Jump to content

GanjaRanja

Full member
 • Content Count

  1,746
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

GanjaRanja last won the day on January 26

GanjaRanja had the most liked content!

Community Reputation

229 Goed

1 Follower

About GanjaRanja

 • Rank
  Ganja Ranja
 • Birthday 01/01/1991

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Verre Oosten

Recent Profile Visitors

1,641 profile views
 1. Zoals ik al zij. Ph te hoog. Lockouts. Midden van de ronde? Dit was week 2..
 2. @Boefje030 Kun je instellen. Quick loading comes in 2, 6, 10, and 20 GPH and allows you to deliver water to your plants at a flow rate of 2, 6, 10, and 20 gallons per hour. Ik heb nu de 20 gallons volgens mij. Ik ga zodra ik het systeem compleet heb ff kijken wat het beste werkt. Ff een update: Planten raakte wat verbrand aan de punten. Ph van de drain gemeten en die lag ver boven de normale waardes... dus ik ben gaan spoelen als een gek. Hoe komt dit? Ik ben van voeding veranderd. Van Gogh geeft aan dat je maar 200ml A en B moet toevoegen. Hiermee kwam ik uit op een ec van 0.8, dit was in mijn ogen te laag en heb dit wat hoger gebracht. Dit had ik niet moeten doen want de voeding van van Gogh heeft een wat lagere ec dan dat je gewend bent. Ik zal vanavond even wat duidelijke foto's maken.
 3. Floraflex.com Als het goed is komt er binnenkort ook een winkel die het in Nederland verkoopt. Er zitten druk verdelers bij de multiflow's Vandaag nieuwe voeding.
 4. Reageer de volgende keer maar gewoon niet. @P H donner Had je linkje al eens gelezen. Lijkt me niet echt iets wat echt helpt..
 5. Hey. Zoals jullie weten zit ons land vol met kromme wetten. En rijden onder invloed van THC is er 1 van. Ik ben nu meerdere male gepakt met het rijden onder invloed van THC. 1ste keer reed in een fuik in terwijl mijn bijrijder een joint had opgestoken. Natuurlijk zat er thc in mn speeksel en bloed. Als je 1 keer gepakt word met die auto dan blijven ze je aanhouden zonder dat je iets doet. Daarom ben ik erna nog 2 keer aangehouden en heb ik bloed moeten afstaan voor onderzoek. De laatste keer kwam uit 10x hoger uit als toegestaan. Altijd verklaard dat ik het nooit achter het stuur deed maar gewoon netjes voor het slapen thuis. 1 zitting gehad. Nog 2 te gaan. (boete eerste zitting was 600 euro en 3 maand niet meer in aanraking mogen komen met dit soort gevallen) Dit was gelukkig al na dat ik de 2 andere keren was aangehouden. 2de en 3de zitting moet nog komen. Is heel lang uitgesteld vanwege corona en zo. Nu heb ik een brief van het CBR gekregen.. Eerst mag ik 1100 euro betalen, dan krijg ik een afspraak voor een onderzoek (die vol zit met strikvragen) Antwoord ik een van die (strik)vragen verkeerd en dan mag ik een jaar lang niet meer rijden en moet ik na een jaar weer dezelfde bedragen betalen voor nog een onderzoek. Wie heeft dit ook gehad en is er wel goed uitgekomen? Ervaringen? Ik wil niet een jaar lang mijn rijbewijs kwijt zijn natuurlijk. Nu heb ik ook een brochure besteld met wat je nu precies moet zeggen. https://onderzoeknaarderijgeschiktheid.nl/informatiebrochure-drugs-bestellen/ Geen idee of dit gaat helpen.
 6. Voor Na Vandaag bezig met aansluiten. Mis helaas nog 1 onderdeel. Hopelijk kan ik dat morgen nog verkrijgen.
 7. Hallo lieve kijkbuiskindertjes Vandaag weer een nieuwe ronde. Dit keer gaan we proberen het nog beter te doen dan de vorige ronde Het soortje is deze keer Do-si-dos Hier een paar foto's Ik heb de blokken in een vat gedaan met een ph van 5.5 Hierna nog gespoeld met dezelfde ph waarde. Daarna voeding erbij gedaan. Nu meet ik de drain, en de ph is nu 6.3... dus dat word meer spoelen...
 8. 2003 gram geworden. en nog wat klein spul waar ik niet echt zin in heb om dat te gaan knippen.. Volgende ronde naar de 2.5!
 9. Nee niet echt op gelet.. Alles weer schoon. Deze keer Do-si-dos.
 10. Langer voorgroeien, flora caps, minder planten, meer drain en meer trimmen voor de bloei.,
 11. Ik heb aan het knippen. nog 23 te gaan.. Zitten een paar tussen nog (3/4) waarbij de drippers verstopt waren en klein zijn gebleven. Maar ik heb er een paar gewogen, 44 tot 60 gram per plant. gemiddeld denk ik rond de 50 gram per plant, keer de 44 stuks die ik had staan. Dan zou ik ongeveer uitkomen op een totaal van ongeveer 2200 gram, en dat is dan min de 4 planten waar niks vanaf kwam. (200 gram) Ik heb einde van de week wel totaal uitslag.. Ik knip rustig aan.
×
×
 • Create New...