Jump to content

MisterX

Full member
 • Content Count

  3,207
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  50

MisterX last won the day on November 5 2021

MisterX had the most liked content!

Community Reputation

1,131 Top reputatie

About MisterX

 • Rank
  Woont hier

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

4,035 profile views
 1. je weet dat ik ook erg hoog in de EC zit. Moet gewoon kunnen als je het niet te droog laat trekken en je vpd laag is. zelf had ik 2.4 in week 1 en ga ik al snel naar 3.0. zou zelf gewoon de EC wat lager houden als jij dat prettig vind. je ziet snel genoeg hoe de planten eruit zien.
 2. als ik de regels lees gaat het over plant delen of plantmateriaal dus dit valt daar niet onder. maar laat het onderwerp lekker rusten :)
 3. ik oogst gemiddeld nu zo 1300 in deze tent met 5planten en 5 weken veg. weet bijna zeker dat dit omhoog kan als ik nog een extra plant erin zou hebben. ik kweek tegenwoordig in 11 liter potten ik heb wel besloten de hobby te stoppen en mijn setup staat dus te koop. hoef er niet de hoofdprijs voor maar kom ook niet met onzin aanbiedingen! denk dat alles tegen de 6000 heeft gekost om aan te schaffen en al het mooie (dure)speelgoed is een jaar oud.
 4. Klopt het gaat hard met die strains. binnen een jaar is het mainstream en logisch ook. als je weet waar je moet zoeken kan je de gekste genetica vanuit de US hier krijgen. lijkt wel een goede oogst te worden dat wel. denk dat ik haar voorlopig nog wel even kweek. ik ben allang blij dat AF nog geen ICC is geworden kwa verkrijgbaarheid. Als AF nou echt het grote publiek bereikt hier neem je gewoon weer de volgende hype
 5. Apple fritter ( Lumpy's cut) ik ga ze omhalen ik heb toprot gekregen. wou eigenlijk nog een week maar is niet anders. had het niet verwacht eerlijk gezegd. luchtvochtigheid was wel prima. was wel precies een top die in een hokje stond zonder goede ventilatie heb afgelopen week 18 graden water gegeven en de temperaturen omlaag gehaalt. gisteren heb ik water gegeven van 13 graden en zo koud mogelijk gezegt afgelopen nacht om wat meer kleur te triggeren. 20211105_085827.mp4
 6. dag 48 bloei ik laat haar nog 14 dagen staan staan. EC verlaag ik van 2,5 naar 1.6 met alleen PK en de laatste week geef ik 0,0 osmose water De water temperatuur verlaag ik van 20 naar 18 en de dag temp verlaag ik van 28 naar 25 ongeveer en ik probeer de nacht temperatuur ook wat lager te krijgen. met als doel het paars naar boven te krijgen. dit is wel afhankelijk of ik de luchtvochtigheid laag genoeg kan houden maar dat lijkt goed te gaan. 48b.mp4
 7. niks bijzonders hun geloven er meer in dat je hogere EC kan pushen als jouw water geven (drain to waste) maar op orde is. je mag jouw coco (wat ik gebruik) niet te droog laten trekken want dan loopt de bodem EC op wat het probleem veroorzaakt.
 8. ik geef zo een hoge EC omdat ik een bepaald idee van floraflex eens uit wil proberen. vandaag toevallig voor het eerste een nacht gehad in de toprot gevaar zone waarvan ik dacht aiiii toprot gevaar met 60% rh. voor de rest is de luchtvochtigheid wel oke. Komende week wel weer zooitje rot weer kwa luchtvochtigheid.... helaas al koelt het wel af wat ook weer lagere luchtvochtigheid betekent.
 9. dag 45 bloei ec 2,6 zelfs nog 2 dagen ec 3.0 maar dat was beetje to mutch PH van de drain dropte maar geen verbande blad punten.
 10. toch wel mooie toppen voor een buiten oogst toch
 11. verschilt per strain. deze strain kan wel wat licht handelen
×
×
 • Create New...