Jump to content

Buyuk

Full member
 • Content Count

  823
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Buyuk last won the day on August 27

Buyuk had the most liked content!

Community Reputation

197 Goed

About Buyuk

 • Rank
  Kern lid
 • Birthday 03/12/1990

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

913 profile views
 1. Dan maar naar de bouwmarkt, kunnen de kindertjes vrolijk in de zand blijven spelen
 2. Ik ben van plan om gele strips op verschillende plaatsen in de tent te plaatsen. Kaneelthee kan ik ook wel proberen maar zoals wat hazer4 aangeeft gaan ze niet allemaal dood. Vandaag is het niet gelukt maar morgen even ergens wat gele strips en zand halen (kinder speeltuin) @420man010 verhoging zat ik ook aan te denken maar dat wordt dan een probleem als ik van onder water geef. Misschien moet de zkittlez boven langs. Of als nog de zkittlez buiten de tent onder een t neon hangen en een weekje extra laten groeien. Vandaag netje gespannen en 30 liter water van onder gegeven ec1.3 ph6.1 Ik laat alle water staan en laat ze rustig drinken.
 3. Ja kluns, ik ben er wel tevreden mee tot nu toe. Ik had nooit last van muggen, dit is de eerste keer. Ik zie ze ook letterlijk overal lopen en vliegen. Kaneel thee is ook een optie maar ik heb het gevoel dat het niet heel effectief is.
 4. Hier weer een kleine update. Eerder spint, trips en herma's meegemaakt. Dit keer zijn het rarevouwmuggen en het begint echt een plaag te worden. Weekend ga ik gele plak strips kopen, en metselzand over de toplaag van de aarde. Heeft iemand meer tips tegen varenrouwmuggen ? Vanaf maandag ga ik beginnen met water geven van onder, ik zie al aardig wat wortels bij de meeste potten. Laatste waterbeurt was per plant 500ml, ec 1.0 ph 6.0 Ongeveer 4 dagen terug alles behalve de zkittlez getopt. Zkittlez loopt als nog behoorlijk achter, misschien zet ik haar onder een t neon (18/6) terwijl de andere binnenkort in de bloei gaan.
 5. Jij kan binnenkort smullen, mijn voorraad is bijna leeg en mijn dames zitten nog in de groei
 6. Gaan ze daarvan strekken ? Wist ik niet
 7. Terugkoppeling van de filter aanpassing: vandaag was het weer tussen de 28/29 graden in de tent afzuiger volle toeren. Bocht in de slang verkleinen heeft iets geholpen maar niet voldoende. Volgende stappen zijn raam iets meer openen en verwarming in de kamer uit
 8. Een keertje thuis komen zonder te roken doet wonderen !! Dankzij de oplettendheid en tips van alle forumleden hier hebben wij gezamenlijk weer een probleem opgelost. EDIT: voor de inlaat heb ik 200mm sonoconnect liggen, ipv 3x160mm inlaat ben ik van plan om de 2x160mm inlaten die ik momenteel gebruik te veranderen naar 2x200mm. Het enige nadeel is dat het een sonoconnect slang is waardoor misschien deeltjes stof in de tent gezogen kan worden wat in de slang bevind.
 9. Ik zou plant 1 laten staan en plant 2 omhakken. Maar ik ben geen "kenner" en vooral niet rot
 10. @lostchild dat is een hoop gedoe. Grootste probleem is ook ruimte gebrek buiten mijn tent. Links en rechts van de tent is bijna geen ruimte max 20cm. Achterwand staat staat strak tegen de muur. Vanavond ga ik kijken wat mogelijk is, voordat de bloei begint moet het geregeld worden anders veroorzaak ik geur overlast.
 11. Ik heb snel wat fotos gemaakt, meer doe ik nu even niet want ben knetter. Morgen bedenken hoe ik dit kan oplossen. Zo te zien kan de slang niet uit de opening voor de cooltube vanuit waar de filter nu hangt. Regelaar is nu aangepast naar temp:24 brandwith:4 min hertz:17 Hier de fotos Ps: Ondertussen denk ik dat er een oplossing is, vanavond de stangen boven de tent waar de lampen aan hangen andersom draaien en de stang die boven apart hangt, hangen richting de opening van de cooltube en op die stang de filter hangen zodat de slang direct de tent uit kan. Uit de tent een kleine bocht naar rechts naar de afzuiger.
 12. Heb jij geen verslag ? Dames zien er goed uit. Ik zou bijna denken dat het allemaal stekken waren van één moeder. Ze zijn inderdaad wel klein, ik had van de zomer 1 zkitlez ontkiemd die buiten op mn balkon stond. Dat was best een groot plantje geworden terwijl ik haar heel slecht had verzorgd omdat ik wist dat ik haar niet liet afbloeien. Ben bang dat het allemaal fluffy troep gaat worden als het een klein plantje blijft tussen de haze.
 13. @vakman dat zijn twee hele kleine gaten voor kabels. @lostchild volgens mij had ik dat eerder al geprobeerd, dat was mijn eerste voorkeur. Ik weet even niet waarom maar dat lukte niet. Ik zal vanacht weer kijken wat daar de reden voor was. @Wiekspiet heb je toevallig een foto van jou zkittlez en van welke breder heb je het gekocht? Ik heb het liefst geen self made gaten in de tent. @Piffer secret jardin connector ken ik, geinig ding. Slang diameter is 160mm. Maar dat hou ik ook als laatste optie
×
×
 • Create New...