Jump to content

Fatamorgana

Full member
 • Content Count

  1,350
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Fatamorgana last won the day on January 10

Fatamorgana had the most liked content!

Community Reputation

496 Goed

About Fatamorgana

 • Rank
  Harde kern lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

901 profile views
 1. Zijn beide wel goed hoor, fijne geur gelato moet ook 1 a 2 week langer, die kan de smallere toppen en bloei achterstand verklaren.
 2. Ja ieder zijn ding draaide 1 op 1 op die manier ook wel groot.
 3. deze hebben meer de sativa bladeren en de gelato indica?
 4. ik deed altijd juist vanaf week 3/4 tot het einde co2. Bedoel co2 is voor de toppen toch planten groeien verder wel zonder extra co2.
 5. Bio tabs bevat wat mycorrhiza en bat guano bevat veel fosfor vaak en hier houdt de mycorrhiza niet van. Dus zou terughoudend zijn en zeevogel guano gebruiken ipv bat guano deze is veel gebalanceerder qua elementen en sporenelementen.
 6. Gaat wel lekker volgens mij. Zou zelf even op alibaba kijken daar koop je zoon lamp voor veel minder dan in de winkel.
 7. Niet alleen fluffy maar spint duikt vrij snel op vaak bij hoge temperaturen. En condens als de lampen uitgaan omdat het snel afkoelt. En meer dan 10 graden verschil dag en nacht. De lucht vochtigheid raakt van slag. Zo kan ik nog wel wat dingen opnoemen waarom 35 of 40 graden nooit ideaal zal zijn.
 8. Ik heb zelf zoon airco in een tent hangen, stelt weinig voor hoor. Even goed kijken hoe je hem erin klikt dat is het meeste gekut. Wiet kweken met 40 graden en als streef doel naar 35 kan naar mijn idee nooit ideaal zijn, maar kijk maar wat je doet jij heb mij suggesties gezien haha.
 9. Er zit een 2.5mm kabel aan deze kun je op je bord aansluiten of een stekkers aan maken. En je klikt de leiding zo aan de unit, is vrij simpel. Wat ik ook wel deed en ook prima wil is op marktplaats een mobiele airco zoeken met buiten unit, wellicht iets goedkoper en minder aansluit werk.
 10. Met de genoemde airco kun je net 1 lamp koelen haha. Je moet kijken hoeveel kw of btu koelvermogen een airco heeft dit komt vaak overeen met het aantal kw aan licht in de ruimte. Voorbeeld: een opticlimate of een andere airco met 6kw kan bv max 10x 600 watt koelen. Deze airco heeft 0.6 dus dat ga je niet redden. Waarom neem je niet gewoon een grotere af zuiger net als iedereen? Je kan nog beter een huis airco pakken deze in de tent hangen. En een kist om de buiten unit bouwen en dan met een 500 m3 box deze kist weer afzuigen en naar buiten blazen, zo doe ik dat. Zoiets bedoel ik https://www.cvtotaal.nl/qlima-sc5025-split-unit-airco.html?gclid=EAIaIQobChMIsse4sLzQ4QIVSOd3Ch3lewLVEAQYASABEgJghvD_BwE
 11. je kan het wel weer wat vochtiger krijgen. en duitsers zijn niet de meest kieskeurige, als ik zo je planten zie was t wel oke sommige willen gewoon wat te zeuren hebben. voortaan wat minder hard drogen.
 12. Indien je een koopwoning hebt zou ik gewoon een 120x240 tentje kopen met 2 lampen en dan 5 planten in grote potten .Als je 2x per jaar oogst kun je lekker het hele jaar bio wiet zonder troep roken. Tenminste zou ik doen als wat voor jezelf zou willen hebben. Denk dat de regels er niet zo heel veel toe doen landelijk of dat deze snel gaan veranderen, woningstichtingen zijn vaak het probleem met thuis kweken.
 13. Ja zoon ventilator die je liet zien kees is een stuk mooier maar dacht gebruiken wat je hebt toch haha. Ja hij zal waarschijnlijk niet de volle 3250 trekken, alleen bij mij draait meestal alles op volle toeren en heb de filter op de box en dan de slang eraan. Je tentje ziet er wel netjes uit nu, mooi gedaan zo.
×
×
 • Create New...