Jump to content

Groenbaard

New Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About Groenbaard

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

164 profile views
 1. Nee, natuurlijk is dat niet belangrijk, maar blijkbaar is er een reden voor dat het grootste deel voor de duidelijk duurdere metale variant gaat.
 2. Beste mensen, Een vraag waar ik het antwoord niet op vinden kan: de ventilatiekanalen (lucht af-aanvoer buizen) bij kweektenten en -kasten zijn vrijwel altijd van metaal of aluminium. Is er een reden voor geen plastic varianten te gebruiken? Zolang deze kanalen zich buiten de kweekruimte bevinden speelt gevoeligheid voor hitte geen rol en ook het vrijkomen van evt. giftige stoffen in plastic kanalen (geen idee of dat een reden is) zal i.i.g. bij luchtafvoer geen rol spelen. Iemand die hier een idee over heeft? Groeten, Groenbaard
 3. Ik zag een paar voorgefabriceerde cob led armaturen voorbij vliegen in dit topic en zag eerder vandaag deze: http://www.rubol.nl/...200-watt-rubol/ Wel vergelijkbaar met die TGL-220 denk ik. Zelfde prijsklasse ook.
 4. Ook jij welkom Cassani! En wat betreft de helicopters: ik heb de indruk dat ze tegenwoordig inbrekers daarmee proberen op te sporen.
 5. Bedankt Alkaline! De searchknop heb ik inmiddels al lam gedrukt. Als het zo ver is zal ik zeker een verslag gaan bijhouden. Voorlopig ben ik nog bezig met het uitwerken en aanpassen en weer aanpassen en weer aanpassen van de plannen van mijn binnenkweekhokje. Een bezigheid waar ik overigens ook veel plezier in heb.
 6. Aangenaam, Groenbaard. Kapitein Groenbaard eigenlijk, maar die naam werd te lang bevonden. Vijfentwintig jaar geleden rookte ik mijn eerste wietje. Niet veel later stond mijn eerste kweek te groeien en te bloeien bij pa en ma in de tuin. Het kweken heb ik nooit fanatiek doorgezet, maar het blowen zeker wel. Inmiddels ben ik begin veertig en blow al enkele jaren niet meer. Ondanks dat ben ik me zeker betrokken blijven voelen bij het groene netwerk. Sinds vorig voorjaar kriebelt het behoorlijk; ik wil mijn eigen plantjes kweken. Vrouwlief denkt dat het een bijzondere variant op een midlifecrisis is, maar verkiest deze boven de meer gebruikelijke affaire met de secretaresse. Eerst heb ik me serieus verdiept in het guerrillagebeuren. Die manier van kweken lijkt me echt jongensboekachtig spannend! Uiteindelijk deed het gebrek aan mogelijkheden in de omgeving en het feit dat ik mij als volwassen kerel toch niet stiekem met een schepje in het bos zag lopen mij daarvan af zien. Maar - dat wil ik toch even melden - respect voor de guerillakwekers hier. Ik lees jullie topics altijd met veel plezier én wat jaloezie. Nu heb ik mijn zinnen gezet op een bescheiden binnenkweek. Een paar plantjes, meer niet, om relatie-technische redenen waarschijnlijk afgewisseld met een tomaat en een krop sla. Van de opbrengst ben ik van plan olie te maken. Maar ja, Groenbaard dus. Aangenaam...
×
×
 • Create New...