Jump to content

kwkr

Full member
 • Content Count

  773
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

kwkr last won the day on February 26

kwkr had the most liked content!

Community Reputation

110 Goed

1 Follower

About kwkr

 • Rank
  KwKr

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • AIM
  KwKr
 • Website URL
  http://piv.pivpiv.dk/
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Kweken :D

Recent Profile Visitors

589 profile views
 1. Die staan nog volop in de bloei . Zelfde vorm al vroeger de skunk . Lange puntige slanke toppen . Die misschien op einde wel nog aandikken maar ik vind het 3 x niks . Ook al ziet het er leuk uit allemaal van die slanke kerstboompjes . Maar ik heb liever dikke bollen met doppen erop . Of misschien wat pindarots zegt ( banaantjes ! )
 2. Banaantjes ? Geen idee mijn maat is aan het roken en is helemaal van de wereld . Met banaantjes of zonder banaantjes hij ligt goed stoned op de bank . Klapt er zwaar in en hij is wel wat gewend .
 3. Het knippen is bijna niet te doen door de hoeveelheid thc . Het schaartje moet continu schoongemaakt worden omdat het vast geplakt blijft zitten. Ik kan alleen maar zeggen aan de kwaliteit zal het niet liggen. Sorry voor de Amnesia maar dit is nu toch mijn favoriete soortje.
 4. Pindarots ik ben het helemaal met jouw en de rest eens . Normaal knippen en normaal drogen werkt perfect. Maar op zijn kop de complete plant drogen geeft gewoon een mooier resultaat kwaliteit en uiterlijk. Nederland lag voorop wat betreft de wiet teeld. Maar nu lopen we ver achter op vele andere wereld delen . Bijvoorbeeld California , Colorado etc . En vooral de medicinale wiet wordt daar ook op zijn kop gedroogd . Legaal in grote aantallen. Dit is niet voor niks neem ik aan . Ik hoop dat ik jullie een leuk resultaat kan laten zien wanneer alles droog is .
 5. Gelukkig denk ik er dus niet alleen zo over . Feit kwaliteit beter !!
 6. Dit tentje 4 planten . Hangen nog te drogen dus heb nog geen idee wat het gewicht van deze 4 plantjes zijn .
 7. Ok klinkt duidelijk . Wanneer je het zelf getest heb en voor jouw duidelijk geen verschil in kleur of smaak heb gezien dan moet je gewoon meteen knippen en op de netten gooien . Daarom zeg ik iedereen moet gewoon lekker doen waar ze in geloven of fijnste vinden .
 8. Die mafketels zijn echt geen mafketels . En ben er eigenlijk helemaal niet van gediend om mensen die heel serieus met hun hobby ( werk ) bezig zijn mafketels te noemen . Deze mensen weten echt wel wat het beste is op dit gebied . En hebben echt wel alle manieren van drogen knippen kweken geprobeerd . Verder niks aan de hand iedereen zijn eigen favoriete keuzen van drogen en knippen .
 9. Normaal gebruik ik altijd de tumble trimmer . Best ever . Maar als ik zelf het verschil zie van wiet die op de netten ligt en wiet die op zijn kop hangt . Dan is het voor mij duidelijk dat op zijn kop hangen beter is . Sorry dat ik zei . Blijkt en schijnt . !!! Ik weet 100% zeker dat de wiet er mooier uit ziet wanneer je het op zijn kop droogt . Sterker nog je houd meer aan gewicht over . En dit is ook 100% zeker . Dus nogmaals excuses voor het schijnt en het blijkt . Dit heb ik gezegd om niet als beter weter over te komen. Maar bij deze het is echt zo . En zelfs na het drogen op zijn kop werkt de tumble trimmer nog steeds perfect . Eventueel maak er een nieuwe discussie van ergens in het forum wat is de beste droog methode wat opbrengst en kwaliteit betreft .
 10. Omdat schijnbaar ze op deze manier de lekkerste smaak en geur en thc gehalte krijgen . Alsof je zelf op je kop gaat hangen stroomt al je bloed naar je hoofd . Nu gaat alles naar de toppen wat er nog in zit . En blijkbaar werkt dit super . En het schijnt ook met kleur heel veel verschil in te zitten . Er zijn zelfs mensen die vragen tegenwoordig of die op zijn kop gedroogd is anders willen ze hem niet . En wat werk betreft niks meer als meteen met schaartje . Als droog is valt alles er zo vanaf .
 11. Vandaag het 1e tentje geknipt . Heb wat van de dames overgelaten om weer opnieuw in de groei te zetten . Zal wel weer maandje ofzo duren voordat er weer nieuwe scheutjes aankomen maar dat heb ik er voor over want voor mij zijn dit echte winnaars. Heb 4 kabels gehangen voor de de toppen en ze voelen echt zwaar aan en de geur met ophangen is wel even heftig . Maar de klus is geklaard en we wachten af voor het resultaat . Ik neem aan dat deze 4 dames niet super veel opleveren wat gewicht betreft . Wat gewicht betreft zit het met de andere tentjes wel goed .
 12. Het zijtakje wat geknakt was is droog en schoongemaakt en klaar voor de rook test . De rest staat nog volop in de bloei . Er beginnen al meer takjes om te knakken dus denk dat ik het weekend 1e tentje eraf ga halen .
 13. Ik zou dit nooit met zekerheid kunnen zeggen . Wil je moederen of bloeien ? Voor moeders zal je zien dat de galato heel hard strekt en minder internodes geeft dan de Skittles . Bloeien zal je het snel merken welke Gelato is en welke ZKITTLEZ
×
×
 • Create New...