Jump to content

GanjaRanja

Full member
 • Content Count

  1,784
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

GanjaRanja last won the day on May 6

GanjaRanja had the most liked content!

Community Reputation

282 Goed

1 Follower

About GanjaRanja

 • Rank
  Ganja Ranja
 • Birthday 01/01/1991

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Verre Oosten

Recent Profile Visitors

1,919 profile views
 1. voor de mensen die een ondeerzoek moeten doen vanwegen het blowen. Laat je rijbewijs eerst ongeldig verklaren, je mag hem toch pas terug naar 1 jaar. Vraag dan pas een onderzoek aan, anders betaal je dubbel!
 2. hahaha, ik deed het altijd gewoon in een zakje van mn broek ergens in mn tas.
 3. Ik ben ook wel benieuwd hoe het bij jou afgaat op die manier. Succes!
 4. Het is maar voor een paar weekjes dat het er zit. Zodra je schaduw op je blocks hebt gaat het weg...
 5. Ik snap niet dat mensen hier zo bang zijn voor alg, het hoort erbij. Het gaat ook weg zodra je planten je blocks overschaduwen. Doe lekker je ding, geef gewoon van boven water joh.
 6. Thanks heren! Ec 1.4 Ph 5.5 (omdat de drain wat hoger uitvalt: 6.3 ) Een paar foto's met het licht uit. Deze week ga ik nog al het grote blad eraf behalve de bovenste 2
 7. Oke mensen,, ik mag mijn rijbewijs weer terug! Toch terug gekregen terwijl ik doorging met blowen. De drugs test is even in een potje plassen waar niemand bij staat. (Hiervoor neem je schoon plas mee van een kennis) Onderzoeks vragen zijn een beetje tricky, Maar als je weet wat je wel en niet moet zeggen komt het helemaal goed! Zorg ook dat je er verzorgd uitziet. Niet naar wiet stinken etc. Doe me een prive berichtje als je interesse hebt in de brochures van wat je nou wel en niet moet zeggen bij de psychiater. Groetjes!
 8. Hey, Ik heb zelf ook recent een test en onderzoek gehad. 3 keer aangehouden wegens teveel thc in mijn bloed. Zelf ben ik niet gestopt met blowen voor het onderzoek. (want fuck het CBR) Hoe ik dat heb gedaan? Je krijgt een plas test. Dit moet ik het ziekenhuis gebeuren. Je krijgt een potje van een lieve mevrouw, en dan mag je in je eentje op de wc je potje vullen. (Ik heb het gevuld met iemand anders plas) Onderzoek is opzich ook makkelijk als je weet wat je moet zeggen. Ik kan je wel een brochure sturen met alle vragen die ze stellen en wat voor antwoord je het beste kan geven. Doe me een prive berichtje en ik stuur je die links. Groetjes! Onthoud: CBR is er om je te naaien, zoveel mogelijk geld van je pakken. Net als de overheid. (oh wacht.... CBR is van de overheid)
 9. Update. Week 2 of 3 bloei. Volgende week ga ik ze weer plukken. Ec 1.2 Ph 5.8
 10. Niet veel.. Ik moest nog steeds veel spoelen om het goed te krijgen...
 11. Deze ronde hebben we Blue Cookies. Gestart met soaken van de blocks in een ph van 5.3 en een lage EC Daarna de blokken laten uitlekken boven op andere blocks en daar heb ik nog een paar keer op moeten spoelen tot de juiste PH was bereikt. Nu krijgen ze een EC van 1.2. Ze staan nu ongeveer een week. Van Gogh's Miracle roots 1ml per L Van Gogh's A + B Groei 2ml per L Botanicare Hydroguard 5 ml per 10L Het worden er 36 stuks. Ik laat ze ongeveer 3 / 4 weken voor groeien.. Ook heb ik ze allemaal getopt.
 12. https://drive.google.com/drive/folders/13CXP2SvZMyfMCWYg_7q Ux9mt3CJKuqCf?fbclid=IwAR2SlYsqw9AeFG1XfWNzH8OngE8JMUB2x3DpXiLluAU5cBgOjbdssdy5jFM
×
×
 • Create New...