Jump to content

OrYmans

Members
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutraal

About OrYmans

 • Rank
  Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. OrYmans

  4x silver haze verloren zaak?

  Haha, we gaan het wel zien. Stekken dus misschien een betere optie. Thanks!
 2. OrYmans

  4x silver haze verloren zaak?

  @Collie Weed mag ik nog 1 vraag stellen? Inmiddels al een tijd geleden en geoogst, Silver haze van Vision seeds. Alleen is dit helemaal geen haze, ik heb het een kenner laten zien/roken en die dacht gelijk K2 maar zeker geen haze. Weet je hoe dit kan? Ben nu Shining silver haze aan het ontkiemen van RQS, is dit wel “echte” haze? Alvast bedankt
 3. OrYmans

  4x silver haze verloren zaak?

  Was niet helemaal de bedoeling maar ze zijn toch mooi geworden! 2e bloei heb ik er nog af moeten knippen.
 4. OrYmans

  4x silver haze verloren zaak?

  @Collie Weed Het heeft even geduurd maar de “probleem” planten zijn bijna klaar . Flinke jongens geworden, circa 180cm hoog. Dit zijn de echte haze planten trouwens, de andere 3 ( allemaal silver haze Vision seeds) waren gewoon indica planten, deze zijn ook al 3 weken geleden om gegaan.
 5. OrYmans

  Trichomen en gewicht

  Godver oogsstress zie bij een van de planten met blote oog al amber op de blaadjes rond te toppen. Die kan dus wel om?
 6. OrYmans

  Trichomen en gewicht

  @HUFFnPUFF misschien een stomme vraag maar kan het nergens vinden, trichomen op de blaadjes zijn flink amber al. “In” de top zijn ze vooral milky nog. Niet op de blaadjes afgaan volgens mij?
 7. OrYmans

  Trichomen en gewicht

  @HUFFnPUFF thnx! Net weer wat voeding meegegeven, laat ze nog f staan.
 8. OrYmans

  Trichomen en gewicht

  @HUFFnPUFF Ja diep stoned zegmaar.Vaker sativa olie gehad, bevalt mij beter. Ja is bio, voeding kan dus nog wel f door?
 9. OrYmans

  Trichomen en gewicht

  @HUFFnPUFF Ik geef deze week geen voeding meer mee, dit heb ik gedaan omdat ik de eerste amber trichomen zag. Het is trouwens Silver haze. Ik maak de olie om te slapen, ik heb nu olie van Superskunk maar dit vind ik een beetje te heftig daarom nu ga ik nu voor mee sativa.
 10. Hallo allemaal, Mijn kweek loopt ten einde. Ik heb een microscoop en zie al een aantal amber kleurige trichomen. Wat ik mij afvraag, wanneer is de perfecte tijd qua trichomen om te oogsten? Smaak oid maakt mij niets uit omdat ik er toch olie van maak, maar wil natuurlijk wel zoveel mogelijk gewicht.
 11. OrYmans

  Aanschaf ledlamp

  Tip: https://www.marktplaats.nl/a/tuin-en-terras/kassen-en-kweekspullen/m1330076781-tgl220-plus-met-4-cxb3590-cob-led-voor-terrarium-kweeklamp.html?c=8c285449651fa109c354bbabe740c1b&previousPage=lr Waren er eerst 2 te koop, vandaag netjes binnen gekregen.
 12. OrYmans

  4x silver haze verloren zaak?

  @Collie Weed Thnx! Ben gerust gesteld, post over een tijdje wel f fototje
 13. OrYmans

  4x silver haze verloren zaak?

  @Collie Weed Deze planten hebben bovenin ook flink paarse stelen( stress dus?). Lijkt wel of de probleem planten al 2 weken stilstaan, maar zien er verder we gezond uit. Tempratuur max 27 min 21. LV rond de 50 met lamp aan, lamp uit was hoog (74) maar heb ik weten te verlagen tot ongeveer 64. Ventialor heb ik niet rechstreeks op de planten staan, eerdere tip van jou gekregen. Tussen de lampen en planten door zodat de planten iets bewegen.
 14. OrYmans

  4x silver haze verloren zaak?

  @lostchild @Collie Weed Daar zijn we weer, zit nu in week 4. 3 planten maken al flink toppen aan terwijl bij de andere 2 niets lijkt te gebeuren. Ik ben al aan het bijvoeden( blaadjes beetje gelig). Ben ik ongeduldig of is er meer aan de hand? Moet wel bekennen dat ze de 2e week bloei ivm vakantie een weekje onder het zolderraam hebben gestaan, kan dit de oorzaak zijn?
 15. OrYmans

  welke behandeling tegen trips

  Neemolie vind ik maar een stinkend goedje. Mijne zijn alleen met Brimex verdwenen, dit kun je ook icm roofmoord gebruiken.
×