Jump to content

JackyH80

Members
 • Content Count

  253
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

48 Positief

About JackyH80

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

293 profile views
 1. Ja ik vond er hier een paar extreem grote bij. Was er deze keer niet heel blij mee, twee waren zo groot die heb ik wat dieper erin geduwd haha.
 2. Nieuwe ronde, gisteren stekken gekregen, heb ze maar meteen met spintspul behandeld want lijkt op tekenen van spint. Daarnaast heb ik aptus all-in-one liquid erbij gegooid, schijnt goed te zijn ter bescherming bij warme weersomstandigheden. Heb ook nog auxine bio groeiverbeteraar gekocht (ook voor de warme toestanden) maar mag je pas bij week 2 mee beginnen. Lampen heb ik tot 30% gedimd en heb ze flink omhoog gehangen zodat het geen 40° gaat worden. Dan maar wat langer laten groeien. Tot nu toe is het nog maar rond de 33° , dat valt reuze mee want buiten is het 36°. Had mn afzuiger ff uitgezet (hij stond op 5%) , daarna mn hele tent vol met stoom en een lv van 95% ,haha heb ik 'm toch maar weer aangezet. Deze ronde wordt een uitdaging, hoop op een slechte zomer Haha
 3. Had je al ondertussen nieuwe zaailingen staan? ja wordt mega heet komende week, zag net bij het weerbericht dat het een enorm verschil is of je in het (zuid of midden)oosten woont of het westen van NL. Ik woon zelf in het zuid-oosten en daar vallen de mussen van het dak komende week. Ben benieuwd ,mijn stekkies zijn ook onderweg.
 4. ooh die zitten op een apparte driver he? Je moet anders eens bij greensell informeren, daar heb ik een dimmer bij gekocht voor een tientje en werkt perfect, de originele van fluence kost geloof ik 150,-
 5. Is een beetje dimmen niet beter dan balken eruit halen? Wordt idd goed warm, probleem heb ik ook.
 6. ja maar al zouden ze ze wel opsturen.....dan ze toch al half overleden als ze aankomen of niet dan?
 7. ja weet het verder ook niet, de stengels en bladeren zien er toch heel gezond uit. Heb echt heel veel bladeren met 11 vingers erbij gehad. Ph was altijd goed en temp en rh waren ook goed. En groeide werkelijk als kool, misschien had ik achteraf gezien eerder naar 12/12 moeten schakelen maar dat zal niet aan de niet-bloeiverschijnselen te maken hebben. Wat ik wel duidelijk zag is dat de zaadplanten veel sterker zijn ,oa natuurlijk door de penwortel die als een raket naar onder schoot, en geen ziektes. Maar dit gezeik kost me te veel tijd en ik heb maar 52 weken per jaar dus ga ik weer verder met mn stekkies, ik weet namelijk nu precies hoelang ze ongeveer nodig hebben .
 8. mijn opbrenst is ook klaar, had ik niet gedacht maar het totaal was 910gram. Ben daar echt dik tevreden over! Super!!! En alles lekkere dikke compacte toppen. En dan te bedenken dat ik weer zwaar heb liggen kutten met de ph op het begin, en buiten een emmertje geen co2 heb toegevoegd, de bluelab ph controler heeft de doorslag gegeven, topaankoop was dat, naast de spydr2i himself natuurlijk. ik ga nu denk ik zeker weer voor dezelfde stekken ipv dit gezeik met die zaailingen, deze genetica heeft zich bewezen, zonder problemen zoals deze keer moet een dikke kilo er wel inzitten de volgende keer. Enige probleem wat ik de komende 2maanden verwacht is warmte.
 9. Ik heb eens flink gesnoeid,zal wel te veel zijn maar boeie,is meer een soort test want van deze ronde verwacht ik toch al niet meer al teveel . Het is dat de warme periode eraan komt anders had ik ze nu per direct eruit getrokken en nieuwe stekken besteld. De plant linksvoor heb ik niet gesnoeid want dat is vanaf het begin een heel vreemd geval.
 10. Morgen start week 3 maar ik heb nog bijna niks van echte bloeiverschijnselen. Heb mooie kleur, en zijn bladeren bij van 11 vingers maar bloei bijna niks. Echt raar, iemand tips?? Ik ga dalijk toch eens flink snoeien want dit wordt anders een focking jungle. Dacht dat het beter ging met zaden maar zoals het nu gaat pak ik de volgende keer weer die stekkies.
 11. Oke dank je greentje! Dames zijn gisteren geknipt,heb het nog maar eens met de schaar gedaan en opgehangen zoals ik het vroeger altijd deed ipv machinaal. 7uur werk aan gehad maar resultaat mag er zijn.
 12. Ja de bovenste bladeren zijn mega groot en de takken eronder mega klein. Heel vreemd. Weet niet of ik die bovenste mega bladeren misschien moet gaan wegsnoeien ofzo? Kleur is wel heel goed.
 13. Zaailingen staan nu 5 dagen op 12/12. Vind ze erg laag. Heb begrepen dat het net goed is als ze niet zijn gaan strekken tijdens de groei maar zijn deze niet aan de lage kant?
 14. Week 8 dag 3 (dag 52) Laatste dagen heb ik veel last van het warme weer (ik zal wel niet de enige zijn ben ik bang haha) ondanks mijn ledkweekjes. Mn afzuigers houden het opzich mooi rond de 26-28° maar loeien de hele dag op volle kracht. (En ik ben panisch voor geluid.) Mn kamer wordt veel te heet met 2 hokken/tenten. Ben blij als de ene klaar is ,moet het de volgende ronde anders gaan doen want dat wordt dan half juli en wordt anders helemaal een drama kwa temperatuur. Ik verwacht dat ze op dag 60 klaar zijn.
×
×
 • Create New...