Jump to content
 • sanniesshop-banner.gif.d6b9e3b3cddcc4e5fd0891948906601a.gif 

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Die loopt precies achter. Maar ik zou dat laten staan. Die zal toch nog wel verder ontwikkelen toch.
 3. Today
 4. Heb de 4 Skittles die bijna klaar zijn een liter fles water gegeven met voeding klein gaatje in de dop en in de aarde gedrukt . Kijken wat ze nog drinken dat laatste week . De Gelatos heb ik besproeid met stop grow . En ik zie dat de links voorste plant een andere top vorming heeft dan de andere 8 Gelatos . Of ik heb me vergist in de stek met zetten . Of dit is geen goeie en moet er tussenuit ? Advies en mening welkom voor de Gelato die er anders uit ziet . Laatste 2 foto's . Gelatos
 5. ik heb al 5 jaar zoon tumble trimmer dat ding heb ik 100x terug verdiend. Al dat kleine spul onderin kost veel tijd en deze knipt het soepel en snel. Ik heb hem onlangs ongebouwd naar een elektrische dit gaat nog een stuk sneller. Tegenwoordig knip ik de hoofd toppen en de rest strip ik zo met de hand van de plant en de ander doet de machine. Ben minimaal 2x zo snel als knippen nu.
 6. Er zijn genoeg shops die het verkopen op het moment. Ik heb van alle 3 staan haze - gelato - skittelz dus ga wel zien wat het goed doet.
 7. ik weet alleen dat als je de planten voor de oogst een paar dagen donker zet dat de topen dan bij sommige soorten mega dik aanspekken . ik heb dat zelf meerdere malen ervaren . maar of ze ook sneller bloei hormoon aanmaken weet ik niet . gaat een 100 % outdoor wilde cannabisplant hermaneren na een zonsverduistering is er ook zo 1 . zo heb ik ook nog vele vragen omtrent de wietplant . maar het kan ook een mythe of legende zijn zoiets . net als babylon of atlantis ps "" is aquarius een cross van babylon en atlantis is er ook zo 1 ?
 8. @vakman, Ik heb de KF1 ook zo gedroogd, opzich wel fijn drogen want het ruikt minder sterk dan als je het nat gaat knippen. Ben benieuwd wat het eind resultaat gaat zijn van de KF3. Gr, X
 9. Zo droog ik altijd, voor de extra flavour Kleine blaadjes pluk je er zo af als het allemaal goed droog is, vind het ook sneller/fijner werken dan knippen
 10. De extra voeding zal het verschil gemaakt hebben
 11. Deze blijven binnen, nog een paar dagen onder de COB's en dan kunnen ze naar de andere kast Ze staat echt te genieten daar, met heel de wereld aan d'r voeten
 12. Mooi man vakman! Die Automic staat daar goed laat maar gaan. Binnen nog een weekje groei nog voordat je overschakel of gaan ze naar buiten?
 13. Misschien wil ik wat leren over genetica en hier peilen of je enige vorm van vreemd groei gedrag kan associëren met hermaphrodisme. Ik begon mijn vraag toen ik de uitkomst ervan nog niet wist. Nu mijn vermoedens over het herma worden na het zien van 'wildgroei' bevestigd is wou ik het hier nog even delen en misschien had iemand er wel nog iets zinnigs op te zeggen. Als ik aan mn stekken van de moeder denk, is het dan zo gek dat ik ze per abuis ze nakomelingen noem? Ik dacht met het verbeteren naar stekken ik wel goed zat.
 14. Yesterday
 15. Het lijkt me dat je de trichomen er ook afschud als je de toppen droog machinaal knipt. Bij de tt knip je nat. Blaadjes moeten door het rooster steken.
 16. Ik gebruik zelf al een tijdje de Trumble Trimmer en alle negatieve ervan kan ik mij niet in mee leven. Nat alles erin (behalve hoofdtop) en draaien maar. meestal zijn ze netjes geknipt, met de hand is het natuurlijk mooier maar na het drogen zie ik het verschil nauwelijks. Ik heb zelfs aantal keren wat ''kleinere'' hoofdtoppen ook met de TT geknipt maar dat was uiteindelijk niet zo verstandig.
 17. Limbic ik ben daar mee gestopt na u advies, u geef ik ze gewoon voeding en benevelde ze met water sindsdien. Ik knakte 1x om de andere wat te laten inhalen. Toch weer bedankt voor de reactie
 18. Voor de duidelijkheid: Synoniemen van nakomelingen afstammelingen broed gebroed kinderen kroost nageslacht telgen Nakomelingen zijn altijd het gevolg van geslachtelijke voortplanting. Maar als je ze al hebt weggegooid, wat maakt je vraag dan nog uit?
 19. Ik wilde eigenlijk zonder doen maar had nog een emmertje staan en heb die er maar bijgezet. Geeft veel warmte af deze lamp.
 20. Zijn weggegooid! Ik bedoelde met nakomelingen inderdaad "kleintjes" of stekken. Het zijn de kruisingen/nakomelingen van de hoog gewaardeerde Dosido. Docta van archive geeft een 5% herm factor bij Dosido zaden en staat het er bij de kruisingen er niet meer bij.
 21. Nakomelingen? Wat bedoel je daarnee? Stekken of zaden? Stekken zijn geen nakomelingen, maar identiek. Waarom leg je je vraag niet voor aan die zaadbank? Als ze herma zijn, zou ik ze weggooien.
 22. Ik denk dat ik het verkeerd uitleg, want uit jouw antwoord leid ik af dat je het hebt over de RH, maar daar had ik het niet over, of ik begrijp je verkeerd. Met te droog kweken bedoel ik of het zou kunnen zijn dat je de dames (structureel) van te weinig water voorziet, te weinig watert. Je worteldruk is wellicht niet op orde (te laag). Die karteling toont aan dat er problemen zijn met de verdamping. Dit kan verschillende oorzaken hebben, ook door bijvoorbeeld teveel warmte instraling van bovenaf, zoals Xaim aangeeft. Er gaat er boven in ieder geval meer uit dan de wortels kunnen aanleveren. De fan die naast je planten staat zal nu mogelijk wat meer gaan tegenwerken, omdat die juist probeert de verdamping wat meer te stimuleren, terwijl je planten aanstalten maken om verder verlies van water te beperken. Als jij aangeeft dat de temperatuur zeer goed is, dan hoeft die lage rv geen probleem te zijn, maar kijk dan in ieder geval kritisch naar je watergift, want je vocht 'op peil houden' is dan toch wel belangrijk en kijk ook zeker naar de instraling/afstand van je lamp. edit. Ik zag/las dat je met een autopot systeem werkt. Ik weet dat niet iedereen daar gelukkig mee is. Bevalt je dat ? Misschien dat de problemen veroorzaakt worden door juist te natte voetjes...
 23. Stop met die bladvoeding. Elke dag meerdere malen en het knakken werken niet goed samen en ook helemaal niet nodig.
 1. Load more activity
 •  

  Fastbuds autoflower seeds promo 22-03

  Barneys farm seeds 22-03

  Banner(312x60)ANIB new.gif

  wietforum-320-x-60.jpg.fd552debf2ec302118f3be0e24679948.jpg

  aza-wietforum-312x60px-NL.gif.c5047382473a11d4db8de0cfa87220d8.gif

×
×
 • Create New...