Jump to content

Fearghus

Full member
 • Content Count

  359
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 Positief

About Fearghus

 • Rank
  Volwaardig lid
 • Birthday 06/30/1979

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Vlaams-Brabant
 • Interests
  Reizen, lezen, spirituele, eigen kweekje, muziek, medische wereld.

Recent Profile Visitors

674 profile views
 1. Fearghus

  Eerste binnen kweek auto's

  ik dacht eigenlijk ook dat het te warm is voor het plantje. Het is de hoogste. Ik heb de lamp wat hoger gehangen. Of is dat een slecht idee? Voor de foto ff kapje weggenomen.
 2. Fearghus

  Eerste binnen kweek auto's

  Blaadje krult beetje verder. Maar het zal wel zijn tijd vragen om terug te normaliseren. Ze is wel gegroeid, dus gelukkig nog geen stagnatie van de groei.
 3. Fearghus

  Eerste binnen kweek auto's

  Thx voor de snelle reacties guys. Ik voel me soms onzeker door geen ervaring met binnenkweek. Dankzij jullie kan ik op tijd bijsturen. Waarvoor respect en heel veel dank.
 4. Fearghus

  Eerste binnen kweek auto's

  @greentjeonatrip Ik had even uitgezet en LV direct de hoogte in. Maar de temperatuur ook. Ik had dit gelezen op total queen steeds, dat de eerste weken de afzuiger af kon voor de lv. Maar ik kon me niet echt voorstellen dat de dames zouden appreciƫren dat ze geen verse lucht krijgen en teren op de lucht in de tent.
 5. Fearghus

  Eerste binnen kweek auto's

  Thx goeie tip.
 6. Fearghus

  Eerste binnen kweek auto's

  Zou het niet helpen om de afzuiger een week of zo uit te schakelen en enkel de fan? Want bij het uitschakelen na 10 min al lv 40. Gewoon de temp in het oog houden of is dat te simplistisch gedacht van mij?
 7. Fearghus

  Eerste binnen kweek auto's

  Hoelang moeten ze zo staan? Lv is momenteel 40.
 8. Fearghus

  Eerste binnen kweek auto's

  Thx voor de info. Ik heb meteen maatregelen genomen. Inlaat is vergroot en plantjes onder fles met verluchtingsgat. Ook twee bakken met water in de tent gezet. Hopelijk is dat voldoende.
 9. Fearghus

  Eerste binnen kweek auto's

  Ik geef gewoon kraantjeswater omdat ik biologisch wil kweken. Ik had overal gelezen dat lv bij zaailingen niet hoog hoefde te zijn. Ik zal idd dat systeem toepassen. Thx
 10. Fearghus

  Eerste binnen kweek auto's

  @Xaim, @Smellygreenshit, @vakmansorry dat ik jullie lastig val. Als ik jullie kweekverslagen lees, dan zie ik de nodige ervaring. Daarom dat ik me even tot jullie richt. Andere ervaring zeker welkom van anderen waar ik nog geen kweekverslag heb van gelezen, alle feedback ook zeker welkom. Vraagje het blad van de critical cheese krult heel lichtjes. Is dit omdat ze een beetje nat staat? Als ik rond kijk en lees, dan hangen de blaadjes toch iets naar beneden en krullen naar beneden? Ik ga ze vandaag geen water geven, doe ik daar goed aan? Ik zal ook meer aan de randen geven, zodat de wortels meer moeten werken. Hopelijk weet iemand raad. Thx alvast. Grts
 11. Fearghus

  Eerste binnen kweek auto's

  @vakman uw hasj zag er toch stukken beter uit. Maar het doet wel zijn werk.
 12. Fearghus

  Eerste binnen kweek auto's

  Ik zal morgen dagje water skippen. Zodat de aarde goed opdroogt. Ik voel altijd met mijn vinger tot tweede kootje. Ik heb extra gaten in mijn potten gemaakt aan de zijkanten om meer zuurstof naar de wortels te verkrijgen. Beetje smartpot gebaseerd. Als er opmerkingen zijn, zeker aangeven want ik ben nog een groentje OP binnenkweek gebied.
 13. Fearghus

  Eerste binnen kweek auto's

  Was tijd om nog eens de grinder proper te maken. Grammetje hasj gemaakt lol. Ondertussen groeien de drie dames op hun gemak verder. De auto night queen en Taison is geplant. Ik heb de aarde wat verhoogd, zodat het verschil in hoogte kleiner is. Gorilla Glue #4 (2) Critical cheese Gorilla glue #4 (1) temp 24,4 Lv 27
 14. Fearghus

  Eerste binnen kweek auto's

  @Smellygreenshit backup is gisterenavond geplant. Grts
×