Jump to content

alkaline

Full member
 • Content Count

  1,940
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Everything posted by alkaline

 1. Vergeet CalMag probeer deze jongen maar eens gegarandeerd groene blaadjes!
 2. Bij het reveggen heb je inderdaad één vingerig blad met een klein subtiel verschil, het blad is in het begin niet gekarteld/getand en meer afgerond inplaats van spits.
 3. lijkt me sint-janskruid, maar ik kan me vergissen natuurlijk De zaden hiervan lijken in de verste verte niet op die van cannabis. waar komt de grond vandaan?
 4. lijkt me eerder een gewone foxtail dan reveg. Zijn het Amnesia, S5 of Amnesia haze stekken? (is natuurlijk verschil wat je denkt te krijgen en krijgt van je stekkenboer) de Amne-Haze varieteiten (daar lijkt de opbouw in je foto's het meeste op) zoals bv die van Soma (geloof dat deze verder zijn opgebouwd uit Neville's werk) hebben hier wel meer last van.
 5. daar heb je het al, typisch geval van problemen met het kortetermijngeheugen.
 6. is ook helemaal naast de kwestie of Johan nu wel of niet voorvechter is/was voor het legaliseren van cannabis... Hij is gestraft voor het uitoefenen van een legaal beroep in Nederland... door een land waar hij van zijn "pensioen" is gaan genieten. (ongeacht die 1 euro terugkoopregeling) ook al bemoeide hij zich al eens met de dagelijkse sleur van de shops. (wat best begrijpelijk is als je jaren je best hebt gedaan om je merk groot te maken, blijf je er toch bekommert om alsof het je eigen kind is) over het witwassen tuurlijk als het bewezen kan worden zal/moet hij de gepaste straf hiervoor krijgen. (al vind ik dat hij nu al wel zwaar genoeg bestraft is...) greetz, Alki ps: in vergelijking zou je de straf uitspraken die zijn gebeurt over de be(k)laagde van Checkpoint eens moeten bekijken. edit2: stel je even voor dat iemand van heineken of Swinckels opgepakt worden in Saudi-Arabië omdat ze alcohol brouwen in een land waar het wel mag...
 7. wat het wel is geen idee, ben geen held in een diagnose stellen. uit het boek: Hemp Diseases and Pests: Management and Biological Control TMV en foxtail mozaiek (FMV) veroorzaken symptoomloze infecties in Cannabis. (symptoomloze drager) kleine disclaimer: boek gepubliceerd in 2000 en et onderzoek zelf 1971 kan natuurlijk ondertussen al gemuteerd zijn dat het ondertussen wel symptomen veroorzaakt.
 8. moeten is veel gezegd over het algemeen voor autoflowers word ergens tussen de 15 en 25 liter gebruikt.
 9. alkaline

  Wietforum Quizzzzz

  variac edit: 5 min te laat
 10. alkaline

  3500k?

  Met het blote oog gaat het misschien wat moeilijk worden om het verschil te zien tussen 3000k, 3500k en 4000k Met een spectroradiometer zou je het kunnen opmeten als je zeker wilt zijn.
 11. alkaline

  Lasogen van LED

  bedoel je een skibril ?
 12. heb je ook temperatuurwaarden(min/max) of is het gewoon buiten temperatuur? als de lamp brand heb je geen temperatuur problemen ? dan lijkt de meest energie "efficiënte" manier om te verwarmen nog een tentje opstarten van gelijkaardig wattage en om en om draaien. en op eerste zicht vind ik je planten er ook gewoon goed uitzien of merk je dat ze last hebben van een koude nacht?
 13. Geen idee waar je tegen aankijkt in de supermarkt (zou je even op de achterkant van de fles moeten kijken of er nog andere dingen inzitten) Hangt er ook vanaf over welke "vorm" van dmt je het hebt: als zout (HCl) nee, is water oplosbaar. Als freebase (zoals de meeste teks in dit topic) kan je het inderdaad gebruiken. Al zou mijn voorkeur uit gaan naar nog eens rekristalliseren in plaats van het te wassen. (er zijn natuurlijk nog meerdere manieren)
 14. @Ricosser je zal er ondertussen al wel zijn achter gekomen dat het niet zoveel kwaad kan?
 15. het is meestal een "verbeterde" kruidenmengeling (bv: lavendel, mullein, damiana, munt etc...) ziet er uit al potpourri/thee (zeer droog en warm op de keel als je het rookt)of een wit kristallijn poeder en niet als een mooie topje wiet het plantmateriaal heeft (meestal) een sterk chemische geur. Oplosmiddelen zoals aceton, wasbenzine, etc worden gebruikt om eerst de synth cannabinoïden op te lossen om daarna over het plantmateriaal te gooien en uit te laten dampen (beetje zoals hoe changa gemaakt wordt) denk niet dat je het gaan herkennen als het al verwerkt zit in een voorgedraaide joint (of je moest hem gaan dissecteren en dan nog... ) edit: denk niet dat je het zelfs duidelijk gaat herkennen na gebruik, synthetische cannabinoïden komen in een breed scala
 16. Zijn we weer met iets op citrusvruchten basis... December de maand van de mandarijnen en in dit geval clementine. Recept voor ±1.3liter: -schil van 10tal clementines 2x 15min opkoken in water (water verversen) dan een derde en laatste keer 15min in 0.7liter water + 300gr suiker. Eenmaal de schillen en suikersiroop afgekoeld zijn in de weckpot voeg je 0.5liter 96% consumptie alcohol toe. Laat 2weken macereren Enjoy! Greetz Alki
 17. @Thrillseeker1983 de meeste TEK's die je tegen komt adviseren 1gr mhrb / 15ml water (snuifduif's TEK gebruikt dan weer 16ml). maar een echte "juiste" ratio water:mhrb is er niet. met te weinig water krijg je een zeer dikke drap en kan er geen mooie scheidingslaag gevormd worden. met teveel water ga je meer NaOH nodig hebben om het basisch (ph13-14 aangeraden voor deze TEK's) te maken. (om hoeveel meer NaOH het gaat gaat boven mijn wiskundige kennis maar makkelijk op te lossen door het gewoon te meten...)
 18. Vandaag op de menu: SKA 1jaar gerijpt gerold in een hemp wrap.
 19. En als je minder blowed van de "zwaardere" soortjes (of ze "verdund" met een laag thc soortje of andere tabaksvervanger) Lijkt me dat je gewoon zo stoned was dat het oncomfortabel werd? (misschien samen met een paniekaanvalletje) Leuk mantra voor bij dit soort incidentjes op te zeggen: ook dit gaat weer over
 20. Zijn we weer met een update! Gelato week 7.5 bloei Onder het moto; mooi paars is ook niet lelijk Ook nog geen schimmel opgemerkt, Ze zal jammer genoeg vroegtijdig geoogst worden wil het niet riskeren om toch nog een infectie op te lopen, we laten haar nog juist de laatste mooie dagen meepakken... Greetz Alki!
×
×
 • Create New...