Jump to content

Fatamorgana

Full member
 • Content Count

  1,253
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Fatamorgana last won the day on January 10

Fatamorgana had the most liked content!

Community Reputation

447 Goed

About Fatamorgana

 • Rank
  Harde kern lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

746 profile views
 1. Fatamorgana

  top kwaliteit gezocht

  Haha deze kende ik ook niet, dacht al huh nog echt ook. En dan naar België rijden en door de politie daar opgewacht worden haha Niet de moeite waard voor 5-50 gram
 2. Voordeel van haze is dat je het altijd makkelijk kwijt kan voor een redelijke prijs zonder teveel gesjouw en rond gevraag.
 3. Ja maar vind het ook leuk om weer eens wat anders te doen wel beetje flauw van de haze eigenlijk altijd hetzelfde. Vind wat meer indica of paarse strains ook wel een keer leuk.
 4. Ja mooi soortje heb ze ook beide staan, alleen met de gorilla wel opletten op hermas.
 5. Fatamorgana

  Stardawg & Sinmint Sorbet 

  Kan zijn dat fish mix beetje gaan stinken als je dat erop spuit haha.
 6. Fatamorgana

  Stardawg & Sinmint Sorbet 

  Vaak is paars stress of dat het te koud is en zoals al benoemd is kan fosfor zich moeilijker verplaatsen in de plant bij te lage temperatuur. Het kan zijn dat je wortel temperatuur af koelt van steeds de top laag nat maken? Ik geef zelf 1 x in de 2/3 dagen water als ze lichter worden op aarde werkt voor mij beter dan vaak water geven, maar kan voor ene ander anders zijn. Je voeding lijkt wel oke alleen misschien iets meer fosfor toevoegen, lava meel wormenmest enzo bevat niet echt veel fosfor.
 7. Fatamorgana

  wietexperiment gedoemd te mislukken

  Die wiet van bedrocan is vrij bedroevend lijkt op muffe pp. Toen ik nog blowde het wel gerookt na 1 joint alles weg gegeven leek nergens op, misschien medicinaal werkzaam maar om te roken niks aan. Beter je eigen bio wiet kweken als je wat normale wiet wilt roken zowel normaal als medicinaal.
 8. Fatamorgana

  100x haze op Rfx-1 met biogenetic voeding

  Ja zijn wel gezond vind ik zelf. Haha moet ze nog zien te vinden,wel paar plantjes ietsje verkleurd viel me op dat zij vrij droog bleven vergeleken met de rest, deze maar wat voor boven gegeven trokken gelijk weer wat bij.
 9. Fatamorgana

  Gewicht op stapelbare droognetten

  Gewoon geduld hebben en dan wegen. Is maar net wat voor soort, hoe compact, hoeveel erop ligt en hoe droog en nog meer variabelen.
 10. Fatamorgana

  Hulp nodig

  Zonder veel informatie is het moeilijk te zeggen wat het precies is. Wat voor voeding gebruik? Het lijkt erop dat jij ze over voedt hebt of te eentonig heb gevoed. En hierdoor verbranding ontstaat en een blokkade van een immobiel element zoals mangaan of iets in die trend. Maar moeilijk te zeggen aan paar foto's zonder verdere info.
 11. Fatamorgana

  Stardawg & Sinmint Sorbet 

  staan er wel mooi bij maar de stammen lijken wat paars is het er wat koud nachts ofzo?
 12. Fatamorgana

  100x haze op Rfx-1 met biogenetic voeding

  Thanks wietbladeren haha ah valt wel mee hoor kan altijd meer. Vrij druk gehad maar tijd voor een update. Als eerst wat kleintjes neergezet het zijn northernlight en amnesia haze en niet op de foto staan nog gorilla glue en gelato 41 te groeien. Zij staan op een zelf gebouwde eb en vloed tafel en staan op mapito ipv rfx. Weer eens wat anders en wou eens kijken of het vocht vast houdt vermogen nou echt zoveel scheelt. De temp is 25 overdag 20 nachts en een lv rond de 60 gemiddeld. De 2e temperatuur is de wortel temperatuur van de planten. Ze zijn vandaag getopt om ze wat voller te laten worden. Zijn krijgen de zelfde voeding als de rest van biogenetic. A+B en mineral boost en silicium. Een ec van 1.2 met 0.35 als basis en een pH van 5.5. De drain is vrij wel gelijk alleen de pH is iets hoger wat wel normaal is. Weer even op het originele topic verder, de planten staan er goed bij ondanks de verbrande puntjes van t begin en wat klauw van het begin. De volgende keer gewoon de waardes direct aanhouden die ik nu doe alleen wou even de max checken. De tempratuur is 27 overdag en 20 nachts met een lv rond de 50. Zij krijgen nu een pH van 5.6 en een ec van 1.2 , Dit is A+B met pk 13-14 en mineral boost met silicium si04. De planten staan er op zich goed bij gezien de lampen er maar 40 cm vanaf hangen. Achterin staan een aantal lange maar deze hebben geen last van de warmte. Ik zou eigenlijk even de bladeren moeten schoonmaken van de week omdat er nog wat residu van bladvoeding op zitten dit zorgt voor de witte verkleuring.
 13. Rond de 20 is het mooist onder de 18 gaat alles snel achteruit (nacht temp). Wel mooie zaailingen zou de potten zoals vakman zegt iets bijvullen.
×