Jump to content

Krasi

Moderator
 • Content Count

  14,570
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Everything posted by Krasi

 1. Thanks heren, toffe reply`s De ronde is ten einde, alles is droog gewogen en.........uitgedeeld Ik heb alleen de mooie toppen geknipt, onderin zat door de lengte veel fluf, dit is geschonken aan isolator en boter boeren. Van de mooie toppen is 817gr afgekomen, waar ik mbt het niet meetellen van wat er onderin groeide content mee ben. De wiet rook tijdens het knippen naar natuurlijk ssh, maar ook de jack herrer was goed ruikbaar, een 3e en 4e geur kan ik het best omschrijven als zoet en oldskool kattenpis haze Ik heb een topje bewaard en daar een fotootje van gekliekt. Tis idd waar dat ik erg druk ben, ik ga er dan voorlopig ook even tussenuit. Eerst vakantie en dan weer hard werken. Thanks voor alle support weer.
 2. Oro, haha idd, ze gaan er zeer spoedig aan geloven Boefje, thanks, ik dacht 12, maar volgens Sannie hebben ze 10 tot 11 weken nodig, dus ze gaan om, ik denk dat het wel genoeg gaat zijn, alleen omdat ze zo groot zijn geworden zit helemaal onderin weinig soeps. RW, haha bedankt, smullen die toppen. Shelby, lol, misschien helpt het, de knuppels di deze strain produceert zijn idd indrukwekkend. Ze hebben iig die frisse ssh geur, vermengd met wat zoete shiva. Plantformer, foutje bedankt De Leerling, ik denk het wel ja, ze ruiken iig top. Critical, haha ooow lekker hoor. Johnny, thanks dude, een gedeelte is al rijp, ik zit nu over de 11 wken, ik ga net voor de 12 volle weken om. GrowingP, thanks Gorilla, ik heb een duidelijke voorkeur voor die van CW Mapito lover, Erazer, ik dank u MarkZ, dank je, gaat vast lukken die laatste dagen, ik heb de sunset en rise functie ingesteld tegen een eventueel te hoog dauwpunt. CW, je hebt gelijk, komt ie dan hè Update: 12/12 dag 78, zichtbare bloei dag 61. Dus volgens de breeder 11 weken, die heb ik net gepasseerd, zondag gaan de dames naar de kapper, ze hebben dan 80 dagen 12/12 gehad. Dat is zo`n 11 en een halve week. Een gedeelte is reeds al een week rijp, ik kan dus niet te lang wachten, vooral omdat het aardige knotsen zijn. Ik heb geen rot gespot vooralsnog, de cleanlight uv-lamp kan hier mede verantwoordelijk voor zijn. Te zien is dat de onthouding van voeding de intreding herfst heeft geforceerd. Een enkele top heeft ietsje verbrand blad van de stralingswarmte van de lamp, met zulke slungels was dit voorspelbaar. Dit zijn de laatste foto`s van deze run, ik zal de uitslag in grammen nog vermelden wanneer het allemaal droog is. Last pictures van deze morgen.
 3. Die tent is mooi vol gekomen CW, mooie toppen in de maak ook. Fijn ook dat je de beestjes hebt weten tegen te houden.
 4. Boefje, thanks ouwe knuffelbeer, schattig zijn ze niet, ze prikken CW, thanks gabber, bij aflikken van m`n vingers zal ik direct een vette bakkus hebben ook Dit is om de openingen in de sensorkap van stralingswarmte te ontzien. Beaker, El Oro, haha klopt, ik had weleens opstartproblemen, dit was meestal op hergebruikte aarde. Deze keer ging alles smooth. Uithard en vekleurperiode is reeds aangebroken. Abruzzi, thanks dude Miami, dank je, zeker, ze worden flink harder nu. Noob, thanks gabber, dit is een van de weinig soortjes dat ik vanuit zaad zou durven starten in een grotere opzet. Stabiel, ook in pheno`s en een dikke brenger zo te zien. Top om te horen van je maatje dat het daar ook super gaat. 420man010, haha ja sorry ik heb niks te klagen, dank je. Shelby, toppen bedoel je :lol: Darius, GL custom light, voor mij de ideale aarde, goed om zelf te voeden en perfecte watervasthoudend vermogen. Boefje, hahaha die zwarte idd, die is gek jonguh !!!!!!! 12/12 dag 69, zichtbare groei dag 52. Max temp 29C, min temp 22C. Tensio`s tussen de 120 en 230Mbar. Morgen precies 10 weken, dus nog 2 weken te gaan, ik zie de toppen nu uitharden, ze beginnen ook door te wegen. Bij aanraak van de toppen heb ik moddervette vingers die mega sterk ruiken. Ik vind de planten nog groen genoeg om op water over te gaan, alleen om de week bacteriën/Fulvine-humuszuur mix. De planten drinken nog steeds stabiel. Plaatjes van zo net.
