Jump to content

Buyuk

Full member
 • Content Count

  672
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Buyuk last won the day on August 27

Buyuk had the most liked content!

Community Reputation

160 Goed

About Buyuk

 • Rank
  Volwaardig lid
 • Birthday 03/12/1990

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

719 profile views
 1. Misschien je lampen te dicht op je planten, hoe warm is het in je tent ? Waarom begin je geen verslag ?
 2. Led kan je juist meer gram per wat halen ipv hps. Ik heb ook een tent van 120x120 en heb aantal dingen heel vaak drie dubbel moeten kopen omdat ik te weinig info had. Om niet de zelfde fouten als ik te maken wil ik je best helpen, maar iedereen heeft een andere manier van kweken. Zelfs kweken op aarde komt heel veel bij spelen over manier van kweken. Alleen jij kan uiteindelijk beslissen hoe je het wilt aanpakken en om daar achter te komen zou je iig veel verslagen moeten lezen. Straks ga je, je grond vol bemesten en als extra schimmels, bacterien, buffertabs enzo meegeven en andere kant ga je nog mineraal bijvoeden ( wat ik keertje heb gedaan ) dat zijn 2 aparte dingen.
 3. Dan is het iig geen 9 weeks bloeier zo te zien Heb je een foto van je hele veldje, ik ben zeer benieuwd
 4. @Kees A ik denk ook dat het die kant op gaat
 5. @vakman Ik zal even kijken of daar aardedraad loopt, daarna zal ik proberen met behulp van youtube dat ik elke stap 1 voor 1 volg.
 6. Bedankt voor je niet advies ik zal even kijken wat het beste is, had ik maar de mogelijkheid om alles in mijn tent te verplaatsen zodat ik een electricien kon roepen, maar het is helaas niet anders momenteel.
 7. @Kluns wij zijn ook één groot Familie Als je nu eindelijk weet wat skunk is zouden we ook een Turkse Wietforum moeten beginnen want daar denken ze dat Skunk een naam is voor synthetisch bewerkte wiet.
 8. Die risico's willen we natuurlijk niet mee maken, dat is ook de reden dat ik blijf vragen stellen over een "simpel" onderwerp voor de meeste, helaas voor mij te riskant/ingewikkeld. Ik heb op youtube zitten kijken maar ik heb geen duidelijke video gevonden over hoe ik de stopcontact kan aarden
 9. Denboom heeft het daar over een worst case scenario, maar ik weet natuurlijk niet hoe groot die kans is omdat ik al een tijdje gewoon rustig bezig ben met de zelfde apparatuur met de zelfde stopcontact. Ook doel ik met mijn vraag antwoord te krijgen of ik het misschien op een andere manier veiliger kan maken, of nog beter dat ik zelf een aarde draad kan aansluiten. Op youtube lijkt alles makkelijk.
 10. Ik ben al 47 minuten bezig om deze foto te vinden, ik had het aantal weken terug gezien maar wist niet meer waar Ik was heel er benieuwd hou jij ervoor zorgt dat die topjes zulke vorm krijgen, het lijkt alsof ze zijn platgeknepen
 11. Als ik het goed lees vormt geld bij jou niet direct een probleem, dus zou ik, als je nog niks hebt aangeschaft serieus denken om met led te werken ivm stroom verbruik en warmte. Ik neem aan dat je student bent, het zou echt lullig zijn als je uit je studio wordt getrapt vooral met de huizenmarkt van momenteel. Ik neem ook wel afentoe risico's, maar ik denk zeker wel dat iemand wel controle heeft over de electriciteit verbruik. Ik bestel laatste tijd ook van Onlinetopgarden, momenteel heb ik in een andere internet pagina 14 producten in de winkelmandje maar ik kan jou garanderen dat je niet alles klakkeloos moet overnemen wat ze aan de tel vertellen. Ik deed dat in het begin en heb tot nu toe alles zeker 3x opnieuw moeten bestellen omdat het niet "goed" was. En die cli-mate fancontroller bromt, heb ik gelezen, dat is ook de reden dat ik een frequentie regelaar heb gekocht van Cli-mate. En pas op met die afzuiger, ik had een soort gelijke wat erg veel herrie maakte vanaf 50% vermogen ongeveer. EDIT: Ik zie in je laatste linkje de buisfan pk-125. Die is zeker niet slecht, maar een softbox is stiller wat misschien ook wel heel handig kan zijn in jou situatie.
 12. @denBoom heb jij hier een mening of een advies over ?
×
×
 • Create New...