Jump to content

Fatamorgana

Full member
 • Content Count

  1,905
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

Fatamorgana last won the day on June 16

Fatamorgana had the most liked content!

Community Reputation

751 Uitstekend

About Fatamorgana

 • Rank
  Ere lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

2,273 profile views
 1. daar heeft limbic vind ik wel een punt, kut wiet blijft kut wiet. ik bedoelde het volgende kees, als je het droogt met blad en al aan de tak, en dan droog knipt met de trimbag krijg je het mooiste resultaat voor het oog. boefje het zal wellicht met de hand ietsjes minder gruis geven maar voor al die tijd extra is dit voordeliger. plus met 5 kilo bv is het niet te doen vind ik zelf om met een klein schaartje al die blaadjes eraf te gaan halen. dat is mij teveel werk, en ik krijg er geen cent extra voor als het er maar goed uit ziet en goed smaakt is het prima. op de foto kun je wel zien hoe het wordt, met de hand was het niet mooier geworden denk ik, want wat zou je er nog eraf willen halen? de manier van drogen nat in een net of aan de tak geeft wel wat meer geur en smaak naar mijn idee. maar hoe je het blad eraf haalt niet dat is meer voor het oog, maar dat is mijn visie hoor graag de andere kant als die er is.
 2. De wiet geknipt aan de tak laten drogen, gaf op het oog het lelijkste resultaat. Zo gaat het lijstje omlaag wat mooier werd.
 3. ik vind dat de trimbag het wat korter afscheert de bladeren van de top. wat in mijn opinie een mooiere top geeft. of dit in meer gruis resulteert dan zoon tumble trimmer weet ik niet. wel is het zo dat door dat je alleen fijn blad hebt en klein spul is het gruis ook goed bruikbaar. van de tumble trimmer is het mij vaak wat te groen. ja verschilt ook hoe droog je wiet is hoe vaak je dit moet doen. ik wacht tot de tak breekt knip ik alle toppen vd stokken met een scherpe schaar. en dan gooi ik zoon 200g droog erin en schud ik zoon 30 keer en dan kijk ik even soms is het klaar soms nog even een paar keer. het moet wel goed droog zijn, ik doe zelf gewoon relaxt dan blijft voor mij gevoel het meest van de top over. je moet aan het eind wel hier en daar een blaadje bij werken maar dan heb je wel een mooi resultaat. droog aan de tak drogen gaf het lelijkste resultaat nat drogen aan de tak ging droog in een net was al mooier aan de tak drogen met de trimbag geeft het mooiste resulaat maar dit is een mening.
 4. Ja ik heb hem net bekeken maar schiet ook niet echt op. gaat de trimbag een stuk sneller en kan meer in. plus de trimbag is 350 euro en die greenbroz 6500 dollar maar niemand moet van mij iets kopen of doen maar vind dit veel chiller en goedkoper
 5. Ik denk dat het wel mogelijk is 2 kilo droog per uur met zoon twister opstelling. Alleen je moet ook erbij tellen dat iemand de grote bladeren eraf moet halen en de toppen eraf moet strippen. Dat is eigenlijk hetzelfde werk wat je met zoon trimbag moet doen. Dusja ik heb 1 kunnen lenen 6 maand terug en nu wil ik niet meer anders. Ik was er erg skeptisch er over je ziet zoveel troep die niet werkt op youtube. Heb ook wel een tumble trimmer cannacutter maar die staan op stal nu haha. Dit maakt ook nog eens geen herrie en kun je zo met een paar mensen doen ipv meerder knippers enzovoort.
 6. Ja ik heb 1 in het echt gezien, een twister t2. Het werkt wel maar is niet echt dat je undercover ergens zit ofzo hoop lawaai komt er vanaf vond ik zelf. ja 2 achter elkaar met een band dan gaat het wel hard. Stel je kweekt legaal in Amerika dan kun je dat prima kopen denk ik. Zij kosten 350 euro maar werkt prima de top waarvan fearghus zei deze is droog geknipt komt uit zoon trimbag. kijk dit filmpje maar dan snap je wat ik bedoel, het werkt wel maar partij herrie. en ben je alsnog met 3 man bezig en bij knippen en de grote bladeren eraf en vd tak halen. dan heb ik liever met 2 man een trimbag voor 350 elk en eentje die de wiet plukt. deze opstelling kost officieel ook nog een 20.000 haha
 7. Maken erg veel lawaai die twisters vind ik. ik heb gewoon een trimbag gekocht. knip zo een kilotje weg op deze manier en je hoeft niet alles in 1x te knippen als je droog knipt dat is ook wel relaxt. het grote blad er gewoon afhalen dan is het gruis nog bruikbaar ook wat over blijft. ik geloofde het eerst niet echt maar het werkt wel goed. de wiet die hier boven staan op de foto die droog geknipt was komt uit zoon trimbag.