 5. Hi CW, ietsje te klein misschien, maar het worden wel volle planten en idd met de 1000watter liever ietsje te kort dan te lang. Neem olie werkt idd niet tegen een spint plaag, zelf doe ik stekken eerst dompelen in de floramite, daarna over op neem olie, ik draai al enkele ronden geheel spintvrij op deze manier in een ruimte waar spint echt horror was. Je planten zijn wel supergezond en idd al redelijk ver in de bloei. Of ze ook eerder klaar zijn onder 1000watt denk ik niet, ik draai al meerdere ronden onder deze lampen en hou altijd de reguliere bloeitijd aan.
 6. Hi Starter, ik gebruik zelf een inline filter, of ze beter zijn dan reguliere filters heb ik geen antwoord, maar ik gebruik hem met volle tevredenheid, vooral omdat ik hem buiten de tent hang en zo direct ruimte en hoogte bespaar.
 7. De leerling, pp heeft een goede blad/bloem ratio, ik ben alleen niet gecharmeerd van de strain. Wanneer je in de groeifase veel warmte in de tent hebt willen de planten nog weleens meer blad aanmaken. Kush-achtigen hebben dit nog weer wat sterker. Johnny, thanks, nog 3 tot 3,5 weken te gaan hierzo en ik ben eigenlijk wel positief. Ik heb precies hetzelfde als jij, ik moet deze kleine tent gewoon draaien met een wat exclusievere soort, dat houdt het voor mij leuk. Abruzzi & Skunk. gaat wel aardig mannen, hier dan de update. 12/12 dag 59, zichtbare bloei dag 42 Max temp 28,5C, min temp 20C. Tensio`s tussen de 110 en de 230Mbar. Alles gaat nog naar wens, ik zie de eerste bladeren lichter worden, dus de rijpingsfase zal weldra aanbreken. M`n voeding laat ik de3ze week nog op max, vanaf eind volgende week ga ik afbouwen. Drinkgedrag is nog steeds stabiel op. Foto`s vertellen de rest.
 8. Beaker, haha dank je Leering, bedankt, blad/bud ratio is idd ook strain afhankelijk, maar ook klimaat afhankelijk, bij meer warmte zal de strain meer blad aanmaken om zichzelf te koelen. Zelf heb ik geen blad weggeplukt. Ik heb destijds weleens de mooie witte uruzghani Kush gezet, deze maakte onwijs veel blad aan, dit was strain gebonden, daar heb ik wel blad geplukt, flink ook, de opbrengst was niet geweldig. Dit was denk ik ook strain gebonden maar ik vermoed ook stilstand in bloei doordat ik onwijs veel blad weg had geplukt. Dus blad plukken kan, maar ik zou dit wel minimaal doen. Wietefras, thanks, ik moet nog even dus ik ben erg benieuwd wat hier gaat gebeuren. Gorilla, ik dank u. El oro, dank je, ze worden idd lekker wit, ook de geur neemt steeds meer toe. Ik ben verbaast over de dikte van de toppen die nu al redelijk is. Maas, haha bedankt, we laten ze gewoon gaan.
