Jump to content

Collie Weed

Full member
 • Content Count

  3,949
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  101

Collie Weed last won the day on March 15

Collie Weed had the most liked content!

Community Reputation

2,380 Top reputatie

1 Follower

About Collie Weed

 • Rank
  Bio = Logisch!
 • Birthday 12/22/1983

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Wietackers
 • Interests
  Mycologie,Astronomie,Biologie,Chemie,Bonsai's,Natureboy.

Recent Profile Visitors

2,669 profile views
 1. maerl gooi ik in mijn paddenstoelen substraat om ph te verhogen,in mijn koi vijver voor helder water en tegen alg. En om de ph van grond te verhogen nadat deze is gebruikt,zoals in het boekje van BAC staat
 2. Mooi groen daar bij jou Alkaline, Altijd jammer he? zo een lege tuin na de kweek, totdat je de weckpotjes met lekkers erbijhaalt natuurlijk
 3. @greentjeonatrip Dat is idd. de F-1 extreme booster van bac,daarmee vervang ik de pk booster van BAC na week 6 bloei. Dus echt pas geven na week 6,anders = niet goed En het is een minerale meststof voor in de bloei en is redelijk 'hot' voor ze dus pas op met doseren. Ik geef het idd. iedere watergift samen met bloeimiddel van BAC. Ik hoefde sowieso pas laat en weinig bij te voeden dit keer,dus helemaal geen gewone pk booster gegeven in het begin. Momenteel zit ik op....... BAC bloei : 1ml per liter F1 booster : 2 ml per liter En als ik ga spoelen straks gebruik ik alleen nog maar guano extract.
 4. Goedemiddag WF ! Ik heb geconstateerd dat de RPP weinig meer ging doen door de hittegolf van laatst,plus de beestjes hebben ook een aandeel gehad in de stagnatie. Aangezien ik 5 stekken had die nodig overgeplant moesten,heb ik de RPP maar omgeknipt en te drogen gehangen. Ondanks dat ze te vroeg om is is ze redelijk te roken kan ik zeggen. Hierboven zie je de stekken die net iets te lang in 5L potten hebben gestaan. Het gaat om RPP x Chem S1 , drie keer de sativa dominante purple chem en een #2 en een #4. Sativa dominante purple chem pheno? Jazeker ! Mooie plant om te zien en om te roken. Niet de snelste groeier of hardste strekker,wel een heel lekker rokertje. En natuurlijk de T-neon tent met mooie topjes erin. Deze hebben wel iets hittestress gehad,maar zijn gewoon doorgegaan sinds de temp. weer relaxed is nu Ze krijgen reeds F-1 booster en beginnen al zwaar te worden en lekker te ruiken. Ik heb een treasure trove aan smaakjes dit keer in deze tent,iets van 6 verschillende pheno's. Helaas zit de purple chemmie hier niet tussen deze run....... Dit was em weer WF hou je taai en tot de volgende keer. Haile selassie !
 5. Dit euvel is vaker aan de hand bij sensi seeds en hun z.g.n. autoflowers. Dan verkopen ze semi-autoflowers als autoflowers. Ofwel een gewone soort met een auto gekruist,en daar de F1 van verkopen ze. Een autoflower bloeit naar gelang de leeftijd,reageert de plant op nachtlengte dan is het per definitie geen autoflower. Dus zit er niets anders op dan afwachten. Gelukkig heb je geen hermafrodisering ertussen zitten,want dat kan ook heel goed bij sensiseeds semi-auto's.
 6. @Cammie Autoflowers is het makkelijkst om mee te beginnen en het mee te leren,maar het klinkt alsof je klaar bent voor fotosensitieve planten. Dan is het handig als je de soorten uitkiest speciaal voor buiten,dat geeft minder geklooi met ziektes etc. Maar waar je precies de beste buitensoorten koopt heb ik niet echt verstand van,want ik kweek nooit buiten Sensi seeds heeft wel buitensoorten,maar die vind ik allemaal wat laat
 7. Kan niemand deze hufter verwijderen ofzo,dit is zware vervuiling van ons mooie forum. Laat hem zijn pasjes maar ergens anders ongevraagd in een gleuf rammen.
 8. @alkaline Ik heb van deze lekkere smooth drinkende stook van 92% een lekkere chaga likeur gemaakt. Ik heb gewoon het gedeelte water vervangen met sterk getrokken chaga thee en honing. Zo heb ik een likeur gemaakt met vanille achtige tonen,die nog gezond is ook ! Ik kan zeggen dat het meer dan prima kwaliteit is,dat is een goed gestookte alcohol Alki !
 9. @piercing Niet opgeven,keep living your dreams till there's none left ! Jah bless!
