Jump to content

Fatamorgana

Full member
 • Content count

  936
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Fatamorgana last won the day on March 14

Fatamorgana had the most liked content!

Community Reputation

305 Goed

About Fatamorgana

 • Rank
  Kern lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

372 profile views
 1. Fatamorgana

  Halfje Cannarie

  mooi soortje zo zie je ze niet vaak meer, nu is het vooral pp haze en keer bubble.
 2. Fatamorgana

  20x bubblegummer

  succes gewenst. Welke strain kweek je eigenlijk zie alleen dat het een wit soort is?
 3. Fatamorgana

  Verse start, wat zou jij anders doen?

  ja in verhouding tot een originele can filter wegen deze bijna niks. Dikker koolstof bed inderdaad maar koolstof weegt niet veel in verhouding tot de filter zelf. Hij is van aluminium dat maakt het verschil, tenminste die ik heb.
 4. Fatamorgana

  Nieuwe Lamp Kopen Dimlux Ervaringen

  Als jij een iets groter hok hebt of bv 2 ruimtes met dimlux en je wilt actief afzuigen. Dan kun jij een pvc leiding boven op je lampenrail maken en flexibele stukken maar de lamp en aan de eind vd de rail. Zodoende kun je de hoogte nog veranderen zonder al teveel problemen. wat mijn voorkeur dan heeft is een stuk aftimmeren en hier je lucht inblazen vd lampen en de ruimte, en hier je filters in hangen en dan uitblazen. Wat lostchild zei tegen de filter aan is ook mogelijk als je niet de ruimte hiervoor hebt.
 5. Fatamorgana

  Verse start, wat zou jij anders doen?

  Ik zou gewoon een haze killer kopen, zijn veel dikker dan andere filters en wegen bijna niks. Zijn van empire filters koop alleen deze nog maar kosten net zoveel als een can light maar werken veel beter is mijn mening.
 6. Fatamorgana

  Stekken crisis

  is sinds de update dan daarvoor nooit Zelf maken heeft ook mijn voorkeur
 7. Fatamorgana

  Stekken crisis

  Zie sannie hier anders nooit meer haha alleen voor deze update en vind het er alleen maar lelijker van geworden en onoverzichtelijk. Stekken zal per regio verschillen en wie je kent denk ik.
 8. Fatamorgana

  Is dit nog de moeite waard ?

  lostchild geeft al het antwoord denk ik te warm - teveel voeding - wellicht lampen wat laag en luchtvochtigheid laag zorgt voor meer verdamping. Wat ook nog een puntje is misschien hoe vaak ververs je het water, na een tijdje bij dwc weet je niet meer wat erin zit. Wellicht zit er nu veel stikstof in en weinig kalium bv.
 9. Fatamorgana

  Nieuwe kweek

  Ik zie de winst hier niet echt in om dure led lampen te kopen en alsnog 864Watt te verbruiken. Een 1000 watt gravita of dimlux is waarschijnlijk net zo duur of goedkoper nog, deze kun je ook nog dimmen of opschroeven als de hoogte het toestaat. 1000m3 filter erop met 1000kub softbox dan zit je wel goed.
 10. Fatamorgana

  steenwolblokken naar aarde

  Wat was de temperatuur en luchtvochtigheid dan? Je moet ze inwateren tot het water eronder uit loopt en goed in de gaten houden de eerste week, wellicht iets er bij doen indien nodig.
 11. wel grappig systeem wat jij hebt, loopt de pH niet steeds op door de luchtpomp?
 12. Fatamorgana

  waterontharder

  Je kan wat bitterzout toevoegen als het water voor de planten is. En wat kalk in de pot erbij gooien dan kom je al een heel eind. Liefst niet teveel kalk w**t planten houden van een wat zuurdere grond zo rond de 6.5 op aarde
 13. Staan er mooi bij maar als het blad zo zie doet mij dat niet echt aan haze denken
 14. Fatamorgana

  Amnesia Haze Zonder Haast!

  ligt het aan mij of doen de meeste foto's het niet?
×