Jump to content

Kluns

Full member
 • Content Count

  1,991
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  54

Kluns last won the day on March 8

Kluns had the most liked content!

Community Reputation

1,017 Top reputatie

6 Followers

About Kluns

 • Rank
  Biggest Kluns U Have Ever Seen.

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

2,896 profile views
 1. Heb het even nagevraagd bij @Xaim, hij heeft er 8 hangen. Dan zou 25cm misschien wel kunnen idd.
 2. 25 is veeeelste dichtbij. Cobs moet je zien als een zaklamp. Als je die te dicht tegen een muur houd, dan word de lichtvlek kleiner, ga je wat verder weg dan word hij groter. Ik zou richting de 50cm gaan voor betere lichtverdeling.
 3. Ik ben dan wel geen veteraan, maar ik zou het gooien op lichtstress. Omhoog gekarteld blad, het blad lijkt zichzelf te willen beschermen door zichzelf te willen dicht vouwen. En je ziet het licht groen / donker groen patroon erin voor ( zie afbeelding 1, rechtsonder) Heeft alleen het hoogliggende blad er last van?
 4. Oww ik was ervan overtuigd dat jij alleen maar amnees deed joh. En ik dacht dat je met sog Sea of Green bedoelde. Heb je meer info over dat sog soortje? Nooit van gehoord, kan er ook niks over vinden.
 5. Ik had het over de ammy strain, dus dezelfde als die jij hebt staan. Hoeveel weeken en dagen laat jij je ammy staan @dilago@dilago?
 6. Wil niet zeggen dat je het niet kunt krijgen. Mijn vorige ronde had ik te weinig airflow waardoor ik toch wat topjes moest weggooien vanwege rot. Maar je krijgt het niet snel idd.
 7. Heerlijk man. Waarmee heb je alles geknipt? Met de hand of een mooie machine?
 8. Prachtig! Heb je nog fotos van week 8 en of de toppen?
 9. Ja maar daar doel ik dus op. Dat als je die onderste toppen weg haal, dat die energy dan boven erbij gaat zeg maar. Wat zou kunnen betekenen dat je grotere hardere toppen krijg. Maar het is een lastig dingetje.
 10. Als je dat dan weg dieft, komt dat dan niet tengoede van de bovenliggende toppen? Dat de plant zijn 'energy' volledig daar in kan steeken zeg maar....
 11. Ja de bovenkant ziet er echt nice uit. Zo doe ik het ook met de popcorn, alles de tumblr in en dan nog een beetje na lopen met de schaar... Alleen vind ik het alsnog kut zeg maar. Dan oogst ik liever wat minder en dat je alleen maar harde toppen heb. Maar het ziet er veel belovend uit zo, ben benieuwd naar het eind resultaat.
×
×
 • Create New...