Jump to content

BBB

Full member
 • Content Count

  9,985
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Positief

About BBB

 • Rank
  Unrankable Forum Junkie

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

3,745 profile views
 1. Heb gewoon ding in de grondverf gezet, en daarna met een praxis hoogglans afgelakt, nergens last van. Ideaal....veel makkelijker schoon te houden. Giftige gassen ???,....die voert je afzuiger immers af
 2. Zou je mij even willen laten zien waar ik die panelen + omvormer kan kopen.
 3. Je rekent jezelf rijk Er brand helemaal niks gratis, je heb namelijk een investering gedaan die nog moet worden terug verdient. Maw. je staat in de minnen. Reken nou eens verder dan alleen het "gratis" branden. Kosten: Accu's Laadregelaar Zonnepanelen Bekabeling Omvormer (moet het opstarten wel aan kunnen hé) Laten we zeggen dat je 0,70 gram/watt kweekt met een 400watt lamp. Reken nu maar uit hoe lang het duurt wanneer je winst begint te maken.
 4. Geen probleem, je moet uiteraard wel opletten dat je niet te veel/ te weinig water geeft. Het wordt ook geen blubberzooi als je normale growshop aarde gebruikt. Terug pompen heeft geen nut, en is niet nodig. Je zou de potten op een verhoging kunnen zetten, maar ook dat is geen noodzaak. Er is echter 1 ding waar je wel rekening mee moet houden. Je zult een zeer groot voedingsvat moeten hebben en een zeer grote pomp ! Je zult namelijk het oppervlakte zo snel & gelijk mogelijk onder water moeten zetten. Anders zijn sommige potten al zeiknat voordat ander potten water hebben. Je zult dus ook een seconden timer voor je pomp moeten aanschaffen.
 5. Als je een foto van je schakelkast laat zien, zal ik je vertellen hoe je het moet aansluiten.
 6. 1. Ert 2. Freud 3. Lost Child 4. Nozem 5. Racker 6. BigButtBram
 7. Dat is inderdaad vaak het geval Je zult de schakelkast open moeten maken om te zien of het kachelcontact wel of niet via een relais schakelt wordt. (bij twijfel kun je altijd een foto posten) Dan heb je ook nog het volgende probleem: Je heb1 je maar 1 temperatuur sensor op je fancontroller,.......hij kan dus maar bij 1 tent de warmte registreren (shit, het verlorenkindje is me net voor )
 8. Vloerfolie voor onder laminaat heeft een schuimlaag, en dat is bij de foto volgens mij niet het geval. Google eens op Radiatorfolie,....komt volgens mij dichter in de buurt
 9. Chloor is sinds 2005 in Nederland niet meer toegestaan als primair desinfectiemiddel. De waterleidingbedrijven behandelen het water nu met ozon of ultraviolet licht. Uv-licht breekt in combinatie met peroxide organische afvalstoffen af en maakt organische microverontreinigingen onschadelijk. Hierbij blijven geen schadelijke reststoffen achter in het water. PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland gebruikt vanaf 2004 uv-licht om drinkwater te desinfecteren. Ook Evides (voorheen Waterbedrijf Europoort) heeft op de zuivering van Beerenplaat (Spijkenisse) een grote installatie voor uv-desinfectie in gebruik genomen. Bron @Weedyspeedy, kun jij de bron van je bericht #43 even vermelden ?
 10. Een grietje zegt tegen haar vriend dat ze borstvergroting wil. Dan moet je met pleepapier tussen je borsten wrijven !,... zegt hij. Waar slaat dat nou op ?, ... zegt zij Nou, bij je reet heeft het ook geholpen !
 11. BBB

  Plant

  Je zult ze moeten laten bloeien,.....dan pas kun je mannen en vrouwen herkennen
×
×
 • Create New...