Jump to content

Fatamorgana

Full member
 • Content Count

  2,122
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  27

Fatamorgana last won the day on October 10 2020

Fatamorgana had the most liked content!

Community Reputation

869 Uitstekend

2 Followers

About Fatamorgana

 • Rank
  V.I.P.

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

2,762 profile views
 1. Soms kan de drain meten je wel een beeld geven van wat er gebeurd. Hoeft niet elke waterbeurt. Ik water in met 5.2 eerste 3 week 5.5 en erna 5.7, er rekening mee houden dan het oploopt naar 6.0 6.2 dat is de waarde waar de plant mee moet werken. Dat schema hier boven is globaal, en het houdt niet rekening met welke voeding en chelaten je gebruikt. Bij de eene voeding kan een ec van 1.4 genoegen zijn zoals biogenetic, en bij canna soms 2.0. De ec geeft alleen de zoutwaarde aan niet direct hoeveel voeding het bevat dus het kan verschillen per merk hoe zij erop reageren.
 2. Even kijken of er nog wat is was gelijk al weg nadat t droog was.
 3. Ik heb ook wel eens op deze manier gedroogd. Maar ik pompte deze tent de eerste 2 dagen vol met lucht van 30 graden zodat hij iets krokant wordt met een flink luchtstroom. Dat verkleint de kans op schimmel aanzienlijk. Je kunt nog een bubblelator kopen en van de toppen met rot ice hasj maken eventueel of olie. Ja vaak zelf even kijken, als je alles moet aannemen bij sommige growshops dan kun je met 2 lampen miljonair worden haha
 4. neem aan dat dit een grapje is de seedbanks haha ja ik zal xiam en kluns buyuk wel wat toesturen volgende week, even je adres pm'n, die van xiam heb ik al.
 5. https://www.promobutler.be/nl/elektrische-apparaten/diverse-apparaten/delonghi-luchtontvochtiger-dds30-1442099 deze heb ik nu, er zijn ook andere varianten. Het was 30 liter per dag, de tuinslang optie is wel fijn anders moet je steeds op dat water letten. ik heb een hokje en daar staat hij zelf in, in de tent zelf is het beste maar er buiten kan ook dan wordt je aangezogen lucht vanzelf wel droger, of komt de lucht rechtstreeks van buiten?
 6. succes met je kweekje, die blue gelato heb ik ook gehad heeft niks met gelato te maken jammer genoeg.
 7. gewoon wat geld in je hok steken. sommige willen 40 lampen draaien voor een habbekrats en hebben nooit van isolatie of fatsoenlijke afzuiging gehoord dit noem kamikaze hokken het is er op of eronder.
 8. Na wat drukte, en cure tijd heb ik het er wel aan toe om het even te laten testen door de liefhebbers. Hier onder wat fotos van de nieuwe ronde in het kort. Foto 1 purple punch, ik had met spruzit gespoten maar het laatste uit de fles kun je beter weg gooien merkte ik dit is te geconcentreerd blijkbaar. De toppen zijn oke alleen het blad is wat beschadigd erdoor, maar gaat er toch af met 2 week. Foto2 gelato Foto3 en 4 miracle alien cookies
 9. Ik zal even het merk bekijken, nee geen last van ik heb 1 van 500euro gok ik, maakt ook weinig lawaai. Je stelt gewoon zoveel procent in en klaar. Ik vond de tuinslang aansluiting wel chill met afvoeren en hij kan 30liter per uur of per dag verwerken, ik kom hier even op terug met details.
 10. Wat is je luchtvochtigheid? ik gebruik zelf tegenwoordig een bouw ontvochtiger waar een tuinslang aan kan dan heb je de luchtvochtigheid altijd perfect. kost wel 500 euro maar in jouw setup is dit nog te overzien haha.
 11. Ik zou alles gewoon knippen nu en gelijk weer nieuwe zetten per direct zo ver dat kan. De rot die je nog gaat krijgen compenseert de winst die je zou krijgen dus maakt het in mijn optiek weinig meer uit. Zkittlez geeft gewoon matig dat is ook een puntje, het ziet er verder mooi en smaakvol uit de half paarse toppen.
 12. Ik zou ze eerst even een aantal dagen laten groeien, het is niet dat ze direct keihard gaan groeien. Zodat er nieuwe internodes komen dan pas toppen en laten herstellen na, 1 dag toppen is er niet veel veranderd ten opzichte van de dag ervoor.
 13. Jammer v/d rot, zkittlez is hier gevoelig voor. Op je buik trimmen? klinkt niet echt heel chill haha Een tijdelijke schommelingen is niet ernstig ofzo dan heb je altijd wel met cocos of rfx lopen je waardes ook wel op na een tijdje. Wellicht inderdaad meer lucht beweging en doordat ze omvallen kan het vocht eronder ook niet goed meer weg. En blijf het koeler wat mogelijk condens of een dauwpunt heeft gegeven, dit kan rot aardig versnellen. Misschien een soortje kiezen wat beter tegen schimmel kan als je op water kweekt? is maar een idee.
 14. koop gewoon zeevogel guano, werkt prima. gunstigere npk verhouding dan die van batguano en zeevogels eten vis uit de zee dus natuurlijker kan bijna niet.
 15. Ik zou zelf de bovenkant van de blokken even afdekken voor ze helemaal groen worden. weet niet hoe vaak zij water per dag krijgen, alleen zou ze wel redelijk vochtig houden met rfx/ steenwol slabs wel gemerkt dat zij op steenwol niet van droogte houden. het blijft toch een beetje passen en meten een nieuwe aanpak.
×
×
 • Create New...