Jump to content
 • sanniesshop-banner.gif.d6b9e3b3cddcc4e5fd0891948906601a.gif sanniesseeds instagram

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. ff wat votooz. De voorste rij (rechts) die 1 dag later was ontkiemd ligt nu voor op de achterste rij. Maar ze trekken allemaal wel bij Ik heb ze ook wat gevoerd, top dressing lekker met wat biovin bodem verbeteraar, een handje mest best. Nog wat hennepsnippers en beukensnippers in het midden rondom de plantjes, beetje kaal gemaakt.. En de truukendoos mag tijdelijk ook even open om ze op te groenen. Bitterzout (magnesiumsulfaat) heb ik wat van gestrooid en door het water maar even wat guano kalong grow NK en wat no mercy guano extract (=vooral fosfor), bokashi om wat af te zuren (op de gok dus zonder ph meter....) En als klap op de vuurpijl een lepeltje direct opneembare calcium, ooit een aanbieding kilo zak van gekocht van de greenhouse voor 10,-.. Ik zou zweren dat ik ze in een uurtje zag opgroenen na de douche! Begin ik het dan eindelijk te leren? Ik begin bij de groenste plant, die gaat nu als een raket! 1 van de 4 pineapple hazes, die makkelijk te herkennen zijn aan de rauwe look met brede bladeren en dikke zaagtanden. Ze beginnen nu ook al te ruiken en ja meteen goed! Fantastisch! 1 2 3 mmmmmmm..... dan de achterste rij: 4 Rechts in de hoek staat Blue Haze, volgens mij een grote eter die niet kan wachten. Ik spaar ze ook niet qua licht, ik wil tegen de bovengrens van wat ze aan kunnen blijven zitten.. Hoewel ik wel op aan het letten ben hoe ze reageren.. En volgens mij beginnen de laatste 2 nu ook aan te slaan: 5 Critical neville 2.0 stond even stil, maar nu zie ik haar opgroenen en in beweging komen. Wel kleine blaadjes, maar dat kan ook bij de soort horen. Ik denk dat zij veel licht kan hebben straks, is wel een gokje En dan als laatste de kleinste Pineapple Haze links achterin, eindelijk begint hij/zij dan bij te komen uit de shock, mijn gevoel zegt dat het goed komt en dat de wortels zich mooi aan het strekken zijn! Joepie! Oja hier mijn autofilter-lichtsluis boxen En de control room Ik heb even wat rood erbij gedraaid, volgens mij vinden ze dat zachte licht wel fijn! Krijgen ze lekkere grote bladeren van.. Extra blauw zou ook nog kunnen, maar dan moet ik wat ompluggen. Mijn redenering is dat er al genoeg blauw in die cobs zit 3500K, 4000K en 1 5000K Dus ik heb nu alleen de UVA op dat blauwe kanaal zitten, maar UVA vind ik nu wat overdreven om ook al aan te zetten. Blije planten iig! Ciao!
 3. Yesterday
 4. Buyuk Hilmi

  120x120 GPLed - SOG, Purple &Lemon Haze

  @Wietefras has spoken Vandaag een klein mini topje geknipt zodat ik alvast kan proeven voordat ik alles ga omhakken
 5. Hallo allen! Ik rook zo nu en dan een joint en toen ik een paar zaadjes vond heb ik deze in een bekertje water gedaan. Uiteindelijk heb ik met één zaadje raak en is deze uitgegroeid tot een plantje. Verder dan water en potgrond heb ik niks gebruikt. Ook geen lampen, want het hoeft allemaal niet professioneel wat mij betreft. Ik heb echter twee vragen: 1) Kan iemand mij laten weten of dit een mannetje dan wel vrouwtje is? (als dat al te zien is) 2) Is het wijselijk om na een aantal weken wat aarde uit de pot te halen en er nieuwe aarde voor in de plaats te doen? Bedankt alvast!
 6. Sunbeam

  Welke haze zaden voor indoor ??

