Jump to content

gtti

Full member
 • Content Count

  324
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

25 Positief

About gtti

 • Rank
  Volwaardig lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

534 profile views
 1. @Kees A Dat spul Algisept tegen algen, kan je die veilig gebruiken om tussen de oogsten je rfx/growcubes mee te reinigen? Aangezien H2O2 niet meer verkrijgbaar is....
 2. @pindarots123 Ik stuur de hele ronde 5.5 in en krijg 6.0-6.3 retour. Ben bang dat als ik te hoog instuur de pH juist te hoog oploopt. De volgende ronde zet ik de potten wat hoger en zorg ik dat de pompen het water beter kunnen afvoeren. De stekken die ik deze keer had waren een stuk minder gezond, 1 week voorgroei was niet voldoende waardoor ze een beetje klein zijn gebleven. Vandaar dat er meer algen zijn ontstaan. @lostchild Ik ben heel erg benieuwd naar jouw schema. Ik gebruik de topic van Racker als leiddraad. https://www.thcfarmer.com/threads/water-cooled-grow-room.51015/page-7 De vorige ronde in deze setup heb ik precies op de zelfde manier gewerkt, toen stonden ze ook te nat, precies dezelfde voeding, maar ik heb toen helemaal geen problemen gehad. De trichomen zijn echter nog niet amberkleurig, is het verstandig om ze nu om te hakken? Deze keer neem ik m'n verlies, weer een leermomentje.
 3. Hoi Hoi, ik zit met een probleempje. Week 7 Dag 45, pH 5.5, EC 1.7, CO2 900 ppm, temp 22 nacht en 29 overdag. Eb/Vloed op growcubes, ze staan wel erg nat omdat niet al het water weggezogen wordt door de pompen. Om schimmel te voorkomen gebruik ik chloordioxide. Voeding Yaraliva Calcinit en Kristalon Bruin. Verhouding 1:2. In week 4/5 hebben ze bitterzout als bladvoeding gekregen. Vanaf week 6 begonnen de bladproblemen, klauwend blad, vergeling, paarse steeltjes. Verder is er veel algvorming aanwezig in het medium. Ik zit zelf te denken aan wortelrot of een calciumtekort omdat ik te vroeg de verhouding Cacinit:Kristalon heb aangepast, dat was bij dag 28. Ik heb al gespoeld met florakleen en afgezuurd water. Het lijkt alsof het juist erger wordt. Wat denken jullie? Alvast bedankt voor het meedenken!
 4. Damn man... Misschien toch maar beperken tot 100 gezonde planten ipv hokje volproppen.
 5. Jeejtje man... en ik maar paranoide zijn om alles wat ik doe en hoe ik het doe. Ik werk naast mijn hobby gewoon nog 60 uur per week en ik zou niet durven een gloednieuwe auto te rijden. Goed dat hij van de straat is en goed dat de mensen die hij onder dreiging had van hem af zijn. Daarnaast wel een leerzaam dingetje dat van die 500 planten, de grens tussen een taakstraf en gevangenisstraf. Dat van dat busje huren is inderdaad ook een dingetje.
 6. Ik denk dat je op z'n minst moet ontluchten. In de unit zit wel gas maar of dat voldoende is om de langere leidingen te vullen weet ik niet. Op youtube zijn wel filmpjes te vinden van hoe je zo een unit moet ontluchten.
 7. @Kees A Ik heb zo een ozon apparaat, maar die gebruik ik eigenlijk alleen om m'n hok te ontsmetten. @Fatamorgana Dat is wel een goeie! Kun je die slangen naar de buitenunit ook langer krijgen dan de standaard geleverde slangen zonder iemand langs te laten komen?
 8. @Kees A Misschien ben ik wel een beetje paranoide, maar ik wil alles uitsluiten. Piekstroom-> Dimlux Warmtebeeld-> Isolatie en opticlimate. Ongewenste geurtjes-> Filter met backup systeem bij stroomuitval.
 9. @Fatamorgana Ik ga er even mee stoeien, komt vast goed.
 10. Oke, maar dan zou je dus altijd een kamer hebben die 30+ graden is. Dan licht je toch helemaal op als er een warmtemeting wordt gedaan? Is jouw split unit stiller dan een opti @Fatamorgana?
 11. Ondanks alle horrorverhalen heb ik wel goede ervaringen met de opticlimate 15000 pro3. De reden dat ik geen split unit wil is dat dan het hele stealth verhaal verdwijnt. Wie heeft er met dit weer nog een split unit loeien op het dak/gevel?
 12. Goedenavond, heeft iemand hier op het forum ervaring met topclimate airco's? Ze beweren op de site dat het stiller moet zijn dan de andere bekende merken airco's. Zie link: https://www.kweekhuis.nl/bestel/topclimate-elite-10000?&c=2396 Groet, gtti.
 13. Haha Misschien is dat wel de beste oplossing.
 14. Nee hoor, je hebt zelfs co2 flessen van 100 kg, maar die sjouw je niet zomaar naar binnen. Grootste die ik heb is 20KG volgens mij. Ik denk ook niet dat het daaraan kan liggen, maar dat krijg ik steeds te horen.
×
×
 • Create New...