Jump to content

Wubbo Ockels

Full member
 • Content Count

  1,108
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Wubbo Ockels last won the day on September 14 2022

Wubbo Ockels had the most liked content!

Community Reputation

13 Positief

About Wubbo Ockels

 • Rank
  Harde kern lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

971 profile views
 1. In een grotere ruimte zet je de tent op. Goed aftekenen op het doek. En snijden maar. Zelf de buizen in korten Doek laten naaien bij een naaiwinkeltje. Zo zou ik het doen. Wubbo O.
 2. Dit wel.. En dat noem je mooi roze.....Grappenmaker! Het nut Co2 tabs is sowieso te verwaarlozen. Beter steek je centen in een knipschaartje. Wubbo O.
 3. Je kweekt/rookt momenteel rot zie ik in je (op z'n minst gezegd) eigenaardig draadje. Beter leer je eerst zelf kweken voor je advies gaat geven.. Is er nu een koper geweest voor het forum? Wubbo O.
 4. Plant krijgt vals licht. Hij is aan reveggen. Wubbo O.
 5. Hahaha, eindelijk gebeurt er weer eens iets... Is het dit. Stumpers. Denk dat iedereen maar beter alleen ontopic moet gaan reageren. Anders bloed dit topic ook dood net als de rest van het forum. Dat is ook het grote probleem. Doordat er maar weinig serieuze Growers hier nog rondhangen. Kunnen zekere personen al tijden verkondigen dat ze de waarheid in pacht hebben. Zonder daar op gewezen te worden. Terwijl ze soms complete onzin verkopen. Vroeger corrigeerde dat zich dus vanzelf. Ik post zelf ook bijna nooit meer. Ben bezig met m'n 1e LED draai nu. Zat er nog aan te denken (mede door kwkr) om van nummer 2 hier een verslagje bij te gaan houden.. Mvg, Wubbo O.
 6. Dick Pic.. Zo te zien mannelijk ja. whehehe
 7. Kon het niet laten om even te delen.. Voor het eerst heb ik een Trichocereus Pachanoi (San Pedro) aan het bloeien gekregen in NL. En zelfs zonder kas . Kan niet wachten tot ze open gaan!! Mvg, Wubbo Ockels
 8. Staat je hok in de bewoonde wereld? Zo ja dan zijn de Co2 waardes die je meet volkomen normaal. Ook zonder fles.. Meet maar eens zonder fles. Mvg, Wubbo O.
 9. Ik zou eens die luchtpomp/bruissteen eruit halen. Wel een circulatiepompje erin leggen. Eens kijken wat dat doet. Mvg, Wubbo Ockels
 10. Lekker gaan miepen bij je huurbaas terwijl je planten hebt staan. Mvg, Wubbo Ockels
 11. Gaat niet werken met lieveheersbeestjes of sluipwespen binnen.. Vliegen zich kapot tegen de lampen. Mvg, Wubbo O.
 12. Zorg dat je een flesje in de auto hebt. Of een flesje 7up ofzo met dit er in. Mvg, Wubbo O.
 13. Lieveheersbeestjes vliegen zich kapot tegen je lamp. Dus niet echt een optie. Mvg, Wubbo O.
 14. Ik type nergens dat het haze is.. Maar S5 is wel degelijk een uitgeselecteerde Amnees (NIET HAZE) clone uit de buurt van Nijmegen toen d'r tijd.
×
×
 • Create New...