Jump to content

pingpong4

Members
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 Positief

About pingpong4

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ze staan nu al ruim 10 weken, dus de 8 tot 10 weken hebben ze niet gehaald. Ik gok dat de gorilla nog 1 of 2 weken moet staan en de northern lights iets langer.
 2. Bedankt voor de tips, iemand een idee hoelang hij ongeveer nog moet bloeien voordat ze geoogst kunnen worden?
 3. Na wat over klieven te hebben gelezen lijkt mij dit ook wat om een week voor de oogst bij 1 of allebei de planten te doen. Heeft iemand ervaring met klieven bij autoflowers? En heeft het ook echt nut?
 4. Voordat ik op vakantie ga nog een paar fotos: De grootste is nu 100cm
 5. Nadat ik bladluis heb gehad die weg is komen er opeens allemaal zwarte vliegjes op mijn plantjes zitten die net een week in de bloei zitten. Weet iemand wat dit voor vliegjes zijn en of die schadelijk voor je plant is? Als dit het geval is hoe kan ik ze bestrijden?
 6. Vandaag het knoflook en tabak mengsel gemaakt zoals hierboven werd vermeld, ook heb ik de planten goed bekeken en er zijn geen luizen meer te bekennen maar zwarte vliegjes. Er zitten een paar bovenin en een paar kleinen onder bladeren. Weet iemand of dit knoflook mengsel ook hiertegen helpt?
 7. Ik heb in allebei de potten gaten zitten en in de speciekuip hydro-korrels toegevoegd. Vandaag toch maar de grootste plant verstevigd aangezien die steeds wat schuin staat als het hard waait. Het enige waar ik mij nog zorgen om maak zijn die bladluizen, heb ze allemaal weggehaald met een pincet. Een dag later zie ik er hoogstens 1 of 2 op elke plant, moet ik ze weg blijven halen of een knoflook water maken? Groeten.
 8. Vandaag eerste bloeiverschijnselen gezien bij beide planten. Heb ook beestjes gespot, probeer zo vaak als ik kan ze te verwijderen. Weet iemand qat dit voor beestjes zijn? En hoe ik het op kan lossen.
 9. Vandaag eerste bloeiverschijnselen gezien bij beide planten. Heb ook beestjes gespot, probeer zo vaak als ik kan ze te verwijderen. Weet iemand qat dit voor beestjes zijn? En hoe ik het op kan lossen.
 10. Ik merk dat de nieuwe bladeren naar beneden krullen, is dit iets om me zorgen om te maken?
 11. Is het beter dat ik dan de planten naar binnen verhuis als het nacht is nu de nachten nog koud zijn?
×
×
 • Create New...