Jump to content
 •  Indica zaden mix

   

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Thx King Kush. De groei gaat dan ook perfect in die warme vochtige tent. Nu de bloei mooi weten af te ronden. Die bakjes zijn ideaal maar ook nu niet echt een goed idee meer. Afzuiging is gewoon te weinig en vochtigheid schommelt nu al tussen de 60 en 70%. Ik had ze 2 dagen eerder van 11 naar 15 liters verpot dat hielp ook mee de week te overbruggen en blad stond mooi strak. Hoi Hard Mind. Was er zelf ook erg nieuwsgierig naar al vind ik de Original New York City Diesel er op het moment nog niet echt uit springen. Als de Bubblegum Chem smaakt mag ze blijven en de Star 91 is een grote dame met veel keiharde toppen die ook interessant lijkt. De ONYCD zal gewoon meer tijd nodig hebben en loopt achter op de rest, het lelijke eendje zal ik maar hopen.
 3. Nou nee hoor. Om een voorbeeld te noemen opende een flapdrol hier 2 weken terug 2 topics waarin hij alle mogelijke vervalsde documenten aanbood. Nou die topics staan er gewoon nog steeds hoor. En zo zijn er wel meer voorbeelden. Het moet idd echt van de leden zelf komen. En dat werkt eigenlijk best prima tot zo ver. Daar kan ik nog niet echt iets over zeggen. Voor het schakelen houd ik nooit zo bij hoe vaak ik ze wat geef namelijk. Las laatst in een stukje van cnnbs dat ze sneller in bloei zouden schieten na 24/0. Maar zij schrijven wel vaker rare dingen dus weet niet hoeveel waarde ik daar nou aan moet hechten. We merken het vanzelf wel.
 4. Sorry voor al die aanhalingstekens, nu ik het teruglees is dat nogal storend. Paddenstoelenbiologie en plantenbiologie verschillen behoorlijk, maar met aanhalingstekens wordt dat niet veel duidelijker, en het ziet er nu uit alsof ik het aan een kleuter probeer uit te leggen haha. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.
 5. @Wietefras Maar jouw posts en ook die van Slablaadje zijn in ieder geval nog aanwezig. Misschien niet allemaal. Maar er zijn ook leden totaal uitgewist waardoor aan sommige topics geen touw meer vast te knopen valt. Vooral in toen even die rare SpeesCees daar actief werd, zijn er koppen gaan rollen. Wel een hoog amusementsgehalte
 6. Ja het is jammer om te zien hoe een forum zo naar de kloten kan gaan als de forum eigenaar zich zo laat inpalmen voor een paar centen. Alle mensen die er wel verstand van hebben zijn weggepest en de moderatoren die regelmatig gratis spullen opgestuurd krijgen zijn laaiend enthausiast en dulden geen weerwoord. Ze "testen" spullen zonder enige kritische houding. Laat staan dat ze een verklaring geven in hoeverre het product daadwerkelijk "geweldig" zou zijn als ze resultaten laten zien die relatief slechter zijn dan met andere producten. Anyway, het forum hier draait inderdaad heel goed zonder dat de leiding zich er overmatig tegenaan bemoeit en/of ons hun producten door de strot duwt. Er zal wel wat moderatie zijn, want anders krijg je geheid gedoe over verkoop prijzen ofzo, maar het lijkt zich vooral ook zelf te modereren. Hoop dat ik hiermee niet een aantal hardwerkend edoch stille moderatoren mee tekort doe Maar goed, sorry voor de afdwaling. Was hier meer om je prachtige planten te bewonderen. Blijf het toch altijd weer iets magisch vinden hoe die zaadplanten zich zo prachtig symmetrisch ontwikkelen. Ik gebruik bij de voorgroei ook 24/0. Ook inderdaad niet zozeer omdat ze zich sneller zouden ontwikkelen, maar de temperatuur is constanter, je kan er altijd bij en je kan zonder beperking kiezen welke 12/12 periode je vervolgens neemt. Enige merkwaardige wat ik ondervind is dat ze aanzienlijk meer drinken (anderhalf tot twee keer zoveel). Ook nadat ze in de bloei zijn gegaan blijven ze meer drinken. Misschien toeval of een andere reden dat ze dat doen, maar ik heb voor zover ik weet verder niets veranderd. Zie ook geen lekkage oid.
