Jump to content

pekingeend

Full member
 • Content Count

  350
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

105 Goed

About pekingeend

 • Rank
  Volwaardig lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

293 profile views
 1. @cannarieIk zag dat je die led strips had geschroefd, bewust ervoor gekozen om niet met dubbelzijdig tape te bevestigen?
 2. Ik bedoelde eigenlijk hoort het niet in serie geschakeld te zijn ipv parallel? Want de HLG-240H-48B is constant current.
 3. @El capitano Trouwens al draaiende? Kan ik dit ook zonder problemen in Series schakelen?
 4. Ik ben nu toevallig ook deze F series led aan t bouwen. Ben nu halverwege maar t weegt behoorlijk zwaarder dan ik had gedacht.Voor die heatsinks had ik trouwens meer dan 3 weken moeten wachten.
 5. Jouw skittlez zien er echt goed uit ben benieuwd of die zijn mooie kleur ook behoud als die gedroogd is. Heb zelf geen geluk gehad met de Skittlez die ik had gezet van verschillende breeders (geen barneys) daarentegen ben ik zelf wel mooie gelato´s pheno´s tegengekomen.
 6. @El capitano jij hebt geen heatsinks gebruikt merk je dat ze nu ook warmer worden dan normaal t geval is .
 7. Kun je ook een draad kan gebruiken van 2.50 mm i.p.v. 1.00 mm bij de F series?
 8. Ik had die critical van hy seeds en die was zeer stabiel had ze inderdaad bulk gehaald. Moet wel zeggen dat de bubble van hy seeds ook goed oplevert en van betere kwaliteit is. Maar er zitten wel een aantal pheno verschillen erin. Had met growerschoice ook 1 goede ervaring maar ook heb ik wel slechte ervaringen erover gehoord. Als je voor bulk wilt gaan raad ik je zeker de bubble aan omdat ik die het meest recent hebt gedaan, echte dikke cola´s en je krijgt zeker geen spijt van wat ie gaat opbrengen.
 9. Ik vind dat jouw toppen wel bijzonder groot zijn geworden onder led dat zie je niet zo vaak. Zou t toch komen omdat die fluence dat klein beetje extra warmte afgeeft? Hoeveel nat gewicht had je trouwens gewogen. Zit zelf ook te denken om de gavita 1650e led te halen of zelfbouwstrips. Dit omdat die gavita toch heel wat goedkoper is en bijna t zelfde zou moeten zijn als de fluence.
 10. Ik zou graag willen weten wat voor ervaringen mensen hebben met zadenbedrijven tot nu toe. Een top 5 lijst voorbeeld. Graag de punten benoemen die jij hebt ervaren welk merk zaden- soort- opbrengst en waarom jij het goed vindt of slecht. Mijn top 5 lijstje die ik zou aanbevelen: Critical kush van barneys farm: Een echte opbrenger, heel stabiel en makkelijk te kweken wel makkelijk vatbaar voor schimmels 7/8 weken Choco Cheese: Heerlijke wiet normale opbrenger 8.5week. Makkelijk te kweken groeit snel en niet snel vatbaar voor schimmel Critical van Hy seeds: Deze wiet was super easy te kweken de planten leken bijna zelfs uit stek te komen zo erg leken ze allemaal op elkaar. Zeker aan te raden als eerste kweek. Prijs kwaliteit zeer goed Bubble Hy seeds: Een echte opbrenger en ook makkelijk te kweken blijft lekker klein als een struik. Een typische indica. Prijs kwaliteit zaad zeer goed. Glueberry OG Dutch passion: De lekkerste wiet die ik tot nu toe ben tegengekomen. Plakkerig en mierzoet. Geen opbrenger maar gewoon middelmaat. 8.5 week tot 9 weken bloei. Top 3 niet aan te raden: Honey cream (fast version) Royal queen seeds: ik snap wel waarom die fast version wordt, genoemd super snel maar wat verwacht je dat er aan komt... mini topppen. Royal creamatic Royal Queen seeds: Veel verschillende phenos, geen opbrenger. De smaak was wel ok. Critcal 2.0 Dinafem: Hier was ik echt de mist in gegaan. Je zou verwachten een typisch makkelijke soort die zelfs volgens hen nog verbeterd zou moeten zijn. Integendeel. Totaal geen opbrenger, van de 70 zaden was alles verschillend op 2 stuks na. Volgens dinafem zou het een 7.5 week plant moeten zijn nou dat ook niet, minimaal 9 weken. Dit was echt om te janken.
 11. 1ik denk dat je gewoon de mozaik virus hebt. Ik heb dat ook en mijn planten verkleuren ook altijd houd de temperatuur houd ik in de nacht hoog. In principe hoef je er niet veel last van te hebben alleen zien de planten er niet uit maar de topppen komen er wel aan. Ik kan je wel een foto sturen hoe verschrikkelijk mijn planten eruit maar er toch wat leuks aan zit. 2 Wat ik ook heb gemerkt dat de locatie op elke plek bepalend is voor een plant. Maar aangezien jij hier al had gekweekt is dit hier niet meer van belang.
×
×
 • Create New...