Jump to content

Collie Weed

Full member
 • Content Count

  3,948
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  101

Everything posted by Collie Weed

 1. Mooi groen daar bij jou Alkaline, Altijd jammer he? zo een lege tuin na de kweek, totdat je de weckpotjes met lekkers erbijhaalt natuurlijk
 2. @greentjeonatrip Dat is idd. de F-1 extreme booster van bac,daarmee vervang ik de pk booster van BAC na week 6 bloei. Dus echt pas geven na week 6,anders = niet goed En het is een minerale meststof voor in de bloei en is redelijk 'hot' voor ze dus pas op met doseren. Ik geef het idd. iedere watergift samen met bloeimiddel van BAC. Ik hoefde sowieso pas laat en weinig bij te voeden dit keer,dus helemaal geen gewone pk booster gegeven in het begin. Momenteel zit ik op....... BAC bloei : 1ml per liter F1 booster : 2 ml per liter En als ik ga spoelen straks gebruik ik alleen nog maar guano extract.
 3. Goedemiddag WF ! Ik heb geconstateerd dat de RPP weinig meer ging doen door de hittegolf van laatst,plus de beestjes hebben ook een aandeel gehad in de stagnatie. Aangezien ik 5 stekken had die nodig overgeplant moesten,heb ik de RPP maar omgeknipt en te drogen gehangen. Ondanks dat ze te vroeg om is is ze redelijk te roken kan ik zeggen. Hierboven zie je de stekken die net iets te lang in 5L potten hebben gestaan. Het gaat om RPP x Chem S1 , drie keer de sativa dominante purple chem en een #2 en een #4. Sativa dominante purple chem pheno? Jazeker ! Mooie plant om te zien en om te roken. Niet de snelste groeier of hardste strekker,wel een heel lekker rokertje. En natuurlijk de T-neon tent met mooie topjes erin. Deze hebben wel iets hittestress gehad,maar zijn gewoon doorgegaan sinds de temp. weer relaxed is nu Ze krijgen reeds F-1 booster en beginnen al zwaar te worden en lekker te ruiken. Ik heb een treasure trove aan smaakjes dit keer in deze tent,iets van 6 verschillende pheno's. Helaas zit de purple chemmie hier niet tussen deze run....... Dit was em weer WF hou je taai en tot de volgende keer. Haile selassie !
 4. Dit euvel is vaker aan de hand bij sensi seeds en hun z.g.n. autoflowers. Dan verkopen ze semi-autoflowers als autoflowers. Ofwel een gewone soort met een auto gekruist,en daar de F1 van verkopen ze. Een autoflower bloeit naar gelang de leeftijd,reageert de plant op nachtlengte dan is het per definitie geen autoflower. Dus zit er niets anders op dan afwachten. Gelukkig heb je geen hermafrodisering ertussen zitten,want dat kan ook heel goed bij sensiseeds semi-auto's.
 5. @Cammie Autoflowers is het makkelijkst om mee te beginnen en het mee te leren,maar het klinkt alsof je klaar bent voor fotosensitieve planten. Dan is het handig als je de soorten uitkiest speciaal voor buiten,dat geeft minder geklooi met ziektes etc. Maar waar je precies de beste buitensoorten koopt heb ik niet echt verstand van,want ik kweek nooit buiten Sensi seeds heeft wel buitensoorten,maar die vind ik allemaal wat laat
 6. Kan niemand deze hufter verwijderen ofzo,dit is zware vervuiling van ons mooie forum. Laat hem zijn pasjes maar ergens anders ongevraagd in een gleuf rammen.
 7. @alkaline Ik heb van deze lekkere smooth drinkende stook van 92% een lekkere chaga likeur gemaakt. Ik heb gewoon het gedeelte water vervangen met sterk getrokken chaga thee en honing. Zo heb ik een likeur gemaakt met vanille achtige tonen,die nog gezond is ook ! Ik kan zeggen dat het meer dan prima kwaliteit is,dat is een goed gestookte alcohol Alki !
