Jump to content

dsmennel

Full member
 • Content Count

  68
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutraal

About dsmennel

 • Rank
  Hang hier wat rond lid
 • Birthday 12/03/1994

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

595 profile views
 1. Even een update de dames groeien lekker door.
 2. Waren bij mij ook freebees. 1 van de 5 uitgekomen! Top spul!. Met easy start. Volgende keer gewoon weer tussen vochtig keukenrol 100% ontkiemingspercentage. Maar vraagje: moet ik die balletjes weghalen? Of laten zitten.
 3. Toen de nachten koud waren heb ik ze elke nacht naar binnen gedaan. Om de temperatuur goed te houden. Maar lees wel veel, dat je dat beter niet had kunnen doen. Het kan misschien goed gaan cannarie maar denk ook fout.
 4. Prima schaf ik die even aan! ik hoef niet te rekenen kwa tijd om er achter te komen dat ze nog niet klaar zijn.
 5. Hebben ze allemaal Foto van paar dagen geleden. Zal vanavond weer even foto's maken..
 6. Hoe ik beoordeel of die klaar is? Als 80% van de haartjes aan de toppen bruinkleurig zijn. Is dit niet de manier? dan hoor ik het graag anders. Ik weet wat de bloeiperiode is kan 8 tot 12 weken duren. (alleen bloei). Ik heb ze op het begin, van binnen naar buiten verplaatst elke dag. Kan ervoor zorgen dat deze stress heeft gekregen? Deze loopt ook verder voor dan de anderen. Maar jullie zeggen nog lang niet klaar dus?
 7. We zijn 7 dagen verder, Helaas blijft het topvorming klein, We zijn nu ook al tijdje over op alleen water, 1 plant geef ik vanaf eergisteren geen water meer. Dus die geef ik nog een paar dagen. Hier wat foto's.
 8. Dat duurt nog wel even! Maar we hebben geduld!
 9. Goedemorgen allen, Helaas kom ik wat puntjes tegen op het blad, ik lees veel verschillende dingen erover.
 10. Vorige keer foto's gemaakt van begin topvorming. Nu gaan ze hard, en geef ik ze nog 1 a 2 week. Gisteren laatste voeding gegeven. Nu geen voeding meer en geen kraanwater meer. Daarna geef ik ze geen water meer.
 11. Ze groeien wel snel de lucht in ineens. Geef ze ook wat minder water, gaf ze om de 2 dagen. Ga nu kijken wanneer ze het nodig hebben. En ik vond een klein rood plekje op een blad, zal even opzoeken wat het is.
 12. Bedankt voor de tip, Heb er nu 3 buiten staan, die laat ik nu buiten dan. En heb er nu 3 binnen staan. Nu bezig met het ontkiemen van de 5 Cookies gelato. Binnenkort kunnen de andere 3 naar buiten. 1 dame is geknakt geweest, heb ik wat dieper in de grond gezet en stevig vast gemaakt. Die is dus gestopt met groeien en in de bloei geschoten helaas. De andere 2 zijn ook in de bloei
×
×
 • Create New...