Jump to content

GanjaRanja

Full member
 • Content Count

  1,617
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

83 Prima

About GanjaRanja

 • Rank
  Ganja Ranja
 • Birthday 01/01/1991

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Verre Oosten

Recent Profile Visitors

880 profile views
 1. GanjaRanja

  Led lamp

  Die is echt nice! Ik wacht nu ook op die van mij tot die binnenkomt. Ben benieuwd!
 2. https://www.greensell.nl/c-4802762/integra-boost/ De ideale vochtheidsregelaar voor het drogen en curen van kruiden. Integra Boost reageert op de omgeving. Deze vochtigheidsregelaar geeft vocht vrij of neemt het op wanneer dit nodig is. Integra Boost is er in 2 verschillende niveaus 55% en 62% welke het beste bij u past kiest u zelf. Dit spul is wel top!
 3. Opzich ook niet verkeerd nee voor een Haze soortje. Alleen ben ik 1 op 1 gewend. Maar goed! Kwaliteit was top!
 4. Laatste week. Last van spint, Maar spuiten heeft geen zin meer. Ik probeer het zoveel mogelijk weg te halen bij de toppen. Stofzuiger op de laagste stand en erlangs heen.
 5. Week 5 bloei. Nog een aantal weken te gaan. Ze hebben hier net wat water gekregen. Ze zien er nu een beetje dorstig uit.
 6. Ja ze zijn erg hoog. Ik heb ze niet getopt. Had dit wel moeten doen. De hoogste is een meter hoog..
 7. 2 weken voorgroei gehad. We zitten nu als het goed is op week 4 bloei. Dus in totaal nu 6 weken bezig. Ik geef ze om de dag water. En om de 2 dagen voeding. Ik geef ze nu 3ml per liter BAC bloom en BAC PK.
 8. Water geef ik om de dag. Ik ben ook begonnen met BAC bloom. Dit doe ik ook om en om. Ik heb ze helaas niet getopt. Dus iets meer lengte dan ik had gehoopt.
 9. Kleine update. Nog steeds 2 lampen aan. Gisteren voor de 2de keer Bacto meegegeven. Voor de rest alleen nog water. Temp 19-27 lv 57 - 80 %
 10. Kleine update. Ik heb een kleine aanpassing gedaan aan mijn afzuiging waardoor het geluid ervan 10x minder is geworden. De afzuiger staat nu achter een houten afscheiding in mijn kamer. Daarachter zit een ingang voor de centrale afzuiger in mijn huis waardoor ik nu in uitblaas. De ruimte waarin mijn afzuiger nu staat heb ik dicht gepurd en bekleed met noppenschuim waardoor het gerommel van het lucht minimaal is. De ruimte zelf is nu helemaal afgesloten met alleen nog een buis die vanuit daar naar de koolstoffilter loopt. Ook heb ik 2 x 200mm slangen aangesloten die vanuit het raam aanzuigen zodat er aan beide kanten van de tent nu verse koude buitenlucht binnenkomt waardoor ik maar met een kwart van de afzuiging sterkte hoef te werken nu. Rust!
 11. GanjaRanja

  Wormenmest

  Ik meng ook altijd wormenmest door mijn toplaag. Goed spul!
×
×
 • Create New...