 10. @alkaline De ananas knipte ik weleens af en liet de onderste topjes staan,soms gaan die dan gewoon opnieuw bloeien zelfs ! However kost het je wel tijd natuurlijk. Hahaha gespritzde ananas,klinkt als een drankje Jammer vd rot in de chemdawg,hopelijk is het niet teveel broski. Deze chemdawg heb ik 1x eerder buiten geteeld zien worden,en dat was volledig zonder rot. Maar blijkbaar was dat of mazzel daarzo,of wat pech bij jou. Wie zal het zeggen? Gelukkig zit je erbovenop zoals altijd,mooi man!
 11. Dat gaat zeer lekker daarbuiten bij jou Alki ! Wat grappig dat jij net een pheno verschil in de pineapple hebt zitten,ik ben benieuwd hoe jij haar vind smaken als ze droog is. Catpiss is ook niet slecht gloof ik
 12. Ondertussen in huize Collie is het nu 30 graden,en staan de tenten op nachtcyclus. Verder heb ik nog steeds beestjes rondvliegen,maar ondanks de hitte en beestjes......... Doen ze het toch nog goed De tent met 3 RPP plantjes doet het wel ok,de sitter heeft het goed gedaan en ik mag zeker niet klagen. Er zijn een aantal stekken gesneuveld door de vakantieperiode,en angstvallig probeer ik het even opnieuw te doen. Maar met deze temperaturen word het er niet makkelijker op natuurlijk. Verder staat de T-neon tent op ontploffen met topjes,en wil graag de 2e helft vd bloei in zo te zien. Deze tent is gewoon volgeramd en niet alles krijgt evenveel licht,maar toch mag ik niet klagen want ze zien er fris en lekker uit ! Het is hier buiten 40 graden,dus ik ga verkoeling zoeken nu want binnen is het maar 10 graden kouder Of zeg gewoon maar minder heet want het is en blijft plakken ! Ik wens jullie en je plantjes veel koelte,en geniet ervan ! Bedankt voor het lezen,tot later & Jah Bless!
 13. Ik heb ze ook gehad en ze zijn niet eetbaar geloof ik. Ik heb 3 soorten gehad en geen van allen waren pathogeen,ik heb ze ook bij mijn kamerplanten in de potten gehad. Gewoon wegplukken als ze groot genoeg zijn en weggooien. Het is volgens mij een subtropische soort,want ik heb het alleen in de zomer gehad. Ze kunnen namelijk zware metalen binden in hun vruchtlichamen,dus alles wat hun er uithalen aan troep moet ook wegblijven is mijn mening. Als je ze laat liggen herintroduceer je het weer in je bodem. Natuurlijk gaat het om zulke minieme waarden dat je er niet wakker van kan liggen,tenminste......... ik niet. Dus doe wat je wilt eigenlijk,neem desnoods een sporenprint en ga kijken of je ze opzettelijk in je grond kan krijgen.
 14. En wederom weer een goede groene morgen gewenst WF ! De cactusjes gaan als een trein,dus foto tijd ! De takeaway tek zaailingen heb ik geprobeerd af te harden door middel van de deksel op een kier te zetten. Maar dat was nog iets te vroeg voor ze met 3 maanden. Ik zag gelijk het groene huidje wat fletser worden van kleur,en het huidje zag er wat uitgedroogder uit na 2 dagen. Dus deksel weer helemaal dicht ,en nog ff wachten denk ik. Ik zit er al een tijd aan te denken om ook nog lophophora deciepiens zaadjes te halen,die lijkt ook erg mooi vind ik. Peruvian torch lijkt me ook vet,die zal ik dan ook gelijk halen als zaad. Maar dat zal iig. moeten wachten tot ik de tijd ervoor heb. Stay prickly !
 15. Goedenavond WF ! Tijdje niet gepost maar hier zijn we weer hoor De T-neon tent staat nu vol met: 4x F1 #3 stekken,5 zaailingen van Purple Heart S1 genummerd 1 tot 5. En de kleintjes onderin zijn gewoon over,we zien wel daaraan komt Natuurlijk heb ik de #3 opnieuw gestekt,en gelijk ook de 5 zaailingen op nummer. Zoals jullie zien gaat alles zo zijn gangetje hier,ik heb alleen zo verdraaid weinig tijd om te posten. Nu ga ik om de S2 te maken de F1 #3 stek kruisen met een geselecteerde stek uit de S1 Zo maken we de S2 binnenkort. Natuurlijk moet ik deze 5 zaailingen eerst afbloeien en proeven voordat ik uitsluitsel kan geven welk nummer uit welke batch de tegenhanger word voor de kruis met #3 Er zit het meerendeel half paarse wiet tussen,maar verschillende uitingen van smaak. Ook zat er weer een #4 pheno tussen,waar ik zooooooo lekker van kan slapen Dit was hem weer boerenburgers en buitenluitjes,Jah Bless !
×
×
 • Create New...