Jump to content

El_Magico

Members
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About El_Magico

 • Rank
  Groentje

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. En dat terwijl bijna iedereen langs boven water geeft.
 2. Ben zelf ook op zoek geweest om het knippen te vergemakkelijken en kwam dit tegen. https://www.amazon.com/Trimbag-Premium-Dry-Trimmer/dp/B075F8GZZS Iemand hier ervaring mee ?
 3. Ben maar voor Sonoconnect gegaan, kan niet blijven zoeken :p
 4. Had ik al gelezen maar toch bedankt In het begin ga ik hem dimmen met een variac dus denk dat brommen geen probleem gaat zijn als ik het zo hoor.
 5. Ja is zowiezo te weinig, ben zelfs aan het denken of ik niet beter voor een 700m³ ga.
 6. Kan spijtig genoeg niet anders... nu slaap ik in de zomer wel met een ventilator die de hele nacht aanstaat dus maak ik mij geen zorgen
 7. Bij mij is het het niet uit paranoia maar omdat ik er naast moet slapen haha
 8. Je hebt het over die bromloze ? Enige waar ik niet zo gerust in ben is dat die maar een in-en uitgang heeft van 125mm.
 9. Ola muchachos ! Ik weet dat die vraag al 1001 keer is gesteld maar toch is hier nog steeds geen duidelijkheid over Zoals de titel dus doet vermoeden ben ik op zoek naar de beste (prestaties, levensduur,enz...) en stilste (zo min mogelijk decibels, te dimmen zonder brom,enz...) afzuiging die er op de markt is. Heb nu zelf al verschrikkelijk veel opgezocht maar met al die tegenstrijdige meningen, onvolledige en incomplete info die de GS verschaffen geraak je enkel maar meer verward vandaar dus dit topic. De afzuiger die ik zoek zou zo'n 5-600m³ moeten bedragen en liefst met een aansluiting van 160mm (150mm is nu ook geen probleem). Ik dacht eerst voor een softbox te gaan maar nu heb ik her en der gelezen dat die niet genoeg onderdruk gelezen dat die niet genoeg onderdruk zouden maken (persoonlijk heb ik geen idee hoe belangrijk dit is). M'n tentje bedraagt 75cm breed, 60cm diep op 210cm hoogte en momenteel hangt er voor 240Watt aan COB in maar de kans is vrij groot dat dit in de toekomst verdubbeld word (totaal van 480Watt) dus liefst een afzuiging die dit ook aan kan vooral met die hete zomers van de laatste jaren kan de temperatuur in de ruimte waar de tent staat wel al is tot 30° oplopen. Nu ben ik zelf op 3 mogelijkheden gekomen maar moesten jullie iets beter weten dan hoor ik het graag ! Optie 1: -Softbox met een aan rubbers hangende Torin Sifan slakkenhuismotor in een kist van 18mm MDF met flensmaat 160mm https://www.greensell.nl/a-23367597/softboxen/softbox-500m3-mdf-fluisterstil/#description Moesten we voor deze kiezen waar zouden jullie deze bestellen ? want heb al vele verhalen gelezen waar ze u een softbox verkopen waarin een of ander slakkenhuis inhangt van chinese makkelij of dergelijke dus als ik hiervoor kies wil ik wel zeker zijn dat ik een Torin Sifan in handen heb. Ook is mij al opgevallen dat (volgens de GS hun beschrijving) hier enorme verschillen in wattages inzitten van shop tot shop terwijl ze allemaal 500m³ zijn... Optie 2: -Can Fan Iso-Max 430m³ 160mm https://www.greensell.nl/a-41843737/iso-max-buisventilatoren/iso-max-160-oe-430m3/#description Kan er nog altijd zelf een softbox rond maken het enige probleem dat ik met deze zie is dat die slechts 430m³ is. Optie 3: -Buisfan van 500-600m³ (geen idee voor welk merk ik zou moeten gaan heb wel het gevoel dat Ruck populair blijkt te zijn) https://www.ventilatieland.be/artikel/29030/ruck-buisventilator-etamaster-met-ec-motor-515-m-h-o-160-mm-em-160-ec-01.html Moest ik hiervoor gaan maak ik er zowiezo zelf een softbox rond want dit lijkt mij de luidste optie van de 3. Alle links die ik er heb bijgezet zijn enkel indicatief om duidelijker te maken waarover ik het heb. Moesten jullie shops of merken weten die beter zijn laat het mij dan alsjeblief weten Denk dat ik zo wel compleet genoeg ben geweest (moest dit niet het geval zijn let me know) en wil jullie in ieder geval al bedanken voor jullie aandacht en hoop dat we er samen uitkomen. Greetz ! El_Magico
 10. Greensell staan er geen op hun site en Online Top Garden heeft ze gehad maar al maanden uit stock en als je vraagt of ze nog binnen komen weten ze van niks.
 11. Woorden in iemand z'n mond leggen... smh De reden waarom ik hier nog niet veel gepost heb ook al ben ik al langer lid is omdat dit forum niet echt actief is. Als jij je meteen gekwetst voelt omdat ik gewoon zeg dat ik er dan zou wegblijven in uw geval... ok dan lol Enne ik zie niet waar Tune Karel verdedigd, ik like z'n post omdat ik akkoord ga met z'n manier van denken maar tja ongegronde conclusies trekken ben je blijkbaar sterk in.
 12. Zou daar gewoon wegblijven dan.
 13. Weet er iemand waar m'n nog aan die Phonitec 160mm geraakt ? Vind enkel shops uit Frankrijk die die nog hebben maar daar liggen de verzendkosten tegen de 50€ lol
 14. @HUFFnPUFF Dacht dat die dingen enkel dienden voor motoruitlaten
 15. Waar heb je die softbox gekocht ?
×
×
 • Create New...