Jump to content

Fatamorgana

Full member
 • Content Count

  1,446
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Fatamorgana last won the day on June 25

Fatamorgana had the most liked content!

Community Reputation

552 Uitstekend

About Fatamorgana

 • Rank
  Harde kern lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

1,083 profile views
 1. V/d week maar even eraf halen, de warmte doet ze niet goed en zijn eigenlijk al klaar. MIjn led lampen zijn binnen dus zal volgende week even een update hierover doen.
 2. Nooit met een gesloten systeem gewerkt. Ziet meer problemen dan voordelen daar in. Nog paar bud shots van zkittelz en gelato.
 3. Als je hier niet heen sturen heeft t ook weinig nut denk ik. Kun je wel een adresje in duitsland ofzo fiksen maar wil je daar nou echt dozen stekken ontvangen? Je kan beter gewoon een tentje zetten en zelf maken wat je wil.
 4. Geen idee moet je even op de site de informatie lezen, had zelf een wifi module erin kon ik op mijn tel checken. Alle aircos ontvochtigen wel, is meer dat je het juist niet te droog wil hebben.
 5. ja hangt v/d hoeveelheid lampen af. Er is is wel een dag en nacht functie die gebruikte ik eerst maar moet even kijken hoe dat ook alweer zat als je het wilt weten. Hier paar foto's van het eind resultaat, zal komende week nog even paar updates doen over het originele topic. De eerste is blue gelato en de 2e gorrila zkittelz.
 6. Mensen komen en gaan is in dat hele milieu zo.
 7. Vind zelf ook stekjes stabieler en zaadjes duurt nogal lang en vaak wel uitval. Maar niet alle soortjes zijn zo stekken van te krijgen, je kan wel uit zaad moeders maken en deze gaan stekken. Dan kun je ook nog een beetje selecteren, dat is hoe ik het zelf doe dan.
 8. Er is wel een nacht functie maar heb hem gewoon op 22 staan. Dan draait hij overdag vol op om te koelen en wordt het 28 en nachts wordt het 22.
 9. Daarom moet de luchtvochtigheid ook omhoog zodat de huidmondjes niet gaan sluiten wanneer de temperatuur omhoog gaat. Voor mij werkte 28-30 graden prima bij 1000pm 1op1 met elt vsa's.
 10. Er is wel een samenhang tussen de LV, temperatuur en CO2. Daar zijn onderzoeken genoeg naar, geeft aan dat je er te weinig over gelezen hebt als je het direct op een korrel zout neemt. Kassen complexen van miljoenen euro's houden dit aan net als universiteiten en in Amerika die grootschalig telen en noem maar op dus is niet zo maar larrie koek direct. Natuurlijk zijn er meer omstandigheden maar hadden het nu over CO2 toevoegen.
 11. Met co2 moet je wel warmer kweken anders heeft het weinig nut. Moet wel minimaal 27/28 graden zijn als je wil dat de plant 900 ppm opneemt. https://www.cnnbs.nl/veel-gestelde-vragen-over-wiet-kweken-met-co2/ https://www.cnnbs.nl/de-driehoeksrelatie-van-temperatuur-co2-en-luchtvochtigheid/ https://www.wietforum.nl/topic/22619-kweken-met-co2/
 12. Geen idee gebruikte alleen maar branders nooit flessen geen zin in dat gesjouw.
 13. de eerste 2 week van boven en dan van onder, lekker lui kweken. Je kan wel iets water later staan maar het hangt ook van je medium af welke je gebruikt. Mapito kan er beter over dan aarde bv. Het beste is mocht je wat laten staan dat je zijl weer droog is binnen 12uur dan is het wel te doen.
 14. Denk dat je hier moeilijk een antwoord op kan geven is maar net hoeveel je afzuigt, hoe hoog en breed de ruimte is en nog wat variabelen. De mensen die grote hokken hebben sjouwen zich een ongeluk weet niet of dat een antwoord is;p
 15. Bubblegum is niet de moeite om te kweken vrijwel zelfde prijs al pp. Hier wat zkittlez fotos.
×
×
 • Create New...