Jump to content

kwkr

Full member
 • Content Count

  789
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

kwkr last won the day on February 26 2019

kwkr had the most liked content!

Community Reputation

122 Goed

1 Follower

About kwkr

 • Rank
  KwKr

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • AIM
  KwKr
 • Website URL
  http://piv.pivpiv.dk/
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Kweken :D

Recent Profile Visitors

918 profile views
 1. Wat is SOG. Sorry maar ik ben een noob met dit soort afkortingen
 2. Klopt helemaal . En de planten zagen er echt uit alsof ze de 500 gram per tent wel gingen halen . Ook met knippen en drogen had ik dat idee . Maar de weegschaal heeft toch anders aangegeven . Helaas
 3. Zoals ik het nu gezien heb is de ZKITTLEZ niet geschikt voor 18 ltr potten . Maar meer voor 11 ltr of nog kleiner . Meer per m2 en klein proberen te houden voor mooie compacte harde toppen van onder tot boven. Dat is mijn mening wat ik over de ZKITTLEZ denk
 4. Alles is droog en het gewicht is 1100 gram ZKITTLEZ en 320 gram Gelatos . Dus eerlijk gezegd valt het erg tegen met het gewicht . Kwaliteit en geur is top . Maar er moet een flinke prijs staan om het van Amnesia te winnen met gewicht . Normaal zou ik minimaal 500 gr per tent afhalen als er Amnesia in had gestaan . 2 kg Amnesia VS 1420 gram Amerikaanse soortjes . Geen idee of dat wel een goeie keuze is . Had er meer van verwacht met knippen en drogen dacht ik echt dat ZKITTLEZ minimaal wel 1.5 kg zou worden maar 1100 gram is echt te weinig voor 3 M2 met 3 x 600 watt Al met al leuke ervaring maar niet voor herhaling vatbaar.
 5. Nou dit project ging mij meer om het testen van de genetica . Omdat er zoveel over geroepen wordt in Nederland en andere landen . Amerikaanse soorten stoten de Nederlands soortjes van de troon . En er werden prijzen bij geroepen waarvan ik dacht . OK DIE MOET IK DAN EENS ZELF GAAN TESTEN. En het klopt de ZKITTLEZ is echt een topper en wat mij betreft mag die vaak aangetroffen worden in de coffeeshops en de prijzen zullen daarvan iets hoger zijn omdat het dan weer een nieuwtje is die niet iedereen kan vinden via zijn of haar stekken boer. En coffeeshops kunnen nu eenmaal niet draaien op een aantal mensen die vanuit zaad 5 plantjes zetten .
 6. Dat is voor mij zelf ook de vraag . En natuurlijk de opbrengst per M2 indoor . Als dat allemaal goed is dan hou ik de ZKITTLEZ stekken aan . Heb er nog 3 leuke moeders van dus ik kan er mee aan de slag . Hoop op plus minus 500gr M2 en prijs meer dan Amnesia of gelijk aan Amnesia . Dan is het de moeite waard .
 7. Heb even gekeken welke toppen nu mooiste zijn . Die op zijn kop gedroogd zijn of meteen geknipt en op het netje. Ik kan niet echt zeggen wouw wat een verschil . Hier wat foto's en mogen jullie rade welke op zijn kop gedroogd is . Laatste 2 foto's zijn de Gelatos die er te vroeg afgeknipt zijn . Helaas had ik weinig zin om dat tentje helemaal te laten afbloeien.
 8. Thnx voor de uitleg . Helemaal duidelijk en zelf had ik het niet gezien als iets wat mannelijk zou zijn . Dus na al die jaren weer wat geleerd . Ben trouwens blij dat het in een foto van de Gelatos is en niet de ZKITTLEZ.
 9. Kan je mij misschien een uitleg geven over die banaantjes ? Eventueel een duidelijke foto met aanwijzing . Want ik zie niks verkeerds aan de toppen . En de eerste foto's van de gedroogde ZKITTLEZ waren de orginele zaad moeders . En daar hoorde ik van pindarots al over banaantjes . Dus het ligt niet aan de stekken dan . Ik vind juist de stekken beter van kwaliteit dan de zaden planten . Maar misschien wordt het duidelijk als je het me even goed aanwijst. En verteld wat de schade van een banaantje is !
 10. Knippen is klaar nu afwachten op het resultaat.
 11. Ben maar meteen doorgegaan met het knippen van de Gelato . En tot mijn verbazing komt hier een intense geur vanaf met knippen en de toppen voelen hard aan . Dit terwijl ik weet dat ze eigenlijk nog een weekje Misschien wel 2 hadden kunnen blijven staan . Misschien heb ik in dit forum de Gelato te vroeg afgeschreven als verliezer en had ik deze wat meer aandacht moeten geven . Plant blijft een klote plant in mijn ogen maar moet toegeven nu met knippen heb ik wat meer waardering gekregen voor de Gelato . Mede door de intens uitnodigende geur die er nu vanaf komt .
 12. 2e tentje ZKITTLEZ van de stekken zijn duidelijk dikker en harder en mooier van toppen . Hier gaat ook meer vanaf komen . Deze knip ik op de normale manier nat netjes getrimd
×
×
 • Create New...