Jump to content

konopi

Full member
 • Content Count

  2,653
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

konopi last won the day on October 3 2018

konopi had the most liked content!

Community Reputation

1,215 Top reputatie

About konopi

 • Rank
  V.I.P.

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,934 profile views
 1. @eaker Foreign hybrids stubbing out Morocco’s renowned cannabis https://www.phnompenhpost.com/lifestyle/foreign-hybrids-stubbing-out-moroccos-renowned-cannabis
 2. In Marokko wordt tegenwoordig veel westerse genetica geteeld zoals dat ook al gebeurd in landen als Jamaica of Mexico.In India vice versa.Blonde Marok of zwarte Marok zal niet zo gauw meer te vinden zijn in de shop.In A'dam zijn de prijzen zowiezo dubbel in vergelijking met bv Rotterdam, was vroeger al zo. Vraag me trouwens hoe de kwaliteit is wat uit de VS of Canada komt.
 3. @Collie Weed 4 x 250 W ga je toch niet minder stroom verbruiken als je voorheen 600 W gebruikte.Zeker een typefout ?
 4. @Collie Weed Oudemansiella groeit alleen op de beuk.Heb er heel veel gezien.De hoed glanst ook als porselein, vandaar de benaming porselein zwam. Is ook eetbaar de hoed dan, wel bakken eerst lekker in de boter of ghee met wat zout & peper. Zag van de week nog een wilde oesterzwam. Wat ook genoeg groeit door het natte weer is de vliegenzwam, vooral in de buurt van beuken, al zag bij de Larix ook een hele mooie staan. Bedoel je maximale wattage wat niet getoond wordt?
 5. Kan je vrouwelijke omturnen tot mannetjes.Lesbian Dream was te koop bij Leplantage.Heb nog steeds 2 flesjes staan in de koeling.Het is gewoon op basis van STS.Ethephon is een andere leuke, kan je mannelijke planten omturnen tot vrouwelijke planten.
 6. Look a like, kaalkopjes vind je in het gras, niet op bomen.Sporenprint geeft altijd duidelijkheid.
 7. Advertentie in een Nederlands dagblad.
 8. Meeste zaden zullen wel uit Spanje komen & dat zal voor Sensi ook wel gelden.Spanje is the place to be voor je zaden. Deze zadenbank heeft meerdere soortjes in het assortiment. https://osseeds.com/
 9. Noemde er boven eentje op voor $200 voor 10 Skunkzaden, maar je kan ze ook bij Seedsman bestellen voor een fractie van de prijs. Veel van Barney komt oorspronkelijk van Reeferman vandaan die rond 2005 & daarvoir samengewerkt heeft met Barney's.Hoe ze zelf ermee omspringen, maar hun Acapulco aka Apple Pie was niks mis mee.
 10. $200 voor 10 Skunk #1 zaden via Todd Mc Cormick
×
×
 • Create New...