Jump to content

GanjaRanja

Full member
 • Content Count

  1,611
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

78 Prima

About GanjaRanja

 • Rank
  Ganja Ranja
 • Birthday 01/01/1991

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Verre Oosten

Recent Profile Visitors

656 profile views
 1. Week 5 bloei. Nog een aantal weken te gaan. Ze hebben hier net wat water gekregen. Ze zien er nu een beetje dorstig uit.
 2. Ja ze zijn erg hoog. Ik heb ze niet getopt. Had dit wel moeten doen. De hoogste is een meter hoog..
 3. 2 weken voorgroei gehad. We zitten nu als het goed is op week 4 bloei. Dus in totaal nu 6 weken bezig. Ik geef ze om de dag water. En om de 2 dagen voeding. Ik geef ze nu 3ml per liter BAC bloom en BAC PK.
 4. Water geef ik om de dag. Ik ben ook begonnen met BAC bloom. Dit doe ik ook om en om. Ik heb ze helaas niet getopt. Dus iets meer lengte dan ik had gehoopt.
 5. Kleine update. Nog steeds 2 lampen aan. Gisteren voor de 2de keer Bacto meegegeven. Voor de rest alleen nog water. Temp 19-27 lv 57 - 80 %
 6. Kleine update. Ik heb een kleine aanpassing gedaan aan mijn afzuiging waardoor het geluid ervan 10x minder is geworden. De afzuiger staat nu achter een houten afscheiding in mijn kamer. Daarachter zit een ingang voor de centrale afzuiger in mijn huis waardoor ik nu in uitblaas. De ruimte waarin mijn afzuiger nu staat heb ik dicht gepurd en bekleed met noppenschuim waardoor het gerommel van het lucht minimaal is. De ruimte zelf is nu helemaal afgesloten met alleen nog een buis die vanuit daar naar de koolstoffilter loopt. Ook heb ik 2 x 200mm slangen aangesloten die vanuit het raam aanzuigen zodat er aan beide kanten van de tent nu verse koude buitenlucht binnenkomt waardoor ik maar met een kwart van de afzuiging sterkte hoef te werken nu. Rust!
 7. GanjaRanja

  Wormenmest

  Ik meng ook altijd wormenmest door mijn toplaag. Goed spul!
 8. Ik heb zelf ook Haze gekweekt. En het makkelijkst is Bio kweken. 4 weken lang alleen maar water. Daarna af en toe een beetje voeding. Je hoeft geen PH of EC te meten om goede resultaten te halen. Hier een verslag. https://www.wietforum.nl/topic/118972-ganjaranja-gaat-het-weer-eens-proberen/ En over de hoogte.. Niet zo lang voorgroeien. Dus wat minder lang 18/6 licht cyclus aanhouden. Ik zelf doe ongeveer 12 dagen met 11 liter potten. Alleen die van mij staan tegen elkaar aan. Die van jou zullen wel iets meer ruimte ertussen hebben, Dus ook meer tijd nodig om voor te groeien. Je kunt de plant ook toppen, Dit doe je door de top scheut weg te halen. Hier het verschil tussen een getopte (links) En ongetopte (rechts) Hier hoe je het moet doen.
 9. @420man010 Er werd mij ook verteld dat het pp's waren. Maar uiteindelijk toch gezien dat het geen pp's waren maar haze...
 10. Wat ik heb gedaan is. Afdek zeil gekocht een daarop per 5 potten alles uit gewogen aan Mycotrex en Startrex. Per 5 potten paste precies een hele zak licht mix. Waarna ik nog 1/4 aan ruimte over had bovenop om bij te vullen met Wormenmest. Hierna de buffertabs erin gedaan (2 per pot) en nog afgevuld met nog meer lichtmix. Ik heb ook latjes aan de PE slang bevestigt zodat het mooi blijft liggen. Bijna alle gaatjes nu gemaakt behalve de laatste die ik nog mis. Die haal ik van de week op. Alles werkt goed. Vat gevuld met water en per liter de juiste aantal aan Bacto erin gedaan. 5 dagen later is dit het resultaat.
×
×
 • Create New...