Jump to content

FoolOnTheHill

Full member
 • Content Count

  6,699
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  36

FoolOnTheHill last won the day on January 8

FoolOnTheHill had the most liked content!

Community Reputation

1,569 Top reputatie

About FoolOnTheHill

 • Rank
  Unrankable Forum Junkie

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. De lamp hangt vertikaal, maar de planten groeien horizontaal.
 2. Dan is het geen verdamping maar verneveling. Dat is, natuurkundig gezien, iets anders.
 3. Het lijkt op de larven van overwinterende bladluis, maar is niet zo belangrijk. Natuurlijk kun je daar wat aan doen. Heb je de stofzuiger-methode al geprobeerd? Met koud water wegsproeien? Met een sponsje met verdund zeepsop wegvegen? Besproeien met huismiddeltjes, of een biologisch middel. En dat dan iedere vier dagen herhalen. Gaan zitten wachten op een antwoord op een forum is niet de ideale methode om een insectenplaag aan pakken. Meteen ingrijpen werkt het beste.
 4. Ik wilde zeggen: RTFM (read the fucking manual), maar je hebt het inmiddels al opgezocht. MrX kan om te beginnen met van die waterbakken aan de radiatoren van de verwarming te hangen om de RV in zijn huis op te krikken. De cv is vaak de oorzaak van droge lucht in huis in de winter.
 5. Kalkaanslag is wit. Is het een bruine panty, of rook je veel?
 6. Mr X zegt zelf dat hij vocht verdampt. Ongeacht welk filter dan ook, kalk kun je niet verspreiden door verdamping.
 7. MisterX verdampt water, de kalk slaat dus helemaal dus nergens op neer, maar blijft achter in het apparaat.
 8. Je hebt het nog niet helemaal begrepen. De toppen worden besproeid met middel X en dat zorgt er voor dat... Tot zover klopt het, maar het zorgt voor "bloemen die er uit zien als mannen, en stuifmeel voortbrengen waarbij het Y-chromosoom ontbreekt. En met dat stuifmeel bevrucht je een vrouwtje, en dat geeft dan fem-zaad. Als de plant zichzelf bestuift, geeft dit zaden die men S1 noemt. Als je het gemaakte stuifmeel gebruikt om een andere plant van een ander soortje te bestuiven, geeft dat een hybride of polyhybide plant. Als de oorspronkelijke plant raszuiver is, zullen er soortgelijke nakomelingen komen, na zelfbestuiving, maar als die plant een hybride is, zal er een bonte schakering aan verschillende nakomelingen ontstaan, na zelfbestuiving. Het stuifmeel wordt gevormd na "meiose", een proces waarin de chromosoom-paren zich scheiden, (die vervolgens via de geslachtscellen worden doorgegeven). Daarom begrijp ik niet wat je bedoelt met: zijn dan toch gewoon het vrouwtje van de "50/50 man/vrouw genen" (gemodificeerd uiteraard)? Sannie gebruikt altijd twee verschillende vrouwtjes om zijn fem-zaad te maken, eentje om te "reversen" en eentje om te bestuiven. Waarschijnlijk doet hij dat om inteelt tegen te gaan.
 9. Er is geen enkel laboratorium, geen enkele test en geen deskundige op deze wereld in staat om het verschil te kunnen zien/aantonen tussen planten uit fem-zaad en planten uit regulier zaad. Het feit dat plant van fem-zaad afkomstig is, speelt geen rol, want er is geen verschil t.o.v "reguliere" planten.
 10. Burgemeester Femke Halsema wil een einde maken aan het drugstoerisme in Amsterdam. Wat haar betreft mogen coffeeshops hun waar straks alleen nog aan Nederlandse klanten verkopen. Tegelijkertijd wil zij coffeeshopeigenaren meer bescherming bieden tegen de georganiseerde misdaad. Noël van Bemmel 8 januari 2021, 10:23 Lees meer, open de link in new private window, dan omzeil je de betaalmuur: https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/burgemeester-halsema-geen-wietverkoop-meer-aan-buitenlanders-om-drugstoerisme-te-weren~b08e82bd/
 11. tijdens de 18/6 cyclus... Alsof dat de enige voorwaarde is voor een gezonde en productieve moederplant. 18/6 is maar een vuistregel, iedere pheno heeft eigen behoeftes. Shantibaba gaf wat tips voor vitale moeders. Een daarvan is : zet de plant tijdens de zomermaanden een tijdje buiten. Dat werkt vitaliserend. Alleen als je je moederplanten optimaal hebt verzorgd, kun je evt connclusies gaan trekken. ...ineens meerdere bloei haren krijgen... Zonder dat we iets weten over bijvoorbeeld de bemesting, de belichting, het medium, het formaat van de pot, etc, is deze mededeling betekenisloos.
×
×
 • Create New...