Jump to content

skunkmonster

Full member
 • Content Count

  3,810
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

skunkmonster last won the day on July 30 2016

skunkmonster had the most liked content!

Community Reputation

511 Uitstekend

About skunkmonster

 • Rank
  Weed is all we need!
 • Birthday 02/28/1988

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.baconline.nl
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Nederland
 • Interests
  beginnend hobby kweker A.K.A Prutser

Recent Profile Visitors

1,498 profile views
 1. skunkmonster

  Manitoba Medicine X Herijuana

  bedankt jongens voor de snelle reactie collie bedankt maar denk dat ik er met limbic wel uit kom, ging specefiek om de heri x manitoba... die smaak is me bij gebleven ( en wil er niet van wakker liggen dat ik die zaadjes niet meer heb) @ limbic: ik ben inderdaad een waardeloze vent als het op contacten onderhouden aankomt wel gemeende excusses..
 2. skunkmonster

  Manitoba Medicine X Herijuana

  iemand deze nog liggen?
 3. skunkmonster

  Naw Seeds

  daarom, effect is ook erg persoonlijk.. 20weken Gruwelijk! en het valt niet te ontkennen dat een wietje onder de zon (full spectrum) anders is dan een HPS en dan heeft zelfs de plek waar hij onder de zon staat daar invloed op (evenaar) (hps is ook supplementair licht voor in kassen met een aanvullend spectrum bij het gebrek aan rood tinten in het najaar/voorjaar? meen ik te herinneren) en wat denk je van de invloed van Uv, dat kan meespelen en meen denk dat het gebrek aan rood spectrum hier een boos doener is als het aankomt op ander effect waar NAW op doelt maargoed, ik heb of wil niks bewijzen ik wil enkel zeggen dat ik de bewering plausibel vind maar je zoiets zou moeten testen
 4. skunkmonster

  Het Geheel Futloos En Niet Vitaal

  om daar dan weer op door te roeren http://www.wietforum...s-en-ander-gif/
 5. skunkmonster

  Naw Seeds

  "dat stukje dat zorgt voor het NAW effect" genoeg te vinden over de invloed van Lichtspectrum, en waarom er bij DIY led gekozen is voor de 3500K(eficientie.."kwantiteit niet perse kwaliteit) meen me te herinneren dat vanwege de fosfor dat als filter werkt bij COBS een meer rode kleur te krijgen een verlies in lichtopbrengst is, en de keuze voor wit licht (3500K) hier mee te maken heeft.. zomaar een plaatje van google spectrum heeft niet alleen invloed om de photosynthese maar ook aanmaak van pigment en beinvloed de aanmaak van hormonen en andere fysiologische processen het verrijken van het spectrum zou een verschil moeten maken. hoezo heeft hij tegelijk dan ook onder hps om te vergelijken? en een vergelijking tussen HPS en LED uit anekdotes blijft iets wat je eigenlijk op een andere manier moet testen, zo blijft een hypothese gebaseerd op anekdotes, zonder enkel bewijs. al is er 1ding wat ik meteen geloof, en dat is dat NAW hun genetica selecteert op effect. en niet op opbrengst, en daarnaast hun soortjes zo goed kennen dat ik wat dit betreft blindelings durf aan te nemen dat het effect anders is! (de etherische olien "terpenen" zijn van grote invloed op het effect en dat dit in verband staat met externe invloeden zoals spectrum & klimaat/stralings warmtegeloof ik direct )
 6. skunkmonster

  Het Geheel Futloos En Niet Vitaal

  wat voor aarde? welke voeding? hoeveel water etc. EC/PH allemaal info die het uitsluiten van bepaalde oorzaken kan helpen het zou een "gif" probleem kunnen zijn.. formaldehyde vergiftiging.(weekmakers) zelf geen ervaring mee, maar er is meer over terug te vinden op dit forum gebaseerd op dit topic? je vraag en de bijbehorende fotos.. haha tja dat is een beetje de sfeer hier, vind het zelf wel humor altijd kan Foth geen ongelijk geven, of je jezelf hier in aangesproken voelt is aan jou.. zal wel met je opstelling te maken hebben (meer dan 3 lampen = geen hobby) dat wil soms nog wel eens tegen de haren van de fanatiekelingen instrijken
 7. skunkmonster

  Naw Seeds

  apart om te horen van de ledkweek, maar geloof je meteen, stukje spectrum dat mist jammer man inderdaad, snel door!
 8. skunkmonster

  Collie('s) Weed Is What We Need.

  zowel die chem, als je auto's zien er vertukkelijk uit man ik zie in mn dromen een flinke stook van die auto's in de zon bakken, lijkt me best leuk om een buiten hashje mee te maken..
 9. skunkmonster

  Crimson In The Mix

  treffend dat je "opa" als synoniem gebruikt, ik had de Chem4 een tijdje in mn moedertent, daar schoten de ballen al uit zijn oksels.. die heeft nooit de bloeitent gezien, ik ben er met die wierook-kush ook beetje huiverig voor..! geen idee nog! moet haar nog afbloeien! als het echt een goor wietje is ontkiem ik gewoon weer een eskotje dan ben jij ook vast wel zo snugger om je "bac pk boost" van een ander merk koopt (PHC of Innogreen Biolasse of Biotrissol ) dat verschilt erklaar namelijk verdacht weinig op NPK waardes alleen de prijs maakt het verschil!
 10. skunkmonster

  Crimson In The Mix

  Stardawg (Iluminati cut) "nag champa kush"
 11. skunkmonster

  Crimson In The Mix

  meen dat spacekees van nomercy niet anders deed dan zaad in grote bakken, dat ging prima.. mannetjes eruit rukken en nieuwe zaden voor in de plaats.. achterlopertjes, is naar mijn mening eerder toe te schrijven aan andere redenen bijv een plant die gewoon slecht wortelt
 12. skunkmonster

  Crimson In The Mix

  Bac PK booster valt niet te vergelijken met een PK13/14 de Pk booster van bac heeft namelijk een NPK waarde van 4:2:6 dus geen 0:13:14 appels met peren mannen! de bloei van bac heeft een NPK 6:5:6 hiermee voorzie je de plant in princiepe van alles wat ze nodig heeft.. vegetatief stuur je iets bij met groei (8:3:3) en generatief stuur je iets bij met PK booster (4.2.6) je geeft dus alleen een beetje Kalium extra met die "pk" boost daarom wil een klein snufje beendermeel (of een tabletje) nog wel eens wonderen doen in aanvulling op het bac schema en valt er dus geen vergelijking te maken met andere "pk" toevoegingen die andere NPK waardes hebben...." ik zelf draai rondjes op enkel pk booster icm tabletten lekker goedkoopie aarde bak is het mooiste wat er is... achterlopertjes heb je altijd uit zaad.. dus ik zou het niet zosnel op een mythe als bodemconcurentie gooien, zijn tenslotte de zelfde planten? die exact de zelfde exudaten afscheiden en elkaar daarmee dus niet in de weg kunnen zitten..
 13. skunkmonster

  Wat Voor Soort Is Dit?

  Peyote purple?
×