 7. Rondje niets geven, staan allemaal nog lekker klammig bijna nat vanonder dus denk eerder dat t daardoor komt, beetje teveel gegeven, had elke pot nageken gisteren en langs boven lengte hand alles droog, nu dus ff niets morgen terug voelen
 8. Ja het was duidelijk dat het slechts een redenatie was hoor, maar zoals gezegd wel een waar ik in mee kon gaan. Ja kreeg al iets mee dat het daar rommelt. Kan er in dit geval weinig over zeggen omdat ik er niet meer doe dan af en toe mijn kweekverslag updaten en het dus allemaal niet gelezen heb. Hoorde wel ook al dat er de nodige dingen weg geedit worden en als sponsors idd inspraak krijgen wat er wel of niet gezegd mag worden zegt dat eigenlijk wel genoeg. Al zullen ze het vast niet met zoveel woorden gezegd hebben. Maar één ding is zeker. Hier zul je het iig nooit aan de stok krijgen met de leiding
 9. Waren inderdaad beetje droog. Ik ga ze vanaf nu 1 x per 2 dagen water geven ipv 1 x per drie dagen.
 10. Cli-Mate Mini Controller 2x600W 3 Amp weet iemand of dit op softbox 500m2 gaat met klimaatsensor om fan te laten draaien als het te warm is ?
 11. Ik weet ook niet precies hoe het zit hoor en ik ben niet meer welkom daar op .eu (door mijn ongewenste correcties op de onzin die de hoofdsponser en zijn ja-knikkers daar rondstrooien), maar inderdaad het viel mij ooit ook op dat het niet besmettelijk is. Voor zover ik begreep is dat wel anders met de echte TMV (op tabaksplanten dan)
 12. Amensia levert ook geen flikker op. Het is niet zo dat je 20 kilo hebt voor de boot naar Engeland. En met zo'n relatief kleine oppervlakte zou je er ook aan kunnen denken om je mooiere soortje aan liefhebbers te verkopen. Een goed ruikende en mooi uitziende Cheese zijn altijd wel wat liefhebbers voor te vinden. Je moet ze natuurlijk wel weten te vinden, en ik weet uit ervaring dat dit soms wel moeilijk kan zijn.
 13. Je kunt in je hok ook een gewone airco hangen. Dus dat je geen wateraansluiting hebt, maar gewoon zo'n split unit airco zoals je die in woningen en kantoren ziet. Die zijn waarschijnlijk wel wat grotere slurpers van stroom, maar werken net zo goed. Denk wel dat als je een heel groot hok hebt, dat je dan beter met een OptiClimate aan de slag kunt gaan. Anders heb je wel een hele grote normale airco nodig. Natuurlijk kun je met een gewone airco ook met CO2 werken. Heb zelf een OptiClimate gehad. Veel gezeik en via die telefoonnummers (misschien is het nu anders) kreeg je altijd adviezen waar je geen reet aan had. Of je ging dan weer wat proberen en dan werkte het weer niet, en kon je weer bellen. En dat voor een paar duizend Euro wat zo'n ding kost. Een gewone airco trek je van de muur en ga je mee naar de leverancier. En zeg je: "Maak dit 's." In je eentje een OptiClimate ophangen en weer naar beneden halen... dan moet je verdomme Rico Verhoeven zijn. Bovendien zijn er van die gewone airco vele duizenden gemaakt en zijn er de kinderziektes wel grotendeels uit.
