Jump to content

Kluns

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutraal

About Kluns

 • Rank
  Groentje

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

122 profile views
 1. Ziet er goed uit die skittlez! Wat ik mij af vraag is het volgende. Ik heb een beetje zitten rond kijken voor die skittlez zaadjes ,en wat mij opvalt is het enorme prijs verschil op de online markt. Kan jij mij misschien meer vertellen waarom dat zo is ? Ik zie prijzen van 9 euro per zaadje maar 40 euro per zaadje komt ook voorbij. Sorry als ik hiermee je topic vervuil maar ik hoop dat je mij hiermee kan helpen. Groetjes
 2. Schitterende foto's! Echt leuk om te bekijken.
 3. Flinke toppen zeg! Ziet er goed uit gozer.
 4. Oke, ik vind het kwa gewicht wel tegenvallen. Ik wil er 20 gaan doen in een 120x120 tent maar misschien toch maar minder inzetten omdat je toch waarschijnlijk hetzelfde gewicht behaald.
 5. Hoeveel was het nou ?? ( Ik ben niet nieuwsgierig)
 6. Ja een gietertje is niet zo makkelijk vind ik, dan kan je er niet makkelijk bij. Zo n aqua drukspuit is wel een optie. Dat maar eens proberen. Bedankt voor het reageren.
 7. Ik krijg de kriebels als ik je verhaal lees. 6 maanden geleden heb ik mijn vader verloren aan deze ziekte en zijn we ook bezig geweest met die cbd olie etc. Veel kracht gewenst en ik hoop dat het gaat helpen.
 8. Hallo allemaal, Ik ben opzoek naar iets van een Lans spuit om 20 plantjes in een tent water te geven. Ik ga hiervoor BAC gebruiken. Welke raden jullie aan? Ik heb ook nog eens een opvouwbaar 50L vat staan maar ik weet niet of ik daar wat aan gaat hebben. Wat zou voor mij het makkelijkste zijn denken jullie? Alvast bedankt! Groetjes de enige echte Klunz!
×
×
 • Create New...