Jump to content

JackyH80

Full member
 • Content Count

  499
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

JackyH80 last won the day on September 18

JackyH80 had the most liked content!

Community Reputation

152 Goed

2 Followers

About JackyH80

 • Rank
  Volwaardig lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

563 profile views
 1. Ik heb dezelfde. Mijn rayjets geven in 10sec 75/80ml. Tijdsapparaat staat ingesteld op 9x om het uur 10sec , is in totaal rond de 700ml.
 2. Maar wat werd nu bedoeld met out off duty?
 3. Ik heb ook zo'n zelfde garland bak. Daarna heb ik daar stroken piepschuim in geplakt en daarna weer vijverfolie over heen geplakt. Dit heb ik speciaal gedaan om veel betere drainnage te krijgen. Eerst liep die bak heel slecht leeg. Daar zitten namelijk van die randjes van 1mm dik in wat totaal bijna geen effect hebben. Na die stroken met die vijverfolie als ik dan altijd in 8min deed vloeden liep de bak altijd in ongeveer 10/12min weer snel leeg. Heb een beetje een deense bodem proberen te nabootsen. Dit is niet helemaal gelukt. Met vijverfolie blijft er altijd op sommige plekken wat water staan. Daarom heb ik altijd last van die kleine klote vliegjes. Maar in principe doen die kleine vliegjes helemaal niks. Maar ontstaan als ergens vocht blijft staan. Heb er geen last van. Van geschimmel, algen of condens geen last. Gewoon na iedere ronde ff met chloor poetsen en je zit goed denk ik. Alleen las ik dat je "ebben" doet doormiddel van wegpompen dus dat is anders dan in mijn situatie. Ik vind eb en vloed echt een mooi systeem alleen moet je echt een lekkere bak hebben die je kan kopen voor een 120tent. En die is er niet zo vind ik. Want die Deense bodems hebben van die achterlijke maten en randen van 5cm hoog. Het beste is de maat van die garland 120 want die heeft mooie hoge randen en dan de vloer van die bak als een Deense bodem.
 4. haha wordt lekker druk bij jou in huis of heb je bij de buren ook een tentje gezet?
 5. Hey @Piffer hoeveel verschillende kweekhokken heb jij staan haha? Hoeveelste kweek is dit al van je?
 6. JackyH80

  Slimme meter

  Volgens mij kun je toch ook eisen dat ze de slimme meter komen weghalen he? Gewoon met een argument dat je het niet vertrouwd omdat er vaak fouten mee worden gemaakt. Wat ook zo schijnt te zijn. Was toen bij radar of zembla (weet het ff niet meer precies)
 7. Is toch nog een leuke score geworden idd na die ellende!
 8. JackyH80

  Slimme meter

  hmm...das best veel he haha ,en geen zonnepanelen? welke energieleverancier heb je?
 9. Zijn ze niet een beetje te licht van kleur?
 10. Ja floraduo schijnt juist hele schone zuivere voeding te zijn. Ideaal voor in irrigatie systemen.
 11. Ooh die ja! Die komt me bekent voor js haha. Was best een betrouwbare. ....Helaas wilde ik die sensor schoonmaken en spoot er wat schoonmaakspul op en sindsdien is die sensor totaal onbetrouwbaar geworden. Doe ik dus nooit weer. Jammer want was een leuke en goede meter.
 12. @greentjeonatrip temperatuur is eigenlijk altijd wel goed. Daarom kijk ik als eerste naar de LV als ik naar mn meter kijk.
 13. grappig ouder topic , als ik over de ruzies heen lees. GHE heeft ook mijn aandacht getrokken, ik ga binnenkort ook overstappen maar dan naar de lijn van FloraDuo, iemand hier ervaring mee?
 14. mn laatste aanwinst is deze https://www.megekko.nl/product/0/1641962/Bresser-Temeo-Hygro-Quadro-schwarz?r=scoupz.nl&gclid=Cj0KCQjwgNXtBRC6ARIsAIPP7RtOJKK2S6S6m0Liz_YS-Ykt4w8qFE1HSDur5qV4W2myxddtg_X9j3MaApEjEALw_wcB een degelijk Duits merk. Zitten 3 sensors bij. Kun je lekker op de bank voor de tv de LV en temp in de gaten houden en is er secuur, al moet ik zeggen dat de temp me niet meer zo veel boeit de laatste tijd, bij dit bedrijf bestelde ik op zondag en maandag had ik het al binnen. En voor 30,- is echt geen geld.
×
×
 • Create New...