Jump to content

konopi

Full member
 • Content Count

  2,519
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Everything posted by konopi

 1. konopi

  Der Untergang Von Der Merkelunion

  Hij heeft het licht gezien. https://www.cnnbs.nl/oh-ja-turkse-president-erdogan-omarmt-cannabis/
 2. konopi

  wietexperiment gedoemd te mislukken

  Ondertussen verdient Nederland bv miljoenen in het buitenland waar ze niet te zitten te mierenneuken met het Cannabisbeleid.
 3. Kwam dit geschreven stuk tegen op icmag. Dit is uit 2014.Nog steeds mogelijk om een incense feno te vinden in de hedendaagse Sannie's Jack?
 4. konopi

  Sannie's Jack incense feno

  Gaat om de feno die het meeste naar wierook ruikt.Sommige dat het Haze geur is, alleen Haze kan natuurlijk meerdere geuren voortbrengen. De wierookgeur beetje Nag Champa achtig schijnt meer van de Colombiaanse kant van de Haze te komen.
 5. konopi

  verlichting in de groei fase

  Extra blauw is goed voor de extra aanmaak van harsklieren mbt terpenen. In principe zou max 6500 K al genoeg zijn.HPS is rond de 2100 K.Sommige gebruiken ook een combinatie van 3000 K met 5000 K.
 6. konopi

  Collie('s) Weed Is What We Need.

  OMG de vogels meegevoerd.Zometeen weten ze zelf ook niet meer wat ze zijn mannetje of vrouwtje Gelukkig heeft Seedsman nog Cali-O
 7. konopi

  Collie('s) Weed Is What We Need.

  @Collie Weed Tsja maar is 10 niet een beetje erg weinig.Misschien wat meer kans gehad als je er 25 uitgezaaid had, beter zou nog het dubbele daarvan zijn.Zou me dan verbazen dat je dan er 50 herma zou hebben.Om ruimte te besparen zou je in plastic koffiebekers kunnen doen & dan uiteindelijk in de red cups kunnen eindigen.Helaas zijn de zaden in de kliko belandt, begrijp ik uit je woorden?
 8. konopi

  Collie('s) Weed Is What We Need.

  @Collie Weed Dat is jammer dat de Cali-O gesaneerd is.Was best een lekker soortje ook voor overdag, gezien het feit die niet erg potent is. Was de herma-factor er niet uit te krijgen dan?
 9. konopi

  Collie('s) Weed Is What We Need.

  Hoe is het trouwens met de Cali-O?Kwam nog wat tegen. t-shirt die hij in de tijd verkocht. Ganja bless
 10. konopi

  ontkiemen zaadjes

  Nog simpeler via internet een elektrish verwarmde kweekkasje
 11. Bjjhttps://business.financialpost.com/cannabis/cannabis-companies-race-to-clinch-an-edge-in-pot-industrys-next-phase-of-growth-intellectual-property
 12. konopi

  Collie('s) Weed Is What We Need.

  Ziet er top uit Collie Afghani no1 Mel Frank 1979
 13. Mijn kraanwater heeft een pH van rond de 8.5 & heb er nooit problemen mee dat te gebruiken bij zaailingen.Dat beetje calcium in de zaai/stekgrond raakt al snel uitgeput als je met je pH lager gaat zitten.
 14. Gaat een duur plantje worden zo.Wat meer water mag ook wel & waarom Spa blauw?Komt er soms drab uit de kraan ofzo.Gewoon wat kraanwater mag ook wel.Zaadje is net ontkiemd & je gaat gelijk al beginnen met afzuren dat op aarde totaal niet hoeft.
 15. konopi

  Nieuw Commercieel Soortje.

  Deze komt dichter in de buurt.
 16. Mackensy Lunsford Asheville Citizen Times Published 1:36 PM EST Dec 21, 2018 ASHEVILLE — On Thursday, a group of local hemp advocates celebrated a $867 billion farm bill authorized by President Donald Trump. The 2018 Farm Bill, a sweeping piece of legislation, bolstered farmers with the passage of The Hemp Farming Act of 2018, bipartisan legislation delisting hemp as a controlled substance and allowing for the continued growth of North Carolina’s hemp farming industry. "The biggest takeaway is that hemp is now classified as an agricultural commodity," said Blake Butler, Executive Director of the North Carolina Industrial Hemp Association. https://eu.citizen-times.com/story/news/local/2018/12/21/trump-signs-farm-bill-making-cbd-and-hemp-federally-legal/2385540002/
 17. Ligt eraan wat de Europese wet erover zegt.Weet niet of deze advocaat daarnaar ook gekeken heeft.
 18. konopi

  NAW eigen sectie

  Van korte duur dan als ze ermee stoppen.
 19. Nope.De zuurvorm van de cannabinoïden hebben ook een therapeutische werking.Je neemt natuurlijk de tinctuur niet puur in, maar verdund het met water.Alcohol dat je meestal gebruikt is minimaal 80%.Oude farmacopees raden zelfs meen ik minimaal 91% aan.
×