Jump to content

macerror

Full member
 • Content Count

  9,064
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  64

macerror last won the day on October 7

macerror had the most liked content!

Community Reputation

2,088 Top reputatie

About macerror

 • Rank
  wanimtrumeeminemoele ???!!!!
 • Birthday 01/16/1962

Previous Fields

 • Taal / Language
  Espanol

Contact Methods

 • AIM
  blowmonkey
 • MSN
  jezus leeft mn broer ook
 • Website URL
  noway
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  het enge bos
 • Interests
  vrouwen en mensen en ander ongedierte

Recent Profile Visitors

2,805 profile views
 1. macerror

  3 x og lemon haze

  dat kanon is een diy kroonsteentje en is idd een ergernis in de pica s maar door de laks der wietheid nog steeds niet aangepakt en ook voor vandaag alweer uitgesteld tot morgen of nog later . die in het midden voor is idd de somango en die is een beetje aan de strek begonnen inmiddels . en ik hou van gekleurde wiet ook als groen . HELP !!! mn purple storm femstuiftak wil niet stuiven !!!!! hij zij het staat al een x-aantal weken in de vensterbank of er op . ik heb er in begin wat ballen afgedraaid en de stuif er uit geforceerd en op een x-aantal bloemen aangebracht . helaas heeft dit niet tot bestuiving geleid . maar waar ik had verwacht dat ie geen stuiven helaas . vandaar nu een 23 watts tomado der boven te knalleren . kanne we de gg ,somango en oglem een stuuvert in den haren blaffen weejewel . zij die altijd op de bank ligt wil vanavond de deur niet open doen want tis net of we een hoerelamp voor het raam hebben . dat valt niet op met de kerstdagen want mensen hebben ook wel een kerstman of rendier met rooie neus verlicht voor het raam hangen . maar goed ik hou van die vrouw maar een trannie in de vensterbank of op moet ze niet over ouwehoeren . niet gaan piepen als flappie in de frituur vrouwmens !!!!! beter neemen den stola ter hand en gaan stoffen de luxe flex want die stoflaag krijg ik een niesbui van dat de femstuif wit ik weer vliegt lui mens !!
 2. macerror

  3 x og lemon haze

  de PERP goes on !!!!!! oglemo ook verpot naar bakjesmoestuinpotaardentuinkaskastbalkonbasketneukindekontshowgrond . ps heeft wat bladissiuiss gg gaat lekker bloeien somango is ook haar aan het maken . staan lekker fukking the shinen godenverdoomend
 3. macerror

  Een Compliment Maken Aan Een Ander Forumlid

  +1 wietforums basiskennis kanon !!!
 4. macerror

  Torin soft box 500m3

  als het zelfbouw is wel . die van mij kunnen 15 kanaries op zitten en dan is er ook nog ruimte voor twee barnevelders.
 5. macerror

  Groeien op kleine schaal?

  veel lezen in de micro fluo basiskenniscorner . en makkelijke snelle wietplanten zijn net zo moeilijk te vinden als mooie leuke volgzame lieve intulligente vrouwen . waar je die met geld nog wel voor je kunt winnen soms de wietplant niet . wietplantjes kweken het neemt jaren om te masteren . 1 voordeel ze zeuren niet !
 6. macerror

  3 x og lemon haze

  THX M8 ! boel een beetje naar het licht gebracht . temps wat te laag dus slowgrow geeft niet want ik heb blow now . haastige speod is zelden goed h
 7. macerror

  Dringend hulp gezocht!!!

  boel 1 en drievingerbladeren deze planten zijn weer naar de groeifase gegaan . dan krijg je ook van die gedraaide bladeren . ben je lekker mee als je daar een loodsje van vol staan hebt lichtstress dan gaan ze stilstaan en terug naar groei . gooi je er water bij en ze nemen nix op dan gaan ze het helemaal raar doen .
 8. macerror

  Dringend hulp gezocht!!!

  is het lichtschema in de war geweest ? net of er een zweempje reveg rond de planten hangt .
 9. macerror

  Growtent

  hoe kan je nou iets aanvoelen wat je nooit hebt gehad ? die Ferrari voelde niet goed aan . mn Rolex idem . verkering met doutzen uitgemaakt . dat penthouse was het net niet . Hawaii is me te koud voor de tijd van het jaar . 100 x 100 x 200 is voor een 600 watter . met hps is 1 gr pr wtt ook niet te doen . waarom autoflowers ? wil je niet leip worden ? hou de rudies buiten de deur . ali b heeft cheapass phmeters of ze goed aanvoelen geen idee .
 10. macerror

  Micro koelkast

  als je dat stuk met grote preciesie er uit dremelt kun je het omdraaien en met industrielijm weer vastplakken . dan heb je het gat gefixed . en inderdaad eenmaal dremelend bezig zou ik de deur ook ff modificeren . heb je geen zin om het stuk achter in de hoek te dremelen draai in dat geval de hele koelkast 180 graden op zijd down dan heb je ook een grotere voetprint.
 11. was ie later niet met die pisvlek van paay getrouwd ?
 12. kijkend over deze toppen zie ik wel heel veel witte stampers . en die fotoos van die amber trichs is op een ouder stuk blad en geeft een verkeerd beeld denk ik . persoonlijk zou ik een stukje sneldrogen en testen . te vroeg oogsten is huilen en heb je te hooi en te gras enorm spijt van is mijn ervaring .
 13. stuk purple storm opgerookt . yammy de pammy
 14. macerror

  Micro koelkast

  door filter blazen is mn middlenaam . filter in de kast is zo 1998 gewoon net als de lebbers , transen en de faggers lekker uit de kast met dat spul . je kan dan ook met een stuk flexibele slang zelf de hoogte van je afzuig in de kast bepalen en zo een warmtebubble creeren . en dat stuk met die groene stip op je animatie vind ik zonde van de voetprint en zou ik er uit dremelen . leuk projectje Dit ga ik volgen
 15. macerror

  3 x og lemon haze

  dag nr zoveel dag 12/12 ook . hier een purple storm neug net een stuk van opgerookt btw . lekkere werking zakverschinening en meur ook eey hier een actuele blijk op de perp . vandaag heb ik de ps bestoven met der eigen femstuif een s2 alweer . ook is ze al bestuift gedaan met een heribei x regstuif . over een paar dagen zal ik de gg# 4 met de ps femstuif bestuiven doen . krijgt de somango op tijd er haar op dan die ook . laters .
×