 14. wahahaha als ik lach poppetje doet zeg die dit.... the value entered includes a character that is not allowed such As an emoij ??? Snap er niks meer van ook me wachtwoord heb ik 5 keer veranderd en telkens als ik erop kom zegt die wachwoord fout kan iemand me helpen want ik moet telkens een wachtwoord reset doen vandaar. Greetz
 15. Als je t puur voor de cash doet zou ik de stekker er uit trekken en er zsm amnesiastekken in flikkeren Als je deze kweek goed gaat doen en je haalt er 4-5 ons af en je raakt t niet kwijt, wat dan? Wat je nu wilt gaat doen met die cheese gaat geen zoden aan de dijk zetten, tenzij je toch besluit om t zelf op te roken met je maten ofzo, maar dat kan ook gegroeid worden in een klein tentje met 250 watt Je gaat hoe dan ook 3 maanden geld mislopen op deze manier, of je moet wat @Kees A zegt, iemand vinden die wel geinteresseerd is in andere soortjes Vaag dat ie geen cheese wilt, wordt regelmatig voorgesteld hier maar ik rook 99% van de tijd sativa
 16. Als je beetje handig bent en de juiste telefoonnummers hebt dan kom je er wel. Ik heb de opticlimate chop gek gebeld maar wel behaald wat ik wou. Greeetzzz
 17. Wahaha Ik ben super tevreden over de opti ik heb de pro4 6000 mogen uitproberen was er super blij mee ( mits je geen errors hebt ) Ik heb elke foutcode verholpen en ermee gestoeid. Nu dacht ik meer aan een pro3? Hoe bedoel je regulieren airco s ? Neem aan met watertoevoer en afvoer net als bij de opti s ? Ik heb vaker gehoord dat mensen dat doen maar ik wil graag co2 toevoegen is dat ook mogelijk ? Wat fijn dat er belangstelling mensen dankjwel geeft me extra motivatie. Greetzzzzz hazekicker.
 18. Het is een nieuwe softbox. Het is een soort computerige toon alsof je telefoon over gaat. Heb al contact op genomen met de winkel waar hij vandaan komt en mag hem gelukkig retour doen. Hun vonden het ook een raar geluid ze hadden het nog nooit gehoord. Mis het stroom wat een laag piep geluid veroorzaakt ? Het begint pas als de softbox een paar uur aan staat. Heel raar
 19. @Wietefras Ja is was jou nog even vergeten in de referentie te zetten Kon me toen ik het aantrof herinneren wel eens gelezen te hebben dat de oorsprong van "tmv" ter discussie stond. Ging toen even zoeken en kwam op een post van jou uit op ik geloof .eu waarin ik je redenatie wel plausibel vond. Dat het ook niet voor komt op stekken bijv. Dus dat het wel genetisch moet zijn, aangezien niemand een zieke plant gaat selecteren als moeder.
 20. Valt wel mee inderdaad ja. Was ook nerveus over de besmettlijkheid van wat het ook moge zijn, maar heb het nooit zien over gaan naar een andere plant. Bij mij staan ze nog allemaal in dezelfde bak water ook.
 21. Dat is heel erg achterhaald kees sinds de de nieuwe layout kun je je foto gewoon direct naar je browser slepen
 22. Als ik een eigen foto wil plaatsen in een post, moet ik toch (als ik het goed heb) deze eerst in mijn foto album plaatsen? Maar als ik met Gyazo zou werken, zou ik een printscreen op mijn laptop kunnen maken. En dan vervolgens dit linkje in mijn post plakken?
 23. Hmm... TCFKATMV (the condition formerly known as tmv) Geloof dat het qua ernstigheid (tot nog toe) wel mee valt en dat het gelukkug zoals men vaak dacht toch niet besmettelijk schijnt te zijn.
 1. Load more activity
 • 312x60-wietforum.jpg.1d2dee15a89919d4227741672777ce5a.jpg

   Fastbuds autoflower Gelato zaden

  Barneys farm seeds 22-03

  Banner(312x60)ANIB new.gif

  aza-wietforum-312x60px-NL.gif.c5047382473a11d4db8de0cfa87220d8.gif

×
×
 • Create New...