Jump to content

Damper

Members
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutraal

About Damper

 • Rank
  Hang hier wat rond lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik heb hier trouwens ongebruikte tornados liggen mocht je nog geïnteresseerd zijn. 5x groei en 5x bloei. Ik kreeg alleen maar onzin biedingen op marktplaats.
 2. Hoi , leuk project heb je! Je kan ook eens naar mijn posts kijken in de ruderalis sectie. Ik geef dus geen extra voeding met water, maar gebruik wel een veel grotere pot dan jij, waar wel extra voeding in te vinden is, maar niet te snel.
 3. Even een wat betere overzichtsfoto hier. Ik heb al een aantal volledig verdroogde blaadjes weggehaald en nu lijkt er voor het eerst ook wat haartjes in te drogen, maar echt in de beginfase. Had verwacht dat dat veel sneller zou gaan. Nu weet ik zeker dat ik vorige planten veel te vroeg heb geoogst. Deze nog even laten staan toch?
 4. We zijn weer even wat verder en inmiddels staat ze er zo bij:
 5. Bedankt voor je info, ik ga er eens naar kijken. Ben wel huiverig geworden na laatste misbaksel, denk dat ik deze plant met rust laat en eventueel over mijn volgende na ga denken. Ze staan er wel mooi bij nu met dit weer (vol achter glas maar wel airco op 25 graden)
 6. Ik weet dat ie een beetje nat staat, maar ik ben soms ineens een paar dagen weg, zo krijgt ze tenminste altijd (voldoende) water.
 7. Zo staat de tweede Northern Light er nu bij, nu met het oude recept zoals vorig jaar. En een betere PH meter.
 8. Ik heb naar je posts gekeken, ze staan er goed bij! Welke bloeivoeding geef jij? Vind het lastig om te vinden in je posts. Ik denk dat het doseren vooral belangrijk is.
 9. Zijn er mensen hier die een autoflower wél bijvoeden tijdens bloei? Ook als deze in zo'n grote pot staat? Ik had namelijk, vooral bij de Royal Jack, het idee dat ze wat miste...of kan dat niet?
 10. Deze keer weer Janeco lightmix met wat vaste voeding van royal queen seeds er doorheen. Werkte bij de vorige twee planten prima. Dus dat maar weer gedaan. Het ontkiemen in een koffiefilter is tot nu toe 100% goed gegaan, waarom zou ik daar van af stappen? En wat de voeding betreft; Ik wilde dikkere toppen, dus ik dacht tijdens bloei extra te voeden, maar is waarschijnlijk niet nodig nee. Maar je probeert eens wat.
 11. Ze ging het echt niet meer redden....werd na een paar dagen helemaal drama. Gisteren weer een nieuw (in koffiefilter uitgekomen) zaadje geplant. Ook (semi) professionele PH meter aangeschaft, PH klopte ook niet van het vorige water. Nu met (veel) betere grond. Hier zit ook al veel meer kalk in, duidelijk zichtbaar.
 12. Wel graag jullie advies, mocht iemand dit probleem herkennen..... Ik twijfel tussen te veel voeding of verkeerde PH (of combi van die twee)
 13. Ik ben even een paar dagen weggeweest en zie dit nu ik thuis kom. Wellicht toch teveel voeding? Of de PH waarde van het voedingswater is teveel afgeweken van de 6. Moet zeggen dat ik het niet meer heb gecontroleerd na toevoegen van de voedingstablets, wellicht een beginnersfout.
 14. Dat is een hele goede tip! Bedankt. Echter had ik daar al over gelezen, dus ik had het voornemen de voeding apart erbij te geven, met de hand, als extra. De blumat zal toch geen water geven als de kluit vochtig genoeg is, dus geen over bewatering. Ik heb de voeding van Royal Queen Seeds (tablets) gekozen, oplossen in water en maximaal 10 dagen houdbaar, dus sowieso niet geschikt voor een (grote) watervoorraad. Hierbij nog even update; Wat groeit het toch snel zeg! Wel (weer) last van rouwvarenmuggen, vorige keer waren de gele plak vallen zeer effectief, dus nu herhaald.
×
×
 • Create New...