Jump to content

baabje

Members
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutraal

About baabje

 • Rank
  Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Heb ze vandaag weer voeding gegeven Voor de royal gorilla was het de laatste x het zijn trouwens royal gorilla en 3 purple queen, foutje
 2. @Kees A Ik woon in een klein dorp en wij hebben alleen een Spar. Heel toevallig had die het wel
 3. @Fearghus Ik zie het allemaal op het moment zelf wel, ik moet nu gewoon wachten op het mooie weer dat ze weer lekker kunnen groeien. Ik blijf wel foto's plaatsen van de planten
 4. @Fearghus Hoe kan ik inschatten wat de laatste 2 weken voor de planten zal zijn ? Op royalqueenseeds staat bijvoorbeeld bij de purple queen dat je na 9 weken na het ontkiemen al kunt oogsten. Ik zit nu in week 7 dus dat zou betekenen dat dit al de laatste 2 weken worden al ziet de plant er nog niet zo uit.
 5. @Fearghus Zit een beetje met een dilemma, ze krijgen op dit moment genoeg water maar wanneer ik ze voeding ga geven krijgen ze nog meer water en wil ze niet teveel geven. Kan ik ook bloeivoeding gebruiken met minder water? Bijvoorbeeld 3ML Bloeivoeding op 300ML water ?
 6. Het weer zit niet echt mee ): Volgende week hebben we weer mooi weer gelukkig, hopen dat dit voor een langere tijd aanhoud. Denken jullie dat topjes van deze grote al toprot kunnen krijgen of zou ik daar niet bang voor moeten zijn ?
 7. @Fearghus Heb ze ook onder een afdak gezet, haal ze er wel weer weg als het weer is opgeklaart.
 8. @Roald Alleen beetje jammer van het weer wat we deze week hebben. Heb gaat de hele week regenen
 9. @Fearghus Toevallig, heb ze net allemaal groeivoeding gegeven (Algo Groei van plagron) Ze hebben allemaal 2 Milliliter groei voeding op een halve liter water gehad. Ga volgende week denk ik met bloei voeding beginnen.
 10. @Roald ja klopt sorry, ben erg druk met werk atm ik zal morgen even een foto’tje plaatsen ja
 11. Bedankt voor de tips allemaal! Heb 1 plant met allemaal roest achtige vlekken op de bladeren. weet iemand hier meer over ?
 12. @Fearghus Ik zag dat je het op bol.com kunt bestellen, dat werkt gewoon in belgie toch ?
×
×
 • Create New...