Jump to content

Zwemvis

Full member
 • Content Count

  1,370
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Zwemvis last won the day on March 23 2016

Zwemvis had the most liked content!

Community Reputation

374 Goed

1 Follower

About Zwemvis

 • Rank
  Harde kern lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

997 profile views
 1. Kan ik van bladeren van een jaar oud nog stuff maken? Of zijn de kristallen dan te oud? Zit er nog THC in? Sorry voor de vraag
 2. Hier ook strips met rode ledjes. Mooie plantjes! Succes.
 3. Je hebt maar enkele spinten gezien? In dat geval goed uitkijken en ieder verdacht blad er af knijpen. Misschien hou je het onder controle. Eén familie spint maakt geen webben dus dan heeft stofzuigen geen zin. Misschien zitten ze maar op een plant, je zou die plant dan apart kunnen behandelen. Succes.
 4. Mooie planten hoor, tjeemig! Ik zie dat je leds hebt hangen waar ook rode ledjes tussen zitten. Mijn strips hebben die rode leds niet. Zou ik toch met puur led kunnen kweken? Mijn strips zijn Samsung SI-B8VZ91B20WW Misschien moet ik wat ledstrips bijbestellen en ik vraag me af of ik ook iets met rode leds moet hebben. Alvast bedankt voor je mening (zo je die geeft)
 5. Ik log in met Tor. Tor accepteert als het goed is geen koekjes. Hebben anderen dat niet dan?
 6. Ik zou eerst eens de verdachte toppen weghalen en knippen. De rotte stukken moet je uiteraard weggooien maar meestal hou je van een rotte hoofdtop toch minimaal de helft of meer over. Ik kan op de foto's moeilijk zien of het wel toprot is. Eventjes het verdachte stukje "openvouwen" en je weet het zeker.
 7. ??! Paar foto's met mooie planten en daarna niks meer
 8. Hoe dan? Valt nog best te repareren denk ik. Of heb je hem op 230 volt aangesloten?
 9. Kan er niks gedaan worden aan die ellendige securitymelding die ik krijg als ik naar de site ga? Die weerhoudt mensen misschien ook om iets te schrijven. Ik meen dat er al eens over geschreven is en dat het met certificaten of zo te maken heeft?
 10. Klopt; 4,2 mm is de maat van de sleuf. En ik zou achter de voeding ook ruimte laten zodat ook die kant een beetje gekoeld wordt. Bij Samsung-strips gaan de kabeltjes wel heel makkelijk los door het knopje in te drukken. En er past 1 mm dikke draad in. Ik heb per contact een paar centimeter harde draad aan flexibele draad gesoldeerd met krimpkous er over. Alleen het stukje dat de connector in gaat is bij mij dus hard.
×
×
 • Create New...