Jump to content

kwkr

Full member
 • Content Count

  862
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

kwkr last won the day on August 16 2021

kwkr had the most liked content!

Community Reputation

183 Goed

1 Follower

About kwkr

 • Rank
  KwKr

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • AIM
  KwKr
 • Website URL
  http://piv.pivpiv.dk/
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Kweken :D

Recent Profile Visitors

1,843 profile views
 1. Als iemand al ervaring met deze voedings lijn heeft zou ik het graag horen.
 2. Vriend van me is een nieuwe ruimte begonnen en heeft een nieuwe voeding die ik nog nooit eerder gezien heb. ( Amsterdamned ) Misschien dat iemand van dit forum hier meer van weer of ervaring mee heeft. . Het rare aan deze voeding is, dat nieuwe stekken in nieuwe aarde waarvan de EC al 1.3 is meteen een waterbeurt krijgen met EC waarde 1.8 als je volgens hun schema werkt. Ik vind dit hoog voor de 1e week in de nieuwe aarde. Light mix. 80 x amnesia stekken Voor nu even foto's van de voeding. Volgende foto's van ruimte komen eraan.
 3. Vriend van me is een nieuwe ruimte begonnen en heeft een nieuwe voeding die ik nog nooit eerder gezien heb. Misschien dat iemand van dit forum hier meer van weer of ervaring mee heeft. . Het rare aan deze voeding is, dat nieuwe stekken in nieuwe aarde waarvan de EC al 1.3 is meteen een waterbeurt krijgen met EC waarde 1.8 als je volgens hun schema werkt. Ik vind dit hoog voor de 1e week in de nieuwe aarde. Light mix.
 4. Ja ik heb het zelf niet gezien maar het was heel erg veel rot. Dit maakte het ook moeilijk weg te doen. Zag er niet goed uit en als ze een zak bekeken vinden ze wel weer een topje rot en meteen weer prijs lager of sorry hoef het niet.. Dus ja helaas. Het is gelukkig weg uiteindelijk.
 5. Sorry jongens voor geen reacties. Heb een zwaar ongeluk gehad met een quad. Maargoed de ronde is afgemaakt door een vriend van me die er helaas niet veel verstand van heeft maar wel water heeft gegeven. Het is 5.5 kg geworden wat redelijk was. Niet moeders mooiste maar wel goeie geur en thc. En daarnaast helaas bijna 1 kg top rot. Helaas anders had het 6.5 kg geweest en dat had ik nooit durven denken met die leds. Dus het werkt maar moet echt iets verzinnen om de lucht vochtigheid aan te pakken. Groeten allemaal thnx.
 6. Klopt het is leuk om een extra ronde per jaar te kunnen doen. Maar ik ben daar nu niet meer zo actief mee bezig. En ben ook niet echt van plan om dit non stop te doen. Mijn idee is om na deze ronde een keer white widow te zetten en dan vind ik het wel weer goed geweest dit jaar.
 7. Mijn vorige amnesia van dezelfde genetica zag er zo uit. Hoop dat deze beter wordt of minimaal hetzelfde.
 8. 25e dag bloei Ze staan er netjes bij ik zie overal flink toppen komen van onder tot boven. Beetje moeilijk te zien op de fotos denk ik maar ze zitten goed vol. Vandaag EC 1.6 en Ph 6.1 Rhizotonic, enzymen, Bcuzz bloeistimulator, bcuzz A&B en canna calcium en magnesium. Nog steeds bij elke Waterton geen druppel Ph min of plus nodig gehad om de Ph goed te zetten. Me meng verhouding schijnt perfect belans te hebben met het water. Ik start gefilterd water 0.1 EC ppm Ze drinken ongeveer 500 liter per week gedeeld door 7 is 71 liter per dag delen door 204 planten is 350 ml per dag per plant in een 11 liter pot. VID_20210819_100332.mp4
 9. Staan er strak bij. Zijn ze inmiddels als lekker vol aan het raken?
 10. 2 dagen geleden 1 Lumatek op me planten gevallen. Rede hiervan haken stonden de verkeerde richting in en katrol er zo vanaf gegaan. Heb gered wat ik kon redden en ondersteund met bamboe stokken. Verder lijkt alles goed te gaan een paar topjes zie ik oranje haartjes in beetje snel lijkt me misschien door intensiteit van het licht. VID_20210818_095144.mp4
 11. Nee heb ze niet getopt zijn 11 liter potten.
 12. Hoi Wubbo O. Snap het als je geen topic wil maken maar ben toch nieuwschierig naar je setup en Leds. Misschien wil je er hier wat meer over vertellen. En een foto delen zou mooi zijn. Led is voor mij kompleet nieuw en ik ben er erg benieuwd naar.
 13. Verschil is 2 weken voorgroeien in kleine potjes zo groot als een drinkbeker. Potjes lekker nat weggezet had ze eigenlijk voor een ander doel want normaal groei ik nooit voor. Na het instaleren van de ruimte en ik 204 potten kwijt kon dacht ik laat ik me 130 voorgegroeide maar gebruiken en 74 nieuwe stekken erin zetten. Nu ik dat gedaan heb zie ik echt het verschil tussen voorgroeien en regelrecht stek in de pot. De voorgegroeide zijn veel mooier aangeslagen en ik had denk ik al in 5 dagen kunnen overschakelen naar 12/12. Dit heb ik niet gedaan omdat de andere stekken nog niet klaar waren voor 12/12. Dat zijn ook de enige die nu links en rechts ertussen staan en precies door het net gaan of net eronder blijven. De groei is waarschijnlijk gestopt nu. Zie geen groei meer te opzichten van andere dagen. Verschil in hoogte is 20 cm of meer maar ook breder en voller. 20e dag bloei voor de watergift en foto's 21e dag na de watergift VID_20210814_225918.mp4 VID_20210814_230421.mp4 VID_20210815_230538.mp4 VID_20210815_231123.mp4
 14. Je zegt hier toch duidelijk dat dit forum een circus is? Of ben ik nu gek.
×
×
 • Create New...