Jump to content
 • Organische voeding kit met zaden aanbieding sanniesshop

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Hallo ik zit met een vraagje Ik heb mijn moederplanten die ik niet meer wil gebruiken in het bloeihokje gestopt en wat bij geknipt ze waren veel te hoog dat deed ik iedere keer maaaaar nu heb ik sinds een week overgeschakeld op chilled tech LED-lampen van USA Canada . En ik zie dat ze enorm paars worden enorm en drie vinger blad . De temperatuur is 26g aan en 25g af de led lamp hangt op 60cm boven de planten .alles is goed de lv ook ook ventilatie alles erop en eraan ! Top oogsten gedraaid met hps jaren ervaring maar nu weet ik het effe niet ! Dus conclusie ... Licht stress ??? Verandering van hps naar led ??
 3. Today
 4. Update: plantjes staan er voor als nog goed bij.. In het hok is het nu toch 37 graden met lampen aan en uit niet minder als 30! Lv rond de 48 Laatste keer iets teveel voeding mee gegeven, zie op foto de verbrande puntjes.. volgende waterbeurt iets minder voeding meegeven! Krijgen om de 3 dagen 40 liter water vanaf onder! Voeding van Atami.. A en B bloombastic! bloombastic! Vandaag week 6 begonnen van de bloei dag 30! Nog een aantal foto’s
 5. Yesterday
 6. Scheelt je wel voorgroei, ik had ze wel met jou willen ruilen Ik heb nu 1 week groei achter de rug maar als nog staan ze er kleiner bij
 7. En de northern light 6 weken oud. De Royal Dwarf 6 weken oud De quick one 4 weken oud ook in de bloei. Bedankt weer en tot de volgende update. Mvg BowDown
 8. Even weer een update, en deze keer wordt de echt gek! mooie vooruitgangen door de mooie warme droge dagen. Allereerst de bubblelicious die nou toch al wel aan z'n einde komt. Nu 9 weken oud. Bij de buren zaten veel lieveheersbeestje. En veel larven daarvan en heb er 1 op me plant gezet. Eerst als larve en nu is het een lieveheersbeestje.
 9. Hallo iedereen! Graag leer ik meer over ons geliefde plantje en hoe je deze het beste kan kweken, een belangrijk onderdeel hiervan is het toedienen van extra voeding. Ik zelf ben een simpel persoon en houd dit dan ook erg simpel met alleen mycorrhiza symbiosis, groei-voeding en bloeivoeding, maar zoals ik al zei leer ik hier graag meer over en wil daarom graag jullie mening en ervaringen horen over de verschillende soorten voeding en extra toevoegingen die jullie misschien wel gebruiken. Tegenwoordig wordt je overspoeld met allerlei opbrengst/smaak/plant verbeterende middelen waardoor je simpelweg door de bomen het bos niet meer ziet, dus daarom de vraag wat jullie nou echt de belangrijkste voeding vinden voor je plant en waarom. Ik ben benieuwd
 10. Ja ik vond er hier een paar extreem grote bij. Was er deze keer niet heel blij mee, twee waren zo groot die heb ik wat dieper erin geduwd haha.
 11. Mooie stekken, die van mij zijn hele ini mini stekjes vergeleken met die van jou
 12. Van de samsung F serie heb je smalle (1 rij leds) en brede (2 rijen leds) leds van 56 cm. De brede vragen een dubbel zo hoge spanning en leveren bijgevolg ook het dubbele vermogen. LT-F564B (breed) 46 V * 1.120 A = 51.5 W per strip. of 205 W bij 4 strips. Een HLG-240H-48A is al meer dan waar de leds standaard op draaien, maar valt wel binnen de marge van wat ze zonder problemen aankunnen. Op jouw oppervlakte van 0.5m2 lijkt me dit wel voldoende. Mocht je meer willen met een hlg-320H-48 dan zou ik toch minimaal een 5de strip adviseren. Alternatief is de samsung H influx L09. Die is iets nieuwer en een beetje efficiënter per watt. H influx L09 (Breed, 56 cm) 44.6V * 1A = 44.6 W per strip. Een 240 watt driver komt overeen met 5 strips op nominale stroom. Wil je 320 watt dan adviseer ik om minimaal 6 strips aan te sluiten.
 13. In eerste instantie was ik het niet eens (ondertussen wel) met deze uitspraak. Ondanks dat ik alles zo goed mogelijk vast gezet had zat er nog zoveel speling op dat het frame echt nog wel 10 cm kon scharnieren. Een beetje beweging vind ik niet erg maar dit was zo erg dat ik het niet veilig vond om daar elektra op aan te sluiten. Bij de volgende trip naar de doe het zelf zaak dus maar een aantal hoekverbindingen en klemringen meegebracht om alles beter vast te zetten. Nadat ik het hele zaakje opnieuw gemonteerd had met klemringen zat alles wel strak zoals het hoort en was er ook geen millimeter speling meer. Omdat ik de hoekverbindingen dan toch al in huis had heb ik ze nog even geprobeerd, maar de bevestigingsgaatjes kwamen erg ongelukkig uit en uiteindelijk