Jump to content

upheaval

Full member
 • Content Count

  383
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

upheaval last won the day on November 22 2019

upheaval had the most liked content!

Community Reputation

175 Goed

1 Follower

About upheaval

 • Rank
  Volwaardig lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

566 profile views
 1. Alle dames zijn om en aan t drogen, de 3x spliff cheese zijn al droog en in potten, redelijke opbrengst 40gr per plant, 1 Crystal White 52gr rest is nog niet klaar. 1 Crystal White had klein beetje toprot dat net aan t beginnen was. Heb van de hoofd top een gram of 8 kunnen weggooien. Eindelijk een ronde zonder banaantjes volgende ronde gaan we proberen rotvrij erdoor te komen. Na veel van led gezien te hebben hier op t forum en de resultaten met led ben ik wel van plan om ook over te schakelen naar led. Alleen weet ik nog niet hoe en wat, kosten zijn ook redelijk hoog want zou t dan ook ineens goed willen doen maar daar ga ik nog voor wat verder spieken bij onze collega's hier Nieuwe ronde staan er 3x van onbekend soortje in 30l potten en 3x Blue 2.0 weer en 1x Crystal White. Dan zijn alle oude zaden op en kunnen we zodra alles droog is terug op starten met een nieuwe ronde liberty haze/lemon haze. Hoe ik het precies ga doen dat zie ik nog wel. Denk dat ik met 2 weken ga opstarten twijfel om van allebei de haze een moedertje te maken en steeds met 8 stekken samen laat bloeien en weer opnieuw met 2 stekjes cyclus herhalen. Maar daar gaan we de komende dagen over peinzen.. Dit waren nog foto's van voor het knippen nieuwe ronde staan al week op 12/12 En zijn 1x getopt( wel pas na het schakelen naar 12/12 getopt).
 2. @420man010 en @Kees A maar is het niet zo dat als er herma trekjes in de moeder zit, dat dit automatisch ook in de stekken terug komt en dat met regulier de kans veel kleiner is? Het is dat ik eigenlijk elke ronde daarmee te maken heb gehad alleen deze ronde nog niet, heb ook minder tijd om er bovenop te zitten maar lijkt de 1e ronde zonder banaantjes. Beschik nu ook over een ruimte waar de rolluik van dicht is en compleet donker is hiervoor was het in me slaapkamer en stoorde ik de planten regelmatig met licht.
 3. @FoolOnTheHill ikzelf geef ze ook nog wat water voordat de lampen uitgaan (Degene die het kunnen gebruiken dan). Soms moest ik een paar potten weer als de lamp aanging weer terug aanvullen(vooral de Cheese). Er word wel degelijk water verbruikt wat ze ermee doen precies dat weet ik niet haha maar lijkt me geen kwaad te kunnen. Ik merk wel sinds ik kraanwater gebruik dat de bladeren er niet helemaal top uit zien en ook onderaan de potten veel kalkaanslag aan de buitenkant. Ga een grote vat in de tuin plaatsen aangesloten op de regenpijp en de andere tent is testen met regen water.
 4. @hazer4 voor mij word t de 1e keer zover mijn bewuste gedeelte het weet.. Maar zal je dan wel pm sturen.
 5. Bedankt @hazer4 , als die klaar is mag je m van mij wel proeven hoor.. normaal gezien gaan die 2 iets langer bloeien wanneer de andere geknipt zijn maar wie weet.. @Piffer bedankt, die ben ik zeer tevreden over zijn van Spliff Seeds, 1 van die heeft een knots van een hoofdtop die maar blijft zwellen en mooi wit.. volgens de breeder zou die 7 weken nodig hebben vind het totaal niet erg laat maar lekker doen. Heb weer: 3x Blue 2.0 (blauwe label) staan zijn nu wel de laatste zaadjes. Zou er graag stekken van willen nemen maar heb geen ruimte voorzien helaas. 1x Crystal White (gele label, laatste zaadje) 3x (roze label) onbekend soortje van de vorige ronde heb 20 zaadjes kunnen bemachtigen van de eigenaar. Is per ongeluk gecreëerd. Maar zijn me zeer goed bevallen de planten van vorige ronde topwiet op alle Als de andere tent leeg is word het Liberty Haze in die tent. En zodra deze klaar zijn ga ik zorgen dat ik 2 moeders heb staan 1 zeker Lemon Haze en 1 waarschijnlijk Liberty Haze of Northern lights, maar dat is afhankelijk van mijn ervaring straks en of ik reguliere zaadjes van Liberty Haze kan bemachtigen. Misschien dat @Xaim me daar meer info over kan bezorgen want ik kan ze niet gauw vinden enkel feminised. Staan sinds gisteren op 12/12.
 6. Week 9 op 12/12 3 x Spliff Cheese met ze drieën van achter op een rij. 2 x Crystal White staan rechts achter elkaar. 2 x White Rhino in het midden achter elkaar. 2 x Blue 2.0 staan links achter elkaar. White rhino Deze heb ik 3 van in scrog gehad rond april dit jaar en vond ze wel de moeite waard om nog een keertje te zetten want ik baalde enorm toen ik me laatste gram van deze oprookte.. Blue 2.0 Deze ben ik wel benieuwd naar als die eenmaal klaar is.. vind ze wel wat anders dan de rest, hebben ook precies niet veel voeding nodig kregen hetzelfde portie als de andere maar denk dat het toch iets te veel is geweest. Crystal White Deze dames doen het echt goed eigenlijk, zijn nog altijd aan het opzwellen. Krijgen laatste voedingsbeurt deze week. Daarna enkel water tot ze oogstklaar zijn Spliff Cheese Deze hebben niet lang meer te gaan, bladeren zijn zwaar aan het vergelen en loslaten, witte pistels beginnen ook met tempo bruin te worden. Deze dames dronken het meeste sinds week 8 is dat afgenomen deze drinken nu het minste..
 7. Liberty haze ziet er heel mooi uit.. dat zijn wel dikke resultaten man.. geniet ervan!! @420man010 deze ga ik zeker zetten alleen moet wachten tot ik geknipt heb.. heb al in de andere tent 7 andere kleintjes staan, maar dat gaat helemaal goed komen.
 8. Dat zou verspilde energie zijn nu aan het einde
 9. @lostchild ik deed het voor de zekerheid maar zal ze zeker voldoende water geven nu.. en die 10% regel aanhouden.. Bedankt!
 10. Zijn dat niet meer gele/bruine vlekken ipv zulke sporen? Grtz
 11. @lostchild, en ik vond nog dat ik al te veel water gaf.. Maar kan me er wel in vinden.. was me opgevallen dat de keren dat ik kon checken voordat de lamp uitging de meeste potten te licht aanvoelde en nog 500 tot 700ml erbij kregen. Kon dit niet alle dagen doen meestal kom ik thuis als ze al uit staan. Bedankthaha
 12. @lostchild, wat bedoel je met je kweekt te droog? Te lage luchtvochtigheid of te weinig water? Krijgen 1 tot 1.5l per plant
 13. Iemand enig idee wat dit kan zijn Dit komt voor bij 1 plant. White Rhino. Dit zijn toch geen aaltjes?
 14. Dank je wel @420man010, zijn 18L potten. In het verleden gebruikte ik 30L maar die raakte nooit vol geworteld dacht voor 18L te gaan deze ronde. Heb ze wel heel laat over gepot van 5L naar 18L, was al in de bloei.. Verder is er ook veel lucht circulatie in me tent hangen 3 ventilatoren, 1 grote en 2 monkeyfans.
×
×
 • Create New...