 9. Daar gaat ie dan onder de 1000watt buffel, succes makker.
 10. DJ, ik verwacht idd aardige knuppels ondanks het toppen en croppen, komt zo te zien wel goed. Tjoe, dank je, ze ruiken steeds sterker idd. CW, wat een bagger hè thanks. Donnie, thanks gab, ik hoop dat 12 voldoende is, het wordt ook weer warmer en ik wil de zomer pauzeren. Tune, Thanks gozer. El Oro, de haasjes gaan volgens mij best lekker, wat denk jij? 12/12 dag 50, zichtbare bloei dag 33. Nog 5 weken te gaan, de toppen dikken al aardig aan, alles is nog mooi groen en het drinkgedrag is stabiel. Ze drinken per plant tussen de 2,5 en de 3,5 liter per dag. Vanaf volgende week ga ik de voeding weer ietsje verhogen omdat ze het kunnen hebben. Nog steeds maar 2x per week voeding en de additieven om de week afgewisseld. Foto's van zo even.
 11. druk druk druk. Snelle update dus. 12/12 dag 42, zichtbare bloei dag 25. Op de helft van de bloei dus. Welcome to te jungle.
 12. Ik heb de cleaners van Puk, 1 voor organische voeding en de andere voor de synergerende werking. Dit sproeisysteem heeft dikkere slangen. ik gebruik tabs en Bac op deze locatie.
 13. Oude aarde kan er idd ook mee maken hebben in jouw geval. Die van mij drinken nu ook bijna 3ltr pp om de dag. Nog even en ik ga dagelijks 2ltr pp geven.
 14. Bosrand, spot on, precies wat ik dacht. Ze waren ook iets korter dan de vorige ronde vandaar. Ik heb in middels de watergiften verhoogd en ben begonnen met voeding. Ik denk dat dit te droog staan in de eerste 2 weken van de bloei heeft plaatsgevonden. Cityboxer, het is idd veel vaker klimaat en watergift dan voeding of ph, alhoewel ik weleens heb meegemaakt dat het ph/voeding blokkade heb meegemaakt al dan niet in combinatie met een foutieve watergift. Het klimaat is hier iig prima op orde. Hydro is idd gemakkelijker wateren, maar het voeden en aanzuren is daar weer ietsje minder vergevend. Meten is weten op hydro. Johnny, we hebben inmiddels een sproeisysteem aangelegd en geven nu via irrigatie water. Tis een irrigatie met dikkere slangen en sproeiers, een soor van fonteintjes die je individueel af kan stellen. Tot nu toe gaat dat goed icm organische voeding en de cleaners van Puk.
 15. Beaker, er zitten idd enkele kandidaten tussen, de stammen van deze enorme struiken zijn inmiddels al wel echte knuppels, ter hoogte van de pot zijn ze gemiddeld 2 euro munt dik. Miami, thanks man. Oude Rocker, idd dit zijn de organische varianten. MyOwnSmoker, deze leent zich idd mooi om te scroggen, veel groeipotentie. Gorilla, bedankt, via pp heb ik je beantwoord. Oro, thanks, ja helemaal waar, de internoden van de uitschieters zijn verder van elkaar en groeien ook minder dicht tegen de tak wat verraadt dat ze compactheid gaan missen, dit is enkel het geval bij 1 plan. Deze soort heeft 12 weken bloei staan gemiddeld, dus nog wel tijd zat om te bouwen. De voeding bevalt me echt goed, makkelijk en tot nog toe efficiënt. Vlinder, dank je, mooie toppen zullen er vast aan komen, de geur wordt iig al erg lekker, SSH duidelijk ruikbaar met nog wat onderliggende tonen van Shiva. Shelby, dank je, ik heb nog wel wat tijd voor de boeg, en uit ervaring weet ik dat er nog van alles kan gaan gebeuren. Starter, haha heb ik reeds gedaan, waardoor denk je dat ze zo uit de kluiten gewassen zijn Skunk, thanks, ze zijn nog lekker groen. Boef, welke npk waarde heeft jouw zeik precies. Bluelab, thanks, de Cleanlight is een uv lamp die schimmels en ziekten doodt, ik ben er dagelijks zo`n 3 minuten mee bezig. Je moet idd elke top zo`n 10 seconde belichten. Deze ronde zou weleens wat dikkere toppen kunnen brengen, dus kunnen we het testen op efficiëntie tegen budrot. De Leerling, dank je, bladplukken kan, is wel afhankelijk van de gezondheid van de planten. Ik heb je topic gezien, jouw planten zijn erg gezond, je kan altijd wat blad plukken, ik zou dit wel minimaal doen en alleen de toppen die echt worden overwoekerd.
