Jump to content
 • Sanniesshop cannabis seeds

   

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. @al green Ik was nog onderweg van werk, maar volgens vriendinlief hebben zij een blik in de meterkast geworpen en de schakelaar van de automaat van mijn hokkie omgezet, zodat de slopers konden demonteren. That's it, een klus van welgeteld 2 minuten... De reistijd vanuit Amsterdam waar de heren vandaan kwamen naar waar ik zit was 20/30 minuten. @Kees A Dit maakt het ook lastig, 99% van de illegale kwekers zal aftappen, maar ja, ik was niet illegaal bezig (nou ja, gedogen bestaat dus niet gezien mijn ervaring, dus blijkbaar toch wel illegaal). Hoe dan ook, het gaat helemaal nergens over in mijn geval (voor mijn gevoel dan). Jij omschrijf het precies goed, rare toestanden zijn het...
 3. Today
 4. Er is natuurlijk wel een verschil of een pomp het bij RFX begeeft, of in jouw systeem. In RFX hebben de planten dan nog zeker voor 48 uur of meer voldoende vocht, en zeker voldoende zuurstof. Bij jouw systeem valt de zuurstof grotendeels weg als de pomp stopt. Dat ga je wel merken. Hoe snel precies weet ik ook niet, maar enkele dagen is fataal of in ieder geval flinke achterstand. Nu heb jij een systeem dat je waarschuwt, maar los daarvan heeft Fatamorgana wel een punt dat je meer kans op een dramatische failure hebt. Heb je een linkje naar zo'n smart plug met een voltmeter? Klinkt interessant.
 5. Zo'n bedrag gaat om wat zij redelijk noemen. Ik vind € 350 veel, maar ook weer niet absurd veel. Is iemand toch een tijdje mee bezig, reiskosten, administratiekosten. De ene keer zullen ze in een half uurtje klaar zijn; de andere keer duurt het een paar uur. Je kunt er ruzie over gaan maken, maar denk dat er geen rechter is die je gelijk gaat geven. Hoe lullig ook: Illegale kweek gaat nu eenmaal vaak gepaard met illegale activiteiten omtrent de stroomvoorziening. Je kunt Liander natuurlijk niet verwijten dat ze opkomen voor hun belangen. Los van de rare toestand over thuiskweken.
 6. wat heeft dat Liander gedaan voor dat bedrag? Had ook € 1000,- kunnen staan
 7. @Kees A Dank voor de aanvullende info! Bijgaand tref je het schrijven vanuit de Liander. Ze houden het allemaal heel globaal, deze brief had ook verzonden kunnen worden naar iemand die wel illegaal aftapte. Gisteren gesproken met iemand die enige juridische kennis heeft en die meldt ook dat het een touwtrek-wedstrijd gaat worden waar Liander zich zal verschuilen achter de samenwerking met politie/overheid voor controle van hokkies die worden aangetroffen. Vanavond zal ik de betaling versturen en het weekend nog eens goed nadenken welke stappen ik kan nemen en hoeveel tijd hiermee is gemoeid. Zoals je kunt zien ben ik wel al lang lid, maar enkel om mee te lezen vanaf de zijlijn en heb afgelopen week pas mijn eerste post geplaatst. Ik voel mijzelf nog niet comfortabel genoeg om een aantal kwekers op dit forum aan te spreken met dit verzoek. Daarnaast vind ik kweken erg leuk en interessant en deze hobby wil ik echt niet missen... @al green De laatste jaren gebruikte ik één van de twee lampen en heb over het algemeen wel voldoende aan 1 tot 2 gram per dag.
 8. Gewoon 2g/1w draaien, dan is er niks aan de hand. En preventief je spulletjes vervangen. Mijn afzuiger maakt sinds kort een brom geluid, dus die gaat er gelijk tussen uit.
 9. @wieries je hebt smart plugs met een voltmeter gewoon. Als de pomp uitvalt is de voltage 0 @Kees A alien is zelf ook bezig met een systeem zonder luchtpomp, zal waarschijnlijk zoiets zijn ook. Voor nu laat ik het zo. De kunst is om de luchtpomp goed te isoleren in een box. heeft wel veel voordelen door de hoeveelheid in elke pot nu. Volgens mij daalde de ph toen ik de luchtpomp aanzette, maar dat is 1 keer en dan blijft het zo, het is dus niet zo dat de ph continu omlaag Gaat door de toevoerde lucht. Het systeem anticipeert hier gewoon op. @Fatamorgana zeker een duur systeem, maar goed ook met rfx kan je pomp het begeven. Wat dan? Dan moet je een nieuwe kopen. Zo is het ook met dit systeem. automatiseren heeft ook nadelen, maar de voordelen wegen bij mij meer op dan de nadelen.
 10. Dit jaar.. Voor de winter. Bloedmeel beendermeel en koemest. Na de winter mijn compost en dat is dan men grondbehandeling. Zaadjes zijn juist ontkiemt en nu wachten voor in volle grond. Ook minni serre als test om te zien of ik meeldauw in oktober kan weghouden. Niets erger dan een plant met aangelengde magere melk te besproeien. Werkt maar kan me gestolde worden dees jaar! Dus we zullen zien wat dit jaar zegt!!!
 11. Mooie setup. Alleen vrij duur en niet echt fool proof 1 ding hoeft niet te werken en doei oogst. Vind ik rfx toch veiliger als je niet van sjouwen houdt,met een 25mm slang spoelen je zo alles door.
 12. Hoi, wist ik niet maar ben aan het kijken hoe te verwijderen , lukt niet echt

