Jump to content

Fearghus

Full member
 • Content Count

  1,740
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  41

Fearghus last won the day on June 28

Fearghus had the most liked content!

Community Reputation

665 Uitstekend

About Fearghus

 • Rank
  Ere lid
 • Birthday 06/30/1979

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

2,964 profile views
 1. Dat is een terrechte opmerking. Ik zou het niet 100% durven beweren. Want bij een 1 op 1 test heb je nog 50% kans om het juist te hebben. Het verschil is ook niet echt heel groot. Dus ik zou het niet durven zeggen. Ik snap dat fata een kwaliteits product wil aanbieden. Dat siert hem ook. Ik zou persoonlijk niet de moeite doen, omdat de natte trim, ook super goed uitgevoerd was en mooi gedroogd. Aroma en terpenprofiel was ook dik in orde. Ik denk ook dat het verschil miss beter te zien is op grotere toppen of hoeveelheden naast elkaar. Hangt ook een beetje af van uw cliënten, hoe veeleisend zijn ze of hoe veeleisend heb je ze gemaakt?
 2. Geen Andalouse saus in NL? Ik zit regelmatig in NL om te schoppen. Goedkoper en wat andere keuze. Nog nooit opgelerkt dat ze dat niet hebben. Ik zal groene zeep importeren en andalouse exporteren.
 3. Dat snap je toch niet he. Te krijgen in NL maar niet in België in de AH. Breng ik het wel eens mee als ik in NL zit.
 4. Je kan het inderdaad op de foto's niet zo goed zien. De droog geknipte topjes hadden een iets vollere smaak, maar heel veel verschil is er niet.
 5. Reken sowieso meestal 2 weken langer. Zelfs soms tot drie weken. Maar dat is meer uitzondering. Als je ziet dat je toppen niet meer vergroten en ze ongeveer 80% bruine haartjes hebben en je nog eens gecontroleerd hebt hoe de trichomen er uit zien. Hangt er dan een beetje vanaf welke high je wil. Ietsje vroeger wat meer actiever head high. Ik wacht meestal tot ik een 20% ambere trichomen zie. Bij sommige auto's worden de trichomen niet amber. Dan is het een beetje kijken. Hoe dik zijn de toppen, hoelang na het opgegeven oogstmoment ben je al. Is in begin wat zoeken. Beter iets later dan te vroeg. Dat is toch mijn mening.
 6. Nee dat zou ik niet doen. Wat je kan doen als het teveel regent, is plastiek over de aarde of afdakje er boven. Zo wordt de aarde niet te nat. Het weer wordt vanaf morgen beter, zal hopelijk niet meer nodig zijn.Twee daagjes laten drogen en dan beginnen met de helft van de aanbevolen dosis. Autoflowers zijn nogal gevoelig. Dan ff blijven geven tot 2 weken voor de oogst. Als je ziet dat de puntjes van de bladeren niet geel worden en je blijft vergeling krijgen kan je de dosis nog wat opdrijven. Laatste 2 weken enkel water.
 7. @baabje Nog een beetje vroeg voor toprot te krijgen, zou me daar nog geen zorgen over maken. Wel opletten als de toppen dikker beginnen te worden. Ze hebben honger. Geef je ze bloeivoeding? Grts
 8. Ondertussen een gesleur om de buitendames direct onder het afdakje te zetten als het regent. Ze groeien goed. De biokorrels doen hun ding blijkbaar. Gelato #1 Purple Punch Northern lights Wedding Cheesecake #1 Wedding Cheesecake #2 Gelato #2 De Tomaten en chili's gaan ook goed. Grts
 9. Gister dag 52 12/12 We zijn dichterbij aan het komen. Spijtig van de herma die ik heb moeten wegmieteren, maar ja beter zo dan heel de tent naar de vaantjes. We leren bij. Volgende keer de setup toch nog iets aanpassen. Andere buizen afvoer. Volgende ronde Plagron light mix. Die ligt al klaar. Ik wil ook bacto, voedingtabs en wormenmest gebruiken. Iemand een goeie site waar je veel terug vind over bacto en andere toevoegingen om een biogrond te creëren? Grts
 10. Beestjes, ff kijken als er geen rupsen, slakken of ander ongedierte aan het snoepen is. Kan op zich geen kwaad tenzij ze alles beginnen aan te vreten.
 11. Smokereview Amnesia. Grower @Fatamorgana Nogmaals dank u voor het test pakketje. Twee verschillende zakjes met nat en droog getrimde topjes Amnesia. Ik persoonlijk vind dat de topjes die droog geknipt zijn er iets mooier uit zien dan de droog geknipte. Aangezien dat droog knippen meer tijd vraagt dan nat knippen. Kies ik altijd voor nat knippen. Nu snap ik wel als je voor de ideale bagg apeal gaat, droogknippen een iets mooier bagg apeal heeft. Nu moet ik opmerken dat de nat geknippte topjes ook heel secuur zijn geknipt en heel mooi oogden. Ik voel me al vlug licht in mijn hoofd en mijn zintuigen worden scherper. Vooral auitief sta ik scherper. Samen met de koffie voel ik me scherp en heb er zin in. Droog geknipt. Nat geknipt De topjes schitteren van de kristallen en als ik het zakje open, komt de kenmerkende citrus geur van de amnesia in mijn neus. Ik rook voornamelijk indica of indica gedomineerde soortjes. Maar het blijft me toch altijd verbazen hoe lekker sommige sativa gedomineerde soortjes ruiken. Een stevige citrus geur op de voorgrond, met fruitig ondertonen op de achtergrond. Een echt fris geurtje waar je vrolijk van wordt. Aangezien het ochtend is, ga ik dit lekker jointje nuttigen met een kop koffie. Straks nog kini met interval training dus een sativagedomineerd soortje is wel op zijn plaats. De smaak is al om even vrolijk van te worden als de geur. Terug citrus smaken, fruitig tonen, bijna als rode bessen smaak. Jeneverbessen heten die in België. Die smaak die je nadien hebt na het eten van die bessen blijft hangen. Dit samen met overvloedige speekselvloed. Dat wordt straks een plakmond. De high is aangenaam en ik ben nog volledig functioneel, ik vind het best een energetic wietje. Ik voel me in mijn hoofd best relax en zie het zitten om naar de kini te gaan. Tijdens de sessie best diep kunnen gaan. Sociaal ook top, best veel gepraat. Ik voelde me best ook happy. Voor medicinaal gebruik zou dit best een aanrader zijn voor depressie, vermoeidheid, ter ondersteuning tijdens het trainen. Een goed gekweekt, lekker wietje. Die ik vooral geschikt vind als wake and bake, daggebruik of avond gebruik in gezelschap als je niet wil bankhangen en gezellig filosoferen. Voor pijn onderdrukking is het minder geschikt, voor recreatief gebruik een topper als je nog wil feesten of niet te vlug in dromenland wil belanden. Grts
×
×
 • Create New...