Jump to content

Buyuk

Full member
 • Content Count

  1,340
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Buyuk last won the day on August 4

Buyuk had the most liked content!

Community Reputation

328 Goed

About Buyuk

 • Rank
  Harde kern lid
 • Birthday 03/12/1990

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,626 profile views
 1. In mijn vorige reactie was ik al stoned, ik herriner nauwelijks dat ik zo iets heb gepost
 2. Dit keer wil ik ook wel testen, maar ik geef wel aan dat ik gewoon eerlijk aangeef wat ik vind ook als ik het minder kwaliteit vind ow ja, ik kan ook niet hele teksten typen zoalw wat feaurgus doet
 3. Tegenwoordig onder viaducten en bruggen is ook al populair geworden als je kleine 2 a 3 jaartjes blijft wachten zal het niet de laatste worden.
 4. Dat kost teveel in de vrije sector (vanaf €1000), en ik ben niet van plan om alles vol te proppen.
 5. @P H donner nu je het over sociale controle hebt begin ik te twijfelen. Omdat de percelen zo groot zijn heb ik het idee dat niet zomaar iemand op jou tuin komt lopen naar je tuinhuisje om binnen te gluren. Maar je weet het nooit natuurlijk. Ik hoef geen tientallen plantjes te plaatsen, 5 is al genoeg als ik maar bezig blijf. Als je een andere advies heb hoor ik het ook graag
 6. Wat ik de afgelopen dagen heb gezien is tusswn de 6 a 10.000 euries. Dat is een hoop geld maar dan heb ik wel een tuin van 250 a 300m2 inclusief tuinhuisje van 20m2
 7. Ben je tevreden zoals hoe het tot nu toe gaat ? Volgens mij was het je eerste keer op big blocks, nog tevreden tot nu toe ?
 8. Ziet er goed uit, lekker vol en compact zoals het eruit ziet.
 9. Dat gaat m niet worden @al green Ik heb ook een gezamenlijke ruimte waar de kelders staan. Misschien kan ik daar 1 plantje plaatsen maar dat is ook niet echt verstandig ivm geluid, lv, temp enzo. Dus nog op zoek naar een volkstuin in de randstad.
 10. Ik zou met rot aangetaste topjes never nooit roken, al heb je de zichtbare gedeeltes van de schimmels verwijderd blijft het een risico.
 11. Je rookt tog niet dat topje waar je rot hebt ontdekt ?
 12. Vorige run had ik geen verslag gehouden, toen zat ik tegen de 700 aan. Inderdaad, hopen dat ik een plekje kan vinden. Zit namelijk te denken aan een volkstuintje maar zijn er weinig die eigen electriciteit hebben.
×
×
 • Create New...