Jump to content

pekingeend

Full member
 • Content Count

  353
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

107 Goed

About pekingeend

 • Rank
  Volwaardig lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

485 profile views
 1. @Piffer Ik heb ervaring met Dinafem gehad. Ik dacht voor een stabiele soort te gaan, namelijk de critical . Mijn ervaring met 75 zaden was dat er zeker 15 verschillende fenotypes waren en allemaal verschillend klaar waren met afbloeien. Een helse ervaring voor mij dus. Dinafem nooit meer voor mij. Op de emails werden uiteindelijk ook nooit op terug gereageerd.
 2. Mijn ervaring met die Amerikaanse soortjes is dat ze vaker last hebben van Herma neigingen maar dat heb ik ook vaker gelezen van mensen die het hebben.
 3. Pluk jij niet de grote bladeren van boven? Blijft me toch verbazen hoe gelijk al die verschillende pheno´s zijn van die lemon zaden.
 4. @cannarieIk zag dat je die led strips had geschroefd, bewust ervoor gekozen om niet met dubbelzijdig tape te bevestigen?
 5. Ik bedoelde eigenlijk hoort het niet in serie geschakeld te zijn ipv parallel? Want de HLG-240H-48B is constant current.
 6. @El capitano Trouwens al draaiende? Kan ik dit ook zonder problemen in Series schakelen?
 7. Ik ben nu toevallig ook deze F series led aan t bouwen. Ben nu halverwege maar t weegt behoorlijk zwaarder dan ik had gedacht.Voor die heatsinks had ik trouwens meer dan 3 weken moeten wachten.
 8. Jouw skittlez zien er echt goed uit ben benieuwd of die zijn mooie kleur ook behoud als die gedroogd is. Heb zelf geen geluk gehad met de Skittlez die ik had gezet van verschillende breeders (geen barneys) daarentegen ben ik zelf wel mooie gelato´s pheno´s tegengekomen.
 9. @El capitano jij hebt geen heatsinks gebruikt merk je dat ze nu ook warmer worden dan normaal t geval is .
 10. Kun je ook een draad kan gebruiken van 2.50 mm i.p.v. 1.00 mm bij de F series?
 11. Ik had die critical van hy seeds en die was zeer stabiel had ze inderdaad bulk gehaald. Moet wel zeggen dat de bubble van hy seeds ook goed oplevert en van betere kwaliteit is. Maar er zitten wel een aantal pheno verschillen erin. Had met growerschoice ook 1 goede ervaring maar ook heb ik wel slechte ervaringen erover gehoord. Als je voor bulk wilt gaan raad ik je zeker de bubble aan omdat ik die het meest recent hebt gedaan, echte dikke cola´s en je krijgt zeker geen spijt van wat ie gaat opbrengen.
×
×
 • Create New...