Jump to content

Damper

Members
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About Damper

 • Rank
  Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik kon nergens een marktplaats vinden op dit forum, vandaar dat ik het hier post. (Als het niet goed is, alvast mijn excuses) Ik had dus -ooit- het idee om met kunstlicht te groeien maar heb uiteindelijk voor zonlicht gekozen en dat werkt prima voor mij. Helaas had ik wel al van alles ingekocht. Waaronder dus 10 hoge kwaliteit spaarlampen. De 6500k lampen zijn 23 (103) watt en de 2700k lampen zijn 32 (150) watt. Ze zijn dus nieuw, en kunnen nog veel lichturen geven. Ben je geïnteresseerd stuur even een pm. Bedankt.
 2. Ik denk dat ik -achteraf- ook wel iets te vroeg ben geweest. De toppen hadden denk ik wel beter kunnen ontwikkelen. Maar zoals gezegd het is mijn eerste plant ooit, en ik heb stiekem al geproefd en het is een heerlijk wietje (ik verdamp en krijg echt alle smaken goed binnen) dus ben wel tevreden. Nu goed drogen en curen. Hier nog tips over?
 3. Ik heb haar inmiddels gechopt. Ze hangt al te drogen, heel wat van de bloeiharen waren ingedroogd. Dus maar geknipt en opgehangen in kast met pc afzuiging. Misschien iets te vroeg, maar veel, bijna allemaal de trichomen waren echt melkachtig. Ik wilde juist niet de cbd erin
 4. Het vergelen van de onderste bladeren begint nu echt. (er hangen ook gele plakvallen) Volgens mij nog steeds normaal gedrag voor een plant aan het eind van z'n Latijn zit. Ik probeer te zoeken naar amberkleurige trichomen, maar die zie ik nog niet.
 5. Nog even geduld dus. Heb trouwens wel weer last van die varenrauwmuggen, probeer de meeste te vangen met gele plak vallen. Maar lukt niet helemaal. Ze kunnen volgens mij niet zo veel kwaad, toch? Meer bij jonge plantjes ivm wortelgroei?
 6. Nu komt de grote vraag, wanneer oogsten? Ik lees dat autoflowers slecht aantonen wanneer ze er klaar voor zijn en dat zelfs bepaalde toppen eerder rijp zijn dan anderen waardoor je soms in delen oogst. De trichomen bekijken is het beste advies, lijkt. Ik heb geprobeerd hier foto's van te maken want ik vind het namelijk heel lastig. Ten eerste zou ik dikkere toppen willen (uiteraard) maar misschien moet ik het hier mee doen. Dus ik ben wel bang te vroeg de schaar erin te zetten. Hebben jullie tips/advies? (edit: owja, ik zit nu bijna exact op 2 maanden 30-4 kwam ze boven de grond. Deze soort zou 10-12 weken moeten doen dus volgens voorschrift zeker nog 2 weken, beetje verrekend dus)
 7. Bedankt voor je reactie en je compliment. Ik hoop ook dat ze nog ff lekker doorbloeit. Ik had wel eens gelezen dat je kleine topjes kon wegknippen om meer energie naar de grotere toppen te laten gaan. Maar bij een autoflower te veel stress dacht ik al.
 8. Weer een paar weken verder, ze begint nu echt meerdere toppen aan te maken, er is niet echt één hoofdtop. Ik lees wel eens over knippen in de bloei om mooiere en betere toppen te krijgen. Is dat aan te raden bij een autoflower? Dit ivm stress? Nog even een foto van hoe ze er nu bij staat:
 9. Even een update, wat groeit ze nog ver zeg! Maar nu beginnen de topjes echt aangemaakt te worden, erg leuk om te zien.
 10. Even een update. Het weer werkt nu natuurlijk lekker mee! Ze staat er volgens mij best lekker bij. Het kan boven wel al aardig warm worden. Mugjes niet meer gezien trouwens, zand en plakvallen hebben echt geholpen. Ik zag ze idd nog wel een tijdje onderaan de pot. Dat tuinzand lag al heel lang in de regen hopelijk goed genoeg.
 11. Het eindproduct moet wel geconsumeerd worden.. Ik had zelf nog zand achterin mijn tuin, dus opgelost. Ik zie geen vliegen meer, de plakvallen hebben ook wel hun werk gedaan.
 12. Ik heb aquarium zand, grove korrel besteld. Leek mij meer geschikt voor consumptie dan zand uit de bouwmarkt. Is wel iets duurder. Edit: extreem veel duurder, ik rij wel langs een bouwmarkt. En dan was ik het wel een keer.
 13. Vind het niet erg, had het alleen wat later verwacht. Kan ik misschien nog wel een tweede laten groeien deze zomer.
 14. Ik ga zand regelen. Kom trouwens inmiddels weinig mugjes meer tegen, heb er wel heel wat doodgedrukt. Ik zie al de eerste bloeiharen, had ze niet nog meer moeten groeien? 30 april kwam ze boven de grond uit. Of groeit ze ondertussen wel een beetje door? (edit: ff google geraadpleegd -had ik ook eerder kunnen doen- en bij de eerste verschijnselen, dat zijn dit neem ik aan, kan de plant nog wel twee zo groot worden, klopt dat?)
×
×
 • Create New...