Jump to content

Wubbo Ockels

Full member
 • Content Count

  1,097
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About Wubbo Ockels

 • Rank
  Harde kern lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

557 profile views
 1. Gaat niet werken met lieveheersbeestjes of sluipwespen binnen.. Vliegen zich kapot tegen de lampen. Mvg, Wubbo O.
 2. Zorg dat je een flesje in de auto hebt. Of een flesje 7up ofzo met dit er in. Mvg, Wubbo O.
 3. Lieveheersbeestjes vliegen zich kapot tegen je lamp. Dus niet echt een optie. Mvg, Wubbo O.
 4. Ik type nergens dat het haze is.. Maar S5 is wel degelijk een uitgeselecteerde Amnees (NIET HAZE) clone uit de buurt van Nijmegen toen d'r tijd.
 5. Waar het mee gekruist is kan ik je niet vertellen. En idd Hypro is niet de ontdekker van Amnesia HAZE. Dat is na mijn weten Soma. Maar die heeft dus zelf niet meer de originele. Ookal wordt ie wel zo verkocht. Correct me if I'm wrong! Denk als je nu -de "oude" (hypro) amnees smaak -kortbloeier -stek wil.. Je beter kan gaan vragen naar S5. Immers ook Amnees. Maar komt na mijn idee nu dichter in de buurt van de oude en makkelijk te krijgen.
 6. Die van Soma was de echte Amnesia langbloeier.. Was omdat er nu G13 doorheen zit. De Hypro Amnees was de kortbloeier die je vaak meekreeg bij je stekkenboer. Volgens mij is het Hypro Amnees (zaad) nog de zelfde als 10 jaar geleden.
 7. Is dit wat? https://nl.aliexpress.com/item/4000211388634.html?spm=a2g0o.detail.1000023.5.69f67454TX8zvd Mvg, Wubbo O.
 8. @ VolcaniSea Wist dat het niet "goedkoop" zou worden.. Maar die armaturen van jouw kosten echt serieus geld! Wat kost zo iets om zelf te bouwen? Is er niet een recent sticky (als die nog bestaan) over het zelf bouwen? Gewoon simpel. Wat te nu te kopen en een schema. Mvg, Wubbo O.
 9. Ook maar weer eens ingelogd. Forum is voor mij goud waard geweest in het begin. Wil mij nu gaan verdiepen in de nieuwe LEDs. Vandaar. Mvg, Wubbo O.
 10. Goedemiddag, Na jaren weer eens ingelogd op het forum wat mij vroeger van heel veel info heeft voorzien. Afgelopen jaren zeker niet stil gezeten. Maar nu wil ik de overstap maken naar LED. Zou gaan om een klein hokje van 1500x3000mm om LED in de vingers te krijgen. Mijn vraag is welke topics ik echt moet lezen alvorens te gaan inkopen? Zelfbouw is zeker een optie. Mvg, Wubbo
 11. Rust zacht Dirk. Gecondoleerd aan alle nabestaande. Dirk ik vond je altijd een fijne peer. Maak er wat van, daar waar je nu bent!
 12. Trinidad Scorpionr Red en 7 Pod Yellow zijn relatief makkelijke planten.. Smakelijk maar bloedje heet. TSR 7podY Mvg, Wubbo Ockels
 13. Is niet de variƫteit. De variƫteit is Williamsii en de standplaats is Cuatrocienegas. (met een C dus niet zoals ik typte met een Q) Mvg, Wuboo Ockels
 14. Goedemorgen, Bedankt voor de leuke reacties! Inderdaag werd het op een gegeven moment te veel om met de gieter te doen. Nu doe ik het met een broes.. Stukken eenvoudiger.. @Elmanito Nee, het is geen Diffusa. Maar een Lop. Williamsii Quatrocienegas. De plant met de pup is zo'n 12 jaar oud. Er staan ook 2 import LW tussen.. Die zijn in '71 naar NL gekomen. Als je weer eens een plantje wil... Stuur me maar een pm. @running water De Amnesia Haze x G13 Haze is bij een maatje afgebloeid.. Hoop asap wat toppen van 'm te krijgen. Zal dan meteen foto's schieten.. Mvg, Wubbo Ockels
×
×
 • Create New...