMN!
 3. Plantformer

  12 Lavender onder citizen cobs.

  Mooi... Die zien er blij uit
 4. Plantformer

  Kosher Kush met een vleugje Pineapple OG

  Dat ik heb gekozen voor KK als moeder en Pine OG als vader had te maken met beschikbaarheid. Ik had niet voldoende Pine OG om de tent te vullen. Anders zou het nog weken gaan duren voordat ik verder kon. KK als vader en Pine OG als moeder zou een ander resultaat geven. Zover ik weet komt 35% van de genen van de vader in het nageslacht terecht. Het streven is om eind januari deze run af te ronden en gelijk een nieuwe run in te zetten die eind april klaar moet zijn... "toevallig" begint dan net het buitenseizoen. Alles gaat de deur uit en zal worden gekweekt in het buitenland in de volle grond.
 5. Plantformer

  Een nieuw begin

  Quote: Beter ook niet meer zeuren. Je weet niet met wie je praat. Zeg dit soort dingen maar niet tegen mensen die je in het echt ziet. Sommige pikken zo een grote bek echt niet. Grappenmaker, je zit op een forum, als je niet tegen kritiek kan blijf dan weg. Als jouw "adviezen" worden opgevolgt is succes uitgesloten.
 6. Plantformer

  Kosher Kush met een vleugje Pineapple OG

  @Twiet: De Pineapple OG is een kruising tussen een OG kush en een Pineapple haze en is gekozen als vader omdat deze uit mijn eigen keukentje komt en het een goede buitenplant is en een een behoorlijke gever door de invloeden van de pineapple haze. De Kosher Kush (is ook weer een afstammeling van de OG kush) voor zijn zeer hoge THC productie en hard stinkende terpenenprofiel . Het resultaat is sowieso monsterlijk met deze genetica. Met een beetje mazzel haal ik ruim 20.000 zaden, de laatste run tikte ik de 21.000 aan op 1.2 meter met een 600wattert. Silicium zorgt voor een betere opname van voedingstoffen, zorgt voor minder stress en gaat goed samen met myccorhiza. Absoluut een aanrader om toe te voegen aan je voedingslijn. Ik gebruik de silicium van Aptus (white label dubbel geconcentreerd en niet te koop in de "winkel")
 7. Plantformer

  Een nieuw begin

  @Hannesh: een 600watter HPS in een ds60?
 8. Plantformer

  Kosher Kush met een vleugje Pineapple OG

  @Al Green: ja @Twiet: growlab 80w (150 x 80), lumatek evsa 1000watt gedimd naar 600watt, softbox 250m3, vloerverwarming, oliekacheltje. 17 x 12ltr potten. Atami bi grow met flowersaver, compo bio korrels op basis van schapenwol, lavameel en Biovin. Ingewaterd met Biopak. Elke beurt sylicium mee. Stekken waren niet schoon, 3 x behandeld met spray&grow spint. Nu helemaal schoon. Strains: 14 x Kosher Kush uit stek en 2 x pineapple OG en 1 x Somari x Gorilla Glue#4 uit zaad 1 Pineape OG is behandeld met STS, naar verwachting gaat "hij" komende week stuiven. Voeding vanaf week 4 t/m 8 OPF 5-2-5, 1 x per week Biopak mee om het bodemleven op gang te houden. Temp lamp aan: 26.5 Temp lamp uit: 16 Temp Bodem: 22/24 continue. LV: 55% lamp aan, 60% lamp uit. 3 weken voorgroei, veel knakken, buigen en pinchen. Getopt na de 6de internode. Kosher kush en pineapple OG moeten na het schakelen in toom worden gehouden anders gaan ze behoorlijk strekken. Planten zijn perfect op hoogte zo'n 60/70 cm. Lamp op 60cm van het gewas.
 9. Plantformer

  Kosher Kush met een vleugje Pineapple OG

  Ik ga "hem" niet verwijderen
 10. Plantformer

  150x Amnesia Dimlux 8x600w

  @HanneshKees A was me net voor, maar ik kan je vertellen dat ik me kapot irriteer aan jou "adviezen" Kweek alsjeblieft op je eigen manier en hou die manier voor jezelf als je daar tevreden mee bent. Dingen roepen als: Zijn ze te licht, nou dat is mooi! Dan kunnen we de A+B voeding verhogen" slaat echt nergens op. Beter hou je je goed bedoelde adviezen voor jezelf want een ander heeft er geen ene moer aan.
×