Jump to content
 • Sanniesshop cannabis seeds

   

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Nou.. Gewoon nat knippen van die tak en in een droognet donderen.
 3. Ik weet niet of het al genoemd is, ik heb niet alles gelezen, maar ik gebruik preventief kaliumzeep. Ik woon op de Canarische Eilanden en heb hier een bio-finca met avocado bomen. Daar gebruik ik al jaren een kaliumzeep oplossing en spuit de onderkant van de bladeren schoon. Dit werkt perfect maar bij wiet moet je voorzichtig zijn met de dosis, de helft van de aanbevolen b.v. Het doodt de spint niet maar maakt het zeer onaantrekkelijk voor ze, alsmede witte vlieg blijft weg. Ik gebruik bladvoeding, aminozuren, en de kaliumzeep verwijdert tevens eventuele resten.
 4. Sorry, maar het zal wel aan mij liggen... Wat is 'nat aan de tak drogen' dan? En 'aan de tak drogen met de trimbag' ?
 5. De wiet geknipt aan de tak laten drogen, gaf op het oog het lelijkste resultaat. Zo gaat het lijstje omlaag wat mooier werd.
 6. Today
 7. haha hier heb ik toch wel ff om moeten lachen, ben ook absoluut tegen die waanzin wat er nu gaande is ja. Maar goed die discussie zullen we maar niet hier gaan voeren haha
 8. ik vind dat de trimbag het wat korter afscheert de bladeren van de top. wat in mijn opinie een mooiere top geeft. of dit in meer gruis resulteert dan zoon tumble trimmer weet ik niet. wel is het zo dat door dat je alleen fijn blad hebt en klein spul is het gruis ook goed bruikbaar. van de tumble trimmer is het mij vaak wat te groen. ja verschilt ook hoe droog je wiet is hoe vaak je dit moet doen. ik wacht tot de tak breekt knip ik alle toppen vd stokken met een scherpe schaar. en dan gooi ik zoon 200g droog erin en schud ik zoon 30 keer en dan kijk ik even soms is het klaar soms nog even een paar keer. het moet wel goed droog zijn, ik doe zelf gewoon relaxt dan blijft voor mij gevoel het meest van de top over. je moet aan het eind wel hier en daar een blaadje bij werken maar dan heb je wel een mooi resultaat. droog aan de tak drogen gaf het lelijkste resultaat nat drogen aan de tak ging droog in een net was al mooier aan de tak drogen met de trimbag geeft het mooiste resulaat maar dit is een mening.
 9. @Fatamorgana Zo dat resultaat van die trimbag ziet er wel mooi uit. Zit er veel verschil tussen de tumbler en de trimbag kwa resultaat? Ik doe de fluf altijd in de tumbler, maar als het eruit komt doe ik het sowieso nog na knippen. Hoeveel draaien geef jij aan die tumbler? En doe je langzaam of snel?
 10. Ja ik heb hem net bekeken maar schiet ook niet echt op. gaat de trimbag een stuk sneller en kan meer in. plus de trimbag is 350 euro en die greenbroz 6500 dollar maar niemand moet van mij iets kopen of doen maar vind dit veel chiller en goedkoper
 11. Kluns

  AEROFLO systeem

  @Kees A owja... Wil je die groene merci's eruit halen voor me, de rest lust ik toch niet.
 12. Kluns

  AEROFLO systeem

  @Kees A je schat mij echt totaal verkeerd in haha. Ik ben helemaal niet boos ofzo, sterker nog, als iemand een gladde rug heeft dan ben ik het wel. Maar als je op voorhand al zo 'n negatieve reactie krijgt op iets wat je aangeschaft hebt en een reactie met vooroordelen... Dan heb ik al geen zin meer om de discussie aan te gaan. Had van jouw wel meer interesse verwacht aangezien je zelf ook met hydro bezig bent. Hoe leuk is het dan als er iemand meld dat hij ook de hydro kant opgaat. En natuurlijk mag iedereen zijn mening hebben over een systeem, prima. En over te tere zieltje.. Volgens mij is er maar 1 teer zieltje geraakt als diegene geen gelijk krijgt... rustaaaaag
 13. Maar ik bedoelde de GreenBroz trimmer. Die is bedoeld voor droge buds. De Twister en de Centurion zijn vooral bedoeld voor nat knippen.
 14. Xaim

