Jump to content
 • Sanniesshop cannabis seeds

   

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Ik lees zowel goeie als slechte ervaringen, de een zegt dat de grinder de claims waarmaakt en een ander zegt dat ie toch gaat plakken.
 3. waarom heb je growstop gebruikt? op een van bovenstaande foto's lijkt het alsof je nog voldoende ruimte in de hoogte hebt
 4. Dag 61 12/12 Sinds vorige update zijn de toppen toch ineens een stuk dikker geworden En aangezien er "maar" 2 toppen met rot bij zijn gekomen, misschien toch nog ff een paar dagen extra geven om de 8 weken te halen. Het minimum van 7 weken bloei heb ik in ieder geval gehaald zonder al te veel rot Ze zuipen iets minder nu, 2 liter om de dag en soms is dat al veel. Van het weekend sowieso ff weer eens kijken naar de trichomen, maar het einde zit er aan te komen. Het stinkt behoorlijk in de tent en planten beginnen hier en daar te leunen tegen andere planten
 5. @cannarie Ik zal vanmiddag even kijken of ik ze nog een beetje uit elkaar kan zetten en over een kleine 2 weken aan de snoei was het plan al. In eerste instantie wilde ik misschien proberen om stekken te maken van onbruikbare scheuten, maar aangezien ik waarschijnlijk niet direct van start ga met een nieuwe ronde en een moederselectie uit 9 stuks ook niet heel breed is kies ik de volgende keer waarschijnlijk voor stekken. Ik heb een stekkenboer ontdekt die stekken vanuit Californië importeert die uitl honderd(en) zaadplanten kunnen zijn geselecteerd en maakt er hier in NL moeders van en daarvan weer stekken voor de verkoop. Zo ben je wel verzekerd van een prijswinnende feno. Het plan is om bij een volgende ronde eventueel hier of bij een andere stekkenboer te halen. Een paar om te bloeien en 1 of 2 om te moederen.
 6. Ben zelf ook al tijdje op zoek naar een echt degelijke grinder maar na alle negatieve dingen die ik lees over de SLX word die het zowiezo niet, je leest meer slecht dan goed vind ik.
 7. Yesterday
 8. Never mind the bump maar heeft iemand ervaring met de Slx grinder? Naar verluidt plakt ie niet, maar duur is ie wel.
 9. Ik houd van steenwol maar de capillaire werking van aarde is onovertroffen.
 10. Goede beslissing. Het is fijn als je planten zo veel mogelijk het zelfde zijn.
 11. Nice ben wel benieuwd hoe dat uitpakt. vraag me alleen af wat de gedachte erachter is. Wil je een selectie maken?
 12. ik ben meer van de " als de plant maar water en voeding krijgt'
 13. Ziet er goed uit, dat worden al beste toppen! Mooie stekken ook, giet je de voeding in dat lekbakje?
 14. U vraagt wij draaien. Update tijd Vandaag staan de planten 21 dagen in de groei. Ze groeien sneller als verwacht wel zijn er 2 die wat achterlopen maar dat komt wel goed. Heb veel LST gedaan om de planten breed te laten groeien ipv in de hoogte. Met een beetje mazzel red ik het met 5 weken voorgroei. Mimosa is immers een groeibeest dit scheelt tijd. Ik vind het een ideaal soortje voor een scrog maar ze is moeilijk te temmen. Het DIY scognet heb ik deze week gebouwd met behulp van 3d geprinte hoekstukken, Metseldraad, 20mm PVC pijp, en een zooi schroeven. Dit was een mega pain in the ass. De PVC buizen van 20mm zijn te flexibel. Dit had ik kunnen weten. Gelukkig heb ik het met veel pijn en moeite het draad strak kunnen krijgen. Als ik dit nog een keer doe word het met dikker PVC of met hout. zodat het spannen van het draad minder irritant is. Het scrognet heb ik wat hoger gehangen als dat ik normaal doe. Dit zodat ik de panty nog kan vervangen wat een stof filter voor moet stellen. Deze houd een gedeelte tegen maar niet alles. @Jiffy heeft mij vertelt dat de filter verstopt raakt / kapot gaat door het kalk uit het water en dat ik beter snel over kan stappen op osmose water voor de ontvochtiger. Dit zal ik dan ook snel doen. Ik heb een groter osmose apparaat bestelt. De lamp heb ik ook weer op het plafon gehangen en het wattage weer verhoogt. Alles zal vol met kalk door de bevochtiger. Ik heb mijn PAR verhoogt van 500 naar 600 en aankomende week ga ik naar 700 PAR. zit nu op 2000 a 2100 lux van de 3700 op 30cm (dit is mijn referentie punt want dit zou 1000par moeten zijn) Nu het scrognet in de tent staat is er geen plek meer voor mijn luchtbevochtiger. Dit is wel irritant want ik heb deze het liefst in de tent. Want buiten de tent word de RH gewoon te hoog als ik hem alleen in de kamer laat blazen en zit alles vol met condens (inclusief elektronica) Als test heb ik nu geprobeerd om hem half in tent in te laten blazen en half er buiten. Of iemand moet beteren ideeën hebben. Ook twijfel ik hoe ik de planten moet positioneren. heb de dames op verschillende manieren neer gezet maar dit lijk mij toch het handigste. Of iemand anders moet een goed idee hebben. Ben echt benieuwd wat er af gaat komen in deze tent! zeker als je verslagen ziet van 2kg :O 20210127_202400.mp4
