Jump to content

JackyH80

Full member
 • Content Count

  960
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

JackyH80 last won the day on June 24

JackyH80 had the most liked content!

Community Reputation

373 Goed

1 Follower

About JackyH80

 • Rank
  Kern lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

1,147 profile views
 1. haha hier heb ik toch wel ff om moeten lachen, ben ook absoluut tegen die waanzin wat er nu gaande is ja. Maar goed die discussie zullen we maar niet hier gaan voeren haha
 2. Ja je stelt het : "waarom zou iemand dit in godsnaam willen hebben"? Dat klinkt alsof je het niks vind. Maar zal me dan wel vergist hebben. Voordeel alleen al is dat het mediumloos is.Geen idee waar het precies beter is dan bijvoorbeeld dwc? Misschien dat je daar makkelijker sog mee kan kweken? Daarnaast schijn je daar heel snel mee te kunnen kweken dus je zal er even een leerperiode moeten incalculeren maar als je het trucje precies kan schijn je daar toch hele spectaculaire oogsten mee te kunnen halen. Is nu niet dat @Kluns de eerste is hiermee. Dat apparaat bestaat toch al jarenlang? En veel grote jongens gebruiken dit toch ook . Dus zal niet voor niks zijn.
 3. Ik zou het eerder willen omdraaien en zeg jij eens waarom het niks is? En waarom moet men altijd iets zelf bouwen,ja het is mooi als je het kan maar als diegene het bepaalde bedrag niet uitmaakt en gewoon plug and play wilt ipv met allerlei materiaal zoals buizen etc z'n rijtjeshuis in moet gaan dan lijkt mij dat logisch. Maar ben echt benieuwd waarom het niks zou zijn?
 4. Kan het zijn dat ze het te warm hebben @Kluns ? Omdat sommige bladeren naar boven gekruld zijn zoals je op die laatste foto ziet,of is het wat anders?
 5. Ja wat ik zo links en rechts las moet je de 18/6 periode extreem kort houden want het groeit als een gek in zo'n apparaat.
 6. @wieries kwam het misschien dat je te lang de 18/6 periode had aangehouden?
 7. Na 2 dagen in koffiebekertje , ..... laat ze (met vandaag meegerekend) nog 3 dagen op deze manier in de propagator staan om ze een goede basis wortelen te geven. Het mooie is dat ik dalijk na het ompotten bij de 18/6 tijd niet veel meer hoeft te doen voor een hogere LV omdat ze dalijk wortelen genoeg hebben. Dus luchtbevochtiger kan uitblijven.
 8. @Wietefras @cannarie of andere.. Mbt tot verdamping en temp etc. Kun je planten dan ook in theorie trainen door ze bijvoorbeeld op het begin of t/m eind week 5 ,of 4 of weet ik wat een beetje de afzuiger iets lager te zetten zodat het (hopelijk tijdelijk) warmer wordt. En dat de plant op den duur meer power heeft om hier sneller mee om te gaan? Is hier iets van bekend?
 9. Ja en nee,nu moet ik het ff rekken,anders kom ik niet goed uit. Ik verpot ze nu zsm ff naar koffiebekertjes met rfx. Is opzich niet echt een nadeel,als ze dalijk uit de bekertjes gaan zit er een flinke kluit onder.
 10. Heb weer een boel stekken klaar. Moet alleen beter plannen de volgende keer,want zijn beetje te vroeg klaar. Maarja ..luxe problemen zijn ook problemen he
 11. Ja zoiets zal het wel zijn. Ik had al zo'n idee. Vandaag bijvoorbeeld is de temp van buiten 3° hoger dan een dag of 4 geleden. Maar in m'n tentje is het 26/27°, denk dus dat de dames dit zelf voor mekaar hebben gekregen.
 12. Dag 20 Ik heb net de laatste voedingswater opgemaakt en mn watervat schoon gemaakt, florakleen erin gedaan en overmorgen spoel ik de dames met 1ml per liter florakleen. Vanavond geef ik ze nog een douche met auxines. Morgen krijgen ze niks. @Wietefras De dames hebben het zwaar gehad laatste dagen na het dieven en verhuizen naar deze tent,heb gemerkt dat ze de berg licht moeilijk kon verdragen. Het viel mij op dat de tent veel te warm werd,terwijl de buiten temp koeler was als de laatste tijd. Ik denk dat het gewoon kwam doordat de planten nog niet klaar waren voor zoveel licht. Nu na een paar dagen is binnen in de tent veel koeler. (26/27°) terwijl buiten temp haast hetzelfde is. Is het zo dat planten zelf een hoop licht en warmte kunnen opnemen zodat dit een positieve effect heeft op de thermometer? Nu krijgt de thermostaat het bij gehouden terwijl hij eerst de hele dag op volle kracht zat te draaien en het daar 30° was. Lijkt me dat het aan de dames zelf ligt.
×
×
 • Create New...