Jump to content

konopi

Full member
 • Content Count

  2,716
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

konopi last won the day on May 24

konopi had the most liked content!

Community Reputation

1,253 Top reputatie

About konopi

 • Rank
  V.I.P.

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

3,593 profile views
 1. Die kan nog wel ff.Vergeling van de onderste bladeren duidt op stikstoftekort, maar dat is normaal bij een plant in de bloei.Bladeren geel in het midden van de plant duidt op magnesiumtekort, maar opgelost worden door bitterzoutoplossing te geven.
 2. Nog een beetje nostalgie uit 1989 ergens in Nederland.
 3. Goeie môre bro Deze nog wel eens gezien? Friesland indica?Goed buitensoortje ook.
 4. Wat op papier staat ziet er altijd leuk totdat de uitwerking in de praktijk te zien is.De mensen daar mogen 6 planten hebben, maar heb begrepen van een Mexicaanse kweker, dan nog kan je altijd gepakt worden.In Canada is het op het moment zo dat de kwaliteit van de zwarte markt er beter uitziet dan het legale spul in de shops.Tevergelijken wat de mensen hier in de apotheek krijgen.Je hebt hetzelf van dichtbij onder de microscoop gezien.
 5. Dat betekent legalisatie voor de grote bedrijven & als consument heb je het nakijken.Eerst maar eens afwachten hoe de uitwerking in de praktijk is.
 6. Is verhit, anders mag het niet verhandeld worden.
 7. Weet niet of onze burgervrouw dat zomaar kan toestaan.A'dam is geen staat zoals in de VS.Zou ze toch toestemming moeten hebben van VWS & justitie in Den Haag.Achterdeur is nog steeds niet legaal.
 8. Kunnen ze kiezen, want we hebben er 4 hier rondgaan, 2 uit Brazilië, 1 uit Zuid-Afrika of 1 van hun zelf.
 9. Dat spul is om je mond te spoelen, al wordt dat ook afgeraden, maar om te drinken is al helemaal uit den boze.Een positieve alcoholtest moet je ook niet hebben trouwens.
 10. Jaja Moeder Natuur heeft aardig wat kostgangers in petto zo & nu die covid ook nog aan de meth zit met al die veranderingen, is het natuurlijk jammer dat wij die capaciteiten niet hebben. Jamaica heeft je hulp nodig.De wiet is op door covid & teveel regen opgevolgd door droogte.Sommige hebben wel leuke plantjes. https://www.dailymail.co.uk/news/article-9230243/Jamaica-faces-worst-marijuana-shortage-heavy-rains-drought.html Bob marley zou vandaag jaardag geweest zijn RIP
 11. Rozemarijnolie schijnt ook te helpen of koolzaadolie met vloeibare zeep.
 12. Goeie môre Collie & een goed groei jaar. Van de extra aanmaak vertelde die professor ook in het begin van die documentaire Cannabis the evil weed.(vanaf 3min40) Helaas is de Lambsbread dat trouwens voor goeie ganja staat, daar een beetje verdwenen, al is daar een professor bezig deze weer terug te halen, dus ben benieuwd.
×
×
 • Create New...