Jump to content

Buyuk

Full member
 • Content Count

  441
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

99 Prima

About Buyuk

 • Rank
  Volwaardig lid
 • Birthday 03/12/1990

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

514 profile views
 1. Er over heen bedoelde ik, om uiteindelijk de slang te gaan klemmen. Maar alleen de buiten zijde (plastic) krijg ik over de 160diameter van de filter heen.
 2. Moet de Diatomee├źnaarde met de aarde gemengd worden of alleen de bovenlaag van de medium afdekken met Diatomee├źnaarde ?
 3. Knoflook is in ieder geval niet bij iedereen een wonder middel. Ik kan het met iets gebruiken als extra. Spint komt van de stekjes, mij werd eerder al geadviseerd om gif te gebruiken. Volgende keer ga ik dat zeker doen. Ik heb wat nodig dat geen twijfels achter laat voor in de aarde.
 4. @lostchild dat heb ik ook gedaan, kreeg alleen de binnenmantek niet er in. Met tape heb ik vanaf de beginpunt van de filter over de buitenmantel van de slang en vervolgens gedeeltelijk over de slang heen getaped. Dit werkt redelijk maar het is wel tricky. Zijn er nog andere ideeen, manieren ?
 5. Invriezen gaat een beetje lastig omdat ik ongeveer 275L aarde heb staan En knoflook thee is spuiten op de plant zelf, maar wat met eitjes of andere kwaaddoeners in/op de aarde ?
 6. Hoi allemaal, Ik heb een ronde met behoorlijk veel spint problemen, roofmijten hebben het verminderd maar niet volledig kunnen aanpakken. Ik kijk dus uit voor een nieuwe ronde, maar ik heb geen mogelijkheid om nieuwe aarde te gebruiken waardoor ik het met kalk en wat extratjes ga "Boosten" voor de volgende ronde. Maar ik weet dat spint zich verpopt in de medium, hoe kan ik dit aanpakken als ik de aarde ga hergebruiken ?
 7. Inderdaad alle shops hebben slangen van 160, maar dat is nou juist het probleem. Alle andere slangen zijn 2/3 cm groter icm filters, zoals een filter voor 125 krijg je een slang voor 127. En dan voor 200 krijg je 203. Zoals @macerror aangeeft heb ik voor mijn filter diameter van 160 ook gewoon slang van 160 en dan stukjes opengeknipt en over de 160 heen getrokken, dicht gemaakt met tape. Maar dit is niet helemaal lucht dicht
 8. Hoi allemaal, Zoals de titel al aangeeft kan ik geen gepaste slang of verloopstuk vinden voor mijn softbox en filter van 160mm. Iemand tips of tricks ?
 9. @Martijn ik heb net de verslag doorgenomen van karel kweker van EU, maar ik weet niet zo zeer of je een test van hem serieus moet gaan nemen. Volgens mij zwerven er hier veel meer hobbiesten die echt wel beter weten en doen dan hem (niet lullig bedoeld)
 10. @Buddha Cheese is het je al gelukt, ben wel benieuwd naar een update
 11. Oohh... Daar wordt ik opgewonden van, geschoren en nat
 12. Hoe lang is de kabel van je led lamp dan, gaat het wel lukken tot je relaiskast als je een ruimte hebt van 120x240 ?
 13. Ziet er lekker uit, waar kan ik een "sample" ophalen
×
×
 • Create New...