Jump to content

skunkmonster

Full member
 • Content Count

  3,815
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

skunkmonster last won the day on July 30 2016

skunkmonster had the most liked content!

Community Reputation

514 Uitstekend

About skunkmonster

 • Rank
  Weed is all we need!
 • Birthday 02/28/1988

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.baconline.nl
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Nederland
 • Interests
  beginnend hobby kweker A.K.A Prutser

Recent Profile Visitors

1,588 profile views
 1. ziet er super uit man! zo'n kopstoot wil ik elke dag wel tegemoet zien
 2. een nieuw filtertje is nooit een verkeerd idee.. en dat staat er toch perfect bij voor begin week 4!
 3. leuk topic man! ik ga je volgen als het die dawgs zijn die rood kleuren... daar hebben ze nogal de neiging toe meen ik me te herinneren, is de genetica die wat gevoeliger is voor schommelingen ze staan er super gezond bij, eerder teveel aan voeding dan te weinig.. wil je er voor behouden dat je te veel gaat geven..
 4. bedankt jongens voor de snelle reactie collie bedankt maar denk dat ik er met limbic wel uit kom, ging specefiek om de heri x manitoba... die smaak is me bij gebleven ( en wil er niet van wakker liggen dat ik die zaadjes niet meer heb) @ limbic: ik ben inderdaad een waardeloze vent als het op contacten onderhouden aankomt wel gemeende excusses..
 5. daarom, effect is ook erg persoonlijk.. 20weken Gruwelijk! en het valt niet te ontkennen dat een wietje onder de zon (full spectrum) anders is dan een HPS en dan heeft zelfs de plek waar hij onder de zon staat daar invloed op (evenaar) (hps is ook supplementair licht voor in kassen met een aanvullend spectrum bij het gebrek aan rood tinten in het najaar/voorjaar? meen ik te herinneren) en wat denk je van de invloed van Uv, dat kan meespelen en meen denk dat het gebrek aan rood spectrum hier een boos doener is als het aankomt op ander effect waar NAW op doelt maargoed, ik heb of wil niks bewijzen ik wil enkel zeggen dat ik de bewering plausibel vind maar je zoiets zou moeten testen
 6. om daar dan weer op door te roeren http://www.wietforum...s-en-ander-gif/
 7. "dat stukje dat zorgt voor het NAW effect" genoeg te vinden over de invloed van Lichtspectrum, en waarom er bij DIY led gekozen is voor de 3500K(eficientie.."kwantiteit niet perse kwaliteit) meen me te herinneren dat vanwege de fosfor dat als filter werkt bij COBS een meer rode kleur te krijgen een verlies in lichtopbrengst is, en de keuze voor wit licht (3500K) hier mee te maken heeft.. zomaar een plaatje van google spectrum heeft niet alleen invloed om de photosynthese maar ook aanmaak van pigment en beinvloed de aanmaak van hormonen en andere fysiologische processen het verrijken van het spectrum zou een verschil moeten maken. hoezo heeft hij tegelijk dan ook onder hps om te vergelijken? en een vergelijking tussen HPS en LED uit anekdotes blijft iets wat je eigenlijk op een andere manier moet testen, zo blijft een hypothese gebaseerd op anekdotes, zonder enkel bewijs. al is er 1ding wat ik meteen geloof, en dat is dat NAW hun genetica selecteert op effect. en niet op opbrengst, en daarnaast hun soortjes zo goed kennen dat ik wat dit betreft blindelings durf aan te nemen dat het effect anders is! (de etherische olien "terpenen" zijn van grote invloed op het effect en dat dit in verband staat met externe invloeden zoals spectrum & klimaat/stralings warmtegeloof ik direct )
 8. wat voor aarde? welke voeding? hoeveel water etc. EC/PH allemaal info die het uitsluiten van bepaalde oorzaken kan helpen het zou een "gif" probleem kunnen zijn.. formaldehyde vergiftiging.(weekmakers) zelf geen ervaring mee, maar er is meer over terug te vinden op dit forum gebaseerd op dit topic? je vraag en de bijbehorende fotos.. haha tja dat is een beetje de sfeer hier, vind het zelf wel humor altijd kan Foth geen ongelijk geven, of je jezelf hier in aangesproken voelt is aan jou.. zal wel met je opstelling te maken hebben (meer dan 3 lampen = geen hobby) dat wil soms nog wel eens tegen de haren van de fanatiekelingen instrijken
 9. apart om te horen van de ledkweek, maar geloof je meteen, stukje spectrum dat mist jammer man inderdaad, snel door!
 10. zowel die chem, als je auto's zien er vertukkelijk uit man ik zie in mn dromen een flinke stook van die auto's in de zon bakken, lijkt me best leuk om een buiten hashje mee te maken..
 11. treffend dat je "opa" als synoniem gebruikt, ik had de Chem4 een tijdje in mn moedertent, daar schoten de ballen al uit zijn oksels.. die heeft nooit de bloeitent gezien, ik ben er met die wierook-kush ook beetje huiverig voor..! geen idee nog! moet haar nog afbloeien! als het echt een goor wietje is ontkiem ik gewoon weer een eskotje dan ben jij ook vast wel zo snugger om je "bac pk boost" van een ander merk koopt (PHC of Innogreen Biolasse of Biotrissol ) dat verschilt erklaar namelijk verdacht weinig op NPK waardes alleen de prijs maakt het verschil!
×
×
 • Create New...