Jump to content

Kluns

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutraal

About Kluns

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

64 profile views
 1. Kluns

  Beste keuze Lans spuit

  Ja een gietertje is niet zo makkelijk vind ik, dan kan je er niet makkelijk bij. Zo n aqua drukspuit is wel een optie. Dat maar eens proberen. Bedankt voor het reageren.
 2. Kluns

  ik zal mij even voor stellen

  Ik krijg de kriebels als ik je verhaal lees. 6 maanden geleden heb ik mijn vader verloren aan deze ziekte en zijn we ook bezig geweest met die cbd olie etc. Veel kracht gewenst en ik hoop dat het gaat helpen.
 3. Hallo allemaal, Ik ben opzoek naar iets van een Lans spuit om 20 plantjes in een tent water te geven. Ik ga hiervoor BAC gebruiken. Welke raden jullie aan? Ik heb ook nog eens een opvouwbaar 50L vat staan maar ik weet niet of ik daar wat aan gaat hebben. Wat zou voor mij het makkelijkste zijn denken jullie? Alvast bedankt! Groetjes de enige echte Klunz!
 4. Kluns

  50 x PP

  Mooie fotos
 5. Kluns

  50 x PP

  Haha geweldig, hoe kom je erop . Ze zulle wel stress krijgen met al die soldaten.
 6. Kluns

  Xaim's Tentje.

  Goed bezig, mooie foto's ook. Je kan wel zien dat je een hoop van me hebt geleerd.
 7. Kluns

  Hoi , Kluns hier!

  Ja ik weet ook wel dat het beter is om in je 1tje te doen daar hoef je niet voor gestudeerd te hebben zeg maar haha. Het probleem is gewoon dat ik 0,0 ervaring heb en dat mijn maat wel al verschillende hokken gebouwd heeft. Het is niet zo dat ik nu pas in contact met hem kom ofzo, het is al 12 jaar een goeie maat van me en ik heb al gekkere dingen met hem gedaan dan een wiethok bouwen zeg maar ( klinkt een beetje fout ik weet het ;-) ). Neemt niet weg dat het beter is om het idd in je 1tje te doen. De komende tijd wil ik gewoon veel van hem leren en zal ik me ook op dit forum veel gaan inlezen. Bedankt voor de reacties.
 8. Hallo allemaal, Ik zit al enige tijd mezelf in te lezen hier op het forum en heb toch maar even een accountje aangemaakt. Me maatje en ik zijn samen bezig om een hokje te bouwen en dan is het altijd handig om hier een kijkje te nemen voor als je iets niet weet. Zelf ben ik nieuw met het kweken dus zal ik hier een hoop kunnen leren. Groetjes Kluns
×