Jump to content

Collie Weed

Full member
 • Content Count

  3,935
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  101

Collie Weed last won the day on March 15

Collie Weed had the most liked content!

Community Reputation

2,363 Top reputatie

1 Follower

About Collie Weed

 • Rank
  Bio = Logisch!
 • Birthday 12/22/1983

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Wietackers
 • Interests
  Mycologie,Astronomie,Biologie,Chemie,Bonsai's,Natureboy.

Recent Profile Visitors

2,566 profile views
 1. Goedenavond WF ! Tijdje niet gepost maar hier zijn we weer hoor De T-neon tent staat nu vol met: 4x F1 #3 stekken,5 zaailingen van Purple Heart S1 genummerd 1 tot 5. En de kleintjes onderin zijn gewoon over,we zien wel daaraan komt Natuurlijk heb ik de #3 opnieuw gestekt,en gelijk ook de 5 zaailingen op nummer. Zoals jullie zien gaat alles zo zijn gangetje hier,ik heb alleen zo verdraaid weinig tijd om te posten. Nu ga ik om de S2 te maken de F1 #3 stek kruisen met een geselecteerde stek uit de S1 Zo maken we de S2 binnenkort. Natuurlijk moet ik deze 5 zaailingen eerst afbloeien en proeven voordat ik uitsluitsel kan geven welk nummer uit welke batch de tegenhanger word voor de kruis met #3 Er zit het meerendeel half paarse wiet tussen,maar verschillende uitingen van smaak. Ook zat er weer een #4 pheno tussen,waar ik zooooooo lekker van kan slapen Dit was hem weer boerenburgers en buitenluitjes,Jah Bless !
 2. Er komt gelijk adelaar guano bij,dat is pas slim
 3. @Xaim Jawel genoeg veranderingen,en genoeg mini vakanties tussendoor dus weinig tijd om te updaten mijn broeder. Ik heb reeds de crimson haze omgelegd,en naar tevredenheid de F3 zaden uit de cola pheno mogen plukken. Er zat meer paars tussen dan ik had verwacht van deze strain en weinig segregatie voor een F2. Dus meerdere planten leken en roken hetzelfde basically. Ook heb ik de hps tent omgelegd,maar geen foto's gemaakt helaas voor jullie. Vanavond heb ik de nieuwe lichting overgeplant naar de tent waar de crimson haze stond,dit keer zijn het 4 stekken van de originele #3. En 5 zaailingen van de Purple Heart S1 zijn hun gezelschap. Morgen komen er nog 5 kleinere stekken bij te staan,in kleine 5 L potten. Deze ronde dus weer fotosensitief voor de wiet,we sure can use it ! In de HPS tent komen 3 RPP te staan,hopende dat dit nog wat word Als er weer wat tijd is post ik wel weer wat foto's.
 4. Brandnetel moet je soep van maken of thee,roken als wiet is een fabeltje want je word er niet stoned van zoals wiet ofzo Tenzij je het lekker vind smaken natuurlijk,dan mag je gewoon genieten
 5. Goedemiddag WF ! Allereerst de hps tent met Purple Heart Zaailingen die netjes de 2e bloei ingaan. Geen echte troubles hier eigenlijk,gaat best mooi en ruikt superlekker vind ik. hier en daar wat paarse tonen zoals ik wilde. Ik ben nu al ongeduldig,ik wil het weer lekker de hele dag smoken als het ff kan ! Die lekkere #3 lucht uit de weckpotten,hmmmmmmm ! Ook alle stekken groeien zich suf,ik moet ze alweer overplanten eigenlijk maar nog geen ruimte to do so. Dus ik moet nog even een week of 2 lief zijn voor ze,dan kunnen ze over. Zolang ze lekker groen zijn huil ik niet Tot laterrrrr !
 6. @King_Kush Verschillende Mammilaria cactae zijn ook psychoactief,dus de gewone luitjes moesten eens weten hahaha. Je zou voor de aardigheid eens wat peyote zaad moeten halen,het is zo makkelijk eigenlijk. Beetje extra geduld is eigenlijk alles. Cactae die ouder zijn dan 3 jaar kosten gelijk al iets van 30 euro in de smart winkels/grow winkels,echt wel duur vind ik. Een kleine update mijn broeders, Ik had gekeken naar de wortels op de tuincentrum bolletjes,en die wilden al rond in het potje. Dus gelijk overgeplant op goede grond en afgestrooid met zwart fijn grind,natuurlijk aan gewaterd met voeding. Deze zichtbare groei is het resultaat. De san pedro zijn hard aan het stekeltjes maken nu,en gaan vier keer zo hard als de peyote Ik zal binnenkort nog eventjes wat steriel zand op het oppervlak strooien,dan zitten de voetjes wat beter vast. Nu zie ik hier en daar een penwortel gewoon zitten,en staan ze nog wat wiebelig te wezen Dit was hem weer voor eventjes,want zo snel gaat het niet hahaha. Jah bless!
 7. @Nlx3000 Alle pistels zijn bruin geworden dus is er iets mis bro,staat de ventilator er recht op te blazen ofzo? Er is ook iets met je wortels/verdamping,kijk maar naar de iets omhoog staande kartels maatje. Zij lijkt ook ietsje te freaken,dat kan geloof ik niet genetisch zijn want het zijn stekken toch? Je weet zeker dat je EC goedzit he?