 16. Ziet er lekker uit Oro, hard en rijp, welke strain zaailingen heb je klaar staan?
 17. Bijna niet te geloven dat ze nu al in de rijpinsfase zitten, ze zien eruit alsof ze nog even door willen. Maar het kan ineens snel gaan. Ziet er idd mooi uit, lekkere trossen.
 18. Running Water, aloha , ik moet eerlijk toegeven dat ikzelf ook niet erg actief ben dus ik snap wel dat het rustig is. Wietefras, klopt, ik ben tevreden over 3 van de 4 planten en hun lengtes, 1 dame links voorin is echt wat groot geworden, ik heb de toppen via het net wat verbogen zodat ze niet teveel stralingswarmte op zicht krijgen, al kan ik ze niet helemaal vrijstellen hiervan omdat er erg veel lengte in de plant zit, ik denk dat ze zo`n 135cm lang is geworden. Die verstevegingsbuizen zijn idd ideaal, geen vacuum getrokken tent en idd is het net zo goed te bevestigen. VenaSnar, haha de tent zit idd helemaal vol, een paar dagen minder groei had beter uitgepakt naar mijn mening, met een nieuwe strain is dat altijd ff aftasten. Vlinder78, thanks for the vibez, ik heb alleen de sensoren van de controller in de tent hangen, de controller zelf hangt buiten de tent. MyOwnSmoker, haha thanks, gezondheid van de planten is top, de bloei komt er mooi in, alleen wat teveel sativa lengte in enkele exemplaren. Gysmo, thanks, 2x per week voeding, minimale dosis tot gisteren, nu heb ik de dosis ietsje verhoogt, vanaf week 6 wil ik naar de max gaan maar voor 2x per week is dat nog steeds minimaal, er zitten ook 4 tabs in per pot dus die geven ook gewoon time-release voeding af. De controller ben ik ook erg blij mee, alles gaat vanzelf. Update: 12/12 dag 33, zichtbare bloei dag 16 Max temp 28,5C, min temp 20C. Tensio`s tussen de 80 en 140Mbar. Een ruime week verder. We hebben flinke groei gehad in de tent, 2 dames hebben uitschieters, waarvan 1 echt flink. Ik heb deze dame dan ook haar takken via het net onder de lamp weg gebogen. Diezelfde dame vertoont wel wat hitte stress in het blad van de hoogste takken. Nu nog niet echt een probleem al zie je wel dat de plant een wat luchtigere topopbouw heeft. Later in de kweek zal ik dan ook de lamp doen dimmen om te proberen de compactheid iets te behouden. Verder zijn alle planten nog steeds kerngezond, de bloei komt er nu goed in, aanstaande knuppels worden al zichtbaar en ook neemt de potentie en geur toe. Ik ben ietsje omhoog gegaan met de voeding, wel gewoon 2x per week voeding de rest water. Ook om de week nog Full-humix en de andere week Colonize. Foto`s van vandaag.
 19. Succes met de Santa`s weer Rocker.
 20. Uiteindelijk was het een dikke draai geworden, net geen 1 op 1, 0,95 op1 Nieuwe ronde nieuw fenomeen. Ik voed bijna niet en heb wel wat gele bladpunten. Verder ziet het er goed uit. De bloei zit er prima in, alleen gaan enkele fanleafs lichter worden. Ik heb wat extra Ca/Mg gegeven om dit tegen te gaan 1 malig, maar wil nu toch beginnen met bloeivoeding. Iemand een idee voor fenomeen?
 21. De potentie van de Uruz blijft verbazingwekkend. De zoete geur van de Neesjes zal daarentegen wel sterker zijn dan die musky geur van de Uruz, of heb ik ongelijk?
×
×
 • Create New...