Jump to content

gtti

Full member
 • Content Count

  425
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

gtti last won the day on February 4 2021

gtti had the most liked content!

Community Reputation

70 Prima

About gtti

 • Rank
  Volwaardig lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

1,858 profile views
 1. gtti

  Ventilatie Dilemma

  Ik heb een split unit airco op het oog 2.5kW koelvermogen 9000BTU. De unit kan verwarmen, koelen en ontvochtigen. Ik zit te denken aan 750-1000m3 filter en een kleine afzuiger voor de onderdruk. Wat adviseren jullie qua afzuiging?
 2. Hoi Allen, weer een tijdje inactief geweest, het begint weer te jeuken. Ik zit met het volgende: Ik wil graag twee tenten van 240x240 neerzetten met 2400W aan LEDs per tent. De tenten draaien om en om. Ik heb maximaal 3x 160mm aan lucht aan/afvoer beschikbaar op locatie. Optie 1: Een softbox van 4250m3 aangesloten op twee filters van 1500m3. Vervolgens deze afblazen door 2x 160mm. Als actieve inblaas een softbox van 2000m3. Deze aanzuigen van 1x 160mm. Vervolgens de boxen zodanig dimmen dat er net een onderdruk aanwezig is in de tent. Optie 2: 3250m3 Afzuigen door 2x1500m3 filters en afblazen in dezelfde ruimte. Dan zit je weer met vocht, warmte en de muffe lucht. Optie 3: 2 split unit airco’s, warmte van de buitenunit afblazen door 2x 160mm Wat denken jullie? Groet, gtti.
 3. Hoi! Ik zit met de gedachte te spelen om een dergelijk systeem aan te schaffen. Is de website van Growrilla betrouwbaar? Heeft een van jullie daar iets besteld? Het is best veel geld voor een paar emmers, maar wel alles plug&play. https://growrillahydroponics.com/en/hydroponics-products/hydroponic-and-aeroponic-systems/hydroponic-systems-growrilla/hydroponic-systems-rdwc-16/ Hoe lang moet je voorgroeien om met een dergelijk systeem met 16 planten de ruimte vol te krijgen van 240x240? Alvast bedankt!
 4. Ik gok dat dit nog wel een dikke oogst gaat worden voor je eerste keer.
 5. Dat kan, dan moet je er wel een relais tussen zetten een beetje ontvochtiger is al 700W. Je kunt dan monitoren of je LV niet te hoog wordt in de periode dat ie uit staat.
 6. Ontzettend triest ze hadden zelfs een generator voor de stroom. Dan betaal je alles netjes wordt je alsnog gepakt. En dan met je smoel op beeld. Damn.. Sterkte. https://www.at5.nl/artikelen/207191/hennepkwekerij-met-bijna-900-planten-opgerold-politie-toont-verdachte?fbclid=IwAR36oRvzBHuCvjpek1Ou1xiVuvvJnIFFkcmCzOG5aN_NqCgFqleEAYL3PTk
 7. @kweekarabier ziet er netjes uit. Als je er nog bij kunt zou je de de uitschieters kunnen knakken en buigen en vervolgens je lampen lager hangen, dan heb je minder fluffy toppen onderin.
 8. @FoolOnTheHill als ze hem een taakstraf plus boete en ontnemingsvordering opleggen op z’n 61ste... Voor hij alles heeft afbetaald zou die al 80/90 zijn. Dus als ik hem was had ik gewoon door blijven kweken tot ik het laatste loodje leg.
 9. @WeedRunner Ja, ik stuur 48V in. Ik denk niet dat die +2 volt zorgt dat de temperatuur zo hoog oploopt. Volgens de data sheet kunnen deze strips 48.4 Volt hebben.
 10. @GanjaRanja Ziet er gelikt uit man. Waar heb je die floracaps gehaald? Wordt de druk wel evenredig verdeeld over de drippers? Want ik zie dat je geen drukventielen meer gebruikt. Hoe vaak geef je water met dit systeem?
 11. Dat scheelt inderdaad. Waarschijnlijk een taakstraf en een geldboete. Als hij z’n geld slim heeft belegd kunnen ze niets van hem pakken. Maarja als je al 61 bent, wat boeit het allemaal dan nog? Straks weer ergens anders beginnen.
 12. @dilago Klinkt als een goede tactiek. Waarom ben je niet meer enthousiast over knoflook? Ik blijf het tot week 6/7 gebruiken, het is een goed middeltje om de boel onder controle te houden vind ik.
 13. @Hannesh ik heb zowel growcubes als rfx geprobeerd, bij beide mediums heb ik vergeling gehad vanaf week 4. Dus daar ligt het niet aan. Die mijten lijken me wel interessant dat ga ik zeker proberen. Ik heb deze ronde helemaal geen schimmel gehad, de luchtvochtigheid was de gehele ronde rond de 50%. De Opticlimate heb ik eruit gegooid, het is geen goede combinatie met LED, vanwege het aan en afslaan van de compressor. Zeer tevreden over LED de kleurwarmte is 3000K. Ik stuur met 4 drivers van 600 watt 8 lampen aan. Er zitten bij de uitgangen 4x25A relais tussen die twee tenten om en om aansturen. De drivers blijven 24 uur aan, daardoor heb je nooit een inschakelpiek of een 12/12 of 18/6 patroon. Een constant stroomverbruik valt niet op, alles wordt hier ook netjes betaald. Ik heb een slimme meter en de meterstanden worden automatisch doorgestuurd naar de netbeheerder.
 14. @wieries Zou best kunnen, op sommige plekken komen de strips los van de heatsinks. Ik ga er hittegeleidende tape tussen doen, wellicht dat dat iets helpt.
 15. De politie in Lelystad heeft donderdag een hennepkwekerij aangetroffen in een bedrijfspand aan de Artemisweg op bedrijventerrein Flevopoort. In het pand vond de politie een kwekerij die nog volop in bedrijf was. Er stonden 200 planten in het gebouw. De 61-jarige huurder van het pand is aangehouden. Hij woont in het Friese Franeker. De hennepkwekerij is ontruimd, en de planten zijn vernietigd. https://www.omroepflevoland.nl/nieuws/216471/hennepkwekerij-met-200-planten-gevonden-op-bedrijventerrein-flevopoort Zonde! Ben benieuwd hoe hij is gepakt. Ziet eruit als een mooi wietfabriekje met 12x Gavita’s. Sterkte...
×
×
 • Create New...