 8. @piercing Niet opgeven,keep living your dreams till there's none left ! Jah bless!
 9. @alkaline De ananas knipte ik weleens af en liet de onderste topjes staan,soms gaan die dan gewoon opnieuw bloeien zelfs ! However kost het je wel tijd natuurlijk. Hahaha gespritzde ananas,klinkt als een drankje Jammer vd rot in de chemdawg,hopelijk is het niet teveel broski. Deze chemdawg heb ik 1x eerder buiten geteeld zien worden,en dat was volledig zonder rot. Maar blijkbaar was dat of mazzel daarzo,of wat pech bij jou. Wie zal het zeggen? Gelukkig zit je erbovenop zoals altijd,mooi man!
 10. Dat gaat zeer lekker daarbuiten bij jou Alki ! Wat grappig dat jij net een pheno verschil in de pineapple hebt zitten,ik ben benieuwd hoe jij haar vind smaken als ze droog is. Catpiss is ook niet slecht gloof ik
 11. Ondertussen in huize Collie is het nu 30 graden,en staan de tenten op nachtcyclus. Verder heb ik nog steeds beestjes rondvliegen,maar ondanks de hitte en beestjes......... Doen ze het toch nog goed De tent met 3 RPP plantjes doet het wel ok,de sitter heeft het goed gedaan en ik mag zeker niet klagen. Er zijn een aantal stekken gesneuveld door de vakantieperiode,en angstvallig probeer ik het even opnieuw te doen. Maar met deze temperaturen word het er niet makkelijker op natuurlijk. Verder staat de T-neon tent op ontploffen met topjes,en wil graag de 2e helft vd bloei in zo te zien. Deze tent is gewoon volgeramd en niet alles krijgt evenveel licht,maar toch mag ik niet klagen want ze zien er fris en lekker uit ! Het is hier buiten 40 graden,dus ik ga verkoeling zoeken nu want binnen is het maar 10 graden kouder Of zeg gewoon maar minder heet want het is en blijft plakken ! Ik wens jullie en je plantjes veel koelte,en geniet ervan ! Bedankt voor het lezen,tot later & Jah Bless!
 12. Ik heb ze ook gehad en ze zijn niet eetbaar geloof ik. Ik heb 3 soorten gehad en geen van allen waren pathogeen,ik heb ze ook bij mijn kamerplanten in de potten gehad. Gewoon wegplukken als ze groot genoeg zijn en weggooien. Het is volgens mij een subtropische soort,want ik heb het alleen in de zomer gehad. Ze kunnen namelijk zware metalen binden in hun vruchtlichamen,dus alles wat hun er uithalen aan troep moet ook wegblijven is mijn mening. Als je ze laat liggen herintroduceer je het weer in je bodem. Natuurlijk gaat het om zulke minieme waarden dat je er niet wakker van kan liggen,tenminste......... ik niet. Dus doe wat je wilt eigenlijk,neem desnoods een sporenprint en ga kijken of je ze opzettelijk in je grond kan krijgen.
 13. En wederom weer een goede groene morgen gewenst WF ! De cactusjes gaan als een trein,dus foto tijd ! De takeaway tek zaailingen heb ik geprobeerd af te harden door middel van de deksel op een kier te zetten. Maar dat was nog iets te vroeg voor ze met 3 maanden. Ik zag gelijk het groene huidje wat fletser worden van kleur,en het huidje zag er wat uitgedroogder uit na 2 dagen. Dus deksel weer helemaal dicht ,en nog ff wachten denk ik. Ik zit er al een tijd aan te denken om ook nog lophophora deciepiens zaadjes te halen,die lijkt ook erg mooi vind ik. Peruvian torch lijkt me ook vet,die zal ik dan ook gelijk halen als zaad. Maar dat zal iig. moeten wachten tot ik de tijd ervoor heb. Stay prickly !