  1. Kees A

   Kees A

   Je kunt de tekst bijvoorbeeld aanpassen.

   Ik stuur je een PM.

  2. Lukas67
  3. Lukas67

   Lukas67

   Nu is het beter denk ik??

 13. Excuses is niet nodig gab. Maar deed geen met hoofdletters om het duidelijk te maken.
 14. Heb voor 1 tentje het gratis gekregen voor het andere tentje heb ik het gewoon gekocht. Scheelde mij weer wat want wou het toch proberen. Mijn voorwaarde was wel dat ik gewoon mijn eerlijke mening mocht geven. Wou geen tell sell reclame maken. Ben der ook best wel tevreden over ondanks dat de opbrengsten niet super goed waren. De planten zijn gewoon mooi gezond gebleven de gehele run. Iets waar ik met omnipotent (wat ik hiervoor gebruikte) nog wel een problemen mee had (cal/mag) Dus ik ga hier nog een ronde mee doen maar zal er wel gewoon de volle prijs moeten betalen nu. Geloof niet dat er veel verkocht is op basis van mijn topic
 15. Iets minder is altijd nog beter dan gepakt worden. Die voeding heb je gratis gekregen ofzo omdat jouw verslag zo heet en jij het zo vaak benoemd?
 16. hoeveel hij rookt? 2x600W lampen.... 2x600x0.7 x 2keer per jaar= 5 gram per dag.
 17. Wellicht zijn er nog wat kwekers die je verder kunnen helpen.
 18. Wat @wieries aangeeft is ook een veel voorkomende oplossing die gegeven wordt op Amerikaanse forums (waar hydro zeer populair is) Daarnaast lijkt zuurstof inbrengen met een luchtslangetje ook nog bij te dragen aan de stijging van je pH. Ik snap het niet helemaal, maar het schijnt iets te maken te hebben dat de lucht niet alleen zuurstof bevat maar ook koolzuurgas bijvoorbeeld. En dit laatste zorgt dan blijkbaar ook voor die invloed op de pH. Te moeilijke materie voor mij. Ten overvloede: Het zijn ook niet de luchtbelletjes zelf die de zuurstof in het water brengen, maar het is vooral de beroering die de luchtbellen veroorzaken van het oppervlakte van het water. Want het is daar waar de zuurstof in het water komt. Als je je water volledig stil zou laten staan, zou er ook zuurstof inkomen. Gebeurt door luchtdruk. Maar door de oppervlakte-laag (met zuurstof) steeds opnieuw te vervangen door een laag waar nog geen zuurstof inzit, komt er meer zuurstof in je water. Hoe je die vervanging van lagen laat plaatsvinden, doet er eigenlijk niet toe. Zoals Wieries al zei: Je kunt dus floomen (een pompje op de bodem die water omhoog stuwt, zodat er aan de oppervlakte beweging ontstaat). Of een waterval waarmee je ook voor turbulentie zorgt. Misschien is zelfs het pompen door je systeem al voldoende. Als je gaat kijken in kassen waar ze met hydro kweken (voor kruiden, groenten, e.d.) zie je van die mega grote bakken waar ze eens per uur of half uur een pomp laten draaien. Dat is alles wat ze aan beweging doen. En dat doen ze dan ook nog vaak om te zorgen dat de voeding goed gemixt blijft. Ik vind het mooie van je set up ook dat het zo schoon is (of lijkt. Hahaha) Dat is ook een voordeel. Maar dat is persoonlijk. En niet dat gesjouw met zakken aarde, cocos, weet ik veel. Je hebt natuurlijk wel je korrels. Die zul je ook moeten spoelen na afloop. En zorgen dat ze niet in je afvoerputje terecht komen. Of nieuwe kopen, maar die moet je ook flink spoelen om het gruis er vanaf te krijgen. Heb wel eens op een forum gezien dat iemand ze in een zak van gaas deed, en in een wasmachine stopte. Zou ik zelf niet snel doen met moeders' spiksplinternieuwe Zanussi, maar een ouwe wasmachine koop je voor een grijpstuiver op Marktplaats. Interessant topic!
 19. @420man010 zeker weten. Ik heb ook hulp gehad van @JackyH80. Haha loodsen vol wiet . Was het maar zo n feest... Nee dat niet, maar ik zou wel de aeroflo willen uitbreiden naar een stuk of 60 ipv 20. Maar dat is allemaal toekomst praat, eerst maar eens kijken of dit goed werkt.
 20. Je hebt gelijk. Ik vergiste me ook in de namen. Mijn opmerkingen gingen over reviews die niet altijd positief waren, die ik had gelezen over onlineTOPgarden. Excuses.
