Jump to content

Bob246

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutraal

About Bob246

 • Rank
  Groentje

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

610 profile views
 1. Het zou volgens de fabrikant de planten meer THC geven en beter laten afrijpen. Heb op google gezocht kan er weinig over vinden op een aantal Amerikaanse forums zijn de meningen verdeeld. De 1 zegt heb nog nooit zulke toppen gezien met zoveel THC de ander zegt dat niet werkt en de toppen kleiner blijven. Ik ga het wel zelf uittesten. Je zou toch zeggen dat zo'n fabrikant het niet op de markt brengt als het complete onzin is.
 2. Heeft iemand hier ervaring met deze of soortgelijke 10k mh lampen ? Deze zouden geschikt zijn voor de laatste 2 weken van de bloei. Kan er niks over vinden hier op het forum. Wat is jullie mening over deze lampen ?. Groeten Bob
 3. Hey, Ik heb een vraagje over de schema's van aptus. Bij het extreme/pro schema voeg je in week 3 bloei per 100L water 50ml P boost (NPK 5-15-0) en 25ML CaMg boost (N-Ca-Mg 9-9-2) toe. Bij het gevorderd schema voeg je in week 3 per 100L water 25ML PK boost (NPK 0-20-25) toe. Bij beide schema's voeg je hierna basisvoeding aan toe tot de juiste EC. Ik heb contact gehad met Aptus zij raden aan om elke bewatering te voeden of 1x in de week water met enzymen mee te geven Hoe kan het dat de NPK-Ca-Mg waarde zo verschillen ? Ik probeer het pro schema aan te houden. Een maat van mij zweert erbij en heb hier meerdere verslagen gelezen onder andere van klaver en abruzzi die hier goed mee draaide. Het leidingwater hier heeft een hoge ec waarde, op moment dat ik de P Boost en CaMg boost zit ik al op een ec 1.3 en ph 5.2 als ik hier minimale basisvoeding aan mee (dutch pro) geef kom ik op een ec 1.6 en ph 4.7 deze breng ik omhoog tot 6.0 waarna de ec ook weer een punt stijgt. Planten vertonen een beeld van N overschot. Zou dit komen doordat er veel N in de P boost en in de CaMg zit, of kan dit ook een andere reden hebben ?
 4. Nu ik goed kijk lijkt het wel of de planten die mooi donker groen zijn minder drinken en wat natter staan. Waar het omgaat is dat we elkaar begrijpen toch. We dwalen een beetje af . Laten we het over onze mooie planten hebben.
 5. Bedankt voor de reacties ! @lostchild ik til de 1e rij een aantal potten op(ik kom niet overal bij). Zijn ze zwaar geef ik geen water. De bovenkant van sommige potten droog die krijgen 1L sommige potten zijn vochtig. Deze geef ik 600ML. Ze staan in 11Liter potten. Had advies van de gs ze wat minder water te geven. Maar ik denk dat ik juist te weinig water geef. Aangezien ik inderdaad heb waargenomen dat de planten die wat minder drinken mooi donker zijn. @FoolOnTheHill Ik denk dat hij bedoelt dat ik de oorzaak van mijn problemen wellicht al heb waargenomen ? Ik zit nu in dag 54 bloei. Hoop en denk het nog wel 2 weken vol te houden. Heb gister enkel water gegeven als de lampen aangaan kan ik zien hoe ze daarop reageren. Klote telefoon maakt geen scherpe foto's. Volgende ronde word waarschijnlijk Diesel en anders weer Ammie. Liefst een soort die goed tegen hitte kan. Zal tegen die tijd zorgen dat ik knappe foto's kan maken en een verslag bij houden. Dan moet het goed gaan !
 6. hey hey, Het lukt mij maar niet om duidelijke foto's te maken. Wie weet kan iemand alsnog helpen. Ik geef voeding van het merk van de plaatselijke gs, hou schema aan zonder ec meter. (volgens hun beste methode) Substraat: Bio mix (Grond) watergift +-1 Liter om de dag Temperatuur. Lamp aan 25,2/27,5 graden - Lamp uit 22 graden. Zitten aantal plekken in tent waar het iets warmer word. Ik had nog een oude Ph meter deze had ik geijkt, maar na een een controle bleek deze niet in orde. Vanaf dag 35 bloei werden de bladstelen rood en de bladeren wat lichter van kleur van wat volgens mij duid op een stikstoftekort. Niet alle planten hebben hier last van. Willekeurig staan ze sommige mooi groen andere wat lichter groen. Ik had een tijdje te zuur water gegeven, ik dacht dat dat het probleem was. Nieuwe ph meter gehaald en water gegeven van ph 6,8 Tegelijk een EC meter gehaald om deze te controleren. (volgende ronde andere voeding) Heb mijn voeding gift een beetje aangepast. Maar het helpt allemaal niet. Nu zie ik ook kleine paarse verkleuringen, fosforgebrek ? Nu ik goed kijk lijkt het wel of de planten die mooi donker groen zijn minder drinken en wat natter staan. Maar ook weer niet allemaal. Heeft iemand een idee waar het aan kan liggen ? Greetz Bob
×
×
 • Create New...