Jump to content

JackyH80

Members
 • Content Count

  190
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 Positief

About JackyH80

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

187 profile views
 1. Ik wilde eigenlijk zonder doen maar had nog een emmertje staan en heb die er maar bijgezet. Geeft veel warmte af deze lamp.
 2. De rfx laat het wat hij te veel heeft gewoon weer weglopen. Met zo'n luchtsteen daar zijn idd de meningen over verdeeld. Merk nu in ieder geval geen problemen daardoor. Lees ook dat het de ph omhoog kan brengen maar merk er nu nog weinig van. De bluelab ph regelaar heeft nog weinig te doen gehad de laatste dagen.
 3. Klopt als je het water te lang erin zou laten wel,dan zie je naar onder krullende blad. Men zegt dat per regel dit niet langer moet duren dan 30min. Maar ik doe a. maar 6 min zodat het ruim optijd weer eruit is en b. Ik heb een paar luchtstenen in mn watervat voor extra zuurstof in mn water. Daarnaast pomp je als er water ingaat lucht naar boven en als het water weer wegloopt komt er nieuwe zuurstof aan de wortelen. We gaan het zien, ik hou het goed in de gaten. Tot nu toe staan de planten er goed bij kwa kenmerken.
 4. Het lijkt allemaal veel maar het is achteraan mn bak (omdat hij schuin staat) maar een klein laagje van 3cm. En dat loopt ook weer zo weg. Het voordeel van dit is dat de wortels veel meer zuurstof krijgen. Mn drain is nu iedere keer stabiel rond de 5,8-5,9 . Die 6x per dag wat jij zegt die haal ik pas in week 5 of 6 ofzo
 5. Het gaat er mij ook om om de ph in de pot op peil te houden. Die houd ik nu veel stabieler,dat merk ik nu al. Bij Rfx in samenwerking met smartpots moet dit juist goed werken. En zolang ik geen bruine worstels zie of naar onder knikkende bladeren dan weet ik dat ik goed zit.
 6. ik geef altijd na een kwartier als de lampen aan zijn, en daarna om de 2 uur. Zijn uiteindelijk 5 periodes van 6min, en na die 6min is het weer leeggelopen in 8min. Maar moet je natuurlijk opbouwen,als er weinig wortelen zijn heeft dat geen zin.
 7. Van onder bewateren bedoel je? Ben ik na 8 dagen pas mee kunnen beginnen.
 8. Hallo collega's , na de vorige ronde heb ik wat aanpassingen gedaan en heb mn gleds ingeruild voor de spydr. Heb daarom om meer plaats te creëren mn afzuiging buiten mn tent moeten hangen en heb er een inline filter voor gehangen,waardoor ik nu hier uit doorblaas. Ik moet even kijken want als de lampen niet te hoog hoeven dan hang ik alsnog de koolstoffilter erin en spaar ik de inline ff. Verder heb ik nog dezelfde tent en ga ik het weer met eb en vloed doen. Ik wil nu wel weer mijn oorspronkelijke plan doen en dat is zoveel mogelijk keren per dag gaan vloeden van een paar minuten. Daar moet rfx en smartpots uitermate geschikt voor zijn. Het begin was weer klote, had weer ph problemen, weet niet precies wat er weer fout ging maar denk weer bij het inwateren . Weer van die lichtgroene plantjes die niet vooruit kwamen. Drain kwam steeds te hoog eruit. Daardoor weer flink liggen te spoelen om die drain omlaag te krijgen, daardoor is mn rfx nu op veel plekken groen,ziet er niet uit maar het is niet anders. Heb al een keer een paar kilo nieuwe erin gedaan maar daarna nog een keer moeten spoelen heeft weer alg achter gelaten. Nu laat ik zo. Binnenkort ga hier een aantal lieveheersbeestjes in deze tuin uit te laten. Na deze ellende heb ik besloten om zo'n bluelab ph regelaar erbij te zetten. Heb nu steeds een drain die tussen de 5,6-6,0 ligt,prima dus. Ook leuk dat je nu constant de gegevens op je smartphone kan zien. Dag temp vandaag was buiten 23° en in mn tent 27-28° Het wordt langzaam weer groen nu. Einde foto's zijn net genomen ik zit nu op dag6.
 9. ik heb laatst ook een inline gehaald deze , https://www.all4plants.com/empire-classic-inline-800ms-60cm-o160mm/P7292?gclid=Cj0KCQjwtMvlBRDmARIsAEoQ8zSV6XbYBdGOgb4SdEug0HKJ8cYLjvDtIEJUpRt5s_QKVRV5U2afjXEaApVEEALw_wcB#description , ik heb 'm geinstalleerd achter m'n buisafzuiger gezet (dus wordt door uitgezogen) en aan de afzuiging hangt een akoestische slang die mn tentje ingaat. Moet ik daar dan nog een filter opzetten?
 10. Nee dat begrijp ik. Normaal doe ik ook nooit curen, nog nooit gedaan trouwens,ga ik wel doen de volgende keer.,maar droogde ik altijd 7-10 dagen en zodra het droog genoeg was om er een joint er van te kunnen draaien, (dus gewoon klein te krijgen tussen duim en wijsvinger) dan vond ik het prima ,en ook mn klanten. Maar deze keer ging ik toevallig even kijken na 5dagen en merkte ik dat het ram droog was. Ze hingen waarschijnlijk te dicht bij de afzuiging/of de afzuiging stond te hard. Was zeker niet de bedoeling om het zo droog te krijgen in ieder geval.
 11. hmm diegene waar ik het aan verkocht heb is mijn beste vriend en hij verkoopt alles aan de oosterburen. Hij zegt die gast zeikt echt nooit maar hier was die helemaal net blij mee, smaakt niet, knalde niet en zag er niet uit. Dat laatste geloof ik wel omdat er veel kleine toppen in zaten maar voor de rest begrijp er niks van maar geloof het wel. Ik ken die osterbuur ook en is wel ok. Weet ook niet dat het op led draaide etc
 12. Ik heb flinke klachten gekregen over mijn eindproduct. Het waren sowieso veel kleine toppen ,dat probleem had ik al gezien maar de white widow zat vol met plakkerige thc. En nu zegt men dat hij niet knalde en niet lekker smaakte. Iemand enig idee wat hier mis is gegaan? Enige wat ik kan bedenken is dat er niet genoeg voeding is uitgespoeld ,al heb ik de laatste week met een hele lage ec gevoed. (0,8) Andere wat ik denk is dat er met het drogen vanalles fout is gegaan. Netjes hingen aan het plafond en redelijk dicht bij de koolstoffilter. En het was veel te snel droog, na 5 dagen ,kurkdroog. Maar je zag toch echt volgens mij de thc nog zitten na het drogen...
×
×
 • Create New...