Jump to content

parve

Full member
 • Content Count

  1,096
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutraal

About parve

 • Rank
  Hang hier wat rond lid.
 • Birthday 04/05/1987

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Volgens mij zijn dat echt klote meters. Briesje vinden plantjes wel lekker.
 2. Ja dimlux op controller staan in standby waardoor er geen inrush is. Vind dit een erg groot voordeel ten opzichten van andere vsa/evsa's in amerika zal dit niet belangrijk zijn hier waar we stealth kweken moeten draaien moeten we rekening houden met de 12-12 metingen van netwerkbeheerders. Wat ik me ook afvroeg daar waar hps opstarttijd nodig heeft bij vsa geloof ik 30 min hoe zit dit dan bij led? Geen opstarttijd met led zou dan wel weer qua efficentie nuttig zijn. @MisterX Nog tijd om wat pics te maken zoom effe in op eventuele problemen die je ziet in de planten dan kunnen we met je meedenken... heb je ook nog wat aan ons gluurders!!
 3. Gewoon beetje door het forum heen spitten op topdressing en mearl ed. staat genoeg over leer je er ook nog wat van. Afzuren zijn kweektechnische aspecten komen meer factoren bij kijken dan een simpel ja of nee.
 4. Die bruine vlekjes is calcium tekort kan komen door ph blokkade ph is dan te laag anders te kort in aarde. Je kan dit oplossen door een topdressing van kalk, buffertabs van sannie kunnen ook helpen ik doe meestal combi. Als ph blokkade is moet je dit wel snel aanpakken anders is het straks te laat. Effe voor de zekerheid nog effe checken op beestjes kan niet genoeg inzoomen op deze foto om duidelijk te kunnen zien.
 5. Zou ze maar snel in de bloei zetten voor dat ze te groot worden je kan eventueel ook nog effe snel dieven.
 6. Heeft led nou eigenlijk ook een piekspanning bij het aangaan? En zo ja kan je hier wat tegen doen? Vergeef me als het een domme vraag is hoor, ben net pas beetje in de materie led gedoken. Erg leerzaam dit vind het best wel mooi systeem zo. Dus dacht vuur maar wat vragen af.. Wat denken jullie dat je onder optimale condities in dit systeem dan max kan halen? Wat zou ongeveer de levertijd van dit alles zijn? Als ik het goed begrepen heb zit er nu alleen 3000k in je systeem. Zou het nog slim zijn om er eventueel een 2700k of 3500k in te zetten? Ga je nog met dat emmerson effect experimenteren zoals growmau5 doet? Wat betreft die warmte verdeling kan je niet door middel van een kleine afzuiger direct de warmte van boven pakken en dan terug loopen met een inblaas beneden. Groet parve
 7. Zou als ik jouw was effe mee stoppen en eerst wat growguides ed. gaan lezen. Ook wat verslagen met vergelijkbare opzet door spitten anders kom je er niet uit. Eerst de basis beetje leren snappen wat je moet doen en wanneer. Denk je dat lukt niet kan je altijd proberen door middel van een verslag te kijken of er mensen zijn die met je mee willen kijken.
 8. Zonder foto's en de goede noodzakelijke info gaat niemand er uitkomen. Effe denken wat mensen allemaal moeten weten om een probleem te kunnen pinpointen.
 9. Gewoon te veel gezeik aan de kop van de jongens met kennis 5 jaar geleden werden hokken met meer dan 6 lampen weg gejaagd door alles en iedereen. Wel veel lol gehad hier blijft een plek waar je nog steeds veel kan leren maar je moet een paar jaartjes terug kijken om waardevolle topics te lezen op de led topics nu na.
 10. Hoi, Mooi verslag en mooi led syteem zou je nog wat pics van kunnen maken ben benieuwd hoe je dat in elkaar geknutseld hebt. Ga het zeker effe volgen lekker soortje trouwens.
 11. Hoi medegrowers Weet iemand een adresje waar ik ergens cantack van bayer kan krijgen? Alvast bedankt! Groet parve
 12. Ok thx boys dacht het is een speciale stekker. Is trouwens die digistar nog te krijgen zou er nog wel een bij willen hebben.
 13. Hoi felle, Ik heb een gavita digistar 600w liggen ben alleen beide aansluit snoeren voor het stroom kwijt geraakt. Weet iemand waar ik deze kan kopen? Groet parve.
 14. Hoi fellas Ik wil een digitale timer kopen waar ongeveer 4000w door heen moet voor in Een schakelkast, weet iemand welke ik het beste kan nemen qua merk en type Enzo. Alvast bedankt!
 15. Het ligt heel erg welk systeem je gebruikt op hydrosysteem kan je wel tot 500 van een m2 halen. Wil je het een beetje kwalitatief goed houden 200 per M2 dit alles onder een hpi 400 watt lamp. Wat betreft verdienste al je winst gaat op aan paracetamol van de hoofdpijn die je er van krijgt.
×
×
 • Create New...