 14. Goedenavond WF ! Tijdje niet gepost maar hier zijn we weer hoor De T-neon tent staat nu vol met: 4x F1 #3 stekken,5 zaailingen van Purple Heart S1 genummerd 1 tot 5. En de kleintjes onderin zijn gewoon over,we zien wel daaraan komt Natuurlijk heb ik de #3 opnieuw gestekt,en gelijk ook de 5 zaailingen op nummer. Zoals jullie zien gaat alles zo zijn gangetje hier,ik heb alleen zo verdraaid weinig tijd om te posten. Nu ga ik om de S2 te maken de F1 #3 stek kruisen met een geselecteerde stek uit de S1 Zo maken we de S2 binnenkort. Natuurlijk moet ik deze 5 zaailingen eerst afbloeien en proeven voordat ik uitsluitsel kan geven welk nummer uit welke batch de tegenhanger word voor de kruis met #3 Er zit het meerendeel half paarse wiet tussen,maar verschillende uitingen van smaak. Ook zat er weer een #4 pheno tussen,waar ik zooooooo lekker van kan slapen Dit was hem weer boerenburgers en buitenluitjes,Jah Bless !
 15. Er komt gelijk adelaar guano bij,dat is pas slim
 16. @Xaim Jawel genoeg veranderingen,en genoeg mini vakanties tussendoor dus weinig tijd om te updaten mijn broeder. Ik heb reeds de crimson haze omgelegd,en naar tevredenheid de F3 zaden uit de cola pheno mogen plukken. Er zat meer paars tussen dan ik had verwacht van deze strain en weinig segregatie voor een F2. Dus meerdere planten leken en roken hetzelfde basically. Ook heb ik de hps tent omgelegd,maar geen foto's gemaakt helaas voor jullie. Vanavond heb ik de nieuwe lichting overgeplant naar de tent waar de crimson haze stond,dit keer zijn het 4 stekken van de originele #3. En 5 zaailingen van de Purple Heart S1 zijn hun gezelschap. Morgen komen er nog 5 kleinere stekken bij te staan,in kleine 5 L potten. Deze ronde dus weer fotosensitief voor de wiet,we sure can use it ! In de HPS tent komen 3 RPP te staan,hopende dat dit nog wat word Als er weer wat tijd is post ik wel weer wat foto's.
 17. Brandnetel moet je soep van maken of thee,roken als wiet is een fabeltje want je word er niet stoned van zoals wiet ofzo Tenzij je het lekker vind smaken natuurlijk,dan mag je gewoon genieten
 18. Goedemiddag WF ! Allereerst de hps tent met Purple Heart Zaailingen die netjes de 2e bloei ingaan. Geen echte troubles hier eigenlijk,gaat best mooi en ruikt superlekker vind ik. hier en daar wat paarse tonen zoals ik wilde. Ik ben nu al ongeduldig,ik wil het weer lekker de hele dag smoken als het ff kan ! Die lekkere #3 lucht uit de weckpotten,hmmmmmmm ! Ook alle stekken groeien zich suf,ik moet ze alweer overplanten eigenlijk maar nog geen ruimte to do so. Dus ik moet nog even een week of 2 lief zijn voor ze,dan kunnen ze over. Zolang ze lekker groen zijn huil ik niet Tot laterrrrr !
 19. @King_Kush Verschillende Mammilaria cactae zijn ook psychoactief,dus de gewone luitjes moesten eens weten hahaha. Je zou voor de aardigheid eens wat peyote zaad moeten halen,het is zo makkelijk eigenlijk. Beetje extra geduld is eigenlijk alles. Cactae die ouder zijn dan 3 jaar kosten gelijk al iets van 30 euro in de smart winkels/grow winkels,echt wel duur vind ik. Een kleine update mijn broeders, Ik had gekeken naar de wortels op de tuincentrum bolletjes,en die wilden al rond in het potje. Dus gelijk overgeplant op goede grond en afgestrooid met zwart fijn grind,natuurlijk aan gewaterd met voeding. Deze zichtbare groei is het resultaat. De san pedro zijn hard aan het stekeltjes maken nu,en gaan vier keer zo hard als de peyote Ik zal binnenkort nog eventjes wat steriel zand op het oppervlak strooien,dan zitten de voetjes wat beter vast. Nu zie ik hier en daar een penwortel gewoon zitten,en staan ze nog wat wiebelig te wezen Dit was hem weer voor eventjes,want zo snel gaat het niet hahaha. Jah bless!
