Jump to content

FoolOnTheHill

Full member
 • Content Count

  6,210
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  35

FoolOnTheHill last won the day on December 27 2018

FoolOnTheHill had the most liked content!

Community Reputation

1,464 Top reputatie

About FoolOnTheHill

 • Rank
  Unrankable Forum Junkie

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. FoolOnTheHill

  wietexperiment gedoemd te mislukken

  @ twiet: Inderdaad, maar wat wil je daarmee zeggen?
 2. FoolOnTheHill

  wietexperiment gedoemd te mislukken

  Wat kun jij dom lullen. En, na een punt of een komma komt altijd een spatie. Is dat nu zo moeilijk?
 3. FoolOnTheHill

  wietexperiment gedoemd te mislukken

  Jij bent duidelijk een broodkweker, ja. Niks mis mee, maar die moeten niet gaan piepen als het ooit legaal wordt. Het kan mij niet schelen wat er met die coffeeshops allemaal gebeurt, Ik wil gewoon mijn eigen wietje kunnen kweken zonder dat ik daarvoor bestraft kan worden. Is dat te veel gevraagd? Zijn jouw (neven)inkomsten belangrijker dan mijn vrijheid?
 4. FoolOnTheHill

  wietexperiment gedoemd te mislukken

  Veel broodkwekers spuiten nu ook al gif. Na legalisatie is er betere kwaliteitscontrole mogelijk. Je argument slaat werkelijk nergens op. Steeds als er een topic over legalisatie is, komen er broodkwekers piepen. Nu jij weer.
 5. FoolOnTheHill

  wietexperiment gedoemd te mislukken

  Dat lijkt me voor de consument geen probleem. Alleen voor de broodkwekers.
 6. FoolOnTheHill

  50 x PP

  Je schreef: IK ben aan het ontkiemen. Lag je tussen de watten of zat je in de grond?
 7. FoolOnTheHill

  50 x PP

  Pas maar op dat je geen wortel schiet.
 8. 20 liter lightmix en vijf liter perlite
 9. FoolOnTheHill

  verspilde wortelruimte bij overpotten?

  En als je de grond afdekt met plastic (iets wat Collie niet doet) dan wordt ook de toplaag voor wortelvorming door de plant benut. Op steenwol heb ik planten tegen de druppelaar aan omhoog zien groeien. tegen de zwaartekracht en de waterstroom in!
 10. FoolOnTheHill

  verspilde wortelruimte bij overpotten?

  Nee.
 11. FoolOnTheHill

  wietexperiment gedoemd te mislukken

  GroenLinks en SP toonden zich donderdag tijdens de wetsbehandeling in de Tweede Kamer kritisch over de beperkte duur en beperkte omvang van het experiment. "Is dit experiment bedoeld om te slagen, of om de coalitie de komende tijd tevreden te houden?", vraagt Kathalijne Buitenweg (GroenLinks) zich af. SP'er Michiel van Nispen pleit voor aanpassingen om de proef "niet om politieke redenen" te laten mislukken. D66 kreeg twee jaar geleden een meerderheid van de Tweede Kamer achter het initiatiefvoorstel om de wietteelt te reguleren. Onder andere VVD, CDA en de ChristenUnie stemden tegen. Omdat er geen meerderheid in de senaat is, houdt D66'er Vera Bergkamp haar voorstel nog even in de wacht. In plaats daarvan spraken de coalitiepartijen VVD, CDA, D66 en de ChristenUnie in het regeerakkoord af een experiment met de regulering van de teelt en verkoop van wiet op te zetten. Meer: https://www.nu.nl/politiek/5689601/groenlinks-en-sp-vrezen-dat-wietexperiment-gedoemd-is-te-mislukken.html
 12. FoolOnTheHill

  Nieuwe sanniesshop

  Taal kundige? Mijn nek haren gaan daar van recht over eind staan. Dat moet natuurlijk zijn: taalkundige, nekharen, daarvan, en overeind. Waarom hak je zoveel woorden in stukken? Woorden als sneltrein, wereldwijd, kwaliteitseisen... ...en aan de hoogste kwaliteit eisen word voldaan. En word moet zijn "wordt", in dit geval. De tekst voldoet niet aan mijn kwaliteitseisen.
 13. FoolOnTheHill

  Nieuwe sanniesshop

  Het ziet er mooi uit, maar taalkundig rammelt het aan alle kanten. Veel woorden worden in stukken gehakt, (In deze catagorie kun je een selectie vinden van onze gefeminiseerde cannabis zaden recht streeks van de breeder zelf..) en het woordje "welke" wordt te pas en te onpas gebruikt, terwijl je in plaats daarvan beter "die" kunt schrijven. Speciaal samen gesteld aarde recept voor optimaal kiem resultaat Op Opengrow schrijf je: ...I have designed and re wrote all pages in Dutch and let a professional do the English part. Misschien moet je de Nederlandse tekst ook eens laten bekijken door een professional. Want het is werkelijk tenenkrommend. Succes!
 14. FoolOnTheHill

  Skeere groei kast

  Een filter in de voorgroei?
×