  Deze heeft echt een sativa high! In het begin denk je even is dit een indica, maar daar wordt je in 10 minuten uit getild en vervolgens kom je in een stevige lange soaring sativa high terecht. Het is niet zuiver alleen maar head high zoals super lemon haze ofzo, maar ook zéker geen indica, ik hou helemaal niet van die indica buzz, die verlamt me, dit was er wel meer eentje voor savonds. Ik heb m per toeval gevonden toen ik zocht op fruitig geurige sterke sativa haze. Nou het was op stip mijn sterkst geurende plant, echt een verslavend lekkere geur ook, rete stinky zoet en diesely tegelijk en plaktoppen, in de laatste weken van de bloei was het echt een stinkbom! En het is zo'n wietje die eerst geveept moest op een lage temperatuur, omdat hij zo harsig is dat je het gevoel had dat de damp echt te dik werd voor 1 hijs, en als je door je neus uitblaast dat je moet niezen, die zijn goed man! Mijn vaporizer bleef maar damp produceren op deze.. Ik wil niemand overhalen maar ik kan hem zeker aanraden en ik denk ook zeker dat ik deze nog wel een keer zal kweken, mijn vrienden waren er ook dol op want knetter high dat ze werden, maar ze kozen hem steevast uit uit 5 verschillende op de geur, aardbeien kattepis. https://www.dinafem.org/en/blog/grow-report-strawberry-amnesia-hazes-fruity/ Over verschillende breeders kan ik weinig zeggen, ik denk zelf dat elke breeder wel klappers er tussen heeft zitten. Ik lees vooral veel reviews als ik moet kiezen tussen twee vergelijkbare strains... Ook smoke reports en grow reports... Ik wil wel graag de genetica er bij weten en ik probeer voor kruisingen te gaan met 2 strains die zich allebei al bewezen hebben. In dit geval had ik ook nog een andere strawberry haze gevonden, maar daarvan was de afkomst minder duidelijk dus die heb ik niet genomen. Achteraf een juiste keuze. Dit vind ik ook nog wel een hele goeie pagina om breeders en strains op na te checken en vooral ook de stamboom onderaan de pagina weet je meteen waar je aan toe bent... https://en.seedfinder.eu/strain-info/Strawberry_Amnesia/Dinafem/ Ik heb overigens pas een paar jaar kweek ervaring, wel lang rook ervaring Volgens mij zitten hier breeders die je veel meer kunnen vertellen!
 7. bosrand

  Energietransitie

  Hier zonnepanelen aangeschaft een aantal jaar geleden. Goed voor het milieu, goed voor de portemonnee, goed om "onzichtbaar" een hoger stroomverbruik te hebben. Warmtepomp ook over na gedacht, wil ik misschien in de toekomst, maar is voor mij niet heel makkelijk om dat terug te verdienen. Nu hoeft dat ergens ook niet per se, enkel gebruik ik alleen gas voor douchen/warm water. Verwarming door middel van houtkachel, en binnenkort her en der een ir paneel aan de wand. Het grootste gedeelte van het huis is koud in de winter, maar wat maakt het uit, ik leef gewoon in de warme vertrekken, de rest wandel ik doorheen, of ben ik kortstondig. Je kan proberen rekening te gaan houden met wat een regering allemaal wel niet kan gaan bedenken, maar wat levert je dat op? Ik deed dat eerder zelf ook, had angst dat terugleveren niet meer mogelijk zou zijn of geld ging kosten, maar nu ben ik erg blij dat ik toch de zonnepanelen een aantal jaar geleden gekocht heb. Zonder kweken kan ik ruim in mijn eigen energie behoeftes voorzien, met kweken valt mijn verbruik minder op.
 8. Bombaqlad Haze

  Welke haze zaden voor indoor ??

  Maakt dus niet uit bij welke zadenbank je ze haalt? Want de amnesia die ik nu heb ruikt meestal naar een indica soort nee ik zoek een haze die goede thc en geur produceert
 9. Ja daarom vraag ik me dus ook nogal af wat het zou kunnen zijn... Heb het idee dat dit plantje vanaf begin af aan al niet echt sterk was, maar als ik hier wat aan zou kunnen doen zou dat natuurlijk hartstikke fijn zijn.
 10. kan maar het ziet er nu niet zo nat uit
 11. Dit kwam al voor voordat er enige soort van voeding is toegevoegd, zou het een teveel aan water kunnen zijn?
 12. voor 50 watt max? zou ik gewoon paar e27 led lampjes pakken
 13. Stroomverbruik: 15 Watt zonnebrand zullen we alvast uitsluiten, dan water of voedingprobleem
 14. Het is zn soort lamp, zelfde hoeveelheid LEDS etc. http://www.lumeri.nl/lumeri-smd80-fsp.html
 15. fototje? want het is niet zon china disco bal?
 16. HUFFnPUFF