  AEROFLO systeem

  Tuurlijk mag je zeggen wat je denkt, alleen de manier is wel erg stellig Om mijn ziel hoef je je niet druk te maken hoor @Kluns gaat (zo ver ik weet) de resultaten delen. En je mag er zeker een mening over hebben, ieder voorzich, en ik kan alleen maar beamen dat je mensen behoed voor grote uitgaven die in het niet gegooid worden Ik heb hem nooit gevolgt, misschien eens naar kijken, Thx voor de tip Gr, X
 15. Ik denk dat het wel mogelijk is 2 kilo droog per uur met zoon twister opstelling. Alleen je moet ook erbij tellen dat iemand de grote bladeren eraf moet halen en de toppen eraf moet strippen. Dat is eigenlijk hetzelfde werk wat je met zoon trimbag moet doen. Dusja ik heb 1 kunnen lenen 6 maand terug en nu wil ik niet meer anders. Ik was er erg skeptisch er over je ziet zoveel troep die niet werkt op youtube. Heb ook wel een tumble trimmer cannacutter maar die staan op stal nu haha. Dit maakt ook nog eens geen herrie en kun je zo met een paar mensen doen ipv meerder knippers enzovoort.
 16. Nee, die grote apparaten werden eerst gebruikt in California waar mijlenver niemand in de buurt woont. En later ook gewoon in al de legal states. Niet iedereen is er ook positief over. Roest, messen die snel bot worden of scheef staan, simpelweg te duur. maar ja, als je een paar honderd kilo nat moet knippen, dan heb je die prijs er wel voor over. Dan neem je ook wat mindere kwaliteit op de koop toe. Dat GreenBroz apparaat is helemaal overpriced. Nu snap ik wel dat het een kleine markt is, en dan duurt het wel even voordat je ontwikkelingskosten terugverdient hebt. Maar het is eigenlijk niet veel meer dan een langzaam draaiende motor die zowel vooruit als achteruit kan, en 2 metalen schijven die op een bepaalde manier met een CNC cutter gesneden zijn. Dit is wel een over-simplificatie maar om voor zo'n apparaat $ 6.500 te vragen, is eigenlijk ongehoord. En de 1.5 tot 2 kilo per uur (droog) die de fabrikant claimt dat je er mee kan knippen, schijn je met een hele grote korrel zout te moeten nemen.
 17. Ja ik heb 1 in het echt gezien, een twister t2. Het werkt wel maar is niet echt dat je undercover ergens zit ofzo hoop lawaai komt er vanaf vond ik zelf. ja 2 achter elkaar met een band dan gaat het wel hard. Stel je kweekt legaal in Amerika dan kun je dat prima kopen denk ik. Zij kosten 350 euro maar werkt prima de top waarvan fearghus zei deze is droog geknipt komt uit zoon trimbag. kijk dit filmpje maar dan snap je wat ik bedoel, het werkt wel maar partij herrie. en ben je alsnog met 3 man bezig en bij knippen en de grote bladeren eraf en vd tak halen. dan heb ik liever met 2 man een trimbag voor 350 elk en eentje die de wiet plukt. deze opstelling kost officieel ook nog een 20.000 haha
 18. Heb jij in Nederland zo'n grote Twister aan het werk gezien? Ik zag hem in het buitenland en die gasten mikten er kilo na kilo in. Soms moest het wel nog een keer. Dat losten ze later op door 2 van die apparaten achter elkaar te zetten, zodat de natte wiet langer in het systeem bleef. Ik dacht inderdaad ook dat zo'n trimbag meer een gimmick was, en dat je er misschien wel heel trichomen mee af zou schudden. Maar als jouw ervaringen goed zijn, misschien toch eens ooit voor de grap proberen. Zo duur zijn die dingen volgens mij niet.
 19. Jezus, wat is dit allemaal? Is nu die gekte die je in het land ziet, nu ook al overgeslagen naar dit forum? Dat je niks meer mag zeggen omdat je iemand zijn tere zieltje raakt? Grow up. Ik heb aangegeven waarom ik denk dat het niet het allerbeste systeem is. En als iemand er anders over denkt, ook goed. Kan mij het rotten. Natuurlijk ben ik ook benieuwd hoe het uitpakt, en wens Kluns het allerbeste. Dat meen ik oprecht, omdat ik niemand een kut-oogst of een mislukking gun. Maar in plaats van allemaal haleluja verhalen, zou het de leden sieren om mede-kwekers soms eens een beetje te behoeden voor bepaalde uitgaven. Als je Ponix een beetje volgt, die heeft wel degelijk verslag gedaan van zijn bevindingen. Alle zaken die ik als bezwaren noemde, komen ook aan bod. Het is geen plug & play systeem, maar er zitten veel haken en ogen aan.
 20. Maken erg veel lawaai die twisters vind ik. ik heb gewoon een trimbag gekocht. knip zo een kilotje weg op deze manier en je hoeft niet alles in 1x te knippen als je droog knipt dat is ook wel relaxt. het grote blad er gewoon afhalen dan is het gruis nog bruikbaar ook wat over blijft. ik geloofde het eerst niet echt maar het werkt wel goed. de wiet die hier boven staan op de foto die droog geknipt was komt uit zoon trimbag.
 21. Xaim