 15. Ik zou zelf nu de planten zo veel mogelijk uit elkaar zetten en dan over een kleine 2 weken het nodige wegsnoeien.
 16. We gaan de 7e week in. weekje of 4 dus nog. Gele plant blijft redelijk stabiel. Heel veel geler kan hij dan ook niet worden. Gezien de omstandigheden ontwikkelen de toppen zich hiervan toch nog best aardig. Maar de grote verassing van deze ronde wordt toch echt de plant rechts achter. Deze leek identiek aan die links achter en begon als eerst met bladproblemen, welke vervolgens niet echt doorzette. Maar deze lijkt nu echt goed op te gaan leveren. Blijft ook gewoon maar in de zelfde mate doorzuipen. De moeder links onder, die er van begin af aan er het mooitst uitzag, lijkt nu in topontwikkeling toch wat tegen te gaan vallen. Misschien uiteindelijk toch de verkeerde moeder gekozen. Maarja "uiteindelijk" is pas over 4 weken, dus we zien het wel. Stekkies zijn een stukje gekortwiekt. Niet veel aan te zien verder, behalve dat het mooie gezonde plantjes zijn geworden.
 17. Beste forum gebruikers! Na meer dan10 jaar o.a dit forum te hebben bezocht en veel te hebben geleerd over tuinieren, moet ik bekennen/concluderen, dat ik eigenlijk alleen maar heb gelezen/geleerd en zelf geen bijdrage heb geleverd. Om dit voor mijzelf “goed” te praten - Begin periode: mijn beperkte kennis voegt niets toe en misschien kijkt “the law” mee - Midden periode: ik ben op een goed-gevoel pad en feedback kan me uit mijn “positieve flow” halen en misschien kijkt “the law” wel mee.. - Enkele jaren terug: het gaat best lekker en waarom zou ik mijn al beperkte tijd steken in een topic of reactie (ja, ik weet, dat is “lekker” egoistisch) Maar ook nog steeds wel beetje voorzichtig m.b.t “the law” - Nu… Nu geniet ik nog steeds erg veel van “onze” hobby en ondertussen deel ik deze hobby niet enkel online met anderen, maar ook met een x-aantal mede-groeiers in real time. Tijdens deze bizarre tijd van lockdown, heb ik de tijd genomen om foto’s etc van mij en anderen uit te zoeken. Dit inspireerde mij tot het maken van een video. Een deel van de video is afgerond en met goedkeuring van vrienden, kom ik tot een leuke diversiteit mbt inhoud die ik met jullie wil gaan delen. En “the law”… Heb er het afgelopen jaar -helemaal genoeg- van gekregen.. Bedankt voor jullie input en ik hoop hiermee ook een bijdrage te kunnen doen in “the age of popcorn” Ps. Verwacht echter niet dat ik nu actief zal zijn in chat of dergelijk. Los van alles is actief internet niet echt mijn ding. Mochten mensen enthousiast zijn, dan evt.. wordt vervolgd mbt video. https://www.bitchute.com/video/DyKMJ1bfid8T/
 18. Mooie genetica allemaal. Ga je ze in 1.2 liters potjes afbloeien?
 19. Goeie call, zo blijven de planten ook wat meer gelijk en drinken ze evenveel.
 20. Ik doe echt wel wat met die adviesen hoor boys... @pindarots123 Volgende ronde met 15Lrs zoals je aanrade..
 21. Fotos maken kan ook als je lamp net uit is of van plan net aan te gaan, en een kwartiertje kunnen je planten ook prima zonder verlichting. Denk eraan een hps niet direct weer aanzetten maar even laten afkoelen alvorens je de stekker er weer in steekt. temperaturen meten onder een afdakje( in de schaduw) net boven je planten meten al helemaal bij hps. Zo te zien lijken de planten nog prima om mee door te gaan. staan ze niet wat droog? maak eens fotos van die regelaar en van de andere delen van je ventilatie setup dan kunnen we je er vast wel door heen loodsen.
 22. @cannarie Ik maakte me daar ook al zorgen om. Volgende keer kan ik denk ik beter eerder flippen naar 12/12. Ik ga denk ik ook stoppen met het geven van fishmix, die fishmix schijnt tot explosieve groei te moeten leiden. De grow blijf ik wel geven aangezien je deze tijdens de bloei moet combineren met bloom, daarnaast kun je ervoor kiezen om nog andere producten toe te voegen. Ik heb gisteren een best dominante scheut op 26cm vanaf de rand van de pot gemeten en deze zat vandaag al op 28cm. Ik hang het zwarte net ook steeds iets hoger. Zodra ze een beetje zijn uitgestrekt gebruik ik deze om het gewicht van de toppen op te vangen. Toppen die buiten het net vallen hou ik wel omhoog met binddraad.
 23. Dat beeld op het plaatje is volledig normaal bij nieuwe uitgroei in dit stadium. Enige waar je je een beetje zorgen om moet maken is dat het echt veel te vol gaat worden.
 1. Load more activity
 •  

   

   Fastbuds autoflower Gelato zaden

  Barneys farm seeds 22-03

  Dutch Passion wiet zaden

  aza-wietforum-312x60px-NL.gif.c5047382473a11d4db8de0cfa87220d8.gif

   

×
×
 • Create New...