Jump to content

criticalwidow

Full member
 • Content Count

  3,297
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

criticalwidow last won the day on April 1 2015

criticalwidow had the most liked content!

Community Reputation

182 Goed

About criticalwidow

 • Rank
  Unrankable Forum Junkie

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.wietforum.nl/index.php?autocom=gallery&req=si&img=384842

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Kakkerlak City

Recent Profile Visitors

1,905 profile views
 1. Haha laat me raden.... Pas de schaal gewonnen en misschien een hele knappe prestatie geleverd in de CL? Het verschil met de hoogte van de LEDs en HPS lijkt me idd een hele uitdaging en mij veel te veel ingewikkeld. Ik denk wel dat het wat meer oplevert als het gaat om stroomverbruik. Dat was eigenlijk voor de meeste kwekers erg interessant genoeg om over te stappen naar LED ivm de slimme meters. In het begin was het nog allemaal net-niet zeg maar, en bleven de mensen zweren bij HPS en dan vooral Gavita en later Dimlux. Ik heb het geluk dat ik destijds de gavita had aangeschaft en heb het daarbij gehouden ook! En ik draai nu met die gavita in een tentje van 120x120x200 Het klinkt onwaarschijnlijk maar heb daarin mijn hoogste opbrengst gehad (ruim 9 ons) met maar 5 amnezen in een smartpot van 160ltr. Ben even gestopt geweest idd en heb buiten het forum om nog 1 of 2 keer gedraaid. Laatste x was in 2017... En nu weer even een paar rondjes en dan stop ik er waarschijnlijk echt mee ivm gezinsuitbreiding Nu staan er een paar jacks in de bloei en ben op de helft ongeveer. Wil hierna een ronde silverfields gaan proberen... Enige ervaring mee?
 2. Ach het blijft in het begin altijd even wennen als het gaat om water geven. Ikzelf hou ze liever wat te nat als te droog... Ik geef nu in week 6 bloei +/- 1.5ltr per dag maar heb er 1000watt boven hangen. De pot optillen, de vinger, blumats ... allemaal goede methodes natuurlijk. Maar altijd goed blijven kijken naar je bladeren die vertellen jou tenslotte wat ze nodig heeft of tekort komt.
 3. Thanks Kluns! Heb hier idd door de jaren heen al heel veel positieve reacties gehad over mijn avatar
 4. Zo! Ik kom lekker even je topic vervuilen met mijn avatar Hoewel ik net niet uit de generatie LED kom vind ik het wel interessant om te zien en te lezen dat hier tegenwoordig ook mooie oogsten mee worden gedraaid. Het laatste speelgoed wat ik wilde hebben was de Dimlux serie icm opticlimate. Maar voor een hobbykweekje ging dat mij toch iets te ver Wilde gewoon in de "hype" meegaan maar gelukkig is het bij de gavita 1000pro gebleven Nu lees ik overal dat LED helemaal in is maar heb er zelf geen ervaring mee totdat ik hier weer eens kwam kijken.... Hoe bevalt het je? Waar gaat jouw voorkeur naar uit LED of HPS? PS Ziet er keurig en gezond uit hoor GRTZ CW
 5. Aah dit account.... welke had je hiervoor
 6. Ah de blumat... de beste die er zijn goed bezig! Maar staar je er niet blind op. Je hebt 16 potten en maar 1 blumat... de ene zuipt meer als de andere. Ik zelf gebruik er 3. 1 voor, 1 in het midden en 1 in de achterste rij. Maar dan nog hou ik ook regelmatig de andere potten handmatig in de gaten.
 7. Thanks vakman! Jou kan ik me ook nog wel herinneren van een aantal jaar terug klopt dat?
 8. Zelf draai ik nu met 18ltr potten... minder druk in je tentje en makkelijker om je potten op te tillen om zo je watergift te bepalen. Hoeveel tensio's heb je aangeschaft?
 9. Dat zou idd zonde zijn ... maar zulke rondjes heb je er ook wel eens tussen zitten zelfs zonder dat je er zelf wat aan kan doen. Maar het enige wat je moet blijven doen is goed naar je planten blijven kijken. Ookal heb je een drukke week altijd blijven opletten...
 10. Dat klopt idd ... je kan er in principe niks meer aan doen. De bladeren zullen niet meer mooi worden ofzo. Maar nadat ik de thee had meegegeven heeft het niet meer doorgezet. En wat betreft de RV en lage temp moet hij zn log even bijhouden. Denk alleen niet dat dat het is...
 11. Ben ook zo begonnen als jij en naarmate je meer rondjes achter de rug hebt word het steeds makkelijker. Ik heb daarom ook eerst een hele tijd hetzelfde soortje gekweekt om de plant te leren kennen bijvoorbeeld. Ben ook vaak zat op mn bek gegaan hoor... maar ach je bent van de straat he
 12. Dat zou ook nog kunnen idd... had ik moeten weten. Heb zelf toen een tip gekregen om gewoon brandnetelthee te zetten en dat dan meegeven... kost je niets.
 13. Ik denk ook teveel voeding... je ziet de brandpunten namelijk. Ik zelf heb geleerd als de bladeren donkergroen zijn en gaan glimmen even stoppen met voeding geven. Ik heb zelfs een keer een ronde gehad waarbij ik bijna helemaal geen bac bloei mee hoefde te geven. Alleen de laatste 2,3 weken voor het "spoelen" gaf ik wat mee. Maar voor de rest ziet het er goed uit hoor kluns ... niks mis mee. Ps. Om even terug te komen op de filterkeuze... probeer de volgende x eens een rhino filter zijn lichter als de can en net zo goed.
 14. Jammer ... had dit topic over het hoofd gezien Zie dit deze net voorbij komen... aantal maandjes geleden dus toch nog een aantal oude forumleden actief hier En tja ik denk ook dat de meeste wel het op een gegeven moment voor gezien houden. Gezin, nieuwe wet regels etc. Jammer natuurlijk ... maar wel begrijpelijk.
×
×
 • Create New...