 8. het is leuk als jij er een verslagje van zou maken. ik heb alle manieren van kweken wel geprobeerd, op dwc na dus kan er niet zoveel nuttigs over zeggen. dus wie weet? Als het op gemak aan komt was rfx net zo makkelijk geweest? ik heb het wel 10x achter elkaar gebruikt. of steenwol slabs had ook gekund als deze droog zijn druk je zo je hele kweek in een paar vuilniszakken wat niks weegt. kleikorrels in een bucket zou mijn voorkeur hebben als ik dwc zou doen. ik zie toch wel factoren in dit systeem wat je oogst flink kan verpesten zoals zuurstof/wortelrot, ph ec, verstoppingen, pomp defecten, algen. daarom zou een verslagje wel leuk zijn wie weet valt dit wel mee.
 9. Bijna alles komt uit china zelfs de stoel waar je nu op zit waarschijnlijk. de zeus en fluence zullen wel ongeveer uit dezelfde richting weg komen, jij hebt alleen wat verschillende fabrieken net zoals andere producten. Over opticlimate hoor je verder niet dat het chinees is maar dat klopt wel wat jij zegt kees. bij chinezen is het vooral wat wil je betalen. Jij kunt action kwaliteit krijgen dus soms troep. Of je kunt zoals meanwell mw goede drivers krijgen deze zijn gewoon chinees. Het hoeft niet slecht te zijn het is wat jij wilt betalen in china. Dat geld voor de lampen net zo, en wat mensen vergeten is als ze op alibaba kijken dat voor bedrijven. inkoop, transport, import tax, btw, en inkomsten belasting er over heen komt daar hoor je nooit iemand over. Heb zelf ook een bedrijf dusja ken de struggle van mensen dit uitleggen.
 10. Op de foto is het moeilijk te zien maar vind zelf de droog geknipte er mooier uit met iets minder blad erop. Qua smaak nog wat verschil?
 11. Ja paars was populair bij de Duitsers eerder,nee niet in de tweede wereld oorlog, das swasse grasse haha. Maar erna wou niemand het meer hebben en stapte mensen over op afghaan sneeuwwitje skunk. Moeten zeggen de geur en smaak van paarse soortjes is wel ruimschoots verbeterd. ik hou ook wel van gekleurde soorten dan breekt de standaard gewoonte een beetje van pp haze en wat de meeste kennen.
 12. Wel mooie gemaakt, hoeveel tijd was je er aan kwijt? als je er een 32uur bv met bezig bent geweest? dan zou ik liever gewoon een weekje werken en een kant en klare kopen minder gepriegel en gelijk dimbaar.
 13. Leuk een groot hok! hopen dat je terug komt, ik ben wel benieuwd na je geposte foto. Ik zou zelf wat meer planten neerzetten of extern voor groeien. Is toch 40m2 daar gooi je eerder 350 in dan 150 in als je een week voor groeit. fijne vakantie verder.
 14. Leverde dit soort veel op of waarom jouw specifieke keus voor dit soort? Een goede smaak kan natuurlijk ook als jij het zelf lekker vindt om te roken. Hier wat fotos Hier onder de zkittlez Hij heeft nu al een paarse gloed dit is lastig te zien op de foto. Qua plant opbouw doet hij mij denken aan originele #afghaan. Hij blijft relatief klein en compact vergeleken met de rest. Voor een sneller groeier en vol hok zou ik voor de fruity pebbles gaan persoonlijk wat ik nu zo inschat. Dit is de purple punch, deze erg indica naar mijn idee echt een struikje net als de zkittelz maar toch weer anders. Dit is de purple budha OG, de bladeren hangen wat omdat de lampen uit waren hier. Hier onder de Fruitty pebbles OG, dit soort geeft grote planten en groeien nog meer dan haze haha Hier nog een close up van mijn andere purple punch, deze gaat goed paars worden verwacht ik. Dit is de andere fruity pebbles OG En de andere purple budha OG Bijna allemaal paarse soorten, of met paarse tinten. De MAC#1 ben ik vergeten een foto van te maken.
 15. Andere soorten is zeker leuk al green, dat doe ik ook. Alleen je moet er iemand voor weten anders moet je er mee langs bij mensen en shops, dit doe ik liever niet. Wat anders kweken dan haze is leuker hoor, mee eens alleen wel een veilige keus als je niet veel mensen kent. Denk ook dat iedereen hier andere mensen kent en zal het 1e soort populairder zijn in Nijmegen dan in Groningen bv. Limbic bij mij is het wel als ik haze beter kwijt en meer krijgen kan dan pp en meer gram p/w haal. Dan zie ik geen reden om pp te kweken bijvoorbeeld. Betekend niet dat ik het niet leuk vind om te doen of om een net wietje te kweken zonder het vol gif te pompen. Denk dat het vertimec en andere middelen meer iets zijn om zorgen over te maken als je wiet bij de shop koopt dan of zij er wat aan verdienen. Ik heb ook geen haze nu wat verschillende soortjes om het leuk te houden en kan het wel kwijt voor mijzelf niet zoon puntje. Even zien wat zij allemaal doen.
×
×
 • Create New...