 20. @Nlx3000 Alle pistels zijn bruin geworden dus is er iets mis bro,staat de ventilator er recht op te blazen ofzo? Er is ook iets met je wortels/verdamping,kijk maar naar de iets omhoog staande kartels maatje. Zij lijkt ook ietsje te freaken,dat kan geloof ik niet genetisch zijn want het zijn stekken toch? Je weet zeker dat je EC goedzit he?
 21. Goedenmorgen WF en een fijne koningsdag gewenst alvast ! Want hier zijn we weer hoor......... maar dit keer met de overstrekte en reeds bevruchtte Crimson Haze. Hierboven zie je de plant linksachterin flink gestrekt zijn,tevens de grootste plant maar ook de plant die pas het laatst begon te bloeien. Dat zegt mij dat ik de zaden daarvan zeker moet bewaren. Het strekken is mijn fout zoals ik al zei,en is niet preferabel maar helaas wel gebeurd. Hier is de plant linksbovenin al geknakt,en alles zit gewoon echt ramvol zaad. Vandaar dat de topvorming ook wat achterblijft,maar de F3 is gewoon te belangrijk dus blij toe dat ik hierna fem. zaad genoeg heb vd F3. Stinken doen ze ook echt en er komen allerlei zoete haze luchtjes uit de tent als ie opengaat. De kleine phenotypes zullen eerder omgeknipt worden om de rest wat meer ruimte te geven. Die zaden zijn van de kleintjes zijn verwaarloosbaar natuurlijk,en worden weg gepleurd. Het freak phenotype met alleen fluff,is niet meer gezien deze ronde en alles is dus mooi compact. Nou dit was em weer,en tot volgende keer maar weer. Jah bless !
 22. @Xaim Ik heb er weleens eerder aan gedacht,maar ik vind de waterhuishouding nu wel ok eigenlijk. Anders kan ik ze echt iedere dag wateren straks En grond inklinken gebeurt juist sneller door het regelmatig uitdrogen geloof ik maatje,met mijn eigen grond mix had ik dat probleem nooit trouwens. Dus zo leren we telkens weer bij
 23. Ok back on track voor de readers van dit topic dan maar,sorry voor het tijdsgebrek vd laatste tijd. Maar ik blijf een vaste waarde hier,zoals altijd. Ik had stekken genomen,3 van elke zaailing. Deze zijn genummerd en ookal geworteld dus gelijk overgeplant. Dat is dus 100% opkomst/worteling. Op deze foto is goed te zien dat de 2 planten achterin hangende bladeren vertonen,dat hoort niet. Dat is dus een verdampings/wortelprobleem. De aarde was dusdanig ingeklonken dat er wortelpunten lucht zijn gaan happen in de bovenrand vd pot. Oplossing : met losse cocos de ontstane gaten invullen en aanwateren,volgende dag waren de symptomen weg. Verder had ik de hpi bulb al verwisseld met de hps bulb,aangezien de strek eruit was. Ze lijken de batmix zeer te waarderen,de #3 vertoont nu al wat paars op de calyxen (zie de foto hierboven) Stinken doen ze ook als de neten Volgende keer een update over de crimson haze autofem. Deze strekken zo hard dat het grappig is. Ik had geen tijd om de lampen vd T-neon te vervangen en de armaturen onder het net te hangen. Dus bloeilampen vanaf het moment dat ze eigenlijk nog groei spectrum verlangden van mij,zorgt voor een komisch gezicht. Ik zal moeten knakken en buigen dus,maar daarover later meer. Dit was em weer Wf ers Jah bless!
 24. @Xaim Het gaat groen hier bro,echtwel groen Geen tijd gehad voor update,komt binnenkort.
×
×
 • Create New...