  Huff's Houten Huisje

  Voor de gein de topjes gewogen die vorige weer geknipt waren, moet nog indrogen en wat tak af maar de schaal stond al de 100 gram De onderkant heb ik vandaag op mijn gemak geguilotineerd en op dr koppies gehangen (dat zal ze leren! ) dus nog 60 erbij? lekker dierenpoepwiet
 17. Had 5 zaden besteld, maar 1 ervan tot nog toe laten ontkiemen. Als het goed is, is de lamp 80W Leds(heb m van een vriend die hem niet meer gebruikt). Gaat echter om redelijk kleine binnenkweek, voor beperkte ruimte etc.
 18. Ja buiten je bladgedoe viel mij dat op, soort auto mutant, heb je nog meer zaad? hoe veel watt is je lampje?
 19. Niet te veel natuurlijk ben zelf best handig dus kan zelf ook wel wat maken zo ja wat adviseer je me dan?
 20. @HUFFnPUFF Klopt. Een zaadje van White Widow x Bigger Bud. Het viel mij ook al op dat de groeivorm(met vertakkingen) vreemd is voor een jonge plant?
 21. lekker niet doen wat wil je wel uitgeven?
 22. Planten nemen ionen op. Fijnstof heeft een afmeting van 10.000 keer zo groot. Moet je je voorstellen dat je een hap neemt van een appel die 10.000 keer zo groot is als normaal. Wat er wel in condenswater zit zijn bacterien en schimmels. Dat is potentieel ongezond voor mensen als die het opdrinken, maar normaal gesproken hebben je planten daar geen last van (of je moet echt anearobe bacterien in grote hoeveelheden aanmaken). Bacterien en schimmels worden uiteraard ook niet opgenomen door de planten. Waar het wel "mis" kan gaan is wat er aan metalen in de ontvochtiger gebruikt wordt. Wellicht dat er sporen van koper of aluminium in het water terecht kunnen komen. Kraanwater heeft een hoge pH en is hard zodat het koper niet oplost in het water. Condenswater heeft dat niet en daar kan het dus wat makkelijker in oplossen. Al loopt dat uiteraard ook allemaal niet zo'n vaart, want dan zou het ding het al snel begeven. Steek je EC meter in dat condenswater en de EC moet extreem laag zijn als het schoon is. Dan zitten er dus ook maximaal zoveel ionen in opgelost. Als de EC wel hoog is dan zou ik het niet gebruiken. Heeft dan ook geen zin. Kraanwater zit doorgaans een "berg" aan natrium in. Als je al bang bent voor de opbouw van zware metalen in je grond dan zou ik me eerder daar bang om maken dan over dat pestbeetje aan alu/koper wat mogelijk oplost uit je luchtontvochtiger.
 23. Vrijdag had ik, na ijken, de pH waarde van me kraanwater gemeten en dat was 7,8. Net ging ik weer me kraanwater meten en nu gaf hij 8,6, kan dit? Kan nu me meter niet weer ijken, heb nog geen ijkvloeistof. Dacht niet het al zo snel nodig te hebben. De ijkvloeistof die ik had kwam met de meter.
 24. Ik kwam deze led lamp tegen en het is perfect voor een micro kweek maar dan ook echt micro zoiets als een spacebucket. Naar mijn mening. Alleen ik wil niet 100 euro uitgeven aan troep dus ik denk ik vraag het even na. Link -------> https://www.bol.com/nl/p/150-watt-ufo-led-kweeklamp-voor-stekken-groei-bloei/9200000095215948/?bltg=itm_event%3Dclick%26mmt_id%3DMMTUNKNOWN%26slt_type%3Drecommendations%26pg_nm%3Dpdp%26slt_id%3Dprd_reco%26slt_nm%3Dproduct_recommendations%26slt_pos%3DC1%26slt_owner%3Dccs%26itm_type%3Dproduct%26itm_lp%3D1%26itm_id%3D9200000095215948&bltgh=mDRc-1SYi0jbher0JExHHw.1_6_7.8.ProductImage
 25. HUFFnPUFF

  Huff's Houten Huisje

  In het verleden behaalde resultaten geven geen garantie voor de toekomst, klopt, morgen haal ik wel een doos raketjes bij de super
 1. Load more activity
×