Jump to content

White_Widow

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About White_Widow

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik heb zelfs zoveel gebruikt dat ik blijkbaar al lid was van dit forum vóórdat internet bestond
 2. Ah bedankt voor je eerlijkheid.. je hebt gelijk ook.. ik twijfelde al
 3. Mijn naam is Davey.. ik ben in 2003 lid geworden van dit forum. Ik blowde dagelijks als 16, 17-jarige. Mooie tijd. Totdat ik van de één op de andere dag totaal overstuur raakte van cannabis. Ik dacht dat dit tijdelijk was en blowde door. Het mocht niet baten. Na een paar maanden paniek ben ik ermee gestopt. Erg jammer... blijkbaar was de wiet te sterk geworden?? Ik ging drinken en later andere middelen gebruiken. Van de regen in de drup... een raar gezegde. Ik zie het meer als van de drup in de regen. Ik heb een aantal klinieken bezocht; ben zelfs in Zuid-Afrika geweest. Ik ga niet de middelen bij naam noemen, maar het kostte me jaren om er vanaf te komen. Nu heb ik wat zaadjes besteld om mijn eigen buitenwiet te kweken. Delicious candy, drie stuks en een Gorilla glue zaadje. Ik krijg ze dinsdag binnen. Ik pleur ze in een pot en ik zie het wel. Ik hoef niet van die anabolenwiet.. ik hoop dat het feit dat ik deze plantjes door eigen verzorging, aandacht en natuurlijke elementen me een wat vriendelijk gevoel geven. En als dat niet zo is... geef ik ze aan een maat...
 4. Hallo, Ik ga voor het eerst wiet kweken. Buiten. Ik heb zojuist zaadjes besteld en die zullen dinsdag binnenkomen. Is dit te laat of kan het nog aangezien de zomer in NL steeds langer duurt/ verschoven is?
 5. heavy nelly shag natuurlijk, das juist makkelijker draaien dan sigaret. zo valt het er niet snel uit als je aan het draaien bent
 6. gewoon iemand anders late pisse, is bij mij altijd gelukt
 7. een gat in een teddybeer snijden en daar je wiet in stoppen, je ruikt het niet en wie gaat er nou naar wiet zoeken in een teddybeer!?
 8. ik heb ooit meegemaakt dat ik de dag nadat ik een joint ophad nog steeds lam was!!
 9. gewoon die dat wattenspul eruit halen en vervangen voor een tip
 10. Uden ligt vlakbij BOEKEL, bij Veghel. Ongeveer 30-40 km van Eindhoven vandaan. ik woon maar 12 km van Uden vandaan 8)
×
×
 • Create New...