Jump to content

OrYmans

Members
 • Content Count

  59
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutraal

About OrYmans

 • Rank
  Hang hier wat rond lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

227 profile views
 1. Bedankt! Heb wel een goed middeltje tegen ongedierte. Ga ze proberen te scroggen!
 2. Hallo allemaal, Had deze(zie foto) amneesjes buiten neergezet voor de gein. Nu wil ik ze eigenlijk toch binnen gaan afbloeien. Staan ongeveer 4 weken buiten nu, niet pal op het zuiden. Moeten over 1,5 week wel naar binnen ivm vakantie. Heb de grootste 3x getopt, middelste 2x, kleinste 1x. Heb een 120x120 ruimte met 600w aan cree cobs. Hoe kan ik deze het beste afbloeien? Scroggen? Of is dat te laat? Gewoon nog een keer toppen en naar binnen doen? Dan ben ik bang dat ze te hoog worden en onderin alleen maar fluff heb.
 3. Ik heb de planten even droog laten trekken, gisteren begonnen ze tekenen van te weinig water te vertonen dus teveel water is niet het probleem. Ik heb alleen afgezuurd water gegeven ( PH 6,2) Kan ik dit het beste blijven toen tot ze er weer “beter” bijstaan? basis ec hier is 0,22
 4. Hallo allemaal, Paar hazejes van stekken. Staan nu 3,5 week in bloei. Ging allemaal goed tot een paar dagen geleden, hangende punten en wat geel blad onderin. Geen PH en EC gemeten, heb ik zojuist aangeschaft voor in de toekomst. Heb ongeveer een kwart van de aangegeven dosis Canna voeding aangehouden. Omdat ik dacht aan tekort dit wat opgehoogd -> PH van 6 EC 1,3 Ook nog last gehad van bladluis, biologisch behandeld en nu verdwenen. iemand een idee? Of wat te doen?
 5. Ik zit wel een beetje met water te prutsen, zien ze eruit alsof ze te veel water krijgen?
 6. Ze zijn het weer redelijk gaan doen( zie foto’s)! Komt de herfst er alleen niet een beetje vroeg in?
 7. Belangrijkste vraag dus eigenlijk, komt het nog goed?
 8. Thanks! Ja Haze. Geduld heb ik wel, maar ze hebben alleen wat achterstand zoals je kunt zien? Staan niet weer in de groei oid?
 9. Hallo allemaal, 2 weken geleden is mijn tijdschakelaar vast gelopen, ik denk dat 2/3 dagen de lamp 24 uur aan heeft gestaan. Sindsdien heb ik het idee dat ze stilstaan( of ik kijk gewoon te vaak :p) Staan vanaf 1/12 op 12/12 dus ongeveer 3,5 week bloei, zijn haze stekken. Kunnen jullie zien of ze een beetje op schema lopen? Ze groeien niet niet meer in ieder geval.
 10. Hoe zit het met Haze soortjes uit zaad, dit zijn vaak hybrides. Had laatst Silver haze van Vision seeds en dit werd al “normale” wiet bestempeld. Heb nu Shining silver Haze staan, is dit dan wel een “echte” haze?
 11. Haha, we gaan het wel zien. Stekken dus misschien een betere optie. Thanks!
 12. @Collie Weed mag ik nog 1 vraag stellen? Inmiddels al een tijd geleden en geoogst, Silver haze van Vision seeds. Alleen is dit helemaal geen haze, ik heb het een kenner laten zien/roken en die dacht gelijk K2 maar zeker geen haze. Weet je hoe dit kan? Ben nu Shining silver haze aan het ontkiemen van RQS, is dit wel “echte” haze? Alvast bedankt
 13. Was niet helemaal de bedoeling maar ze zijn toch mooi geworden! 2e bloei heb ik er nog af moeten knippen.
 14. @Collie Weed Het heeft even geduurd maar de “probleem” planten zijn bijna klaar . Flinke jongens geworden, circa 180cm hoog. Dit zijn de echte haze planten trouwens, de andere 3 ( allemaal silver haze Vision seeds) waren gewoon indica planten, deze zijn ook al 3 weken geleden om gegaan.
×
×
 • Create New...