Jump to content

macerror

Full member
 • Content Count

  9,510
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  72

macerror last won the day on August 18

macerror had the most liked content!

Community Reputation

2,476 Top reputatie

About macerror

 • Rank
  wanimtrumeeminemoele ???!!!!
 • Birthday 01/16/1962

Previous Fields

 • Taal / Language
  Espanol

Contact Methods

 • AIM
  blowmonkey
 • MSN
  jezus leeft mn broer ook
 • Website URL
  noway
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  het enge bos
 • Interests
  vrouwen en mensen en ander ongedierte

Recent Profile Visitors

3,817 profile views
 1. je hebt christenen en geloofswaanzinnigen . en met ons plant hier nog 1 .
 2. flo afgahni en blueberry zijn de perrents . zal wel wiethee . laal bladplobleem heel laal maal wel lekkel clispy . malaawzaden aan de rooie lieb en eigen klootmansstuif er aan .!!!!!! dus de lesbian dream was wel degelijk werkzaam nog na 3 jaar vrieskist .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! het topje van de blue mistyc is een klein smeggeltje reg malaawstuif op gepoepkakt . waarover volgend jaar meer . hier ff uitvergroot mn nooboog shinende denk ik aan kleine diertjes . en omdat ik preveganready ben laat ik dit zo . kan wel zeggen van heey tiefus ondieren gaat heen van hier wat doet u in mijn biotoop ? wij wonen hier ook mac !!!! en dan denk ja ik heb al wiet zaden femstuif van deze plant laat hun dan dat blaadje . zo human kan ik ook zijn . van boven naar beneden malaawzaad in de groei met daaronder de nog niet reeds opengebarsten femstuifklootzaksnoten . bietje uitgeschoten met de malaawstuif helaas dan maar vliesjes roken bro .
 3. ja ziet er allemaal toppie uit bro !! wanneer is je bloei ingegaan ? op 12 /12 of bij de eerste tekenen van bloei ? amnezen en hazen ga je toch snel naar 12 weken bloei . kazen en apen is 8 maar na 6 weken word je er ook al leip van . dus lekker blijven voederen die meiden .
 4. Geduld is een schone zaak . de meesten van ons hier willen de planten wel klaar schoppen . als we nog haastiger worden hebben we gister de hele vegetable al opgrookt . der zit verdulle me nog maar net een paar witte haren op en we moeten al spoelen met ijs of wijwater en de herfst na bootsen . van dat klasieke haastige spoed jantje ongeduld gedrag . zelfde soort mensen verkopen al hun stash voor 3.50 p/g aan de shop en moeten er de day after voor 12,50 p/g hullie eigen meuk weer kopen lol . wat voor instant wereld leven we ? god heeft niet voor jan doedel de hersft uit gevonden . toen wij vroeger jong waren dacht je niet eens na over herfst . ja pas als je een eikel op je kop kreeg begon het te dagen .
 5. helaas was de auroor x heribei/purplestorm geherremandeerd . en de rooie lieb niet maar die wil geen lesbian dreamballen geven op de onderste takjes voor als nog . wel was de mystery vegetable een man dus Malawi gold . en dat dna word verspreid over de apelammetjes en de rooie lieb en de blue mystic ook . wel met mate . hier de gehalsknakte malaaw man hier apelam 1 apelam 2 Malawi man in zn geheel let niet op de gele kleur van de pics want de canon had er weer weinig aardigheid aan vandaag . die heeft een shot sake nodig . komt ook omdat ik em van de automatische pilot had gehaald en dan moet je zelf de iso doen vandaar . deze was ietsje te .
 6. bloei is ingezet bij de blue mystic . ik hoop dat ze nog wat gaat strekken als een gekke . en hier onder een uit indoor afkomstig lib/leb /27 vrouwtje die geen ballen krijgt ondanks lesbian dream . dus is ze naar buiten gezet . de strek is er al lang uit maar er komt ook al wat rood in het topje . maar dat hebben we allemaal wel eens . dus ja
 7. doe der ook een handje parabene ftlaten met kationendonalduckoos bij heey !!!
 8. mooie planten nog een paar weekjes , 95 gram wiet droog schat ik . nee weet ik zeker !!
 9. coco is ook wel te doen . met een ph een ec meter en beetje drainen . alleen vond ik de smaak te vlak . aarde heeft meer buffer vergevingsgezind maar de wiet is wel lekkerder . steenwol heb ik geen ervaring mee want dat is met handgieteren geen doen .
 10. ja klopt die spot lekker diep doorspitten een kippenkorrels wormenmest etc der in voor volgend jaar . en ph 7 is neutraal is gewoon goed dan nemen ze alles lekker op .
 11. klopt ook gewoon wat alleen al cristal suiker met je organen doet is al horror . we doen maar wat dat betrefd .
 12. @plagron (spamt hier wat rond lid ) > wat animonen en kationen betrefd dat soort praat is net als hydraterend vochtinbrengende crème met parabene ftlaten . klinkt heel intersant maar is gebakken lucht . allemaal moleculen prietpraat . en ook steeds dat onodige ge-quote van je word ik met deze irrihitte gallies van . alsmede je schrijven in de wij -vorm . en in volle grond voeden of spoelen heeft ook geen zin is basiskennis . meuk te promoten/ verkopen ? koop toch gewoon een bannertje bij sannie beste man . hier wat cheapass spammen moet je niet willen . je hebt zelf geen topics hier geen grows geen pics van planten of grows . je duikt overall tussen met je promoos . ongewenste spam als je deze site owned heb ik nix gezegd . want ik ben nogal traag van begrip . ik zou zo maar eens de laatste van de 17 aktieve leden alhier kunnen zijn dat het kwartje van het plagronforum valt . net als op het rubolforum heey was ik ook de laatste
 13. ho piet ho hooooooooooooooooooooooooooo !!!!!! multpurpus saladeschaal/hitteschild met de kerstdagen een huzarensla der op klein overbewateringetje te zien aan het halfgele loboor . maar dat hebben we allemaal wel es
 14. tomatenmestkorrels . kan je grond ook te zuur zijn ? handje kokolietenkalk der bij .
 15. wij zaten vroeger wel eens in de vorstverlet maar dat staat hier los van .
×
×
 • Create New...