Jump to content

MisterX

Full member
 • Content Count

  3,125
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  43

MisterX last won the day on April 4

MisterX had the most liked content!

Community Reputation

1,080 Top reputatie

About MisterX

 • Rank
  Woont hier

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

2,473 profile views
 1. ligt eraan. als hij ze weken in een klein bakje heb laten staan. dan heb je niet van die grote planten. dat is de reden dat ik ze vanuit stek gelijk in hun grote schoenen zet!
 2. Bitterzout zit magnesium en sulfur in. de reden voor de aanbeveling is dat de extra magnesium en sulfur de planten snel weer donkerder maakt. Het kan ook als blad voeding gebruikt worden wat nog sneller werkt als in de aarde. Ook hielp het bij mij met de rode stelen ik was alleen een beetje te laat met het omhoog gooien van de magnesium. Gebruik het alleen niet te vaak 1 of 2x meegeven in het water is vaak al voldoende. vpd verhaal https://www.wietforum.nl/topic/129524-vpd-voor-dummys-en-praktische-toepassing-ervan/
 3. Ja die kou is ook funest voor plant metabolisme. Foto synthese en verdamping is ook beter met wat hogere temperaturen.
 4. zet je lamp anders eens 2 dagen op 30% power. Als het lichtstress is zal je wel herstel zien. Je ziet steeds het zelfde met die LED kweekjes iedereen beukt er mega veel licht op en dat gaat niet altijd goed. (bij mij niet teminsten) Zelfs op 50cm produceren die lampen in kleine tenten nog erg veel licht. Mijn geekbeast geeft op 50cm nog steeds 900 PAR wat gewoon erg veel is.
 5. Ik weet niet hoeveel cobs die heeft en op welk wattage ze draaien of hoe ver die uit elkaar zitten. dus kan niet echt oordelen over de lichtverdeling. maar 25cm kan intens zijn
 6. Ja minder licht kan ze helpen hun kleur wat sneller terug te laten krijgen en zal ook helpen de plant wat minder te stressen. Mischien ook een shot bitterzout geven als je dat al niet gedaan hebt. Zijn aardig wat mensen waarbij het heeft geholpen de groenen kleur terug te krijgen. Zelf heb ik toen mijn lampen hoog gegooit en de lampen heel erg gedimt maar 30% voor 2 dagen en bitterzout gegeven. De planten waren na die 2 dagen weer een stuk groener. daarna weer langzaam de licht strerkte weer verhoogt naar 100%. Zelf heb ik het idee dat mijn mimosa gewoon niet van dat hele sterken licht houd.
 7. denk wel dat je echt iets moet gaan doen aan die vergeling. Als dit door blijft zetten heb je wel een probleem straks denk ik. De planten zien er niet zo happy uit Die zaadballen krijg ik ook de zenuwen van.
 8. je kan proberen een keertje wat bitterzout erbij te geven. Ook zouden ze het mischien waarderen als je ietsjes mindert met het licht. Dan trekken de planten wat makkelijker weer groen.
 9. wat mij nog meer verbaast is dat het met maar 4,5 halve week voorgroei is deze strain is uitermate geschikt voor een scrog. de toppen lijken wel groter en dikker als dat ze in werkelijkheid zijn.
 10. Hey man :) hoe lang heb jij ze nou uiteindelijk voorgegroeit? Mooi ook die PH tester in je medium. Bekende technieken doe je toe past. Alleen heb ik ze in de bloei niet meer onder het net gehouden. alleen uit elkaar getrokken een net erboven.
 11. beetje laat maar ik zie de toegevoegde waarde er niet van
 12. wel een mooie soortje inderdaad met een bijzondere stamboom ben wel benieuwd
×
×
 • Create New...