Jump to content

macerror

Full member
 • Content Count

  9,241
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  65

macerror last won the day on January 1

macerror had the most liked content!

Community Reputation

2,214 Top reputatie

About macerror

 • Rank
  wanimtrumeeminemoele ???!!!!
 • Birthday 01/16/1962

Previous Fields

 • Taal / Language
  Espanol

Contact Methods

 • AIM
  blowmonkey
 • MSN
  jezus leeft mn broer ook
 • Website URL
  noway
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  het enge bos
 • Interests
  vrouwen en mensen en ander ongedierte

Recent Profile Visitors

3,124 profile views
 1. ooh okee maar dan kan je ook geen cal/mag def hebben toch op bio ?
 2. een scheitkeutel van een orang oetang ! als we dan toch in de raadsachtige oneliners zitten heey !!!
 3. met de groeten van sjoerd . neem nog een broodje poetang !
 4. macerror

  Vasco's doorlopende topic

  een bugkake !
 5. macerror

  Hoi , Kluns hier!

  nee zonder diploma kan je ook ingemetseld fossiel worden
 6. ze hebben nog nix van je aarde verbruikt dus cal/mag probeem is het niet . en cal/mag problemen word overal altijd bij elk wissewasje geroepen door alles en iedereen die een probleem leest . als je wietplant probleem zoektermt krijg je 2 miljoen hits cal/mag deficientie . roestvlekken zijn vaak ph /ec schommelingen . plus dat je vegs te veel strekken probeer dat eerst op te lossen of koop een een paar ledstripjes van ebay of iets . ik wist niet dat de lieve heer ook last van beestjes had . maar wat wil je hij was ook destijds al popie jopie en dan loop je dat zo maar op heey .
 7. macerror

  Wiet curen luchtvochtigheid

  yammy maar snel gedroogde wiet van 3 dagen daar word je ook extra high van . daar zit zo n dejavueous happyhighmakestofje in wat al niet meer in wiet van 3 weken droog zit . alleen hebben sommige soortjes nog al wat bladgroen . en dan krijg je van die 3 dagen oude wiet van dat bloedrode oogwit . en kan je er ook heel gemakkelijk een knappende koppijn van oplopen of een mega hangover gevoel . maar goed ik laat het meestal maar gewoon lekker gebeuren . zo gaat dat al een kleine 40 jaar met mij dus boeie .
 8. macerror

  Hoi , Kluns hier!

  altijd solo doen zoiets . kan je geen maten of zgn vrienden bij hebben . maar welkom anyway
 9. macerror

  Wiet curen luchtvochtigheid

  ik droog tot de takje knap droogte dan in wecks paar keer lekkere zure boer laten en paar keer een dag open en dan na maandje of 3 klaar kees . waarom dat haast waarom dat meten / is relatieve luchtvochtigheid dus niet te moeilijk doen. we deejen er ook wel sinaasappel of citroen schil bij . en ook wel aardappelschil maar omdat die keukengenetica te beroerd is om te schillen heet dat tegewoordig rustiek . mijn keukenprinsesje is niet lui maar kookt bakt puurreerd rustiek . maar ik wil niet afdwalen maar haastige spoed is zelden goed met curen . dat moet dee tijd krijgen . en niet in deze snelle wiki google snotneuzen hurry up harry luchtontvochtigerswiet . gaat maanden mee heen curen . als je een snelle rooker bent zijn er wat foefjes voor je eerste nuggs maar ze worden er niet lekkerder van en komen ook niet tot volle bak wauswerking dan dus . ; / ]
 10. klopt maar ik heb nog helemaal geen nesteldrangachtige vibes dus kan nog ff zo . en ik wil de trichs van de oglemonhaze ook gaan bekijken maar dat ben ik vergeten helaas . achterelkaar de oglemonhaze de hurrycurry de auroor de Hawaii hauwy mauuwy de purple storm en dan nog een stukje paars wetenschappelijk aangetoond . en door de konozeur/konozeilkerds op dit mooie forum met het getrainde oog twee vingers in de neus te herkennen . de grote groep meewaaiers en eigeneheimers mischien minder maar daar hhheb ik nix mee. jezus en maria dela christus wat heeft deze Hawaii hauwii maauwii een mega kartels aan de bladeren zitten het lijken gloeigod de godendommert wel eikeboombladskes man heey pik !!!! man man man wat een kartelrand is me dat joh heey man ! josuf en de nakende maagd marieke must es kiekuh must es kieke wat hebben ze randen as bladskes van de olle ieke ! ja naast die ouwe wrijf buig knak knap wond links zie je paarse schijn . ; - ]
 11. macerror

  Vakkie's Hoerenkast

  zijn dat van die 1-literse pietpitpotjes ? denderende namen die soortjes yammy . dit ga ik volgen .
 12. macerror

  top kwaliteit gezocht

 13. buiten waait het ook in de vrije natuur . niet in een harde jetstream zetten gelijk . beetje indirekt via een wand of iets . is basiskennis eigenlijks maar voor uit dan maar eem jonguh he !!
 14. macerror

  wietexperiment gedoemd te mislukken

  beter lang haar dan kortzichtig zeiden de hippies hier vroeger en tis nog steeds zo . medicinaal of waus moet niet boeien gewoon voor je zelluf groeien bloeien snoeien gewoon omdat er dan niemand met zn jatten aankomt met gif of geneeties geplamuurd spul . zelluf en alles lekker op roken . of in de cake of vapen bonbons repen choclaai mag ook .
×