Jump to content
 • Sanniesshop cannabis seeds

   

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Thx dudes. Tegen begin oktober start ik. Ff alles opbouwen
 3. Today
 4. Mochten er toppen opkomen dan krijg je gelijk rot indien er geen afzuiging en of voldoende ventilatie aanwezig is.
 5. lk heb 1 Desfran auto en die hing ook gelijk vol met mannelijke ballen op de stam . lk zal plukken en het deze ronde uitzien . Volgende ronde heb ik zeker een extractor .
 6. Ik zou de ventilatie in het vervolg uit zetten en alle planten zo goed mogelijk inspecteren op ballen en deze dan verwijderen. Als je er vroeg bij bent zijn de ballen nog dicht en is er geen reden voor paniek. Wel zou ik elke week ff goed checken of er niet nieuwe ballen bijkomen. Je hoeft de plant in het vervolg ook niet weg te gooien zolang je de ballen verwijderd. Je kunt ook hermas krijgen door genetica dus het is altijd een beetje lastig bepalen waar het nu door komt. Tenzij je bijvoorbeeld je tijdklok niet goed hebt staan of dat je door een andere reden licht geeft in de donkere periode. Maar zelfs dan is het de genetica die bepaalt bij hoeveel stress het naar voren komt. Succes er mee
 7. Ja, lekker nog een stukje hashies maken van de ongeknipte rest.
 8. Maar hoe warm is het dan? Mss toch maar beter een extractor voor de lucht aanschaffen .ja als je geen afzuiging en geen filter? hebt...
 9. Is er ergens een lichtlek? Na een week 12-12 en dan door warmte? stress herma? Foto?
 10. Hola. Ik heb uiteindelijk 1500 geknipt. De rest nog in bakken gelaten voor later ( te lui om door te gaan) misschien dat ik hiervan extract maak ofzo. Maar als ik moet schatten dan heb ik nog 500 gram over aan fluf. Dus rond de 2 kilo zeker wel. Ik had nog meer kunnen hebben als ik alles beter had gedieft.
 11. Yesterday
 12. Heb 1 dame verwijderd achterin en de ventilator op die plaats gezet . Nu blaast het naar de opening toe . Mss toch maar beter een extractor voor de lucht aanschaffen .
 13. Er groeien mannelijke delen aan mijn dames door warmtestress en te veel voeding .. Wat kan ik hier aan doen om hermafroditisme te stoppen ? Groetjes
 14. Het zag er goed uit totdat ik ballen begon te zien . Waarschijnlijk door warmtestress . 1 heb ik weg gedaan en 1 andere met ballen laten staan maar gecastreerd . Kheb de lamp hoger gehangen . Misschien een extractor aanschaffen lk sta er ook helemaal alleen voor verdorie .
 15. 600W op 150 x 150? Da's niet echt optimaal, dat komt veel beter tot zijn recht op 120x120. Stek of vanuit zaad? Planten uit zaad scroggen kan nog flink tegenvallen als je dat op 1 net doet en dan veel pheno verschil krijgt. Je kunt tegenwoordig ook diverse 1 pot scrog net oplossingen krijgen Per 50x50 cm net 1 plant.
 16. Dit is iets waar ik volgende keer op ga letten , dat het goed allemaal vrouwtjes zijn . Volgende keer stekken nemen en die in de bloei zetten over een periode van meerdere weken , om het resultaat te bekijken . Nu ziet m'n scrog er niet meer zo mooi uit . Gewoon de open plekken benutten ... Nog een week of 7 ..
 17. 1 van de 5 is een herma denk ik . Ze staan allemaal in de bloei , nu krijgt er één ballen in de oksels . Jammer . Die gaat er uit ..
 18. Hoe meer je er zet, hoe eerder het vol is. In principe krijg je het ook met twee planten vol.
 19. Ligt er aan welke soort je gaat scroggen en hoelang je laat voorgroeien . Ik heb er 5 in de scrog , m'n tentje 1.20x1.20 . 5 en halve week voorgegroeid . 5 Frisian Dews (indica dominante hybride) met als ouders superskunk en purple star ..
 20. Last week
 21. In de winter vooral paars en zwart. Nu best wel vrolijke kleurtjes.
 22. Ik vind dat ik best veel ruimte in de tent heb die ik besteld heb 15ox 150 nou wil ik een half pipe scrog doen vorige keer had ik een hok van een meter bij een meter met 5 planten .. zal ik nu aan 6 genoeg hebben en dan langer later groeien ? Heb hps 600 dit keer heren scroggers laat u mening horen ? Misschien critical window of Twitchy dat zijn namen die m’n de vorige draai hielpen in 2012
 23. Deze Nepalma is ook wel lekker maar niet te vergelijken met vorige x . Op deze manier geen blokje van 100g om te persen eerder 25 a 30 g. Lijkt wel wat op gele en rode libanon.En daarmee bedoel ik ook en vooral de rookervaring en het effect.
 24. Zolang het dit weer blijft-hier is het toch een hele mooie dag-laten staan. Als je nergens rot ofzo ziet nog wel een week of 3 proberen te laten staan, indica meestal 8,9a10 weken,buiten misschien iets langer.
 25. Beste forumleden, Op 5 augustus heb ik deze buitenplant in bloei gezet door haar 12/12 te verduisteren in een schuur. Sindsdien is ze ook gaan bloeien en is ze nu precies 6 weken onderweg. Ik heb een microscoop aangeschaft om de trichomen te kunnen bekijken om het oogstmoment te kunnen bepalen. Dit zorgt echter voor verwarring. Het lijkt erop dat er veel amber kleurige trichomen op te foto's zijn te zien. Als ik echter kijk naar de bloeiharen zijn ze nagenoeg nog allemaal wit. Op basis van de trichomen zou je zeggen dat het oogsttijd is maar gezien de plant pas sinds 6 weken verduisterd is en alle bloeiharen nog nagenoeg wit zijn lijkt het mij toch onwaarschijnlijk dat ze al geoogst kan worden? Het gaat om een indica plant. Welke soort het is weet ik helaas niet. Ik geef Bio Canna Flores voeding. Attached Files
 1. Load more activity
 •  

   

   Fastbuds autoflower Gelato zaden

  Barneys farm seeds 22-03

  Dutch Passion wiet zaden

  aza-wietforum-312x60px-NL.gif.c5047382473a11d4db8de0cfa87220d8.gif

   

×
×
 • Create New...