Jump to content

dusdat

New Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About dusdat

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Die Cloupor ziet er mooi uit! Was ernaar op zoek op ebay, maar zie dat er verschillende tanks op kunnen, welke tank is dit hier op de foto waar de aho in zit?
 2. Heb inmiddels daar al een oplossing voor gevonden. De vraag die bij nu mij opkomt is de volgende: als in een pen vaporizer BHO kan gaan verbranden (daarom wordt de glycol eraan toegevoegd), waarom zou dit dan niet kunnen gebeuren met een pure AHO (zonder verdere toevoegingen)? Dit dus specifiek met betrekking op de techniek van een pen vaporizer, waar onverdunde BHO in kan verbranden.
 3. Probleem met de AHO is dat ik 95% consumtie alcohol nodig heb. In NL alleen verkrijgbaar in de groothandel met KvK nummer. Is dit ook eventueel in de apotheek te halen, meningen over dit lopen namelijk nogal uiteen als ik de mogelijkheden nalees (of eventueel ergens anders)?
 4. Ziet er zeker goed uit, en het feit dat er geen propyl glycol bij hoeft is al helemaal een groot pluspunt. Zat het topic dat Gobru in z'n post aangeeft door te lezen, maar daar snap ik nog niet al te veel van. Om alles goed te begrijpen, ga ik nog veel moeten inlezen op het forum heb ik gemerkt. Want voor deze AHO is er geen simpel recept voor handen neem ik aan... Ik ga eerst aan de slag met de olie, de volgende stap wordt deze AHO!
 5. Hallo allemaal! Ik ben een 29 jarige Rotterdammer, die zich meer wil inlezen in diverse technieken om bijv. wietolie te maken. Voor de rest zal ik ook het forum gebruiken als informatiebron (en genoeg info hier te vinden!) grtz
 6. Wilde net iets posten in het stel jezelf voor topic, maar topic is locked! Was aan het kijken voor de glycol, woon zelf in R'dam, helaas geen Welkoop hier (en de webshop is gesloten helaas). Heb het alleen op een site voor e-cigs gevonden, 100ml voor €7,-. Op Ebay stuk goedkoper te krijgen gelukkig (link uit het andere topic). Anyway thanks voor de info allemaal!
 7. Beste smokers! Ik ben van plan om een Pen Vaporizer aan te schaffen. Nu ben ik gaan rondzoeken online over de mogelijkheden hoe een Pen Vaporizer te vullen. Ik zie bijna overal dat het antwoord op deze vraag is: dat het gevuld moet worden met wiet olie/wax. Maar het proces om dit te maken is niet heel makkelijk (met butaangas) + je hebt grotere hoeveelheden wiet of wietafval hiervoor nodig. Nu heb ik een paar vragen hierover: - Klopt het idd dat het proces om wietolie te maken (met butaangas) niet heel gemakkelijk is, en zijn er idd grotere hoeveelheden wiet/wietafval voor nodig? - Is het ook mogelijk om een dergelijke Pen Vaporizer met iets simpelers vullen (bijvoorbeeld met wietboter oid)? - Is het mogelijk om dergelijke wietolie kant en klaar te kopen in de coffeeshop (die geschikt is voor vaporizer, want ik weet dat wietolie voor consumptie die je kan kopen niet geschikt is om mee te vaporizen door de aanwezigheid van olijfolie)? Thanks voor de hulp/info! Grtz
×
×
 • Create New...