 21. Je moet eerst eens uitzoeken of Liander wel in opdracht van de politie heeft gewerkt. Het kan ook zo zijn dat de politie hen waarschuwt, dat er een plantage is gevonden en dat er vermoeden van manipulatie bestaat en dat de veiligheid van de installatie in gevaar zou kunnen zijn. Liander komt dan, doet onderzoek, en in de voorwaarden staat wellicht iets van 'bij een ernstig vermoeden van manipulatie (of een andere omschrijving) zal Liander een onderzoek uitvoeren en de kosten hiervan komen voor rekening van de bewoner'. Daar is op zich niks mis mee. Pakt in jouw geval klote voor je uit, omdat er niks mis was en je toch moet betalen. Maar het beginsel klopt in mijn ogen best wel. Belangrijk is dat de politie in dat geval geen opdracht heeft gegeven, maar Liander heeft ingelicht. En dat hoort tot hun taken, want stroom aftappen kan best tot gevaarlijke situaties leiden. Die moeten voorkomen worden, dus dan zit er niks anders op dan Liander te waarschuwen. En de praktijk leert nu eenmaal dat veel kwekers illegaal hun stroom aftappen. Dus het vermoeden van manipulatie valt te verdedigen. Je neiging om een vereniging op te richten is aandoenlijk, maar kansloos. Je gedachte om de installatie te laten controleren gaat ook niet werken. Om goed te kunnen controleren moet de controleur namelijk het zegel verbreken. Anders kan hij ook niet alles zien. Er zijn installateurs die dit zegelrecht hebben, maar dat mag maar beperkt ingezet worden. Controle hoort daar bijna zeker niet bij. En denk niet dat er veel installateurs met zegelrecht zullen zijn, die dit recht op het spel willen zetten voor de door jouw genoemde reden. Wil je toch iets doen dan zijn er ook clubs zoals het VOC en anderen, waar je je bij aan kunt sluiten. Die hebben al een stem, en daar zitten ervaringsdeskundigen Ik weet niet hoeveel je per jaar gebruikt, maar er zitten op dit forum veel kwekers die zeer bewust kweken. Misschien kun je aan hen eens per PM vragen hoe je het beste aan de benodigde hoeveelheid kunt komen. Misschien hebben zij tips.
 22. Ik heb toch beslist om ze te binden. Zodat de plant geen blad verliest maar toch optimaal kan genieten van de hps. Ik zal ze vanavond de grote falleaves wat wegbuigen met wat SM. De klok is sinds gisteren op 12/12. Ik ging normaal eerst 10 uur doen en dan 12. Omdat ik juist te laat was om vanaf 7 uur te switchen. Ik heb toch 12 gedaan en gewoon het lichtschema een uur opgeschoven. De Gelato auto zit ondertussen op dag 74. Het is vechten om ze groen te houden met de koudere temperaturen. Ik heb het waterschela moeten aanpassen. Omdat ze 2 dagen binnen heeft gestaan aan het raam. Ze drinkt daar door natuurlijk minder en krijgt zo ook minder voeding. Al bij al staat ze er volgens mij, goed bij met het huidige weer. Een hoop gesleurd en getrek om ze zoveel mogelijk van elk zonnestraaltje te laten genieten. Ik heb momenteel de tijd, dus probeer haar het beste wat mogelijk is te geven. Grts
 23. Onlinegardenshop is GEEN onlinetopgarden. cityboxer en ik praten over de eerste. Jullie waarschijnlijk over de tweede.
 24. Goede middag, kweek pas een jaartje en zag veel te laat kleine beestjes, trips ., daar kwam ik dus veel te laat achter, voor alle beginners, let op , het eerste wat ik zag was zilverkleurige vlekjes Op het blad en ik dacht niet verder na als waterdruppel vlekjes van water geven maar niet lang daarna was de oorzaak duidelijk, Trips, Dat wordt een lange tijd wachten op nieuwe oogst, ahhhh een behulpzaam forumlid zou fijn zijn. groet Luke
 25. Lekker bezig met nieuwe dingen leren he Kluns, krijgen we binnenkort verslagen te zien met loodsen vol wiet?
 1. Load more activity
 •  

   

   Fastbuds autoflower Gelato zaden

  Barneys farm seeds 22-03

  Dutch Passion wiet zaden

  aza-wietforum-312x60px-NL.gif.c5047382473a11d4db8de0cfa87220d8.gif

   

×
×
 • Create New...