Jump to content

Wubbo Ockels

Full member
 • Content Count

  1,104
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Wubbo Ockels last won the day on June 18 2021

Wubbo Ockels had the most liked content!

Community Reputation

11 Positief

About Wubbo Ockels

 • Rank
  Harde kern lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

847 profile views
 1. Hahaha, eindelijk gebeurt er weer eens iets... Is het dit. Stumpers. Denk dat iedereen maar beter alleen ontopic moet gaan reageren. Anders bloed dit topic ook dood net als de rest van het forum. Dat is ook het grote probleem. Doordat er maar weinig serieuze Growers hier nog rondhangen. Kunnen zekere personen al tijden verkondigen dat ze de waarheid in pacht hebben. Zonder daar op gewezen te worden. Terwijl ze soms complete onzin verkopen. Vroeger corrigeerde dat zich dus vanzelf. Ik post zelf ook bijna nooit meer. Ben bezig met m'n 1e LED draai nu. Zat er nog aan te denken (mede door kwkr) om van nummer 2 hier een verslagje bij te gaan houden.. Mvg, Wubbo O.
 2. Dick Pic.. Zo te zien mannelijk ja. whehehe
 3. Kon het niet laten om even te delen.. Voor het eerst heb ik een Trichocereus Pachanoi (San Pedro) aan het bloeien gekregen in NL. En zelfs zonder kas . Kan niet wachten tot ze open gaan!! Mvg, Wubbo Ockels
 4. Staat je hok in de bewoonde wereld? Zo ja dan zijn de Co2 waardes die je meet volkomen normaal. Ook zonder fles.. Meet maar eens zonder fles. Mvg, Wubbo O.
 5. Ik zou eens die luchtpomp/bruissteen eruit halen. Wel een circulatiepompje erin leggen. Eens kijken wat dat doet. Mvg, Wubbo Ockels
 6. Lekker gaan miepen bij je huurbaas terwijl je planten hebt staan. Mvg, Wubbo Ockels
 7. Gaat niet werken met lieveheersbeestjes of sluipwespen binnen.. Vliegen zich kapot tegen de lampen. Mvg, Wubbo O.
 8. Zorg dat je een flesje in de auto hebt. Of een flesje 7up ofzo met dit er in. Mvg, Wubbo O.
 9. Lieveheersbeestjes vliegen zich kapot tegen je lamp. Dus niet echt een optie. Mvg, Wubbo O.
 10. Ik type nergens dat het haze is.. Maar S5 is wel degelijk een uitgeselecteerde Amnees (NIET HAZE) clone uit de buurt van Nijmegen toen d'r tijd.
 11. Waar het mee gekruist is kan ik je niet vertellen. En idd Hypro is niet de ontdekker van Amnesia HAZE. Dat is na mijn weten Soma. Maar die heeft dus zelf niet meer de originele. Ookal wordt ie wel zo verkocht. Correct me if I'm wrong! Denk als je nu -de "oude" (hypro) amnees smaak -kortbloeier -stek wil.. Je beter kan gaan vragen naar S5. Immers ook Amnees. Maar komt na mijn idee nu dichter in de buurt van de oude en makkelijk te krijgen.
 12. Die van Soma was de echte Amnesia langbloeier.. Was omdat er nu G13 doorheen zit. De Hypro Amnees was de kortbloeier die je vaak meekreeg bij je stekkenboer. Volgens mij is het Hypro Amnees (zaad) nog de zelfde als 10 jaar geleden.
 13. Is dit wat? https://nl.aliexpress.com/item/4000211388634.html?spm=a2g0o.detail.1000023.5.69f67454TX8zvd Mvg, Wubbo O.
 14. @ VolcaniSea Wist dat het niet "goedkoop" zou worden.. Maar die armaturen van jouw kosten echt serieus geld! Wat kost zo iets om zelf te bouwen? Is er niet een recent sticky (als die nog bestaan) over het zelf bouwen? Gewoon simpel. Wat te nu te kopen en een schema. Mvg, Wubbo O.
×
×
 • Create New...