Jump to content

FoolOnTheHill

Full member
 • Content Count

  6,331
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  35

FoolOnTheHill last won the day on December 27 2018

FoolOnTheHill had the most liked content!

Community Reputation

1,520 Top reputatie

About FoolOnTheHill

 • Rank
  Unrankable Forum Junkie

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Inspuiten doe je met een injectienaald. Dat gaat hem inderdaad niet worden!
 2. Fout! Powdery mildew grows well in environments with low humidity and moderate temperatures. Op de Engelstalige wiki vind je meer over meeldauw dan op de Nederlandstalige versie.
 3. Als je Johan Cruijf probeert te citeren, het moet zijn: " Elk nadeel heb se voordeel" .
 4. Volgens mij was dat al iets langer bekend. Een van de wetten van Mendel ( die leefde van 20 July 1822 – 6 January 1884 ) zegt: De verschillende kenmerken worden onafhankelijk van elkaar overgeërfd, indien ze op verschillende chromosomen liggen.
 5. Bedoel je "het meest voorkomende tekort"? "Binnenkweek" is één woord! En het zijn niet de merken die inklinken, maar de aarde ervan.
 6. Woensdag in de ochtend of woensdagavond?
 7. Ooit een plant gekweekt? Heb je kamerplanten of een tuin? Weet je wel wat een plant is? Dat is niet gewoon. De plant kan het al duizenden jaren zonder natte watten.
 8. Ik denk niet dat dat helpt, want de sporen komen uit de lucht vallen. Ik begrijp niet waartom lostchild hier advies geeft terwijl hij er zelf nooit last van heeft gehad. Je kunt beter een soort zetten dat er meer weerstand tegen heeft.
 9. Donner baseert zijn foute conclusie op een enkele anekdotische waarneming, niet op enig wetenschappelijk onderzoek. Niet iedere plant leent zich ervoor om te stekken. Sommige soorten wortelen gewoon moeilijk. En een clone heeft geen penwortel, en kent geen "jeugd". Zaailingen wel, en dat geeft soms voordelen. Hoe weet Donner zo zeker dat "fem" de oorzaak is?
 10. Er is op geen enkele manier vast te stellen of een plant afkomstig is van regulier of van fem-zaad. In geen enkel laboratorium en door geen enkele wetenschapper. Planten uit femzaad zijn identiek aan vrouwtjes uit regulier zaad. Alleen het Y-chromosoom ontbreekt, zodat je geen mannen krijgt. Dat is alles. Als stekken andere bloemen geven dan hun moederplant, komt dat door jou manier van kweken. Men noemt dat phenotypische verschillen, die worden veroorzaakt door de omgeving, niet door de genen.
 11. Wat zeg je daar nou? Fems zijn heel goed te clonen!
×
×
 • Create New...