Jump to content

Fearghus

Full member
 • Content Count

  2,614
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  65

Fearghus last won the day on December 25 2021

Fearghus had the most liked content!

Community Reputation

1,060 Top reputatie

About Fearghus

 • Rank
  V.I.P.
 • Birthday 06/30/1979

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

4,317 profile views
 1. Nice al die mooie exotische soorten. wat is momenteel je favoriet die je staan hebt?
 2. Ik zou ook zeggen te droog. Je kan ze langs onder water geven en kijken hoeveel ze opzuigen. Als ze verzadigd zijn. Je potten opheffen, dat je weet hoeveel ze wegen en dan laten drogen, als ze dan dorst hebben dan voel je dat de pot licht aanvoelt, bij het wegen. Dan terug de hoeveelheid geven dat ze opgezogen hebben. Ideaal is dat je dan om en om kan geven. Dat ze een dag geen water krijgen de dag erna wel. Als ze dan vlugger lichter wegen kan je wat meer gaan geven. Je kan ook een tensio gaan gebruiken, dat vind ik zelf handig, omdat ik met bigbags werk. Ook de stand van je bladeren in de gaten houden. Als ze hangen maar de steeltjes zijn nog stijf zeg maar, dan hebben ze teveel. Als alles hang ook de steeltjes hebben ze dorst. Is wat zoeken, maar na een tijdje vind je wel de juiste balans.
 3. Dag 50, de MxOP 8 heeft prachtige kleuren, de MxOP 6 is ook een mooie plant. 1 op 1 gaat moeilijk worden vrees ik. De G9 heeft super compacte toppen, super veel trichomen, maar de toppen blijven best klein. Jammer, maar niets aan te doen. Zelfde voeding en condities als de MxOP. G9 MxOP 6 MXOP 8 . Grts en voor iedereen een gelukkig Nieuwjaar en veel kweek genot.
 4. Amen , het resultaat is er naar. Niet alleen met MxOP!
 5. Dag 35 Als ik de tent open, dan ruikt het best gek. Net snoepgeur met een scheut sinaasappel. De G9 ff wat minder water aan het geven, tensio trok te traag omhoog. Voor de rest gaat alles zijn gangetje. Echt chill zo kweken. De MxOP #8 De MxOP #6 De G9 Fijne kerst toegewenst. Grts
 6. De MxOP #6 is de enige wiet, waarbij mijn vrouw zei, dat ruikt niet naar wiet. Dat ruikt naar sinaasappels. Al van alles aan haar laten ruiken. Merk je niet dat dit naar honing, koekjes, chocolade, whatever ruikt. Altijd het zelfde antwoord, het ruikt naar wiet, is niet meer nodig om te ruiken, alles ruikt het zelfde. Terwijl ik altijd van alles herken en ruik. Maar toen ik zei ruik hier ff aan. Zei ze dat gaat weer zelfde ruiken. Toen ze rook, dat ruikt niet naar wiet, maar naar sinaasappel, zo gek. Als ik nu per ongeluk tegen de toppen heb gezeten of een blad weg neem, komt er een serieuse sinaasgeur vrij. Ik vind het tot nu toe een soortje met het rijkste en beste terpenenprofiel dat ik ooit gerookt heb. Zo zalige sinaasgeur, veel lemonene aanwezig.
 7. Dayuuuuuuuuuuum mooie toppen! Dat ziet er topkwaliteit uit.
 8. Dan zouden ze toch van onderaan naar boven moeten vergelen.
 9. Denk dat die wel iets langer dan twee weken gaan moeten. Nog nergens bruine pistels/bloei haartjes te zien (kan ook door de foto komen) Hopelijk niet teveel geklooi met die spint. Ja die vrouwen zagen precies overal dat dat stinkt Is de eerste keer dat ze zei dat de wiet goed rook bij mij, de MxOP is precies sinaasappels. Anders ruikt alles altijd het zelfde zegt ze.
 10. Ik heb deze morgen wat foto's genomen. Is enkele maar de toppen bovenaan die licht verkleurd zijn. De Cobs gaan wat hoger gehangen worden. Ze hangen nu op 32 cm. Aangezien het enkele maar de bovenste takken zijn die iets lichter zijn, zou het wel eens dat kunnen zijn. Grts
 11. Ze zijn ietsjes lichter dan de G9, denk dat het wat bleker lijkt op foto. Ik zal morgen een paar foto's met de Cobs uit nemen.
 12. Die Apple Fritter heb ik al veel van gehoord, naar het schijnt een goed medicinaal soortje. De Forbiden fruit x trophy wife heeft super mooie kleur nuances! Mooi.
 13. Thx Dag 23 op 12/12 Niet veel speciaals te melden. Ze gaan goed vooruit. Nog even een blumat bijbesteld zodat ik achteraan toch beter kan peilen hoe goed ze drinken. De 8 heeft nu 3,5 L gekregen. MxOP pheno 8 MxOP 6 G9 Grts
×
×
 • Create New...