Jump to content

macerror

Full member
 • Content count

  8,724
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  62

macerror last won the day on July 28

macerror had the most liked content!

Community Reputation

1,899 Top reputatie

About macerror

 • Rank
  groeien bloeien skroeien . niet mee bemoeien !
 • Birthday 01/16/1962

Previous Fields

 • Taal / Language
  Espanol

Contact Methods

 • AIM
  blowmonkey
 • MSN
  jezus leeft mn broer ook
 • Website URL
  noway
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  het enge bos
 • Interests
  vrouwen en mensen en ander ongedierte

Recent Profile Visitors

1,932 profile views
 1. macerror

  leb 27

  als martine hier maar op zo n verse nug gaat zitten . vind het een leuk mens maar zo leb 27 rookertje moet wel een beetje fris en fruitig blijven .
 2. macerror

  Pc kweek led 92 watt

  mischien kan je iets grooterders bouwen waar alle 5 tlc full power in draaien . met een 114 kuubs ruck inline pro met travo en een koolfilter naar keuze . als de bewoners maar nuchter blijven toch ?
 3. macerror

  Pc kweek led 92 watt

  ik heb alhiert de kattenbakfilters net weggehaald die ik voor mn inlaten had tegen insecten en muggen. en de planten hadden het me toch een stuk benauwd traag in groei bloei maar wel snelle snoei . dus kattenbakfilter kan ik je afraden of je moet er een sucker achter zetten die er geen moeite mee heeft . en die geven weer zoveel lawaai als een vlaamse reuzen papegaai vandaar > laters
 4. macerror

  Pc kweek led 92 watt

  nix mis mee dit ga ik volgen waar is strip nr 5 gebleven ?
 5. macerror

  van aarde overpotten naar kokos

  overpotten geeft altijd stress voor een plant . en waar de ene mens een week tot 10 dagen vertraging een probleem vind , zegt de ander ""ja dat kan zonder problemen . daar hoef je geen moddergooier voor te zijn om te zien . wel kan ik na 32 jaar wietplanten verpotten wel uit ervaring door geven dat ze eerst een shock krijgen . daar waar andere no problem kwekers zeggen ""ja dat kan zonder problemen . moeten ze dat later via allerlei aanames weer recht lullen . maar ik ben er verders wel over uitgeluld lieve mensen . en even goeie vrienden hoor . ph en ec daar valt of staat het het hele kweken mee .
 6. macerror

  leb 27

  hahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalowa er hangt alweer een mespuntje herfst op en rond de balkonie . een onder een nageboorte van een rooie lieb x nl x rooie lieb x cbh . en ook de bacsilium doet het okee heey . ik heb reeds een zadenpeutertest gedaan een nog een week zijn ze rijp lieve toegewijdde forummers . dus dit outdoorondje heeft nog een staartje ook heey . laters
 7. macerror

  van aarde overpotten naar kokos

  ja dat kan zonder problemen heey lostchild ouwe ec-ph schommelaar ! welke ph /ec heeft de aarde van misterx dan heey ? kan jij dat van uit je kidscave zien daar ? en je weet ook dat ph 6.5 op aarde de norm is ? jij zit daar nog 0.7 onder ???? wel een beetje goeie adviezen geven hoor niet te nat vingeren met je start ph/ec . je weet toch verpotten liefst naar zelfde medium zelfde ph zelfde ec . ander krijg je stress gele schrompelaars van planten bro .
 8. macerror

  Kaskweek

  als je van geel houdt …….
 9. macerror

  wat te doen bij kaliumtekort?

  gewoon verpotten bro ! luisteren !
 10. macerror

  beginner

 11. macerror

  van aarde overpotten naar kokos

  maar ook met . met name daar waar de ec en ph niet gelijk zijn geeft het zware shocks bro .
 12. een angorapoes met een bolhoed !? waar vind je ze nog ?
×