Jump to content

alkaline

Full member
 • Content count

  1,437
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

alkaline last won the day on July 14 2017

alkaline had the most liked content!

Community Reputation

461 Goed

About alkaline

 • Rank
  Harde kern lid
 • Birthday November 8

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.speaktomecatalog.com/mp3/SPTTOW.mp3
 • Jabber
  98bff9a4a3@jabber.calyxinstitute.org

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  België

Recent Profile Visitors

696 profile views
 1. alkaline

  Hey Ho Lets Grow-Outdoor2018

  @Collie Weed Thanks rasta kwaliteit boven kwantiteit inderdaad heb als voornamelijk micro-doseerder, toch al niet veel nodig om van de positieve effecten gebruik te maken. (Misschien dit jaar maar eens capsules maken) Hoop in ieder geval dat we de stengelboorders dit seizoen (en het volgende) niet meer te zien krijgen...
 2. alkaline

  Hey Ho Lets Grow-Outdoor2018

  Goood morning WF!! De hitte is gaan liggen, de zon jammer genoeg ook... Laten we beginnen met het kleine nieuws deze week; De SKA's zijn allemaal droog en aan het curen. (Oogst valt enorm tegen... maar de geur is super fruitig) Klein beetj hasj gemaakt van wat knipafval Heb me ook maar eens overlaten halen om de "integra boost 62%" humidipaks te proberen, is nog te vroeg om al een conclusie te trekken maar momenteel wel tevreden over. (Kan ik ook eens kijken hoeveel me RH-meters afwijken en terug ijken) 8augustus Manipuri, voeding OH-blossom 5ml/liter 10augustus NotAduck voeding OH-blossom 5ml/liter Volgende voedings-beurt zal het waarschijnlijk OH-final worden, voor beiden. 14augustus Fin-314 (dag100) is omgehakt stond normaal morgen pas op de planning. Ze zou misschien nog wel een +week langer gemogen hebben, ze was niet meer om aan te kijken en was ze gewoon beu.. Moet zeggen, had er minder van verwacht in de 1,4liter pot NotAduck (dag88 en dag36 bloei) Weinig te melden, als de toppen mooi dicht groeien gaan het mooie kaarsen zijn. Manipuri (dag 105 op 11/13, dag61 sinds bloei) Toppen beginnen zwaar door te wegen, zeker als het wat geregend heeft. Als dit een mannier is om vezels te beoordelen zijn deze lang en soepel in ieder geval Ben ook even kijken en tellen geweest hoelang andere hun Mani's hebben laten staan kom ergens uit tussen de 77 en 85dagen bloei. Komen we ergens uit binnen 16-23 dagen, we zien wel wanneer ze klaar is Dan zijn we weer rond voor deze week, Have fun mensjes! En vergeet je paraplu niet! Greetz Alki!
 3. alkaline

  Baby Boom Auto CBD

  Succes Donnie! Hopelijk nog een mooie nazomer
 4. Zijn mooi aan het aandikken nog de laatste loodjes nog
 5. Is anders wel een gepaste plaats de rep points en likes en al de andere interactie met bliepjes en pop-ups,... laten de endorfines stromen Dit is wat Neurowetenschapper, Roeland Dietvorst er over te zeggen heeft : “Wat social media met onze hersenen doet? Simpelweg kun je zeggen dat er twee systemen zijn in het brein: het nieuwe, of kort gezegd het wijze stemmetje in je hoofd, en het oudere, onbewuste, dat werkt op reflexen. Bij sociale media gebruik je dat tweede, op de automatische piloot. Je activeert dan het genotscentrum in je hersenen, dat ook een rol speelt bij verslavingen. Een like voelt als een beloning en dus gaan we steeds opnieuw op zoek naar die bevestiging. Niet zo gek dus dat het gebruik van sociale media heel dwangmatig kan worden.”
 6. alkaline

  Strafzaak in vorm van ontnemingszaak.

  Prachtig neergeschreven, Doede! Elke alinea deed me bloed iets harder koken...
 7. alkaline

  1x Jack Herer auto

  Die is flink gegroeid op 2 weekjes De vlekjes kunnen wijzen op trips.
 8. alkaline

  Vakkie's Hoerenkast

  Nondeju, lijkt me een smakelijk olietje laat ze smaken Vak!
 9. alkaline

  Hey Ho Lets Grow-Outdoor2018

  Goedemorgen! Laten we maar meteen beginnen... 2aug Niet getopte SKA omgedaan, zaden zijn mooi, groot en vooral rijp Had wat angst om nog meer van die stengelboorders tegen te komen, dat ik zo goed als alle toppen maar van de takken heb geknipt... nog 2 van die eikels gevonden!!! 3aug De getopte SKA, gecontroleerd op wonden van die klote beestjes... 3 ingangen nog gevonden. Ondanks dat ze nog gerust enkele dagen kon blijven staan, toch maar omgehaald. De aangetaste toppen rijpen toch niet verder, sapstroom zal zo goed als onderbroken zijn. Opgelet, volgende foto's zijn niet voor gevoelige kijkers: Hoe te herkennen Hier zie je de witte kern en zaagsel aan de verkeerde kant van de stam. En als je deze dan openbreekt, zie je deze eikel: okay, tijd voor wat meer vrolijke foto's: 4aug De eerste SKA is na 8dagen knak droog (beetje snel maar wat wil je met dit weer) Oogst valt beetje tegen maar was vooral te doen om de zaden. 6aug De verknipte kleine toppen van de anders SKA's ook al droog genoeg om in de potten te kunnen (na 3-4dagen...) Topje getopte SKA Topje niet getopte SKA (licht bezaad of is het bezaaid? ) Dan hebben we nog de two and a half vrouwen, die stevig aan het bloeien zijn: Fin-314 dag93 Einde komt nabij, hoop ergens volgende week... veel meer crunchy blad kan ze nu toch niet meer krijgen Bud on a stick NotAduck dag81 Gaat lekker maakt zeer lange uitgerekte toppen. Als laatste is er dan nog Manipuri dag98 op 11/13 Toppen beginnen door te wegen Ze beginnen wel wat luchtiger te worden en hier en daar een foxtail (zal/kan aan de overdosis mest liggen van vorige week) in combinatie met de hitte... Dan zijn we weer rond voor deze week. Keep on medicating, meditating and procreating!! Greetz alki Toch nog even enkele foto's van me voorliefde voor autoflowers (foto's niet door mij gemaakt, toevallig gevonden in een zoektocht naar landrace ruderalis zaden, ondertussen wel al heirlooms gevonden ) ruderalis/spontanea saratov regio (deze kan ook een oud hemp veld zijn geweest, al komt de grote en bouw wel goed overeen) ruderalis Kharabalinsky district
 10. alkaline

  Vakkie's Hoerenkast

  Staan er weer goed bij vakkie!! Enig idee, wanneer de t.p.r ongeveer aan de bloei buiten begint? (Begin, midden of eind augustus )
 11. alkaline

  Collie('s) Weed Is What We Need.

  Gaat lekker daar in je schuur
 12. Bberry staat er mooi bij En hopelijk gaat de Afghaan nog in een hogere versnelling. Gaat goed!!
×