 8. Goedenmorgen WF en een fijne koningsdag gewenst alvast ! Want hier zijn we weer hoor......... maar dit keer met de overstrekte en reeds bevruchtte Crimson Haze. Hierboven zie je de plant linksachterin flink gestrekt zijn,tevens de grootste plant maar ook de plant die pas het laatst begon te bloeien. Dat zegt mij dat ik de zaden daarvan zeker moet bewaren. Het strekken is mijn fout zoals ik al zei,en is niet preferabel maar helaas wel gebeurd. Hier is de plant linksbovenin al geknakt,en alles zit gewoon echt ramvol zaad. Vandaar dat de topvorming ook wat achterblijft,maar de F3 is gewoon te belangrijk dus blij toe dat ik hierna fem. zaad genoeg heb vd F3. Stinken doen ze ook echt en er komen allerlei zoete haze luchtjes uit de tent als ie opengaat. De kleine phenotypes zullen eerder omgeknipt worden om de rest wat meer ruimte te geven. Die zaden zijn van de kleintjes zijn verwaarloosbaar natuurlijk,en worden weg gepleurd. Het freak phenotype met alleen fluff,is niet meer gezien deze ronde en alles is dus mooi compact. Nou dit was em weer,en tot volgende keer maar weer. Jah bless !
 9. @Xaim Ik heb er weleens eerder aan gedacht,maar ik vind de waterhuishouding nu wel ok eigenlijk. Anders kan ik ze echt iedere dag wateren straks En grond inklinken gebeurt juist sneller door het regelmatig uitdrogen geloof ik maatje,met mijn eigen grond mix had ik dat probleem nooit trouwens. Dus zo leren we telkens weer bij
 10. Ok back on track voor de readers van dit topic dan maar,sorry voor het tijdsgebrek vd laatste tijd. Maar ik blijf een vaste waarde hier,zoals altijd. Ik had stekken genomen,3 van elke zaailing. Deze zijn genummerd en ookal geworteld dus gelijk overgeplant. Dat is dus 100% opkomst/worteling. Op deze foto is goed te zien dat de 2 planten achterin hangende bladeren vertonen,dat hoort niet. Dat is dus een verdampings/wortelprobleem. De aarde was dusdanig ingeklonken dat er wortelpunten lucht zijn gaan happen in de bovenrand vd pot. Oplossing : met losse cocos de ontstane gaten invullen en aanwateren,volgende dag waren de symptomen weg. Verder had ik de hpi bulb al verwisseld met de hps bulb,aangezien de strek eruit was. Ze lijken de batmix zeer te waarderen,de #3 vertoont nu al wat paars op de calyxen (zie de foto hierboven) Stinken doen ze ook als de neten Volgende keer een update over de crimson haze autofem. Deze strekken zo hard dat het grappig is. Ik had geen tijd om de lampen vd T-neon te vervangen en de armaturen onder het net te hangen. Dus bloeilampen vanaf het moment dat ze eigenlijk nog groei spectrum verlangden van mij,zorgt voor een komisch gezicht. Ik zal moeten knakken en buigen dus,maar daarover later meer. Dit was em weer Wf ers Jah bless!
 11. @Xaim Het gaat groen hier bro,echtwel groen Geen tijd gehad voor update,komt binnenkort.
 12. Geen vragen in dit topic my friend ! Maare dat ligt aan je tijdschakelaar,je zegt het eigenlijk zelf al. Graag gedaan !
 13. Update tijd ! Wat? Nu al? Yep, Ik heb tot mijn onverwachte blijdschap,5 peyote's gescoord in een tuincentrum. Ik heb ze gered van rot,en ze zuigen zich inmiddels al vol en de rot droogt in. Later in het groeiseizoen ga ik ze overplanten,dan regenereren ze wat makkelijker. Verder had ik nog een Echinopsis lageniformis monstrosa stek besteld bij azarius samen met de zaadjes voor de take away tek. De stek word alweer groen en lijkt het eerste slokje water wat gegeven was goed aan te nemen. Met een weekje of 2 krijgt hij pas weer wat,en zat er dus 4 weken tussen de watergift. De zaailingen van de 2 take away teks lijken het al prima te doen,en de Echinopsis pachanoi gaan het hardst zoals verwacht. Deze san pedro cactus kan als hij volwassen is 50 cm per jaar groeien. Maar de Lophophora williamsii gaan ook wel aardig,en het zijn er al 12 nu. Ondanks dat ik dacht het gaat langzaaaaaaaaam,gaat het toch vlotjes. @alkaline Ik ga de peyote enten op de snelgroeiende san pedro voor een versnelde groei/bloei/zaadvorming. Zo staat hij iig op een psychoactieve onderstam die ook datzelfde alkaloïde produceert(mescaline). Mocht ik ooit honger krijgen kan ik wat plukken voor een reinigings ritueel. Dit was em weer,en het duurt lang voor de volgende update. Jah bless!
 14. @alkaline Mooie Lophophora williamsii bro ! Die van mij gaan ook hard trouwens,zijn er al iets van 11 gekiemd ofzo. De Echinopsis pachanoi (san pedro) zijn al met zijn 30en aan het groeien Toevallig had ik vorige week 5 Peyote gescoord in een tuincentrum,voor 1.95 per stuk en het waren al mooie baby clusters. Ze hadden een aantal keer water op de kop gekregen en waren aan het rotten,wat bij mij thuis nu mooi indroogt en geneest. En wat een prachtige planten heb je bij zulke klote temperaturen bro! Echt een mooie tuin collectie heb je daar Ik ben benieuwd wat je gaat brouwen van deze plantjes broeder. Jah bless!
×
×
 • Create New...