Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/26/2020 in Posts

 1. 2 points
  Dus als je taalfouten maakt ben je gelijk ‘dom volk’. Ik ben ingenieur maar ernstig dyslexisch. Ik zie mezelf niet behoren tot de groep ‘dom volk’.
 2. 2 points
  Pff.... net klaar met knippen. Door omstandigheden pas laat kunnen beginnen en 7uur over gedaan deze keer. Tering wat een hitte ,ben 3kg afgevallen aan zweet volgens mij. Zat toch nog wel links en rechts wat fluffige zijtakken waardoor het deze keer echt een tering werk is geworden. Maar goed,ze hangen weer en eindsaldo zal wel goeie worden denk ik.
 3. 2 points
  Jaja even een update. Ik heb er nog een paar bijgezet. Was op pheno jacht en had een paar over. Er staan nu 3x purple punch paarse pheno stek 2x fruity pebbles og stekken 1x strawberry gelato zaad 1x miracle alien cookies aka mac#1 capulator cut zaad 2x purple budha og zaad 1x zupreme zkittlez zaad Ik had er een aantal over en vond hem zonde om ze weg te doen. Wel leuk om deze in bloei te zien veel paarse phenos enzo. Hier onder wat fotos. Zij hebben nu btw rhizo roots gehad, fulvine, regulator, mineral boost. En in de aarde is bio van culvita met lavameel guano en mycorrhiza poeder. Foto#1 purple punch Foto#2 miracle alien cookies Foto#3 fruity pebbles OG Foto#4 zkittelz ( terphogz pheno) Foto#5 purple punch Foto#6 purple budha OG Foto#7 fruity pebbles Foto#7 strawberry gelato Tsja zoals altijd fotos zeggen meer dan een lang lul verhaal. Wel ideaal led met dit weer, wel net water gegeven vandaar de lv, het blijft heet nu.
 4. 1 point
  Hi allemaal, Door de drukte en gekte in de wereld de laatste tijd wat weinig tijd gehad voor WietForum. Zie een hoop leuke verslagen voorbij komen dus toch ook nog maar een verslag van mij. Planten staan vanaf 21 juni op 12/12 en zijn allemaal getopt. Ik hoop dat het allemaal een beetje te doen blijft met de hitte, het gaat weer warm worden. En dat de resultaten niet te veel gaan lijden onder die warmte. Doelstelling is 1750+ gram onder twee van deze prachtige lampen vandaan te trekken. Voor de rest liggen er nu 2 rayjets per pot, planten hebben tot heden geen problemen gehad.
 5. 1 point
  Here we go... Ingewaterd met bacto en fulvic, gedoucht met wat zeewier.
 6. 1 point
  Postduif.be , @Fearghus kan je PRECIES vertellen hoe het ruikt en smaakt
 7. 1 point
  Plant 3 royal jack automatic
 8. 1 point
  Ik vind het mooi hoe je alles beschrijft, Fearghus
 9. 1 point
  Ja leuk als je een kleine ruimte hebt & je wilt meerdere variëteiten neerzetten. @Fearghus Weet niet of je in een stad woont, maar rond augustus zijn meestal chocolate habanero's te koop, althans waar ik woon.
 10. 1 point
  Je hebt mooi wat verschillende soorten, Fearghus. In het onderstaande filmpje zie je hoe je zelf kruisingen kunt maken. Schakel de ondertitels in, dan is het een stuk begrijpelijker. Succes.
 11. 1 point
  In order of appearance: - Serious 6 - Critical+2.0 - Fat Banana - . Verduister-planten:- Critical+2.0 - Ams - Strawberry Akeil (freebee serious seeds) - Somari x Madchem (freebee Sannie). Fijne avond en greetz! red
 12. 1 point
  Thx. Begin mei ergens grond in geduwd de autoflowers.. heb eigenlijk nie echt voeding gegeven. Staan op light mix. 1x heel klein beetje top booster..denk gewoon dat ie t einde voelt aankomen. Toppen ruiken lekker en zit best wAt thc op denk dat ie nog week of 2 kan staan. Hoop dat t zonnetje ze werk doet. Net als vandaag.. pfffff
 13. 1 point
  Ja ook goed, zal vast wel werken...
 14. 1 point
  Rookverslag SIS DMV = Chemdawg x (Triangle Kush x Legend OG x Stardawg) Ik heb dit soortje als wake en bake gerookt. Oldat er dan geen restverschijnselen van andere soorten door mijn hoofd spoken en zo enkel de effecten van het test soortje ervaar. Als dat altijd een slim idee is, daar ga ik verder niet op in gaan. SIS DMV dus. Nog nooit van gehoord tot ik de familie foto zag. Chemdawg x (Triangle Kush x Legend OG x Stardawg), ik weet niet als het nog zo'n strak plan is dit te doen voor de kini? Wie niet waagt, niet wint toch. Gaan met die banaan. De topjes zijn mooi compact en glinsteren van de trichomen. De geur is best intens. Kruidig tot zelfs bloemige tonen, op de achtergrond citrus en skunky invloeden met wat lichte Diezel invloeden. De smaak is ook heerlijk, het heeft een handje van de geur mee. Kruidig, aards, best wel fris vind ik. Een kruidige smaak die eerst speelselvloed geeft, en best lang blijft hangen. Om daarna een plak/droge mond te bezorgen. Dat heb ik meestal bij goede rokertjes. Een loom, warm gevoel bekroop me al vlug in mijn hoofd en benen. Een warm gevoel. Ik zit buiten in de ochtendzon en voel me in mijn element. Ontspannen en mijn pijnen worden onderdrukt. Ik voel me eerst in een indica roes en heb steeds minder zin om naar de kini te gaan. Geluid komt uit de verte en ben ff lekker in mezelf tussen de planten buiten. Ik merk wel dat ik na een tijdje meer zin kreeg en de sativa invloeden meer op de voorgrond treden. Het was een super relaxte sessie. Sociaal ging het ook een stuk beter dan ik gedacht had. Dacht ik zal niet veel zeggen, ik ben nogal stoned. Het weerhield me niet en was ik toch verdoofd en hebben best wat afgelachen met de kinesitherapeut, ideaal. De workout zou wel niet moeten langer geduurd hebben. Het was relaxt, maar een Amnesia of zo is meer geschikt voor een workout. Dat is toch mijn persoonlijke ervaring. 9/10 Super relaxt wietje, met een frisse smaak. Intense geur, geschikt om in de namiddag te roken alsook als dag afsluiter. Medicinaal geschikt als pijnstiller, spierontspanner, slaapproblemen. Ik merkte wel Dat ik mezelf moest aanzetten om iets te doen. Een keer dat ik in beweging was, was dit geen probleem. Maar waarschijnlijk wel trager dan anders. Grts
 15. 1 point
  Het bestuiven van de paarse peperplanten is goed gelukt. Er ontstonden gele vruchtbeginselen. En die werden al snel paars. Geen idee wat het is. De "purple ghost" misschien? Tot later...
