Jump to content

kwkr

Full member
 • Content Count

  727
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

kwkr last won the day on February 26

kwkr had the most liked content!

Community Reputation

68 Prima

1 Follower

About kwkr

 • Rank
  KwKr

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • AIM
  KwKr
 • Website URL
  http://piv.pivpiv.dk/
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Kweken :D

Recent Profile Visitors

513 profile views
 1. Ik ben tevreden met 450 gram per M2 alles wat meer is . Is Welkom de tijd zal het leren .
 2. De tentjes hebben al een nieuw onderkomen voor als dit project klaar is. Die gaan naar een goede vriend die er dan mee verder speelt . Dus het opruimen en vegen gaat zoiezo gebeuren. Voor mij is dit puur een experiment omdat er zoveel geroepen werdt over Gelato en Zkittles. Voor mij is het belangrijk wat ik zelf weet en zie in plaats van wat andere roepen .
 3. Er zijn we aantal vrienden die graag met de nieuwe Amerikaanse soorten willen werken maar dan moeten ze niet onderdoen voor onze enige echte Amnesia haze . En daar valt snel wortelen ook onder. Die schiet na 7 dagen namelijk ook uit de plug.
 4. Voor mij is het de bedoeling dat ik minimaal 1 top moeder over houd van dit project . Een moeder die snel worteld mooie vorm plant geeft en goed eindresultaat. En ja deze moeder zal de basis worden voor een paar leuke hokjes die dit soortjes graag willen kweken. Maar voordat het zover is wil ik eerst zelf weten 1* Hoe snel en goed worteld de plant 2* Hoeveel brengt de plant aan gewicht 3* Wat is de kwaliteit van het product 4* Wat is de prijs hiervan in de shop Valt dit allemaal tegen breek ik het netjes af veeg ik de kamer en ga ik lekker Netflix kijken .
 5. 3 Tentjes met Zkittles inmiddels en 1 tentje Gelatos. De 4 Zkittles moeders staan inmiddels ook in de bloei heb er voldoende stekken vanaf gesneden en genummerd. De Gelato moeders zijn in de prullenbak verdwenen en hebben plaats gemaakt voor 9 nieuwe Gelato stekken . Hier een update met foto's . Laatste foto zijn laatste Zkittles stekken die waar de wortels uit de plug barsten .
 6. De Zkittles gaan als een speer . Heb een nieuwe mix gemaakt van clonex en poeder en dit is het resultaat
 7. kwkr

  5x green gelato

  Aptus is 1 van de beste producten om je planten mee te sturen . Voor basis voeding werkt Hy-Pro zeer goed met Aptus . Beide leverancier kennen elkaar goed en vele hebben hier goede ervaring mee . En heel veel andere producten zijn gebaseerd op de Aptus lijn .
 8. kwkr

  5x green gelato

  Gelatos zien er mooi uit . Ben benieuwd hoe ze verder groeien in vergelijking met Gelato van Barney's .
 9. kwkr

  50 x PP

  guerilla gevechten in de jungle
 10. kwkr

  50 x PP

  Mooi veldje . Ziet er gezond uit .
 11. Nou heb 9 Gelatos en 9 Zkittles in de bloei tenten . Nu even kijken hoe ze aanslaan en groeien voordat ik ze in de bloei zet . De Zkittles staan er inmiddels al netjes bij en zijn aangeslagen de Gelatos moeten nog even wennen voordat ik ze volledig kan blootstellen aan de normale omstandigheden. De moeders heb ik flink ingekort . En op 250 watt gezet . Heb niet echt behoefte om hiervan verder te snijden voordat ik weet of het goeie moeders zijn en zoiezo gaan de Gelato moeders in de bloei zodra ik daar zeker van ben dat ze toppen aanmaken . Want hier ga ik niet verder mee . Afbloeien en weg ermee. De Zkittles ga ik voor die hebben naar mijn mening zeer goed gepresteerd met wortelen en vormgeving. Alle Zkittles zijn uiteindelijk geworteld . Waarvan de 1e al in dag 7 . Dag 12 alle Zkittles. Gelatos uiteindelijk na 12 dagen 11 stekken aan over gehouden . De rest van de stekken die nog niet geworteld waren ook weggegooid . Naar mijn mening niet interessant om mee te werken .
 12. Vandaag de eerste 3 Gelatos geworteld. Dus na 10 a 11 dagen geworteld . Ik hoop dat er morgen en komende dagen nog minimaal 6 meer wortelen zodat ik toch een tentje Gelatos in de bloei kan zetten .
 13. Vandaag weer gekeken naar gewortelde stekken. ZKITTLES weer veel van geworteld . Gelatos geen enkele stek geworteld ondanks gelijke behandeling materialen en omstandigheden. WINAAR STEKKEN EN MOEDERS voor mij de Zkittles . Wat betreft bloeien zullen we nog even moeten afwachten tot er een aantal geworteld zijn . Wortelen ze niet ga ik niet eens verder met de Gelato. En zet ik alle Zkittles in de bloei op 1 tentje na die bewaar ik dan voor de mooiste stekken als moeders .
 14. Vandaag even gekeken of er na 8 dagen al een aantal geworteld waren . En wat blijkt Zkittles 9 stekken eruit gehaald van moeder nr 1 met Clonadon gel - 2 stekken moeder nr 2 met Clonex - 1 stek moeder nr 3 poeder van Battle - geen stek en van nr 4 met Rhizopon - 6 stekken . Dus wat betreft gel en poeder is hier Rhizopon de winnaar . De Gelatos geen 1 stek geworteld . Hoop toch dat er de komende dagen een aantal van gaan wortelen ook al heb ik deze in gedachte al van de lijst gestreept om uiteindelijk mee verder te gaan . Maar wil hem wel een keer afbloeien . Maar zoals eerder gezegd ! GEEN POTENTIE OM STEKKEN VAN TE SNIJDEN ! Gelato naar mijn mening nu al een afvaller wat betreft uiterlijk moeders en internodes en snelheid wortelen . Niet interessant .
 15. Ja dat wilde ik ook gaan doen als ik weet dat ze mooie toppen gaan aanmaken selecteer ik die moeder en van die moeder snij ik dan mijn uiteindelijke moeder . Allemaal beetje ingewikkeld maar we moeten er iets voor over hebben om het goed te doen .
×