Jump to content

JackyH80

Full member
 • Content Count

  532
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

JackyH80 last won the day on September 18 2019

JackyH80 had the most liked content!

Community Reputation

166 Goed

2 Followers

About JackyH80

 • Rank
  Volwaardig lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

695 profile views
 1. ik heb aptus all in one gebruikt, aptus enzymen en regulator. Aptus is top. Nu ben ik overgestapt naar GHE maar gebruik wel nog de regulator, dit is naar mijn mening echt wondermiddel en doe nooit meer zonder. (krijg je binnen de kortste tijd veel dikkere stammen van en super vitale bladeren) Het is opzich wel duur spul, maar eigenlijk heel goedkoop als je bedenkt dat het 1 op 6666 is.
 2. ik denk dat het met dit allemaal niks te maken heeft (of misschien maar een paar procent) denk dat het aan de temp ligt. Ik heb exact dezelfde lamp en nu in deze periode is het met de lampen aan met veel pijn en moeite 22/23 graden te krijgen en zet je er een verwarming bij dan krijg je toch een iets onnatuurlijkere klimaat. In deze periode nov t/m eind febr moet je gewoon geen topscorers verwachten. ik denk dit is gewoon een redelijk resultaat. Eén van mijn rondes is over twee weken klaar en verwacht ook 2 ons minder. Heeft bij mij niks anders als er mee te maken dat de temp als de fotosynthese er is gewoon structureel te laag is.
 3. hmm...denk als je opeens een vreemde piek hebt van 77% dat er wat anders aan de hand is. Misschien de sensor die nat is geworden ofzo. Ik heb ook een goede ontvochtiger klaar staan voor als het zover is ,maar denk dat idd net als pinda dat als je set-up op orde hebt je klimaat redelijk gelijkmatig blijft.
 4. ik heb me er deze keer ook eens (een keer)niet heel erg druk omgemaakt,zit nu in week 7 en heb nog geen dag de ontvochtiger aangezet, alleen wat verwarmingskabels maar dat is meer voor temp. LV is steeds tussen de 60-66%
 5. ja en je hele huis stinkt alsof je een plantage hebt. Ik zie altijd bij die Amerikaanse filmpjes enzo dat ze het ook zo doen als jou en volcanicsea dat is voor mij het punt ook niet zo alleen zou ik dan wel alles op 1 dag strippen en ophangen.
 6. Ik zorg altijd dat ik in 1 dag klaar ben,hoe groot mn hok of tent ook is. Namelijk zwaar kut als je met het drogen meerdere varianten hebt. Ik wil alles op dezelfde dag klaar hebben en dan hop weg ermee.
 7. Ben het helemaal eens met @pindarots123 , ik zou me zeker niet meer druk maken om die planten wat blijven staan. Gebeurd niks mee. @VolcanicSea Misschien moet je een knipmachine kopen? Ik heb jarenlang daar ook mee gewerkt ,gaat lekker snel. Hoef je alleen te strippen. Daarna flikker je het erin en na een aantal seconden zijn de toppen mooi geknipt. Ik denk dat je dan in max 6uur klaar bent.
 8. Omdat a. de kwaliteit ten goede komt en b. je daarna mooier ,zeg maar economischer kunt knippen. Omdat ik het zo doe kan ik als ik mooie dikke toppen heb er erg veel takken in laten zitten, Dit levert me extra veel gewicht op.
 9. ja ik vind dat ook dubbel werk. Ik knip het liefste alle kleine blaadjes al eraf en laat het dan op de kop aan de takken hangen. (hier doe ik 7uur over) En na 1 of twee weken dan heb ik nog een uurtje werk eraan om de toppen mooi van de takken af te knippen. Zo doe ik het al een jaar of 15. Heb wel eens wat anders geprobeerd maar dit werkt naar mijn mening het beste.
 10. Waarom eigenlijk dat netje??? Die zou ik pas in week 3 ofzo ophangen. Zelf doe ik het altijd begin week 3 na het dieven. Maar zoals nu is het compleet nutteloos denk ik.
 11. Ik zie een soort Walter White voor me.
 12. Als ik zo'n mooie groene bladeren heb zou ik me zeker geen zorgen maken. En zeker niet zomaar eraf gaan halen.
 13. Volgens mij is het zeer zeer miniem. Stoned worden kan haast niet denk ik. Rook zelf ook niet en na een uur of 7 als ik klaar ben wordt ik er alleen wat suf van als je in die lucht zo lang zit.
 14. hmm... volgens mij ,omdat je steeds van onder bewaterd, en het er dan ook weer onder uitloopt duw je als het ware de achtergebleven zouten etc steeds meer naar boven, de plant kan deze niet opnemen. Zo raakt je rfx steeds voller met deze zooi. Nu ik een paar keer spoel merk ik hier een zeer positief resultaat bij,sterker nog ,ik heb tot het einde hele mooie groene bladeren. Daar waar ik eerst vanaf week 5 tot het einde die roestplekken had.
×
×
 • Create New...