Jump to content

Fatamorgana

Full member
 • Content Count

  1,654
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Fatamorgana last won the day on September 17

Fatamorgana had the most liked content!

Community Reputation

653 Uitstekend

About Fatamorgana

 • Rank
  Ere lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

1,450 profile views
 1. knal die zooi vol of doe t weg
 2. Volgens mij is het nog steeds een irrigatie systeem, integratie is meer iets wat sommige medelanders zou kunnen doen. rayjets + een pomp en tyleen kom je een heel eind mee. Wel kan het verstoppen, eb en vloed of met een sproeistok heb je minder problemen.
 3. Dan ben je ook dom of wil je graag gepakt worden als je dit overal gaat neerzetten. Hij woont vast niet in geleen xd
 4. enige wanneer ik weer sproeiers zou gebruiken is op slabs, dit zijn ook ander sproeiers. rayjets altijd altijd last van verstoppingen zelfs met alleen water.
 5. Beide werkt wel naar mijn idee? Doe piepschuim en dan balken erom heen en dan vijverfolie erin. Dan kan ik de bak altijd op maat maken dat vind ik wel handig. Een lekbak is wel harder en minder kans op lekkages.
 6. Ben er tot nu toe wel tevreden over. Geeft het verbruik op dat moment wel mooi weer wel grappig. Ik doe het weekend wel weer even een update steeds het zelfde plaatje bekijken verveeld ook haha.
 7. Ja wel heel eigen geurtje haha. Haha ja in 1 was het een beetje veel.
 8. Goedkoper en die controller vond ik wel leuk, plus gebruik de rest ook van ze dusja had zoiets van waarom niet.
 9. Ja op aarde is mycorrhiza en rhizo wel een standaard must vind ik zelf voor een snelle start.
 10. Jawel de eerste dagen zullen ze niet zoveel doen. De mycorrhiza en die rhizo werken altijd prima voor mij sindsdien vrijwel geen uitvaller meer.
 11. Hier even een update over de stand van zaken. Je kunt hem heel ver dimmen was een beetje aan het testen wat allemaal kan. Op de hoogste stand word het 26, hierna de afzuiging wat aangepast en toen was alles perfect. Ik heb nu de lamp op 50% staan dus 315w. Nog even uitzoeken hoe die zons opgang ding werkt maar dat kom ik wel uit. Was eigenlijk plug en play ik heb de handleiding nog niet gelezen. De lamp staat nu op 18/6. Ik heb de planten nog wat extra water geven en wat onder in de bak laten lopen zodat de lv omhoog gaat. De lampen hangen 40 cm er boven ik dacht ze groeien er vanzelf wel naar toe. Ik ga ze 2 x toppen en dan door een net laten groeien om de tent zo vol mogelijk te krijgen qua bladerdek. Net even de handleiding gelezen dat zons op ondergang is de aan uit timer, als hij aangaat start hij automatisch langzaam op het is geen optie.
 12. Geen idee of deze ook op andere kan, moet je er wel een aansluiting voor hebben een rj14 poort. Plus dat het een dimbare driver moet zijn. https://biogenetic.nl/winkel/biogenetic-controller/ https://biogenetic.nl/winkel/biogenetic-spyder-pro/
×
×
 • Create New...