Jump to content

Plantformer

Full member
 • Content Count

  1,055
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Plantformer last won the day on December 8 2018

Plantformer had the most liked content!

Community Reputation

350 Goed

About Plantformer

 • Rank
  Harde kern lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

433 profile views
 1. Ik zie behoorlijk veel bruine/afgestorven meeldraden, das best vroeg in week 5, geen ballen gezien ergens?
 2. Plantformer

  Kosher Kush met een vleugje Pineapple OG

  Dat is er eentje uit mijn eigen keuken Collie, gg#4 x Somari, ik heb haar Medic8 genoemd. Volgende run ga ik haar weer zetten, (weer uit zaad) maar dan worden ze getopt, en ga ik meer pinchen om de lengte groei/strek tegen te gaan, want ze groeit 4 weken door na 12/12, denk dat het een echte killer is maar ze zit nog in de testfase, de geur is aards en citrusachtig en de thc productie begint net als bij de gg#4 zodra de eerste bloemen komen, sugarleaves all over! Deze plant is nu weer gekruist met een Pineapple OG en zal de komende run weer in de tent staan, GG#4 x Somari x pineapple OG, ben benieuwd! Gr. PF
 3. Plantformer

  Kosher Kush met een vleugje Pineapple OG

  Zo het schiet lekker op inmiddels 10 weken 12/12. Het zaad begint nu uit te harden en de gewenste donkere kleur komt eraan. Ik zit nu op 4.5 week na bestuiving dus gemiddeld genomen nog 1.5 week voordat de boel omgaat. Ik heb inmiddels het filter vervangen, de vorige heeft meer dan 1 jaar gehangen en was compleet verzadigd. Ff wat foto's voor de liefhebbers. Groet PF
 4. Plantformer

  Kosher Kush met een vleugje Pineapple OG

  De reden van niet hergebruiken is simpel Ik krijg het beste resultaat met verse aarde en ik ga niet bezuinigen op aarde. Ik gebruik Atami bi grow (medium bemest) met wat toevoegingen en mijn planten vinden het heerlijk. Ik werk nu 1,5 jaar op deze manier, heel veel geprobeert de jaren daarvoor maar deze samenstelling werkt heel goed voor mij. Ik geef elke beurt 1ml silicium op 10ltr water.
 5. Plantformer

  Kosher Kush met een vleugje Pineapple OG

  @vakman: en toch is het klimaat echt niet ideaal te noemen. Het is behoorlijk koud bij lamp uit, bij lamp aan ook als het buiten koud. is Maar het lijkt er op dat het ze niet veel uit maakt. Ik kweek "biologisch" dus de bodemtemperatuur moet moet goed zijn voor het bodemleven, bij mij tussen de 20 en 24 graden door de bodemverwarming. En ik geloof nu heilig in het gebruik van silicium, fantastisch spul, ik kan niet anders zeggen dan dat het echt werkt. De aarde/meststof mix die ik gebruik komt perfect uit. Ik voed amper bij, eigenlijk niet. Na deze run flikker ik de aarde weg en begin opnieuw. Echt super simpel, geen ph of EC meten, alleen water met silicium en 1 keer per week bacteriƫn mee. Planten doen het super goed de hele run.
 6. Plantformer

  Kosher Kush met een vleugje Pineapple OG

  Hi De planten zitten knetter vol met zaad. Inmiddels zit ik op 4 weken na bestuiven. De bovenste foto is een gg#4 x somari uit een vorig project, zo te zien echt een THC bom. Ik zit momenteel op 10 weken 12/12. Gaat allemaal lekker, denk nog 2 weken.
 7. Plantformer

  Kosher Kush met een vleugje Pineapple OG

  De herfst is gekomen. Acht weken 12/12. Denk nog een week of 2 misschien 3. Ziet er allemaal goed uit.
 8. Plantformer

  Kosher Kush met een vleugje Pineapple OG

  Tot het moment dat ik ballen zie ga ik 1 keer per week door met STS behandeling. Meestal 4/5 behandelingen. @LimbicWaarom zou je niet kunnen doorselecteren met fem zaad?
 9. Het is een vraag Lostchild, ik zeg toch niet wat wel of niet mag? Of mag dat niet.?
 10. Plantformer

  150x Amnesia Dimlux 8x600w

  Aan de foto's te zien hebben je planten een serieus verdampingsprobleem. Het bladwerk krult omhoog en de kartelranden van de bladeren krullen naar binnen. Het zogenaamde kanoblad is te zien op de foto's. De plant geeft aan geen vocht kwijt te willen, en wordt verstoord in zijn processen. Het klimaat in je tent is niet ideaal. Maar dat wist je al. Ik raad je aan om de volgende run sowieso van begin af aan sylicium toe te voegen aan je voedingslijn. Je planten zullen minder snel reageren op (warmte) stress en worden meer bestand tegen temperatuurschommelingen en je planten kunnen goed voedingsstoffen opnemen. Beter natuurlijk is om je klimaat op orde te krijgen. Uiteindelijk wil je gewicht op je weegschaal toch? Je kan toch gewoon dimmen om de temperatuur te laten zakken, beter minder resultaat dan geen resultaat. Succes nog de laatste paar weken!
 11. Waarom gebruik je hydro voeding op aarde? Als er veel water onder uit je pot loopt bij wateren van boven op aarde dan staat je medium of te droog of je geeft veel te veel water met alle (blokkade) gevolgen van dien. Ik kweek al jaren op aarde, bij mij loopt er zelden veel water uit de pot. Hoeveel water geef je per dag.?
 12. Plantformer

  Kosher Kush met een vleugje Pineapple OG

  Lijkt er op dat bestuiving goed is gelukt, volgende week kan ik meer zien.
 13. Plantformer

  Kosher Kush met een vleugje Pineapple OG

  @vakman: wordt olie van gemaakt.
×