Jump to content

MisterX

Full member
 • Content Count

  3,144
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  45

MisterX last won the day on June 12

MisterX had the most liked content!

Community Reputation

1,093 Top reputatie

About MisterX

 • Rank
  Woont hier

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

2,618 profile views
 1. heeft iemand regulator wel eens als bladvoeding gebruikt? Ik wil dit doen om de strek wat te remmen
 2. Is nog een optie. Heb nu de hydroguard eruit gehaalt en Uberoots (chloor) toegevoegd 0,5ML per liter Kijken hoe het res het nu doet na 2 dagen. In het begin draaide ik zonder luchtpomp en met een cirulatie pompje. nog steeds alg.
 3. wij hebben de zelfde strain ben benieuwd. ik vind dat ze bij mij erg groot blad heeft!
 4. Nee een franse maat van mij. maar kreeg een soort gelijk advies van de man die Uberoots maakt. Die maakt dat ook met chloor granulaat en gebruikt dat zelf ook in zijn res. https://www.greensell.nl/a-57634929/uberoots/uberoots-5-liter/#description Hydroguard gebruik ik al nu maar dat schijnt goed te zijn voor wortelrot ipv alge Ik heb een luchtpomp met steen die constant bubbels maakt en het water in beweging houd. daarnaast heb ik een chiller die 24/7 rondpomp 1300 Liter per uur
 5. welk precentage / welke hoeveelheid per liter? Veel mensen adviseren mij ook om chloor door het systeem heen te laten lopen 1 gram pet gallon om schoon te maken 3-5 ml per gallon onderhoud flush 10ml per gallon Ook zijn er mensen die zeggen dat de transparante luchtslang van mijn pomp het probleem zou kunnen zijn. maar daar zijn de meningen over verdeelt
 6. Goedemiddag allemaal, Ik loop al weken te kloten mijn algen in mijn systeem. ik dacht het onder controle te hebben maar ik heb in 3 toch weer alg in mijn systeem Ik heb maatregelen genomen om te voorkomen dat er licht bij het water komt. Kamer zo donker mogelijk maken. Nieuw reservoir de openingen van het reservoir zo veel mogelijk afdekken. Mijn slangen en reservoir zijn niet transparant en UV bestendig. Toch heb ik weer algen wat zie ik over het hoofd? Ik ga alles weer leegpompen en doorspoelen met 1 gram chloor/poolshock per 4 liter water en het maar weer opnieuw proberen. Wat zit er in mijn res Regulator Cal/mag Floraflex Hydroguard PH up of down verder houd ik de water temperatuur op 20 graden met een chiller en heb ik een luchtsteen in het reservoir.
 7. ik had het water op 18 graden ingestelt. mischien is dat wat koud als de kamer 26 graden is.
 8. Goedemorgen, Ik heb een chiller staan de BOYU 075 en heb daar wat problemen mee. Eerst lekte de koppelingen dit heb ik nu opgelost door de rubbers te vervangen. Echter nu viel mij op dat er alsnog een plas water lag onder de chiller vandaag. Ik heb meteen het res leeggepompt en alles nagekeken maar kan niks vinden. Wel lekt het best flink. Nu wees iemand mij erop dat het ook condens zou kunnen zijn. heeft iemand hier ervaring mee en kan mij hier uitsluitsel over geven?
 9. er ligt een plas water onder mijn chiller. er word mij vertelt dat dit condens is en dat ik mij hier geen zorgen over hoef te maken. Iemand hier ervaring mee?
 10. had een lichtlek. het was alg heb ik begrepen met een hydrokweker. ik heb cloor gebruikt om het dood te maken. al de bruine alg werd gewoon wit. Om het in de toekomst te voorkomen dek ik de deksel beter af. zet ik de watertemperatuur op 19 graden en gebruik ik hydro guard om het water langer houdbaar te houden Regulator is niet bio Cal/mag van aptus volgensmij ook nieten flora flex is mineraal.
 11. volgensmij is die bak 6cm hoog Amazon geloof ik. uit de USA geïmporteerd. was best lastig aan te komen Iemand tips voor bij hoe ik mijn voedingswater wat langer goed kan houden? het begint nu te stinken na 2 dagen al en wou eigenlijk voeding hebben voor de hele week ipv 2 dagen. ook begint het al vrij snel te vlokken etc momenteel zit er in het resevoir Aptus regulator Aptus Cal/mag Floraflex Ook heb ik er een chiller op aangesloten dus het water is netjes 21 graden dus te warm word het water niet meer. ook heb ik wat Bluelab spulletjes gekocht om de PH en EC te monitoren
×
×
 • Create New...