  AEROFLO systeem

  Dat mag je zeker vinden, maar je kraakt het af alsof het ook zo is het is inderdaad veel geld voor kunststof, maar als iemand een plug en play systeem wilt kopen is toch mooi. Iedereen kan zelf wat maken, maar (als het goed is) is dit er specifiek voor gemaakt/ontworpen. Het systeem is ook zeker niet nieuw, dit bestaat al een tijd. Maar de topics die jij aangeeft gaan niet bepaald over het kweken, en wat @Kluns heeft gekocht is een systeem wat je zo uit de winkel trekt, geen DIY. Daarom juich ik toe om er een verslag van te maken, om te zien of het product ook echt doet wat er gezegd wordt. Iedereen kan zo iets fabriceren, maar hoe mooi is het dat je zo'n plug en play systeem kan en wil kopen en het ook nog wilt delen Ik heb er wel vertrouwen in Gr, X
 22. Ik ben ook benieuwd naar een verslag, en vandaar, voor Kluns....
 23. het is leuk als jij er een verslagje van zou maken. ik heb alle manieren van kweken wel geprobeerd, op dwc na dus kan er niet zoveel nuttigs over zeggen. dus wie weet? Als het op gemak aan komt was rfx net zo makkelijk geweest? ik heb het wel 10x achter elkaar gebruikt. of steenwol slabs had ook gekund als deze droog zijn druk je zo je hele kweek in een paar vuilniszakken wat niks weegt. kleikorrels in een bucket zou mijn voorkeur hebben als ik dwc zou doen. ik zie toch wel factoren in dit systeem wat je oogst flink kan verpesten zoals zuurstof/wortelrot, ph ec, verstoppingen, pomp defecten, algen. daarom zou een verslagje wel leuk zijn wie weet valt dit wel mee.
 24. Ik sta er niet neutraal in. Ik heb de redenen opgegeven waarom ik denk dat het niet zo'n goed systeem is. Ben altijd erg sceptisch naar al die gimmick-systemen waar je in feite niets anders koopt dan een berg plastic voor veel geld. Ook ik heb lang gezocht naar systemen om zonder medium te hoeven werken, want net zoals Kluns vind ik al dat gesleep met aarde maar niks. Toen passeerde ook systemen als Aeroflo de revue. Je hebt die ook weer in verschillende vormen. Je hebt ze met sprayers bijvoorbeeld. Dan zit er naast elk netpotje een sprayer. En je hebt ze ook de NFT variant. Dan stroomt er dus constant of met intervals een laagje water over de boden van de koker. Deze systemen worden in Amerika veel door kwekers zelf gebouwd omdat je daar voor een prikkie vierkante holle plastic palen kunt kopen die exact de goede maat hebben. Er staan ook op dit forum wel degelijk soortelijke systemen. Dus zo nieuw is het allemaal niet. Misschien voor mensen die niet de moeite nemen om de zoekfunctie of Google te gebruiken. lid Ponix was hier mee in de weer. hier is een topic erover Hier nog een
 1. Load more activity
 •  

   

   Fastbuds autoflower Gelato zaden

  Barneys farm seeds 22-03

  Dutch Passion wiet zaden

  aza-wietforum-312x60px-NL.gif.c5047382473a11d4db8de0cfa87220d8.gif

   

×
×
 • Create New...