Jump to content

Zwemvis

Full member
 • Content Count

  1,374
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Zwemvis last won the day on March 23 2016

Zwemvis had the most liked content!

Community Reputation

376 Goed

1 Follower

About Zwemvis

 • Rank
  Harde kern lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

1,149 profile views
 1. Ik wou het bericht liken maar dat mag niet meer. Dus bij deze: like
 2. En zo is het. Cannabis en afgeleide stoffen staan nog steeds op lijst twee (in Nederland) en zijn dus illegaal. Eén plant of één joint is dus illegaal. Wat justitie er mee doet is een tweede. Het blijft een onzinnig schimmig verhaal. Nooit meewerken met politie of justitie. Dat tuig is er alleen om je te naaien. Bek houden en wachten op een advocaat.
 3. Helemaal niet. Ik zie geen enkele spint, alleen maar roest. Ik maak me meer zorgen om deze foto: Daar zie ik wel echte witte puntjes maar vanaf hier kan ik niet zien wat ze zijn. Goed in de gaten houden in ieder geval.
 4. Kan ik van bladeren van een jaar oud nog stuff maken? Of zijn de kristallen dan te oud? Zit er nog THC in? Sorry voor de vraag
 5. Hier ook strips met rode ledjes. Mooie plantjes! Succes.
 6. Je hebt maar enkele spinten gezien? In dat geval goed uitkijken en ieder verdacht blad er af knijpen. Misschien hou je het onder controle. Eén familie spint maakt geen webben dus dan heeft stofzuigen geen zin. Misschien zitten ze maar op een plant, je zou die plant dan apart kunnen behandelen. Succes.
 7. Mooie planten hoor, tjeemig! Ik zie dat je leds hebt hangen waar ook rode ledjes tussen zitten. Mijn strips hebben die rode leds niet. Zou ik toch met puur led kunnen kweken? Mijn strips zijn Samsung SI-B8VZ91B20WW Misschien moet ik wat ledstrips bijbestellen en ik vraag me af of ik ook iets met rode leds moet hebben. Alvast bedankt voor je mening (zo je die geeft)
 8. Ik log in met Tor. Tor accepteert als het goed is geen koekjes. Hebben anderen dat niet dan?
 9. Ik zou eerst eens de verdachte toppen weghalen en knippen. De rotte stukken moet je uiteraard weggooien maar meestal hou je van een rotte hoofdtop toch minimaal de helft of meer over. Ik kan op de foto's moeilijk zien of het wel toprot is. Eventjes het verdachte stukje "openvouwen" en je weet het zeker.
×
×
 • Create New...