 16. 1 point
  Dag 57 heb net m'n planten verhuist naar mn kniptent en die wat daar in stonden verhuist onder mn spydr. Heb ze heel goed bekeken en wat ik al hoopte ,nul rot. Wel hele dikke zware toppen, takken zijn zo zwaar dat ze na verhuizen in elkaar zakken en op apengapen liggen. (Maar dat heb ik iedere keer, wel dikke stammen maar de takken zelf houden het niet zonder ondersteuning) morgen knippen, zal me verbazen als dit niet weer een verbetering is tov vorige ronde. Wordt in ieder geval heerlijk knippen met zulke dikke toppen,heb niks van fluff of popcorn gezien dus zal binnen een paar uurtjes geknipt zijn. Ondanks het warme weer en de hoge rh van laatste 10dagen was dit weer een heerlijke ronde die me bijna niks van energie kostte. Ook spint die ik had in het begin is niet meer gesignaleerd. Ben ook doorgegaan met 1ml per liter rogis garlic in mijn voedingswater te doen (stoppen 2 weken voor oogst) ,heb hier geen negatieve kenmerken aan de dames gezien en heb besloten om dit gewoon preventief in mijn nieuwe ronde te blijven doen. (Baat het niet dan schaad het niet) Het spul stinkt zo dat ik het idee heb dat een jonge spintkind in wat groen bijt dat hij meteen omdraait. (Tenminste dat is wat ik hoop haha) Hier de nieuwe ronde die nu in dag 11 zit,ben een beetje vroeg ,normaal plan ik de wissel van de tenten altijd als ik hier in dag 15 zit,dan kan ik deze meteen dieven. In dag 11 dieven ,dat is me te vroeg. Doe het nu waarschijnlijk volgende week maandag pas, daarom heb ik nu ook maar gewoon de rayjets er naast gelegd, heb ze net een litertje van boven gegeven,zodra ze volgende week gedieft zijn hang ik netje op rayjets erin en begin ik pas weer met eb en vloeden.
 17. 1 point
  In de basis misschien, maar je ziet echt wel een verschil op basis van het gebruikte licht. Vooral door meer intensiteit, maar ook meer rood lijkt invloed te hebben.
 18. 1 point
  @Kees A Ik heb op wish.com wat goedkope COB lampjes gekocht voor de lol als test,waarmee ik reeds de T-neon rommel heb vervangen omdat het beter lijkt presteren. Daarbij heb ik de uvb van california lightworks die konopi al liet zien net,die doet het ook lekker hoor De eerste LED oogst was gewoon meer wiet en net zo lekker als de t neon ongeveer(zat wel miniscuul smaak verschil in) Daarna de uvb erbijgegooid de 2e run,met dezelfde genetica. Nu smaakt het beter dan ooit,dus ik ben blij. Je moet hem er alleen niet te dicht ophangen,dan heb je toast. Je denkt vast als je hem ziet branden,dat is een geld controle blacklight lampje. Maar wees er dus voorzichtig mee,en houd de hoogte in je bladerdek beperkt anders kan ie er niet meer boven zonder toast te maken @Xaim Zoveel tijd heb ik niet meer vandaag de dag,ik mag blij zijn dat ik nog kan growen hahaha. Maar de projectjes gaan gewoon door hier,alhoewel ik het er best druk mee heb maatje @konopi Jazeker broeder,dat is hem. Dat dingetje is echt goed. Toen ik BHO ging maken had ik een mooier product als anders,het kwam van het kleine knipsel af maar oogde zoals bho die van toppen afkwam Daar heb ik met MCT 8 kokosolie medicinale druppeltjes van gemaakt,en die schenen ook een hele goede werking te hebben tegen pijnklachten. :Edit: (het leuke hiervan is dat ik niks had gezegd dat het andere kwaliteit was dan anders,maar het werd wel opgemerkt)
 19. 1 point
 20. 1 point
  Is het deze die je gebruikt voor de UVB?
 21. 1 point
  simpel andre hazes voor ze draaien! M'n plamt was gisteren jarig, hij werd acht weken oud m'n schat Hij vroeg aan mij een booster, en die heeft hij ook gehad Naar z'n tak, z'n blad, z'n stammetje, nee daar keek hij niet naar om Want z'n top was hem alles, alleen wist ik niet waarom
×
×
 • Create New...