Jump to content

skunkmonster

Full member
 • Content Count

  3,843
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

skunkmonster last won the day on July 30 2016

skunkmonster had the most liked content!

Community Reputation

515 Uitstekend

About skunkmonster

 • Rank
  Weed is all we need!
 • Birthday 02/28/1988

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.baconline.nl
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Nederland
 • Interests
  beginnend hobby kweker A.K.A Prutser

Recent Profile Visitors

1,673 profile views
 1. thnx, het is een 4 kanaals module, (rood,blauw,groen,wit) princiepe kan je een licht recept inderdaad instellen.. bijv meer blauw in het begin en meer rood op het eind.. en zelf kiezen of je het licht spectrum nu over de dag wil laten verschuiven of over een periode van meerdere weken, enkel heb ik een vast spectrum en die op het kanaal wit gezet.. het zou voor mij te veel variabelen zijn..mocht ik de mogelijkheid hebben om het kleuren spectrum aan te passen.. ik zou daar met mijn half-autistische brein helemaal knettergek van worden... alleen al denkend aan de mogelijheid van alle verschillende spectrums die je zelf kan mixen, welke ga je wanneer geven en hoelang, en om daadwerkelijk conclusies te hangen aan een verandering in spectrum moet je elke kweek niet meer dan 1 variabele veranderen. en daarbij heeft 3500K + 660NM zichzelf al redelijk bewezen, (kijkend naar de huidige trend bij de led-boeren)
 2. jep, hebben jou lampen ook al bluetooth?
 3. hier een foto verslag van mijn knutsel pogingen
 4. ziet er echt verdomd goed uit zeg!! rondje om trots op te zijn! ging snel ook naar mijn gevoel?
 5. ziet er super uit man! zo'n kopstoot wil ik elke dag wel tegemoet zien
 6. een nieuw filtertje is nooit een verkeerd idee.. en dat staat er toch perfect bij voor begin week 4!
 7. leuk topic man! ik ga je volgen als het die dawgs zijn die rood kleuren... daar hebben ze nogal de neiging toe meen ik me te herinneren, is de genetica die wat gevoeliger is voor schommelingen ze staan er super gezond bij, eerder teveel aan voeding dan te weinig.. wil je er voor behouden dat je te veel gaat geven..
 8. bedankt jongens voor de snelle reactie collie bedankt maar denk dat ik er met limbic wel uit kom, ging specefiek om de heri x manitoba... die smaak is me bij gebleven ( en wil er niet van wakker liggen dat ik die zaadjes niet meer heb) @ limbic: ik ben inderdaad een waardeloze vent als het op contacten onderhouden aankomt wel gemeende excusses..
 9. daarom, effect is ook erg persoonlijk.. 20weken Gruwelijk! en het valt niet te ontkennen dat een wietje onder de zon (full spectrum) anders is dan een HPS en dan heeft zelfs de plek waar hij onder de zon staat daar invloed op (evenaar) (hps is ook supplementair licht voor in kassen met een aanvullend spectrum bij het gebrek aan rood tinten in het najaar/voorjaar? meen ik te herinneren) en wat denk je van de invloed van Uv, dat kan meespelen en meen denk dat het gebrek aan rood spectrum hier een boos doener is als het aankomt op ander effect waar NAW op doelt maargoed, ik heb of wil niks bewijzen ik wil enkel zeggen dat ik de bewering plausibel vind maar je zoiets zou moeten testen
 10. om daar dan weer op door te roeren http://www.wietforum...s-en-ander-gif/
 11. "dat stukje dat zorgt voor het NAW effect" genoeg te vinden over de invloed van Lichtspectrum, en waarom er bij DIY led gekozen is voor de 3500K(eficientie.."kwantiteit niet perse kwaliteit) meen me te herinneren dat vanwege de fosfor dat als filter werkt bij COBS een meer rode kleur te krijgen een verlies in lichtopbrengst is, en de keuze voor wit licht (3500K) hier mee te maken heeft.. zomaar een plaatje van google spectrum heeft niet alleen invloed om de photosynthese maar ook aanmaak van pigment en beinvloed de aanmaak van hormonen en andere fysiologische processen het verrijken van het spectrum zou een verschil moeten maken. hoezo heeft hij tegelijk dan ook onder hps om te vergelijken? en een vergelijking tussen HPS en LED uit anekdotes blijft iets wat je eigenlijk op een andere manier moet testen, zo blijft een hypothese gebaseerd op anekdotes, zonder enkel bewijs. al is er 1ding wat ik meteen geloof, en dat is dat NAW hun genetica selecteert op effect. en niet op opbrengst, en daarnaast hun soortjes zo goed kennen dat ik wat dit betreft blindelings durf aan te nemen dat het effect anders is! (de etherische olien "terpenen" zijn van grote invloed op het effect en dat dit in verband staat met externe invloeden zoals spectrum & klimaat/stralings warmtegeloof ik direct )
×
×
 • Create New...