Jump to content

alkaline

Full member
 • Content count

  1,524
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

alkaline last won the day on July 14 2017

alkaline had the most liked content!

Community Reputation

504 Uitstekend

About alkaline

 • Rank
  Ere lid
 • Birthday November 8

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.speaktomecatalog.com/mp3/SPTTOW.mp3
 • Jabber
  98bff9a4a3@jabber.calyxinstitute.org

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  België

Recent Profile Visitors

1,002 profile views
 1. Nog eventjes geduld, maar laat ze alvast smaken Red!!
 2. alkaline

  White Widow autoflower herma?

  is een gewone dame als je het mij vraagt waarom denk je zelf dat het een herma is ?
 3. Je dames hebben monsterlijke proporties aangenomen! Keep up the good work!
 4. In de meeste topics, guides, TEKs,... die een combinatie PG en VG gebruiken lees kom je deze verhoudingen tegen (PG/VG 50/50, 60/40). PG zou het beter in suspensie houden als VG. Al kom je er ook nog veel "geschifte" e-liquids tegen. (Na wat verwarmen en schudden zou het terug opgelost moeten zijn) misschien dat het winterizen (ontvette) van je concentaat hier misschien wel nuttig voor kan zijn. Die waxliquidizers zijn een combinatie van verschillende PG's (PEG300, PEG400,...) deze houden je concentraat beter opgelost (het schift minder/niet dan enkel PG/VG te gebruiken)
 5. alkaline

  Northern light auto

  Zou zekers kunnen je zou niet de eerste zijn in ieder geval.
 6. alkaline

  Meanwell HLG 480B 54 volt dimmen

  100K ohm https://www.ebay.com/itm/Potentiometer-Telpod-100k-OHM-for-Meanwell-HLG-B-type-driver-Pre-assembled-/222720371355 wat bedoel je precies met "DF0 naar DF1 gaan"?
 7. alkaline

  'Heksenjacht' op verkopers hennepolie

  Ach in tijden van concentraten (99% thca crystallen om maar iets te noemen enz...) is de lijn tussen vezel-hennep en wiet naar mijn inziens vervaagd. Je kan het van beide "soorten" maken enkel heb je van de ene 50x meer nodig dan van het andere maar van het ene mag je wel onder iets minder strenge vergunnings voorwaarden een heel veld zetten. 0,2% thc is de Europese drempel dat wil zeggen dat 1gram toppen = 2mg thc ongeveer 25-50mg thc om buzzed te worden?= 12,5gram - 25gram vezelhennep toppen. Is een belachelijke hoeveelheid om zo weg te roken maar misschien ter grootte van een 20cent muntje voor een "dabje"
 8. alkaline

  Geen zak (aan) DIY bubble hasj

  @BIK heb het plant materiaal niet afgewogen, als ik een gokje mag wagen iets van een 25gram. balletje hierboven is iets meer als 1gram, nog geen zin gehad om een 2de draai te doen (als die er al van komt ) naargelang de kwaliteit van het gebruikte materiaal zit je ergens tussen de 2% en 15% (misschien 20% maar denk het niet) als je toppen toevoegt heb je in ieder geval meer rendement en het neemt niet zoveel plaats in je bespaard ook op weckpotten het scheelt ook op aantal uurtjes knippen (bv enkel de mooiste toppen opknippen om zo te roken en de rest wat ruw opknippen om hasj van te draaien)
 9. alkaline

  Vakkie's Hoerenkast

  Heerlijk toch die paars, blauwe herfstkleuren!!
 10. alkaline

  Hey Ho Lets Grow-Outdoor2018

  goedemorgen! om het topic te eindigen de cheap-mans gids naar een zachte hasj thanks om de wekelijkse updates te volgen !
 11. alkaline

  Geen zak (aan) DIY bubble hasj

  Goedemorgen WF-ertjes!! Deze is voor de mensen die de dure bubble bags niet willen betalen (ook al werkt het misschien iets vlotter) of geen zin hebben in het lange wachten op de zwaartekracht (gumby). Benodigdheden: Één of ander roer stokje 2 emmers Stukje touw / trekbandjes Filterdoek/zeefdoek 150micron danku Ome Ali Filterdoek 25micron Vers/droog knipafval (enkele uurtjes in de vriezer is een plus) Ijs Koud Water Optioneel: Boormachine Mortelmixer Huis-tuin en keuken zeef Extra filterdoeken (90micron en 75micron,...) Laten we er dus maar aan beginnen! Koud water, ijs en knipafval in de emmer en 10-15min flink roeren. (Heb de emmer hier in een vuilniszak gezet dat scheelt in opkuis achteraf) Ijsblokken beetje uit het water vissen. 150micron zeefdoek aan de andere emmer bevestigen en overhevelen maar! Beetje extra water toevoegen in emmer en eens ronddraaien zodat je al het lekkers eruit hebt. Eventjes laten uitlekken en uitknijpen en het knipafval mag terug in de diepvries. (wachtende op een 2de en 3de draai) Zeefdoek van 25micron bevestigen op de lege emmer en het extractie-water weer overhevelen. (Voorzichtig deze loopt iets trager leeg) 25micron doek uitschrapen met een lepel en het eindproduct laten drogen op een bakpapiertje in je droogruimte. Probeer elke dag de kief-drap in kleinere korreltjes te breken. Eenmaal fatsoenlijk droog (dagje of 3-7 naargelang de hoeveelheden), kan je deze gaan persen of a la frenchy cannoli style een zwarte kneedbare hasj maken. ben altijd al fan geweest van zachte hasj, vooral dan van afghaan. De manier waarop dit soort hasj wordt gemaakt scheelt nogal per regio, komt vooral veel zweet en ellebogen werk bij kijken... Hoe we het nu gaan aanpakken: Stevige plastic zak (food safe) Glazen bokaal/fles (gevuld met warm water) En dan is het enkel nog maar rollen, dubbel vouwen en nog eens rollen en kneden tot je er zelf tevreden van bent (5-10min is goed genoeg) en op het einde heb je dan een bescheiden bolletje hasj dat na enkele seconden te warmen tussen je handpalmen terug kneedbaar is Smakelijk! Ps: het curen van een goede hasj is even belangrijk als dat van een mooie top.
 12. Ben anders wel te vinden voor fair trade hasj
 13. alkaline

  Vragen over organisch kweken op aarde

  Heb even wat opzoekwerk verricht over het zelf koloniseren van myco. Kom in de meeste gevallen tegen dat er een "gast-plant" (bv: Bahiagrass, aardappelplantjes) gebruikt wordt, of eigenlijk het wortelstelsel van de "gast-plant" Dat wou je waarschijnlijk vermijden door molasse als voedingsbron te voorzien? maar denk dat ze die symbiose met de wortels nodig hebben om te kunnen overleven. (Net zoals amanita muscaria de symbiose met de bomen nodig zou hebben) Hieronder alles over de bahiagras methode: https://rodaleinstitute.org/a-complete-how-to-on-farm-am-fungus-inoculum-production/ http://rodaleinstitute.org/quick-and-easy-guide-on-farm-am-fungus-inoculum-production/
×