heb ik ze maar weg gelaten. Achteraf gezien had ik gewoon naar je advies moeten luisteren, als alles strak zit kan het geen kant op. Om het frame op te hangen was ik van plan om oogbouten te gebruiken maar die kon ik niet vinden dus het zijn U bouten geworden die op het T profiel gemonteerd zijn. Elektra aansluiten ging eigenlijk verbazend gemakkelijk, op een klein detail na toch. Voor de draden heb ik in de U profielen 2 extra gaatjes geboord. Zo kon ik de draden netjes bovenop het T profiel monteren. Een stukje plakband om de draden op het frame te plakken doet wonderen om alles gemakkelijk op maat te kunnen maken. Alle draden voor de linker driver lopen links op het frame en die voor de rechter driver lopen rechts. Ik had het eerste draadje aangesloten op de eerste strip en bedacht me dan dat het handiger was om aan de andere kant van het frame te beginnen zodat er geen draden moesten kruisen. Het draadje verwijderen ging niet zo vlot en van de aansluiting op de strip is een stukje plastic afgebroken. Dan maar 2 strips van plaats wisselen zodat ik de aansluitingen aan de andere zijde van de strip kon gebruiken. Al die schroefjes 2 keer los en opnieuw vastmaken was geen beloning. En dan was er licht. Let niet op het kleurverschil tussen de foto's. Dat is gewoon mijn telefoon want het zijn allemaal dezelfde led strips.
 14. Ik zal wel eens knoflookwater gaan maken, vermoeden dus dat het ongedierte is wat erop zit?
 15. Nog even een shot van dichtbij voor de liefhebber. Mooie plaatjes al zeg ik het zelf!
 16. tis buiten dus loopt wel los als het goed is . anders wat knoflookwater maken of peukneuknsap kan ook . om te sproeien he !
 17. V/d week maar even eraf halen, de warmte doet ze niet goed en zijn eigenlijk al klaar. MIjn led lampen zijn binnen dus zal volgende week even een update hierover doen.
 18. die met het ruggetje leeft nog . de andere ook en ze gaan goed op zich . en de drie rooie liebjes zijn ook op . en de temps ook goed nog . maar der brand maar 1 ongedimd stripkanon van 23 wattoos vol op hun bolletjes . und sind sie ohne parasolletjes .
 19. Vandaag maar eens mn loep erbij gepakt. Mede vanwege de toprot in de BB wat onrustig geworden. De trichoompjes van de bovenste top lijken al mooi gevuld. Dus besloten die eruit te knippen, hiermee hoop ik de toprot voor te zijn. De rest van de plant laat ik nog staan om nog verder te rijpen.
 20. Zijn we weer De dames genieten overduidelijk van de zon, ze maken rap blad aan. 2 van de 3 autoflowers lijken helaas overleden. Hopen dat de laatste toch nog wat wordt! Zoals in mijn vorige bericht ook al, ik blijf kleine gelige puntjes houden op mijn blaadjes zoals op de foto’s van bovenaf te zien, iemand enig idee hoe ik dit op kan lossen of maakt dit verder niet uit? -Duck out
 21. Voor mijn viervoetige harige vriend. Die houdt nogal van graven, als er niet veel begroeiing in de pot is.
 22. Ik heb hydrokorrels op mijn toplaag liggen. Zo droogt de aarde en toplaag niet zo vlug uit. Ik heb ze al 5 dagen geen water moeten geven. De bladeren wijzen mooi omhoog, denk dat ik pas water moet geven morgen of overmorgen als ik de bakken op til.
 23. Waar zijn die stokjes voor als ik vragen mag
 24. @cannarie tnx.. Ja ik weet t, heb er ook al spijt van.. maar is helaas niet meer terug te draaien. Had inderdaad wat langer gekund voor ik over ging op 12/12, maar omdat t me 2e Kweek is en 1e SCROG dacht ik toch maar omschakelen voor zekerheid (heb nog een hoop te leren en te ervaren). Vorige kweek had ik 13 dagen op 18/6 en in de eindfase had ik nog maar 10 tot 20cm speling met de lamp om m hoger te kunnen zetten.. Klopt geen duidelijke stress zichtbaar, sta er versteld van met deze temperaturen. Heb met mezelf afgesproken zolang ze niks vertonen blijft de lamp gewoon op 600watt en trek ik me niks aan van de hitte maar zodra ik stress zie of iemand stress opmerkt dan schakel ik maar om naar 400 watt tijdens de hitte
 25. Thanks! Ze staan in 14 liters met 2 x 1000W Gavita Pro. Laatste tijd gedimd naar laagste stand ivm de hitte. (500W) Zit zelfs te denken 1 lamp uit te zetten tot het weer wat afkoelt. Sterker nog tijdens het schrijven van dit bericht 1 lamp uitgezet..
 1. Load more activity
 •  

  312-x-60-CBD-DP(1).jpg.0a2e38829311448cca5746fe7fc2f44d.jpg

  Fastbuds autoflower seeds promo 22-03

  Barneys farm seeds 22-03

  Banner(312x60)ANIB new.gif

   

  aza-wietforum-312x60px-NL.gif.c5047382473a11d4db8de0cfa87220d8.gif

×
×
 • Create New...