Jump to content

Fearghus

Full member
 • Content Count

  1,198
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  30

Fearghus last won the day on June 10

Fearghus had the most liked content!

Community Reputation

441 Goed

3 Followers

About Fearghus

 • Rank
  Green Medic
 • Birthday 06/30/1979

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Reizen, lezen, spirituele, eigen kweekje, muziek, medische wereld.

Recent Profile Visitors

1,959 profile views
 1. Is idd nog al klein om nu al in bloei te gaan. Is het een reg of auto plantje?
 2. Ik mis het bezig zijn in mij tent. Buiten is ook leuk maar toch, een tent heeft zijn charmes.
 3. Mnja. Dat was zijn uitleg. Ik vond het nogal vaag. Hele mooie resultaat, maar natuurlijk niet gezegd dat het resultaat nu door die methode kwam.
 4. @macerror evoila proefondervindelijk. Ik dacht ook al dat het niets zou uitmaken.
 5. Ik heb het niet goed geformuleerd. Ik zag in een paar growreports dat ze de laatste week de watergift zodanig terug schroefde, tot dat de plant net genoeg water had, om net te overleven. De theorie er achter was, dat de plant nog een laatste poging tot bevruchting deed en zo meer hars produceerde, omdat door de geringe watergift, het eunde voelt naderen en alsnog bevrucht wil worden. Maar zoals ik al zei, zelf nog niet geprobeerd en ik zou meer wetenschappelijke feiten willen zien, voor ik het zelf uit zou proberen.
 6. Er zijn verschillende trukjes van de foor om meer hars of dikkere toppen te krijgen. Het zijn vooral beweringen maar niets is echt bewezen. Ik denk ook als het echt nut zou hebben, er wel iets zou meegedaan worden op grotere schaal in de States. Ik volg een 6 tal growers in de States en Cannada. Het enige dat ik tegen kom is de 48 uur duisternis voor het oogsten. Sommige schroeven ook de watergift terug om de plant te doen stressen. Maar echt wetenschappelijke bewijzen ben ik nog ergens tegen gekomen over klieven. Misschien kun je een vergelijkende test doen? Weet je direct of het nut heeft.
 7. De aanhouder wint. Ziet er goed uit! Zoals Kees zegt, lezen en leren uit je fouten. Succes!
 8. Ik had 4 verschillende auto's staan met in totaal 5 planten. De GG#4 pheno 1 was fluffy terwijl de pheno 2 dikke compacte toppen had. Pheno 1 was van effect meer sativa en de pheno 2 meer Indica. Bij de andere soortjes die vooral Indica gedomineerd waren had je ook grote verschillen. Ik denk dat je een beetje geluk moet hebben en dat de strains nog niet allemaal stabiel genoeg zijn, maar dat is ook al serieus aan het veranderen. Zowel in kwaliteit en kwantiteit. De temp is in het begin ook boven de 30 gegaan en ik zag meteen het verschil in weerbaarheid tegen warmere temperaturen. Ik moet wel zeggen dat ik ervaringsgewijs niet kan vergelijken met puur sativa, omdat de meeste planten Indica of Indica gedomineerd waren. Wisselende resultaten dus, maar wel in kwaliteit en kwantiteit dik tevreden.
 9. Vooral die paarse top is mooi. Mooi bedekt met kristallen ook. Volgende ronde beter en beter iets minder en goede kwaliteit dan meer en mindere kwaliteit. Nice done!
 10. Nice. Ze staat wel een beetje droog. Proberen dat de bladeren omhoog wijzen. Als je moeite hebt voor de vochtbalance kan je gebruik maken van een tentiometer in het begin. Denk zo'n 15 Euro in de lokale bouwmarkt. Idd zeker opletten met de voeding. Ik gebruik ook plagron alga grow en bloom. Ik gaf in het begin 0,5 ml en het was al teveel. Als je een email stuurt naar Plagron maken ze een voedingschema op maat, ook voor auto's. Grts
 11. Ziet er goed uit. Het gaat een mooi veldje worden. Ja dat bewateren is in het begin, wat zoeken. De plant zegt ook heel veel met de stand van haar bladeren. Maar de til methode werk goed. Ik heb in het begin ook een tentiometer gebruikt. Beetje als controle.
 12. Ik volg, lekker terpenenprofiel de lemon Haze.
 13. KF1 smoke revieuw Met wat vertraging. Geur: Een licht aroma, veel zachter dan de KF3, voor mezelf een nostalgisch geurtje, die me terug brengt, naar stiekem een jointje roken na schooltijd. Niet overheersend, maar toch aanwezig aroma . Een zacht subtiel kruidig den aroma, precies alsof je door een bos loopt s’morgens in de lente, vooral als het door de grinder is gehaald. Smaak: Heel subtiel ook, maar toch uitgesprokener dan de geur, heel gevaarlijk, want het smaakt best lekker en zacht, waardoor ik de neiging krijg om wat meer te roken. Kruidig en fris en de rook brand absoluut niet in de keel, terwijl de joint bijna puur is. Na een tijdje heb ik een lichte bubblegum nasmaak in mijn mond. Ik krijg er ook geen zo’n droge mond van als van de KF3. Effect: Het effect voel je lichamelijk best snel, na een min of 10 treedt er een relaxerend, verdovend gevoel die begint in de benen en doortrekt naar mijn hoofd, rugpijn en nekpijn verminderen en zijn na een 20 tal minuten zo goed als weg. Na een tijdje gaat het gevoel ook verdoven in mijn hoofd. Auditief niet zoveel verandering in het begin, maar bij het roken van de bijna puur joint, ben ik best wazig en veel minder gefocust en komt het geluid van op afstand. Ik ervaar een aangenaam loom gevoel, ik blijf wel functioneel, maar op de bank hangen zou ik niet erg vinden. Na een tijdje toch even de voorraadkast opgezocht om iets te snoepen en toch op de bank beland. Ik had deze morgen als wake and bake een lichtere joint gerold met de KF1 en was best stoned, meer dan voorzien. Een lekker aangenaam rokertje, die voor mij een hogere medische waarde heeft dan de KF3. Voor de smaak en aroma zou ik de KF3 kiezen, voor effect en medicinale waardes fysiek de KF1. Nogmaals thx voor de samples! Medisch Fysiek: 9,5/10 Medisch Psychisch: 7/10 Aroma: 7/10 Smaakprofiel: 9/10
×
×
 • Create New...