Jump to content

Fearghus

Full member
 • Content Count

  2,576
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  62

Fearghus last won the day on May 27

Fearghus had the most liked content!

Community Reputation

1,019 Top reputatie

About Fearghus

 • Rank
  V.I.P.
 • Birthday 06/30/1979

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

4,111 profile views
 1. Idd is ook zo. Alleen zo is er ruimte op verbetering, door te experimenteren. Zoals je zegt zal niet alles daarvoor beter zijn, laar aan de andere ja kant staat dan ook, dat sommige dingen juist wel gaan bijdragen tot verbetering.
 2. @Xaim Denk dat de effectiviteit van je kweekmethodes al uitvoerig bewezen is geweest! Als ik zie hoe de G erbij staat. Dan denk ik dat enige ervaring en professionaliteit al grondig is aangetoond.
 3. @Xaim zijn begeleiding is top! Heeft zijn roeping gemist.
 4. Mooie zee met toppen! Gaat een mooie oogst worden.
 5. Al altijd in koffiefilters ontkiemd tot nu toe 100% alles ontkiemd. Dus ik blijf bij die methode. Nu maar uitkijken naar mooi weer. Volgende week normaal gezien.
 6. De golosa heb ik nog niet geproefd. Is juist vandaag droog en gaat curen. Maar zal deze namiddag toch eens proeven. De 11 roses is idd knock-out
 7. Wat sfeerfoto's van de Golosa. Normaal gezien is ze morgen tesamen met de 11 roses #2 droog. Grts
 8. Thx, smaakt lekker en hakt er goed in.
 9. De golosa 1 heeft bijna 58 gram geleverd. Ik zir voorlopig op 150 gram met 3 planten PP#1 37 gr, de pp #2 55 gr en de 11 roses 58 gr. De 11 roses hakt echt wel hard in en na een tijdje eindig ik steevast op de bank. De Golosa en de 11 roses #2 gaan vrijdag om. Grts
 10. Mooi gepoedercoat lol. Blijven hele mooie fotogenieke dames!
 11. Bijna weer klaar. Ze zien er heel mooi uit! Echt wel een van de vlugste strains die ik ken en lekker pottent ook.
 12. Is idd veel te vroeg, de meeste van mijn auto's die op light mix staan hebben alleen maar bloom gekregen en enkel toen ze het zelf aangaven. Heel af en toe zat er een plant bij die 1 keer grow heeft gekregen.
 13. Ja het weer valt echt tegen, gelukkig vanaf weekend warmer. Vooral de koude temperatuur houdt de groei wat tegen. Maar gaat wel vlugger gaan vanaf het weekend. Ik ga nu pas beginnen ontkiemen voor buiten. Heb ff gewacht aangezien dat ze zaterdagnacht nog 2 graden uitgeven.
 14. Thx, daar kan ik volgen @lostchild. Daarom volgende ronde bigbags de warmte gaat beter verdeeld worden, niet zo dicht op de wortels zitten en de warmte trager en langer vasthouden. Ja idd, hoeveelheid kan beter, had ook wel wat problemen met vlug vergelen. Zal ook wel zijn invloed gehad hebben.
 15. Dag 58 De Purple Punch is aan het curen. Enorme lekker terpenenprofiel. Appels, appeltaart, bessen, zoet, super lekker. De PP pheno 1 heeft 37 gram opgebracht, de pheno 2 55 gram. Enkele sfeer foto's, smoke revieuw komt nog, eerst antibioticakuur afmaken, want dat beïnvloed toch. Laatste foto van alle 5 dames tesamen. De 11 roses staan nogvin de tent samen let de golosa die zijn ook zo goed als klaar. Trichomen onderste topjes 11 roses en plant 11 roses #1 11 roses #2 Als laatste de beautyqueen Golasa, de mooiste plant die ik ooit heb gehad. De dames samen. Grts
×
×
 • Create New...