Jump to content

toerist123

Full member
 • Content Count

  588
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

toerist123 last won the day on December 7

toerist123 had the most liked content!

Community Reputation

72 Prima

About toerist123

 • Rank
  got brainwater in my boots
 • Birthday 05/18/1965

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

1,009 profile views
 1. De warme fles methode is goed tot een gram of 30 , vanwege dat het nog in je handen moet passen bij het kneden , ook moet de kwaliteit wel redelijk zijn. Inpakken en verwarmen en dan met een deegroller wat rollen lukt wel met stukjes tot een gram of 10. Bankschroef werkt ook als je er 1 hebt. Kleine hoeveelheden tot een gram of 5 in je schoen gaat ook. Zo zijn er nog diverse werkwijzes. Ik wou eens een blokje van 100g persen. Vandaar deze pers. Hydraulische pers werkplaatspers raamwerkpers - shop press - 6 Ton | bol.com
 2. Ja , het is erg werk besparend maar het heeft ook zijn nadelen en om een goed resultaat te bekomen moet je net als bij de iceolator een beetje weten wat je doet.
 3. Een jaar is eigenlijk nog niet zo oud als alles een beetje goed ingepakt en donker en koel bewaard werd dan kan alles goed gerijpt zijn en de stuff kan dan wat smaken naar de stuff van vroeger-bij dry sift dan toch.
 4. Al eens gedacht aan toppen of buigen? Nu te laat al , maar volgende x? Of een steun netje? Kan nu nog.
 5. Ja , ziet er stevig uit, een metalen zeef is echt wel handig hoef je je geen zorgen te maken over eventuele takken. Een paar muntjes of metalen balletjes erbij en lekker buiten in de kou laten draaien.
 6. Ha ja ik ken dat. Is het knipafval droog of nat? Droog gewoon eens 250g in de machine en eens 1x 6 of 9minuten draaien dan door de zeef en dan een 2de maal 1x15 minuten. Eventueel een derde x en dan ook 15 min. Kun je zien wat het resultaat is waarna je eventueel de volgende x dan langer of korter of vaker kunt draaien met dezelfde hoeveelheid of iets meer of minder. Nat 300 of 400 g. Blijft het allemaal zo groenig hoe kort je ook draait dan zul je een andere methode moeten gebruiken om de hash te verkrijgen of anders gaan knippen en sorteren.
 7. Tja , hangt een beetje van je materiaal en eigen voorkeur af. Ik gebruik het voor materiaal met takken. Mijn zelfgemaakte zeef werkt veel beter voor toppen en blad. Het is natuurlijk arbeid besparend en terwijl het draait kun je andere dingen doen. Het is al jaren geleden aangeschaft,zal eens moeten kijken of het 150 of 180 is .
 8. Was een Franse site. Het merk staat op het kaartje. https://www.pollenextractor.com/
 9. 180 g droog maar nog vers materiaal van 5 plantjes, geen zin om te knippen dus alles zonder de takken in de wasser. 6 x gewassen 1,2,3 en 4 door de zeef 5 en 6 niet; ook 5en6 vieze plakboel. Donkerder dan anders vanwege het aanwezige blad. Hopelijk weer genoeg om te verbranden tot het einde van de maand.
 10. Wasje 2 van gisteren ziet er wel lekker uit.
 11. Vandaag weer iets gemaakt.
 12. ID Liever iets minder dan geklooi met rot.
 13. Had de plantjes graag nog een dagje of wat laten staan voor betere en meer hash maar vanwege de luchtvochtigheid en het omvallen...
 14. 5 arme kleine plantjes bezwijken onder het gewicht van toekomstige hash. Hopelijk kan ik ze snel uit hun lijden verlossen.
×
×
 • Create New...