Jump to content

pekingeend

Full member
 • Content Count

  325
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

96 Prima

About pekingeend

 • Rank
  Volwaardig lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

192 profile views
 1. Vanwege geplande vakantie moesten ze eerder om. Had ze nog wel 5 dagen extra kunnen laten staan minimaal. Maar goed heb voor mezelf wel een aantal conclusies kunnen trekken. De toppen onder en rond de de hps lijken wel wat groter maar rond en onder de led zijn de toppen harder. Ook onder de led hebben ze toch een wat zoetere geur. Omdat de hps natuurlijk veel warmer is dan de led moest ik af en toe wel wat spelen om de juiste temperaturen te krijgen. De hps werkte als een soort verwarming want zonder die hps had ik zeker tijdens de koude nachten wel extra bij moeten verwarmen. Ik wilde de cocos eigenlijk hergebruiken maar omdat ik niet met een drain werk heb ik geen zin om t risico te lopen dat t de volgende ronde misgaat.
 2. pekingeend

  60x haze 3x600 watt gavita biogenetic

  En niet te vergeten naast je bio amnees een amnees roken die niet bio gekweekt.
 3. Ik volg. Hoezo 4 tenten ipv 2 Of 1?
 4. @wouter79 led zal zeker effici├źnter zijn geen twijfel. Maar mijn persoonlijke voorkeur is gewoon kweken met hps ik heb dan gewoon t gevoel dat ik weet wat ik kan verwachten. Ik ben led nog aan t ontdekken dus t komt nog wel dat led mijn voorkeur krijg boven hps.
 5. Week 7 Zoals ik al eerder bij andere led kweekjes heb gemerkt is dat bij de led de topjes toch iets kleiner blijven maar wel geuriger zijn. Misschien niet goed op de foto's te zien maar rond de hps lamp zijn ze toch iets groter de toppen. Ben van plan om over 5 dagen te spoelen. Mijn persoonlijke voorkeur gaat toch uit naar hps omdat ik dat toch naar mijn gevoel meer in de hand heb.
 6. pekingeend

  60x haze 3x600 watt gavita biogenetic

  Nu ik dit heb gezien ga ik ook maar een ronde bio doen maar dan de plagron lijn. Ben benieuwd naar je rook verslag van deze bio haze. En wat dan volgens jou de verschillen zijn tussen bio en mineraal.
 7. Ziet er goed uit. Zie je veel verschil qua toppen in vergelijking met hps?
 8. Ja klopt vergeten bij te melden dat deze soort ook nu wordt gedraaid op aarde. Helaas daar geen verslag van. Maar ik vind t nu niet heel goed te vergelijken eigenlijk omdat t uit zaad is namelijk. Gelukkig heb ik van elke plant een stek gesneden zodat ik t hierna veel beter kan vergelijken.
 9. @Fatamorgana Heel de tent zit vol met cocos. Probeer de ph op 5.8 te houden. Ec waarde rond 1.6
 10. Van barneys farm zijn de zaden Dit zijn foto's van vandaag ( week 4 ) Merk wel met cocos ten opzichte van aarde dat de planten iets groter worden.
 11. Hallo allemaal, Ik twijfelde nog om een verslag te maken maar ik dacht ja waarom niet. Helaas ben ik op het moment dat ik dit verslag schrijf inmiddels al wel in week 4. Beter te laat dan nooit zullen we maar zeggen. Set Up Tent: 120x240 afzuiger: 1000m filter: Can filter 1000 1x gavita 600watt 3 x TGL 220/ 3590 Voeding: Plagron cocos A en B+ greensensation Substraat is cocos. Ik heb de cocos brikken van Plagron gebruikt. Denk dat dat mijn laatste keer daarmee was want het was een ontzettende smeerboel geworden daarna. De cocos zitten gewoon in potten en ik werk zonder drain. Hierna wil ik wel met cocoslabs werken en met drain. Dit zijn foto's van vorige week. (week3). In het midden van de tent plaatst ik nog 1 led lamp. Ze krijgen dagelijks 20L water. Doel van dit is om te zien hoe verschillend de planten zullen reageren. Tevens is dit pas mijn 2e cocos draai ooit.
 12. pekingeend

  60x haze 3x600 watt gavita biogenetic

  Merk je al veel verschil nu je de bio lijn gebruikt ten opzichte van je cocos?
 13. @Head Honcho Ik heb ook inderdaad gemerkt dat Led wiet veel meer geur heeft dan Hps wiet. Heb het zelf namelijk met 2 tenten naast elkaar getest de 1 met hps de ander met led. 1x met stek en 1x met zaad. En nu in 1 hok helft led helft HPS. Ik durf geen uitspraken te doen waardoor t zou komen maar t schijnt iets met de terpenen te maken te hebben.. Mocht je hier echt geïnteresseerd over zijn dan kan ik een labtest voor je regelen waarbij de terpenen worden gemeten zoals Beta-Caryophy, Alpha-Pinene, Myrcene, Limonene, Camphene etc.
×