Jump to content

Buyuk

Full member
 • Content Count

  1,391
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Buyuk last won the day on August 4 2020

Buyuk had the most liked content!

Community Reputation

350 Goed

About Buyuk

 • Rank
  Harde kern lid
 • Birthday 03/12/1990

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

2,264 profile views
 1. Hey X, wat zit er in de floraflex ? Is dat dwc of gebruik je aarde/coco ?
 2. Alles met de hand is wel moeilijk, ik wil wel handje helpen
 3. Geniet ervan, als het voor de verkoop is zou ik ze nog wel even bij trimmen.
 4. Ik dacht dat we nooit meer iets van je zouden zien of horen, blij om dit te zien. Misschien wil je een verslag bijhouden zodat we kunnen mee kijken.
 5. @dilagoDat is zeker waar maar ik doelde meer op het feit dat de kans op spint duidelijk veel minder is als je zelf je stekken gaat maken van je eigen (insecten vrije) moeder. Stekken boeren leveren meer spint dan stek
 6. Of je gaat een ronde met zo veel mogelijk zaad werken en daarvan stekjes nemen om vervolgens een moeder te onderhouden. Heb je ook geen gezeik met spint en al. Je kan stekken met spint ook gwn dompelen en vervolgens vol spuiten met gif, maar ervaring leerde mij dat dat niet altijd 100% werkt.
 7. Volgens mij is het minder dan je verwachting maar hopelijk valt het in aantal grammen nog mee. Ben benieuwd hoe ze smaken die do si dos waar ik eerder nooit wat van had gehoord
 8. Wat het beste is vind ik moeilijk zeggen maar in de bloei flink droog laten worden vind ik niet erg verstandig. Een waterbeurt in de week eveb laten droogtrekken oké, maar niet voor elke waterbeurt. Nu hebben ze juist lekker voeding nodig, mineraal of organisch. @Hannesh ik heb van een zelfde kweek topjes gerookt waarvan aantal waren gespoeld en de rest niet, en geloof mij, je merkt helemaal geen verschil.
 9. @Kluns inderdaad na opwaarderen van aarde meer kleine hoofdtopjes. @JackyH80 Ik weet niet wat kluns doet met verwarmen maar in de zomer staat verwarming volledig uit bii mij. Overdag draaien met zonnige dagen heb je te warme tent dan is het beter savonds lamp aan te zetten. In de winter staat radiator sws 24/7 bij mij aan daarom doe ik snachts lamp aan omdat dat de meest koude tijden buiten zijn.
 10. Waarom niet deze maanden in de nacht draaien, nu is het juist beter omdat snachts het meeste koude periode is of heb bedoel je iets anders ? 17 graden vind ik ook wel meevallen, kan het nog aan wat anders liggen dat je nu minder kleine topjes hebt ? Ik had wel na opwaarderen van aarde dat ik minder kleine topjes had vergeleken met zelfde setup en vergelijkbare klimaat met vers aarde.
 11. @FoolOnTheHill Je bent de topic van deze jongen alleen maar aan het vervuilen, je hebt je punt gemaakt, is wel duidelijk nu. @FrostyFingers veel succes alvast met zaadjes uit je wiet plukken, ik hoop dat het gaat meevallen.
 12. Dit vind ik net weer overdreven. @FrostyFingers In mijn laatste verslag had ik verschil laten zien/beschreven over de ontwikkelingen van planten waar veel blad was verwijderd en planten waar weinig blad was verwijderd. Met veel blad verwijderen zag ik dat er teveel tekorten onstonden na bepaalde tijd ook hadden die zelfde planten toevallig allemaal kleinere hoofdtoppen. Betere verspreiding of buigen is beter dan "te veel" weghalen.
 13. Dat is wel erg netjes en goed service van Greensell. @Kees A ik ben zeer benieuwd wat jou beroep is aangezien jij vaak ervaringen uit verschillende rechtzaken deelt en veel inhoudelijk juridische regeltjes weet
×
×
 • Create New...