Jump to content

JackyH80

Full member
 • Content Count

  672
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

JackyH80 last won the day on September 18 2019

JackyH80 had the most liked content!

Community Reputation

220 Goed

1 Follower

About JackyH80

 • Rank
  Volwaardig lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

855 profile views
 1. ja als je warme lucht in dezelfde ruimte uitblaast waar je de verse lucht vanaf haalt dan wordt het steeds warmer en steeds hogere LV. Klote dus.
 2. Succes. Haha staan de foto's in verkeerde volgorde?
 3. Idd @Buyuk , heb een strak schema haha ,geen tijd te verliezen! Nieuwe stekkies staan morgen ook al een week in de propagator. Tot nu toe loopt alles op rolletjes. Als het gisteren geknipt gedoe klaar is dan zijn mn stekkies ook klaar en beginnen we gewoon opnieuw. Let's go!
 4. Dag 24 (w4 dag 3) Heb ze net gespoeld met florakleen. Normaal spoel ik ze altijd met 85ltr. Deze keer zat er een wat hogere EC in waardoor ik meer moest spoelen, heb er in totaal 125ltr in gegooid om weer op een EC te komen van 0,8. Toen ik begon zat er een EC in van 3,5. Morgen geef ik een dagje niks en overmorgen ga ik weer eb en vloeden. Verder weinig te melden.
 5. Ja nu ik meer dief ben ik ook sneller klaar. Maar laatste 2 rondes is wel erg extreem. Normaal was ik toch altijd meestal meer dan 5uur bezig,ondanks dieven. Maar deze en vorige rondes ruim sneller klaar en vorige keer ook nog 933 gram. Veel meer dan ronde ervoor. Heel vreemd. Het dieven zelf is nu al de 7e ronde achter elkaar. En ben ik een grote voorstander van geworden.
 6. thanks! Als je er langer over doet ,heb je of veel meer planten, veel kleinere fluffy gedoe of ben je gewoon een langzamere knipper?
 7. De dames zijn geknipt. 3,5 uur heb ik er over gedaan. Op het oog minder dan vorige ronde,maar dat had ik al ingecalculeerd. Toppen zijn wel lekker compact. Ben ook nog 3 mini banaantjes tegen gekomen
 8. nergens, maar omdat hij zo vies was en ik 'm een 14maanden nooit gedraaid heb ipv wat jij zegt na iedere ronde heb ik 'm maar meteen 2x een kwart gedraaid. Duidelijk @P H donner ?
 9. heb er eerlijk gezegd nog nooit van gehoord "foxtail toppen" , en ook nog nooit gezien
 10. Ja ik heb deze van Bresser ,kan ff niet 1,2,3 een linkje vinden, volgens mij heb ik er 30,- voor betaald en ben er dik tevreden mee. Je hebt ook nog duurdere en uitgebreidere. Maar deze is zeer accuraat en werkt goed. Duitse degelijkheid dus.
 11. Heb op advies van @P H donner mn filter gedraaid, heb alleen ipv een kwart maar meteen 2x een kwart gedaan. Before After Hopelijk kan ik nu nog even ermee door. Want wat een tering gedoe om alles eruit te moeten halen om erbij te kunnen . Ben in totaal 2 uur ermee bezig geweest. kamer is echt te klein voor zulk gedoe. Daarna maar meteen nog wat onderhoud uitgevoerd zo links en rechts en de hele boel gepoetst, daarna nieuwe dames erin gezet. Morgen gaat hier week 4 in. Vanavond vlak voordat het licht uitgaat krijgen ze nog een douche van auxines.
×
×
 • Create New...