Jump to content

Fatamorgana

Full member
 • Content Count

  2,102
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  27

Fatamorgana last won the day on October 10

Fatamorgana had the most liked content!

Community Reputation

862 Uitstekend

2 Followers

About Fatamorgana

 • Rank
  V.I.P.

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

2,560 profile views
 1. Je hebt gelijk pinda, ik haal dat met die lamp even in de war met een ander die had ongeveer net zoon plaatje. Maar jij zegt: Ik heb wel eens 1800 gram uit dezelfde tent gehaald met hps. Dus 1900 met led is in mijn ogen nog geen monster oogst. Met 2 zeus lampen, dan ga ik ook van 2 hps lampen uit toch anders is het ook een vergelijking van niks toch 3x600w lampen tegen 2x600w led? komodo vroeg hoe kun je zo snel het gewicht weten? toen zei jij ik heb het droog geknipt en ik heb 1.6 gram per watt. Maar ik zie duidelijk aan die wiet dat het niet droog geknipt is net als vele die hier droog knippen. Maar wat ik al zei je nieuwe hokje ziet er mooi uit succes en je haalt er vast wel wat moois af.
 2. Ik heb zoon dezelfde lamp waar jij met 5 planten een kilo per lamp mee haalde met biogenetic dus dan zal het niet zijn denk ik. Oke haha apart dat iedereen daar last van heeft behalve jij zelfs de profs in Amerika. Ziet er verder wel netjes uit je hokje deze ronde. Maar ik geloof niet zoveel van je cijfers Dus je haalt met 2x600w hps ook 1,8kilo blijkbaar. Jij komt met 2 verslagen van elk max 3 fotos en niks over de kweek of de wiet . En dan heb je ineens de hoogste score van iedereen hier, plus van de pro's in Amerika die al jaren gelato kweken. Toen zei je ook van ja heb een biogenetic lamp, zei ik die is wat anders, was hij erna van ocl, en uiteindelijk van allibaba wat allemaal niet uit maakt maar zeg gewoon hoe het zit ipv mooie verhalen. Niettemin veel succes deze ronde hoop dat het wat moois wordt.
 3. Ja ik heb gekeken maar zijn 2 wat vage foto's. Bedoel ganjaranja claimt een monster oogst te halen dus ben wel benieuwd naar wat foto's, gelato geeft over het algemeen niet super veel. Vorige oogst was ook iets van een kilo wiet van 5 planten met 1 biogenetic lamp. Dat maakt mij dan wel nieuwsgierig naar wat concrete foto's niet wat vage fotos met 2 onsjes er half op.
 4. staat niks over vermeld toch Klopt zo kweken ze vaak de tomaten en paprika's. Slabs zou ook mijn voorkeur hebben, dan heb je nog wat buffer en wat rondom je wortel hier moet je het van van de spoeling op zich hebben. Verder wel mooi gemaakt de tafel enzo.
 5. wel leuke die tafel met die deense bodems, je had toch geen foto van de droge wiet zei je, ik zie het liggen op de foto?
 6. Ja deze is iets minder paars maar komt ook door de lamp. Deze ruikt wel zoeter. Van beide word je wel goed stoned haha, ik kom nog wel even terug op dat testen xiam.
 7. Dankje de paarse gloed is lichtjes te zien op de foto van de gelato, in het echt is het wat duidelijker.
 8. Hier wat fotos van het eind resultaat. 1 is de gelato en 2 is de mac
 9. wat voor zkittlez zijn die precies dan je hebt zoveel varianten?
 10. Volgens mij snap jij het niet helemaal wegpiraat. Als je met airco's draait wil je juist niet teveel afzuigen. Want dit gaan ten koste van je koelvermogen. Vandaar mij vraag waarom mike hier voor heeft gekozen? Ik zei, wat ook een reden kan zijn om minder af te zuigen, is dat dit minder lawaai maakt dan een splitunit. In de begin tekst staat het volgende: in blaas 4250 softbox uitblaas 2 keer 4250 softbox´╗┐ met 2 filters (hazekillers) per box En een 2500 softbxmet filter in de kamer maar in geblazen wordt Dat zijn toch 4 boxen, en ik snap het verschil wel tussen onder en boven druk. Volgens mij ben jij de gene die maar half leest en op iets reageert wat er niet staat. Ik vraag waarom hij voor deze opstelling heeft gekozen? dat is een vraag, ik vind het wel mooi gebouwd verder staat ook nergens dat ik dat niet vind? En dan komt jij met 1 of andere wazige reactie van laat je niet gek maken en dat ik er niks mee te maken heb en dat jij je er niet mee wil bemoeien, maar wel doet. Je klinkt nu zelf meer een beetje als hans kraay junior, dus hansy laat je niet gek maken. Maar on topic verder leuk hokkie, vroeg mij gewoon de keus af waarom zoveel afzuiging met 2 airco's erin mike?
 11. Opbrengst verschilt ook per strain gelato of big bud of haze geeft allemaal andere resultaten en ander eind resultaat als je kijkt naar aantal g / per watt. En koop goede zaden zou ik als tip zeggen, bij 9/10 die gelato aanbieden zie ik dat het niet naar gelato ruikt of smaakt.
 12. Als ik aircos heb hangen zou ik liever op aircos draaien toch? vooral als je bv co2 wilt gebruiken. maakt ook minder lawaai dan 4 boxen die naar buiten blazen.
 13. Het enige wat ik niet helemaal snap is dat je 3x een filter van 2500m3 hebt en 2 aircos. Hierdoor zuigt je juist de kou weg, het is of veel afzuigen of aircos en weinig afzuigen.
×
×
 • Create New...