Jump to content

pekingeend

Full member
 • Content Count

  338
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

103 Goed

About pekingeend

 • Rank
  Volwaardig lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

241 profile views
 1. pekingeend

  Lemon Haze onder Fluence LED (new grow)

  Ik vind dat jouw toppen wel bijzonder groot zijn geworden onder led dat zie je niet zo vaak. Zou t toch komen omdat die fluence dat klein beetje extra warmte afgeeft? Hoeveel nat gewicht had je trouwens gewogen. Zit zelf ook te denken om de gavita 1650e led te halen of zelfbouwstrips. Dit omdat die gavita toch heel wat goedkoper is en bijna t zelfde zou moeten zijn als de fluence.
 2. pekingeend

  Beste zadenbedrijven Anno 2019

  Ik zou graag willen weten wat voor ervaringen mensen hebben met zadenbedrijven tot nu toe. Een top 5 lijst voorbeeld. Graag de punten benoemen die jij hebt ervaren welk merk zaden- soort- opbrengst en waarom jij het goed vindt of slecht. Mijn top 5 lijstje die ik zou aanbevelen: Critical kush van barneys farm: Een echte opbrenger, heel stabiel en makkelijk te kweken wel makkelijk vatbaar voor schimmels 7/8 weken Choco Cheese: Heerlijke wiet normale opbrenger 8.5week. Makkelijk te kweken groeit snel en niet snel vatbaar voor schimmel Critical van Hy seeds: Deze wiet was super easy te kweken de planten leken bijna zelfs uit stek te komen zo erg leken ze allemaal op elkaar. Zeker aan te raden als eerste kweek. Prijs kwaliteit zeer goed Bubble Hy seeds: Een echte opbrenger en ook makkelijk te kweken blijft lekker klein als een struik. Een typische indica. Prijs kwaliteit zaad zeer goed. Glueberry OG Dutch passion: De lekkerste wiet die ik tot nu toe ben tegengekomen. Plakkerig en mierzoet. Geen opbrenger maar gewoon middelmaat. 8.5 week tot 9 weken bloei. Top 3 niet aan te raden: Honey cream (fast version) Royal queen seeds: ik snap wel waarom die fast version wordt, genoemd super snel maar wat verwacht je dat er aan komt... mini topppen. Royal creamatic Royal Queen seeds: Veel verschillende phenos, geen opbrenger. De smaak was wel ok. Critcal 2.0 Dinafem: Hier was ik echt de mist in gegaan. Je zou verwachten een typisch makkelijke soort die zelfs volgens hen nog verbeterd zou moeten zijn. Integendeel. Totaal geen opbrenger, van de 70 zaden was alles verschillend op 2 stuks na. Volgens dinafem zou het een 7.5 week plant moeten zijn nou dat ook niet, minimaal 9 weken. Dit was echt om te janken.
 3. 1ik denk dat je gewoon de mozaik virus hebt. Ik heb dat ook en mijn planten verkleuren ook altijd houd de temperatuur houd ik in de nacht hoog. In principe hoef je er niet veel last van te hebben alleen zien de planten er niet uit maar de topppen komen er wel aan. Ik kan je wel een foto sturen hoe verschrikkelijk mijn planten eruit maar er toch wat leuks aan zit. 2 Wat ik ook heb gemerkt dat de locatie op elke plek bepalend is voor een plant. Maar aangezien jij hier al had gekweekt is dit hier niet meer van belang.
 4. pekingeend

  50 x PP

  Mooi egaal veldje. Pluk jij nog blad weg zodat de onderste toppen ook wat licht krijgen?
 5. Hoe zie jij dat en kan je dat ook uitzetten??
 6. Je temperatuur is nu 28 graden verwarm je daarbij met een kachel aangezien die led bijna geen warmte afgeeft.
 7. geeft deze spydr minder warmte af dan die vorige spydr?
 8. pekingeend

  Lemon Haze onder Fluence LED (new grow)

  Ga je de volgende ronde weer op aarde draaien of toch maar op cocos en waarom.
 9. pekingeend

  6 pot RDWC 1st grow

  Leuke A klasse setup. Alleen t soortje niet echt mijn smaak. Maar smaken verschillen! Succes
 10. Ja rook beter en je zag als je goed keek wel dat die er wat mooier eruit zag.
 11. Onwijs veel pheno verschillen. Toch maar afstappen van de haze fata? Snap ik wel hoor wel met Gorilla en skitlez heb je goud in handen haha. Greetz
 12. Ben benieuwd naar het eindresultaat van de Gorillazkittles wil ze namelijk ook doen. Alleen had ik mijn moeders in de bloei gegooid ipv de stekken maar ik zie ook dat je maar 12 moeders heb. Heb de gorillaglue laatst ook gestekt en van de 15 maar 2 die echt goed waren maar dan heb je ook echt wat. Succes!
 13. pekingeend

  35x Haze

  Niet omdat je teveel stekken hebt moet je perse 2 in een pot doen hoor haha. Ik zou t gewoon bij 1 laten zoals andere hier ook zeggen.
 14. Vanwege geplande vakantie moesten ze eerder om. Had ze nog wel 5 dagen extra kunnen laten staan minimaal. Maar goed heb voor mezelf wel een aantal conclusies kunnen trekken. De toppen onder en rond de de hps lijken wel wat groter maar rond en onder de led zijn de toppen harder. Ook onder de led hebben ze toch een wat zoetere geur. Omdat de hps natuurlijk veel warmer is dan de led moest ik af en toe wel wat spelen om de juiste temperaturen te krijgen. De hps werkte als een soort verwarming want zonder die hps had ik zeker tijdens de koude nachten wel extra bij moeten verwarmen. Ik wilde de cocos eigenlijk hergebruiken maar omdat ik niet met een drain werk heb ik geen zin om t risico te lopen dat t de volgende ronde misgaat.
 15. pekingeend

  60x haze 3x600 watt gavita biogenetic

  En niet te vergeten naast je bio amnees een amnees roken die niet bio gekweekt.
×