Jump to content

Fearghus

Full member
 • Content Count

  930
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

Fearghus last won the day on April 23

Fearghus had the most liked content!

Community Reputation

281 Goed

2 Followers

About Fearghus

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Reizen, lezen, spirituele, eigen kweekje, muziek, medische wereld.

Recent Profile Visitors

1,448 profile views
 1. Ik zou er iets over zetten. Krijgen ze toch nog licht, ook al is het bewolkt is of al regent het. Zo gaan ze ook niet verzuipen als het regent.
 2. Mooie dag vandaag. Aangezien ik niet meer dan 5 kg mag heffen, verveel ik mij te pletter. De GG#4 is zo lekker van smaak, nu ze wat gecuurd is. Nooit verwacht dat het zo'n pottent soortje ging zijn, want je hoort van alles over autoflowers. Minder sterk, high duurt minder lang, je smaakt de ruderalis, .... Smaak: pine met een zoete fruit hint, de smaak is veel zachter geworden en de rook is heel zacht voor de keel. Geur: kruidig, citrus, hint van meloen. Effect: na een paar trekjes, voel ik de GG#4 al in mijn lijf. Zintuigen worden scherper, na een 15 min verdovend gevoel over mijn lichaam. Headhigh wordt sterker, pijn wordt afgevlakt en ik voel me vrolijk. Ik kan zelfs mijn joint bij de helft weg leggen, want de pijn is serieus afgevlakt. Ik kan op mijn gemak een half uurtje met een jointje en heb niet de behoefte om meteen een andere te roken. Ik kan nog dingen doen, maar het gaat slomer. , als ik meteen nog een zou roken, dan ga ik ff bankhangen. GG#4 Auto pheno 1 Moeilijkheid om te growen: easy Oogst: matig (24 gram) Budstructuur: veel blaadjes, soms compact, soms fluffy Geur bloei: heftig Tijd van zaad naar oogst: kort (67 dagen) Effect roken: 9/10 Geur bloemen gedroogd: 8/10 Smaak: 8/10 Medicinale werking: 9/10 Als ik dan toch niet mag tillen zal ik bakken. Meteen een spacecake maken let het bladafval van pheno 1. Thor heeft er precies al van gegeten.
 3. Dag 70 Auto night queen en Taison. Dag 75 Critical Cheese en Gorilla Glue #4 pheno 2. Hps foto's, volgende keer zonder lamp. GG#4 Auto pheno 2 Volgens fastbuds klaar op 60 dagen, ondertussen dag 75 en we zijn er nog niet. Morgen nog eens trichomen checken, maar er zitten nog te veel witte haartjes. CC Klaar op 70 dagen, dag 75 nu. Kan nog wel een week staan denk ik. Morgen ook de trichomen checken. Auto Nightqueen Klaar op 70 dagen, nu dag 70. Heeft nog geen bruine haartjes. Die kan nog een week of drie denk ik. Taison klaar op 60 dagen. Dag 70 nu. Kan ook nog een week of twee denk ik. Al redelijk wat bruine haartjes, maar nog voor namelijk witte.
 4. die kerel is rustigere oorden gaan opzoeken. Nice, ja ik rook ook wel de hele dag door. Fijn dat je ook wat variëteit in smaak hebt. Wordt ook dringend tijd dat ik nog eens spacecake maak. Met die hoeveelheid zal die kerel wel een paar uur van de planeet geweest zijn.
 5. Damned nu ben ik aan het twijfelen tussen die Zkittlez auto en Glue Gelato auto.
 6. Het soortje die erbij gaat komen buiten is, Zkittlez auto. Zkitlez Z3 x grapefruit x ruderalis.
 7. Hele mooie toppen en heel mooi getrimt! Mooie oogst ook, kan je ff mee weg. De GG#4 pheno 1 heb ik niet zo secuur getrimt omdat hij van topvorming niet zo super mooi was in combo met veel bladvorming. Maar jeetje die slaat met een hamer en knalt me tegen de zetel.
 8. Dat varieert nogal volgens soort of pheno. Bij de GG#4 was dat een dikke drie weken, terwijl bij mijn andere pheno van de GG#4 ik nu al de 3 weken voorbij ben en zal nog een week of twee duren.
 9. Idd creamcaramel bestaat al. Maar miss dat kruisen met een Gelato. Creamcaramel Gelato. Yumyum Toen dat ik naar wat pica zocht van Ice Cream Man, kwam ik dit tegen. Ice Cream Cake (Gelato33×Wedingcake)
 10. ik vond het al raar dat ik geen melding van een tag had gekregen. Ik heb nog 1 GG#4, 1 ANQ en 1 Taison, ik heb ook nog medicinale G-39 reg zaadjes van vakman. Maar die zou ik liever binnen kweken. Dus ik ga nog opzoek gaan naar 1 auto soortje. Eens kijken als er iets niet met stardawg genen te vinden is.
 11. Dag 73 De kleinste en snelste GG#4 Auto (klaar op 67 dagen) Is nu aan volledig aan het curen. Zoals ik al dacht geen grote oogst. 24 gram droog. Het valt me ook op dat deze plant veel meer blad geeft, gelukkig wel serieus bezaaid met trichomen. Het effect is narcotische met een lichte couchlock en een goeie headhigh. Die opzet is allesinds geslaagd Gelukkig zijn de andere planten veel groter in top ontwikkeling. Volgende ronde ga ik gaan voor fem enkel nog auto's in het buitenseizoen. Binnenkort dus, als mijn tent leeg is. Dit alles goedgekeurd door Thor.
 12. Hoe meer ik er over nadenk, hoe meer gelijk ik je moet geven. Het zou stom zijn om door paar keer buiten te staan, problemen te krijgen.
×
×
 • Create New...