Jump to content

konopi

Full member
 • Content Count

  2,699
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

konopi last won the day on June 26

konopi had the most liked content!

Community Reputation

1,239 Top reputatie

About konopi

 • Rank
  V.I.P.

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

2,875 profile views
 1. Buiten mag je max 5 gr op zak hebben, maar thuis meer.Jaren terug is daar een uitspraak over geweest.Het ligt ook aan de plaats waar je woont met de burgemeester, die gekgenoeg mag beslissen zonder tussenkomst van een rechter of de woning 3 mnd dicht moet of niet.
 2. Bij gebruik van UV jezelf wel goed beschermen, al helemaal bij UV-c. High wordt ook mede beïnvloed door de geurstoffen (terpenen).Het blauwe spectrum schijnt daar al invloed op te hebben. Shirley Price bekend aromatherapeut uit Engeland meldt trouwens in één van haar boeken dat wanneer tijm verbouwd wordt hoog in de bergen al een ander terpenen profiel heeft, dan wanneer dezelfde variëteit verbouwd wordt in het dal. Hoog THC is niet altijd beter.
 3. Ze zijn er weer onze vriendjes Hoever van de planten hang je de UV lamp van je planten vandaan, voordat ze toast worden.Boeren hadden trouwens ook weer last van zonnenbrandschade dankzij te hoge UV buiten.
 4. Griep van afgelopen winter was niet zo erg als de winter ervoor.Een journaliste van het AD deed onderzoek naar de overeenkomsten & verschillen tussen de griep van 2018 & dit virus & in de piekperiode van 2018 lagen er rond de 350 mensen op de ic & dat voor een aantal dagen.Bij de piekperiode van dit virus lagen er rond de 1479 mensen op de ic voor een aantal weken, als ze er levend vanaf kwamen. Heb nu 2 virologen gezien die geïnterviewd werden, die zeiden dat er geen goed geschikt vaccin komt & een hoogleraar in immunologie, die niet geloofd in een vaccin voor dit virus.Die 2 virologen hadden zelf onderzoek gedaan naar SARS-COV1.Tsja Bill Gates zo van de computers in de virusbestrijding.Hij is wel eerlijk om te zeggen, dat bepaalde veiligheidsprotocollen worden overgeslagen tijdens het versnelde onderzoek.
 5. Geen tijd om thuis te blijven zitten, al dreigt dat thuiszitten wel voor de mensen in Hillegom & wie weet waar nog meer.
 6. Daar zeg je wat slecht geventileerde ruimtes.Daar loop je het grote risico, zeker als er eentje voor je geweest is, die positief is.
 7. Die complottheorieën heb ik ook gelezen.Sommige vermelden zelfs dat het virus niet bestaat, maar deze familie van virussen is al geruime tijd bekend.Jong & oud worden er door geraakt.Las een paar dagen terug van een jonge volwassen vrouw van 18, wiens voet geamputeerd was vanwege dit virus.Bloedverklontering was er ontstaan in haar voet.Één ding is wel van wiet ga je niet besmet raken.Heb er nog niks over gelezen, dat je van voedsel besmet kan raken.
 8. Zijn gewoon officiële cijfers, niks aluhoedje aan.
 9. En zo ga je heftige discussies krijgen als het nog steeds met de griep vergeleken wordt.Oversterfte in verzorgingstehuizen is al 9400 de laatste paar maanden.
 10. Is een onderzoek uit 1965 voor testen van terpenen mbv dunne laag chromatografie.
 11. Wel weer typisch Nederlands & eigenlijk ook respectloos om over taalfouten in het artikel te gaan beginnen. Het boek Marihuana the forbidden medicine is in de jaren 90 ook in het Nederlands verschenen.Nog steeds te koop trouwens, voor diegene ,die interesse hebben.Was een eyeopener toendertijd voor velen.
 12. Je schreef dat dit forum ging over zelf kweken, niet over kruisen.Foto heb ik ff geleend.Wat je trouwens met gedroogde pepers ook kan doen.
 13. Tsjee schijnbaar is er in België niet van alles te koop & heb je wel eens een peper opengesneden?Schijnbaar niet. Tatata zaadjes
 14. Ja leuk als je een kleine ruimte hebt & je wilt meerdere variëteiten neerzetten. @Fearghus Weet niet of je in een stad woont, maar rond augustus zijn meestal chocolate habanero's te koop, althans waar ik woon.
 15. Een dag na zijn 92e verjaardag is de invloedrijke cannabis onderzoeker en auteur Lester Grinspoon overleden. Dat meldt zijn zoon Peter via Twitter. Grinspoon’s boeken waren van grote invloed op het debat over het cannabisverbod in de Verenigde Staten en daar buiten. Lester Grinspoon werd op 24 juni 1928 geboren in Newton, Massachussetts. Hij was decennia lang professor psychiatrie op de medische faculteit van Harvard en veertig jaar psychiater in het Massachusetts Mental Health Center in Boston. In 1971 publiceerde hij ‘Marijuana Reconsidered‘, een baanbrekend boek over de criminalisering van cannabis. ‘Marijuana: The Forbidden Medicine‘, verschenen in 1993, had grote invloed op het maatschappelijke en politieke debat over medicinale cannabis. Grinspoon was een echte bekeerling: toen hij cannabis in 1967 begon te bestuderen, was hij er van overtuigd dat “it was a very harmful drug that was unfortunately being used by more and more foolish young people who would not listen to or could not believe or understand the warnings about its dangers.” Hoe meer research deed, hoe duidelijker het werd dat hij, en de rest van het Amerikaanse publiek, was voorgelogen over de gevaren van cannabis. Met regelmaat trad Grinspoon op als getuige-deskundige in rechtszaken, waaronder die tegen John Lennon en debatten, tot in het Amerikaanse congres toe. In 1990 werd hij door de Drug Policy Foundation onderscheiden met de prestigieuze Alfred R. Lindesmith Award for Achievement in the Field of Scholarship. In 2012 won hij de Cannabis Culture Award. Vandaag tweette zijn zoon Peter Grinspoon: ‘My father, Dr. Lester Grinspoon, passed away this morning, peacefully & comfortably, with his wife Betsy (of 66 years) at his side, after celebrating his 92nd birthday with his family. Thank you for making the world a better place, in so many ways!’ https://voc-nederland.org/blog/2020/06/25/lester-grinspoon-legendarische-cannabis-onderzoeker-overleden-op-92-jarige-leeftijd/
×
×
 • Create New...