Jump to content

El_Magico

Members
 • Content Count

  174
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

29 Positief

About El_Magico

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vrij zeker dat dat niet goed gaat komen tenzij je je softbox nooit meer dan op 40% laat draaien.
 2. Gaaspaneel en kabelbinders zeg ik u ! Die geprinte stukken zien er fancy uit ben benieuwd naar het eindresultaat.
 3. Waarom niet gewoon een MDF plaat of dergelijke met radiatorfolie op tegen de tent.
 4. Helaas niet zijn zo van die ouderwetse shops waar je nog vanalles vind maar waar je vaak zelfs nog niet met de kaart kan betalen.
 5. Zelf zou ik er mij enkel mee bezig houden als ik een enorme plaag heb en alle andere middelen niet werken, ik heb het zelf niet zo voor zulke dingen. Daarbij heb ik is een video gezien (heb me al gek gezocht maar kan het maar niet vinden) waar ze insecten aan uv-c blootstelden en een aantal gingen wel dood maar zelfs na uren zat er nog leven in waartegen je plant al lang dood is denk ik
 6. Moest je in B wonen wist ik wel wat adressen voor dat hoekstuk. Hoe dik zijn die buizen van die Greenqube, anders een space booster van Secret Jardin met daar een gaaspaneel op. Makkelijk te verstellen in hoogte en steviger dan nylon of touw om de planten naar onder te houden.
 7. En het jaar nadien klagen dat ze minder inkomen hebben...
 8. Zal nog maar is zeggen dat uw planten er goed uitzien zeker... begint saai te worden
 9. Jullie klagen dat stekkerblokken in brand vliegen maar nemen telkens de goedkoopste die jullie kunnen vinden. @MisterX weet niet hoeveel stopcontacten je nodig hebt maar al aan die van Cli-mate gedacht, kan je ook permanent aan laten dus zonder de timer te gebruiken en heeft z'n eigen zekering. Is een hoger budget maar vermits je gek word van die elektriciteit
 10. Net dit in m'n mailbox gekregen dus dacht ik deel het effe
 11. Topic dateert ook van 2012... denk dat fem zaad sindsdien wel wat verbeterd is van kwaliteit.
 12. Een verlengsnoer kopen van betere kwaliteit zoals van Brennenstuhl bijvoorbeeld Echt wel benieuwd naar je verdere bevindingen, time will tell I guess Goed bezig in ieder geval kan niet wachten tot het af is en we het in z'n geheel kunnen zien.
 13. Vermits het in een koude schuur staat zou ik zien voor een verwarming op de inlaat maar nog belangrijker iets van grondverwarming voor je wortels want op zo'n plek kan je blijven stoken. Voor je inlaat... waar komt je uitlaat ?
 14. Inderdaad als je plug and play wilt Geekbeast of Lumatek. Niet om de TS te ontmoedigen maar van Mars Hydro was ik zelf ver weggebleven.
×
×
 • Create New...