Jump to content

alkaline

Full member
 • Content Count

  1,669
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

alkaline last won the day on March 31

alkaline had the most liked content!

Community Reputation

591 Uitstekend

About alkaline

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.speaktomecatalog.com/mp3/SPTTOW.mp3
 • Jabber
  98bff9a4a3@jabber.calyxinstitute.org

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  België

Recent Profile Visitors

1,499 profile views
 1. Misschien dat je door overstappen van hps naar led een formaat kleiner kan gaan in afzuiging (zul je eens moeten bekijken )
 2. Succes! Nu nog een kaarsje branden voor een mooie zomer.
 3. Er zijn redelijk wat indoor-kwekers die een lange donker periode (sommige 24u de ander dan weer 48u) houden voor dat ze de lamp op 12/12 zetten, met de gedachte dat de bloei sneller aanzet. Of het werkt? Hangt ervan af, wie je het vraagt. Greetz Alki
 4. Die zal binnen enkele weken wel terug gaan reveggen. Om dit te voorkomen had/kan je gaan bijschijnen zodat ze aan hun ±18uur licht komen.
 5. Goeiemorgen, We zijn een week verder en weer een stralende lentedag op deze heugelijke feestdag ! 14april Voorbloei gespot bij de SKA's (dag27) en de SKAxFin (dag31) Verder zijn we iets te laat begonnen met het geven van voeding (bioquant OH-lijn) maar ach een beetje fckd up blad is nog geen rede tot paniek De zaad aanmaak bij de Russische dames is alvast goed opgang hoop volgend weekend de SKAxFin's te bestuiven dan kunnen de mannen eindelijk in de klikko... Zullen we maar beginnen met de foto's? Russen (dag43) Man Vrouw SKA's (dag33) Ska x fin (dag37) Gister zijn we nog eventjes in de zaad opslagruimte gedoken om te kijken wat we nog kunnen zetten, voor nu is het alvast een chemdawg geworden van @Collie Weed en op een latere datum waarschijnlijk ook enkele pineapple express auto's. Soo dat was em weer! Tot volgende update alvast, Greetz Alki
 6. Dat is natuur zaden weten waneer ze moeten opkomen doen ze al miljoenen jaren zonder onze tussenkomst zullen wel enkele (of vele) uitvallen maar de sterkste zullen overleven (of niet)
 7. Dat is iets anders natuurlijk, mijn excuus voor de aanname dat het zaad voortkwam van een plant die herma-de
 8. Alvast bedankt om de herma-pollen (kans is groot) in het rond te gaan strooien. Vriendelijke groetjes, Je mede buurt tuiniers (in een straal van +60km)
 9. Beetje overkill, maar als je het beetje mooi verdeeld kan je er 4 à 5 in kwijt
 10. Goeiemorgen mensjes! Kleine update, Russen (dag 36, ±2weken bloei) Ska x fin (dag30) Na de mannen de nek hebben omgedraaid laten de potentiële vrouwen nog steeds geen voorbloei zien... Altijd hetzelfde met die dames Ska (dag26) Ook goed nieuws over de ephedra: En waarom ook niet hier nog enkele peyotitos: greetz Alki!!! Geniet van de zon nu ze nog schijnt Edit: vergeet bijna de wortelkluit van 1 van de mannelijke ska x fin
 11. alkaline

  Foto's

  Onder het motto: alles wat je online zet is nu, van ons...
 12. Alvast veel succes met buitenspelen!! Vooral zeer benieuwd naar de solomatic. Naar welke medicinale eigenschappen ben je vooral opzoek? de "stress killer automatic" is in ieder geval een goede stemmings-stabilisator (zet haar zelf nu al enkele jaren) Greetz Alki!
×
×
 • Create New...