Jump to content

Jeice

Full member
 • Content Count

  5,158
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Jeice last won the day on March 22 2018

Jeice had the most liked content!

Community Reputation

154 Goed

About Jeice

 • Rank
  Unrankable Forum Junkie

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

1,088 profile views
 1. in een hokje kun je beter voor de Vypr's gaan. icm Co2 is ideaal ivm lagere temepraturen en hoge output. Goed ventileren ook een must. Jammer van de rot man. Zag er top uit.
 2. Stelletje criminele
 3. doorgaans hebben ze wel boutjes bij de bakker. en kabelkousjes bij beterbed
 4. Jeice

  Kush Stekjes

  zijn er uberhaupt andere stekjes dan amnees. ik zie ze niet
 5. 2x dezelfde voeding gebruiken en je weet de ec ook wel. tis dat het op mn blue meter staat
 6. zijn deze 6.5? lijken me gelijke zijden aan hand van foto. waarom is dat zo belangrijk. die 3.5 cm https://shop.groene-...grodanstartblok
 7. kun je niet iedere keer een vers vat aanmaken? mineraal een paar dagen laten staan is ook geen ramp hoor. je hoeft in princiepe alleen bloom te geven vanaf week 2 12-12 ongeveer. er zit genoeg groeivoeding in growmix als je daar je hele pot mee vult. 2 ml (ec 1.1) is te weinig als ze in de bloei staan. roots en enzymen is allemaal zonde geld IMO.
 8. zuurstof pomp zorgt idd voor ph stijging. zie het nut er niet van in als je op aarde kweekt. die zou ik eruit laten om mee te beginnen ph 5.5 is idd te laag op aarde en als je met 2 ml al op een ec van 1.1 uitkomt is 5 ml idd veel te veel. de growmix is zwaar bemest. zit genoeg aarde in voor 3-4 weken. in deze periode hoef (moet) je dus helemaal niks te voeden. haze heeft idd minder voeding nodig. ik denk dat je met 2.5 a 3 ml wel voldoende voedt.
 9. yes. kan ook half half zolang je zaadje maar ontkiemt in de zaai en stekgrond.
 10. gooi je zaadjes 2-3 uur in een glas water 20-21graden potje vullen met zaai en stekgrond. halve centimeter gaatje erin maken, zaadje met een lepeltje erin. afdekken. hoef je enkel de toplaag nat te houden met plantensproeier. vul de potjes 70% als zaaiingen strekken kun je wat aarde aanvullen om stam te verstevigen. suc6
 11. beter ga je langs adecco want dit wordt niets
 12. niet blowen voor het sproeien 5-6 dagen is wel erg lang, gaat vrijwel zeker reveggen. zaten er al toppen op? ben benieuwd.
 13. nee zou me er niet druk om maken. maar kans op herma is er altijd wel pas 4e dag 12-12, en ontdekken binnen een dag is het beste scenario wat je kunt hebben bij dit soort foutjes.
 14. zoals ik al zei op elke foto tot nu toe zonder hps zie ik RFX. https://www.wietforum.nl/uploads/gallery/album_19666/gallery_39844_19666_2774387.jpg maar ging me meer om de rot eigenlijk. niet toppen is niet handig als je weet dat je een vochtige ruimte hebt
×
×
 • Create New...