Jump to content

JackyH80

Members
 • Content Count

  92
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutraal

About JackyH80

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

110 profile views
 1. Ik wil de warmtekabel zovveel mogelijk inpakken, denk ik. Die brandblusser is idd een automatische variant.
 2. Toen ik net keek was het licht alweer uit. Was pas een paar minuten maar heb ik ze helaas toch maar ff moeten irriteren met een klein lampje om een brandweerman erin te hangen. Voor de zekerheid want Duitse degelijkheid kan ook weleens minder zijn.
 3. Ja ik ga 'm helemaal inpakken met alu tape. Heb jij 'm ook gewoon aangesloten op een verlengkabel?
 4. @greentjeonatrip Ik heb de warmtekabel met thermostaat binnen. Het ziet uit als goede Duitse degelijkheid. Werd meteen gloeiend heet. Hopelijk blijft het goede gevoel.
 5. Zaailingen staan nu 5 dagen in de grotere potten en beginnen zich lekker te voelen. Ik heb de wortels bedekt,maar potten moeten eigenlijk veel voller zijn met rfx maar is echt lastig. Plan is als de plantjes groter zijn dat ik ze nog bijvul met rfx. Van deze zaailingen zal uiteindelijk 50% man zijn dus die gaan toch dan asap eruit!
 6. LDe zaailingen geven een teken van bladeren naar onder krullen. Wat betekent dat nog eens?
 7. Geen probleem greentje ! Eerster de zaailingen omgepot. Zijn 10 skunk en 9 super skunk. (Reguliere) moeten uiteindelijk 1 of 2 moeders worden.
 8. Die is tussen de 15 en 18 ongeveer
 9. Mijn situatie is :ik heb 2 ruimtes , 1 tent en 1 hok, tent is 120, hok is ongeveer 2x zo groot en is bedoeld als voorgroeihok en drooghok. Ik heb mijn ruimte eerst als een Marouschka poppetje ingepakt met 1 groot hok met anti detectie folie en daarna heb ik daar weer 1 hok in gemaakt en 1 tent. De tent heeft heel veel ingangen,en ik heb voor de zekerheid alle overgebleven gaten gebruikt met een slurf die aangesloten zijn aan 1 grote die over de tent en hok loopt. Omdat m'n kamer als een Marouska is ingepakt had ik zoiets ik kan beter te veel verse lucht aanleggen en later afplakken dan naderhand een halve kamer moet gaan slopen om erbij te komen. Er komen trouwens 3 inlaten met een slang van boven naar onder, en 2 van onder. Raampje openzetten is uit den boze, ik haal m'n verse lucht uit een paar meter ruimte naast de Maroushka, daarnaast heb ik bij bouwen rekening gehouden dat dit niet voldoende zou zijn en heb ik nog een verse lucht leiding aangelegd die naar een andere ruimte loopt, maar die heb ik nu afgeplakt. Is tot nu toe niet nodig. (maar ook hier had ik zoiets van kan het beter nu doen en dan later er achter komen dat het toch nodig is)
 10. dank je wel greentje! hier kan ik wat mee, geweldig. Ik heb nu een kacheltje erin,heel klein electrisch dingetje , maar verbruikt 350watt en ik keek net en het is krap 18graden. Dan lijkt me jouw optie veel beter, en vooral zuiniger.
 11. Ja ik denk toch dat iedere ledlamp weinig warmte afgeeft, of heb jij ervaring of ken jij types die wel meer warmte afgeven??
 12. ja heb ik me ook laten vertellen, doe ik ook al maar merk er weinig van. Ook omdat er gewoon haast geen warmte van af komt he.
 13. ik heb nu even als test 3 van m'n 5 ingangen dicht geplakt en de afzuiging op 10% gezet. 5 ingangen is volgens mij sowieso waanzin in een 120 tent.
 14. Ja was ik ook aan het denken maar is eigenlijk onmogelijk. Tja..wat heet onmogelijk? Niet simpel te realiseren in ieder geval.
 15. iemand nog tips hoe je bij LED de temp een beetje fatsoenlijk op niveau krijgt? Planten zien er heel goed uit, maar als de lampen aan zijn haal ik net de 20 graden, en als ze uit zijn zakt het tot onder de 15 graden. Heb er vandaag een klein elektrisch kacheltje in gezet maar leek ook nog niet echt zoden aan de dijk te zetten. Weet niet of het echt een probleem is want planten lijken goed te gaan maarja...
×