Jump to content

kwkr

Full member
 • Content Count

  865
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

kwkr last won the day on August 16 2021

kwkr had the most liked content!

Community Reputation

184 Goed

1 Follower

About kwkr

 • Rank
  KwKr

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • AIM
  KwKr
 • Website URL
  http://piv.pivpiv.dk/
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Kweken :D

Recent Profile Visitors

2,759 profile views
 1. Ik heb een stuk hash en die is zo zacht en plakkerig dat het snijden 1 a 2 keer maximaal is en dan zit er zeker een gram aan me mes geplakt. Nieuw koks mes. Super scherp plus een apparaat om me mes scherp te houden. De Hash is te goed en zacht en super plakkerig om simpel even in plakjes te snijden. Ze zeggen in de vriezer dan met een verwarmd mes snijden zo snel mogenlijk voordat de Hash al weer zacht is en plakt aan het mes. Iemand betere ideeën???
 2. Is niet mijn ruimte ik help een vriend met zijn 1e ronden. Maar hij had deze voeding gekocht en die had ik nog nooit gezien. Daarom dacht ik laat het een proberen op het forum of iemand deze voeding al heeft gebruikt of ervaring mee heeft. Maar omdat het eigenlijk alleen maar discussies onder elkaar veroorzaakt ga ik weer verder met me normale leven. Admin "Topic mag gesloten worden voor mij" Groeten aan iedereen en geniet van de zomer.
 3. kwkr

  Amsterdamned

  Dacht ik ook al.
 4. Als iemand al ervaring met deze voedings lijn heeft zou ik het graag horen.
 5. Vriend van me is een nieuwe ruimte begonnen en heeft een nieuwe voeding die ik nog nooit eerder gezien heb. ( Amsterdamned ) Misschien dat iemand van dit forum hier meer van weer of ervaring mee heeft. . Het rare aan deze voeding is, dat nieuwe stekken in nieuwe aarde waarvan de EC al 1.3 is meteen een waterbeurt krijgen met EC waarde 1.8 als je volgens hun schema werkt. Ik vind dit hoog voor de 1e week in de nieuwe aarde. Light mix. 80 x amnesia stekken Voor nu even foto's van de voeding. Volgende foto's van ruimte komen eraan.
 6. Vriend van me is een nieuwe ruimte begonnen en heeft een nieuwe voeding die ik nog nooit eerder gezien heb. Misschien dat iemand van dit forum hier meer van weer of ervaring mee heeft. . Het rare aan deze voeding is, dat nieuwe stekken in nieuwe aarde waarvan de EC al 1.3 is meteen een waterbeurt krijgen met EC waarde 1.8 als je volgens hun schema werkt. Ik vind dit hoog voor de 1e week in de nieuwe aarde. Light mix.
 7. Ja ik heb het zelf niet gezien maar het was heel erg veel rot. Dit maakte het ook moeilijk weg te doen. Zag er niet goed uit en als ze een zak bekeken vinden ze wel weer een topje rot en meteen weer prijs lager of sorry hoef het niet.. Dus ja helaas. Het is gelukkig weg uiteindelijk.
 8. Sorry jongens voor geen reacties. Heb een zwaar ongeluk gehad met een quad. Maargoed de ronde is afgemaakt door een vriend van me die er helaas niet veel verstand van heeft maar wel water heeft gegeven. Het is 5.5 kg geworden wat redelijk was. Niet moeders mooiste maar wel goeie geur en thc. En daarnaast helaas bijna 1 kg top rot. Helaas anders had het 6.5 kg geweest en dat had ik nooit durven denken met die leds. Dus het werkt maar moet echt iets verzinnen om de lucht vochtigheid aan te pakken. Groeten allemaal thnx.
 9. Klopt het is leuk om een extra ronde per jaar te kunnen doen. Maar ik ben daar nu niet meer zo actief mee bezig. En ben ook niet echt van plan om dit non stop te doen. Mijn idee is om na deze ronde een keer white widow te zetten en dan vind ik het wel weer goed geweest dit jaar.
 10. Mijn vorige amnesia van dezelfde genetica zag er zo uit. Hoop dat deze beter wordt of minimaal hetzelfde.
 11. 25e dag bloei Ze staan er netjes bij ik zie overal flink toppen komen van onder tot boven. Beetje moeilijk te zien op de fotos denk ik maar ze zitten goed vol. Vandaag EC 1.6 en Ph 6.1 Rhizotonic, enzymen, Bcuzz bloeistimulator, bcuzz A&B en canna calcium en magnesium. Nog steeds bij elke Waterton geen druppel Ph min of plus nodig gehad om de Ph goed te zetten. Me meng verhouding schijnt perfect belans te hebben met het water. Ik start gefilterd water 0.1 EC ppm Ze drinken ongeveer 500 liter per week gedeeld door 7 is 71 liter per dag delen door 204 planten is 350 ml per dag per plant in een 11 liter pot. VID_20210819_100332.mp4
 12. Staan er strak bij. Zijn ze inmiddels als lekker vol aan het raken?
 13. 2 dagen geleden 1 Lumatek op me planten gevallen. Rede hiervan haken stonden de verkeerde richting in en katrol er zo vanaf gegaan. Heb gered wat ik kon redden en ondersteund met bamboe stokken. Verder lijkt alles goed te gaan een paar topjes zie ik oranje haartjes in beetje snel lijkt me misschien door intensiteit van het licht. VID_20210818_095144.mp4
 14. Nee heb ze niet getopt zijn 11 liter potten.
×
×
 • Create New...